POKKET-gennemgang: En sparekonto til dine kryptoaktiver

Pokket anmeldelse

POKKET er en opsparingskonto til for folk, der ønsker at tjene renter på deres beholdning af kryptokurrency. Cryptocurrency og digitale tokens giver en fantastisk måde at diversificere sig væk fra fiat-valutasystemet, men det er stadig en ny udfordring at lave et risikofrit afkast med decentrale aktiver..

Mens kryptoer har mange af aspekterne af fiat-valuta, tilbyder de generelt ikke interesse uden noget ekstra arbejde. Dette er et af de områder, der gør POKKET til en meget kraftfuld ny platform.

POKKET er en indskudsplatform, der fungerer med kryptokurrency og giver tokenholdere en måde at tjene penge på deres tokens uden spekulation. Den globale rentesituation er ikke stor for fastforrentede investorer, og det er meget vanskeligt at finde aktiver, der skaber anstændige afkast.

At give folk en måde at tjene interesse på deres kryptoaktiver er et stort skridt i løbetiden for kryptoer som aktivklasse. POKKET blev oprettet i 2018 og officielt startet i midten af ​​2019, og har fået fart som en platform, der hjælper folk med at oprette kryptoinvesteringer med fast indkomst.

Hvad er POKKET?

POKKET har et team af finansielle fagfolk, der gør sine mål til virkelighed. Dens team har solide kunstnere fra den finansielle industri samt professionelle inden for software og informationsteknologi, der arbejder på dens platform.

Nogle af de største virksomheder i USA, såsom Citigroup, JPMorgan, Morgan Stanley, Microsoft og GE, har også forhold til POKKET. Med hensyn til menneskelige ressourcer og brancheforbindelser er POKKET en fantastisk virksomhed med meget at tilbyde.

Hvad Pokket tilbyderHvad Pokket tilbyder

Med udviklingen af ​​kryptospecifikke finansielle instrumenter er POKKETs aktiviteter i stand til at give investorer en chance for at opnå gode renter, hvilket næsten ikke er muligt at finde på de fleste andre markeder.

POKKET fastsætter sine renter hver dag kl. 07:00 UTC om morgenen, så investorerne ved præcis, hvad de vil modtage. Indtil nu har platformens priser varieret fra et lavt niveau på 0,5% og et højdepunkt på 250%, det gennemsnitlige tal er 30%.

I en verden, hvor de mest pålidelige statsobligationer er på eller under 1%, er det intet mindre end fantastisk at være i stand til at få en rente på 30%. POKKET gør det nemt at sætte dine kryptoer i arbejde uden at indtage risikable spekulative positioner.

Opret en konto

Så hvordan man kan komme i at investere med POKKET?

 • En e-mail-adresse er alt hvad du behøver for at komme i gang med POKKET.
 • Når du er færdig med e-mail-registreringsprocessen, kan du overføre dine kryptoaktiver til din virtuelle tegnebog, oprette et tidsindskud og vente på, at fortjenesten på din POKKETs investering går direkte til din digitale lomme.
 • Ting bliver enklere, da du kan administrere din POKKET-konto uden behov for at indtaste dit navn eller nogen KYC-proces, og det er helt gratis at oprette en fast opsparingssaldo med POKKET.
 • Med hensyn til tilbagetrækningsbetalinger tilføjer POKKET ikke noget ekstra gebyr for tilbagetrækning, så du bliver bare nødt til at betale de omkostninger, blockchain påfører din transaktion.

POKKET: Hvordan fungerer det??

Strukturerede finansielle produkter er markedsbundne investeringsinstrumenter oprettet for at gøre det muligt at skabe afkast fra instrumenter, der generelt ikke bærer renter.

Da kryptovaluta kører mod masseadoption, vil efterspørgslen efter strukturerede finansielle produkter sandsynligvis stige. POKKET har forståelse for dette behov og sigter mod at bringe dem til kryptoverden og også skabe en måde for investorer at afdække positioner eller enhver anden avanceret finansiel transaktion.

