Økonom foreslår Bitcoins pris, vil skyrocket, hvis den skaleres

Bitcoin

I løbet af det sidste årti har Bitcoin været verdens mest effektive aktiv, der rally fra øre til tusindvis af dollars og nåede en højeste tid på $ 20.000 ved udgangen af ​​2017.

Eksempel på dette, Saifedean Ammous, en økonomiprofessor og forfatteren af ​​industri-primer “The Bitcoin Standard” observeret i oktober sidste år at Bitcoin (dengang handlede omkring $ 9.000) var over 838 millioner procent højere end aktivets første markedspris, som var under en cent.

For ti år siden i dag blev 5.050 btc solgt for $ 5,02 i den første markedstransaktion for bitcoin.

I dag ville de være værd $ 42.171.792,50.

En stigning på 838.078.685%. https://t.co/yCvJ9TrrSn

– Saifedean Ammous (@saifedean) 12. oktober 2019

Det ville være rimeligt at sige, at Bitcoin ikke har underpræsteret. Men ifølge en førende økonom og cryptocurrency-fortaler kunne aktivet sandsynligvis have klaret sig endnu bedre, hvis de rigtige skaleringsløsninger var blevet implementeret i tide til det forrige rally..

Ville Bitcoin handle højere, hvis den skaleres?

I en tweet offentliggjort mandag, Jeffrey A. Tucker – en økonomiskribent for den østrigske skole, en gren af ​​økonomisk tanke, der er kendt for sin tilbøjelighed til at trække sig mod hårde penge som guld (og nogle gange Bitcoin) – skrev:

Jeg er ikke imponeret over en $ 6K-pris på BTC. Jeg blev sprængt væk, da tinget nåede $ 30,00. Men kan du forestille dig prisen i dag, hvis tingen var ordentligt skaleret?

Jeg er ikke imponeret over en $ 6K-pris på BTC. Jeg blev sprængt væk, da tinget nåede $ 30,00. Men kan du forestille dig prisen i dag, hvis tingen var ordentligt