Investorer på platformen har forskellige muligheder at vælge fra lige fra starten. POKKET tilbyder dig en liste over mere end 30 populære kryptokurver og du skal vælge en af ​​dem for hver indbetaling.

Nogle af tilbagebetalingerneNogle af tilbagebetalingerne

I løbet af en fast periode på 7 dage får du interesse fra POKKET på de digitale aktiver, du investerer. På et bestemt tidspunkt hver dag vises renten sammen med de faste opsparinger, du har deponeret. Når den faste opsparing stiger, vil sikkerheden blive sikret til 110% af din tokenværdi.

POKKET vil bruge markedet til at skabe afkast og bestemme dine besparelser og interesse i det originale token eller i TUSD (TrueUSD er en stablecoin, oprettet på Trust Token-platformen, der giver dig mulighed for at konvertere 1 TUSD til 1 USD).

Der er 2 resultater fra et depositum hos POKKET:

 • Tokenets markedspris er lig med 110%: du får det første token og vinder fortjeneste fra dit gemte token.
 • Tokenets markedspris er over 110%: du får det samme resultat som det første og tilføjer også 10% i TUSD.

Det samlede beløb for TUSD-finansiering, der generelt tildeles i din faste indbetaling, kan ses på din konto under overskriften “Faste indskud.” En revision kan udføres når som helst du ønsker uden transaktionsrisiko.

POKKET Sikkerhed

Sikkerhed er blandt de største bekymringer, når det kommer til digitale aktiver.

Verden har været vidne til den hurtige innovation inden for videnskab og teknologi såvel som dens anvendelse inden for økonomi og økonomi. Betaling via e-tegnebog implementeres over hele verden, især i udviklede lande.

POKKETs primære mission er at sikre sikkerheden for sine kunder og deres digitale aktiver.

 • Virksomheden bruger en kold tegnebog, som er en af ​​de sikreste måder at opbevare kryptokurrency på, for langt størstedelen af ​​sine beholdninger.
 • Derudover kræver POKKET ikke, at du gemmer personlige oplysninger på sine servere bortset fra en e-mail-adresse. Dette sikrer, at der i tilfælde af serverbrud fra hackere er der få data der for de dårlige aktører at stjæle.
 • Kolde tegnebøger (også kaldet hardware-tegnebøger) holder alle de private nøgler offline. I de mest alvorlige tilfælde af systemfejl har hackere ingen chance for at angribe dine aktiver, da der aldrig er nok private nøgler til rådighed.
 • Desuden er en kold tegnebog også udstyret med flerlagsproduktion, der tilbyder support til forskellige adgangskoder. Du behøver ikke bekymre dig, fordi alle potentielle risici er under kontrol, og teamet er villigt til at løse eventuelle problemer, i det mindste til branchens bedste evne.
 • POKKET kolde tegnebogsteknologi leveres med to private nøgler offline og flere steder, hvilket næsten garanterer aktivbeskyttelse og mindst en sikkerhedskopi i alvorlige situationer.
 • Når du opretter et fast depositum, pantsættes dine penge af POKKET, og sikkerheden opbevares offline for at undgå at blive stjålet. POKKET gemmer 110% af kundens penge plus renter, så kundeaktiver og indtjening er sikre mod markedsudsving.

Giver POKKET mening for dig?

POKKET har en innovativ forretningsmodel, der løser et af de største problemer for kryptoinvestorer: mangel på risikofrit afkast. Mens den forretning, POKKET har skabt, ikke er risikofri, er den meget tæt på at levere kryptoækvivalenten til en pengemarkedsfond eller obligationsfond.

De afkast, POKKET vil skabe, varierer og er baseret på markedsforholdene. Investorer vil ikke være i stand til at regne med en kendt rente i løbet af årene, men det relativt høje niveau af interesse, som platformen betaler, kompenserer for, hvor meget den hopper omkring.

POKKET er en meget interessant platform, der muliggør rentebetalinger over en række kryptoaktiver og kræver ikke masser af KYC-vrøvl for at komme i gang. Det tager også sikkerhed alvorligt, hvilket er dejligt at se. Hvis du vil lære mere om platformen eller tilmelde dig en konto, bare klik lige her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me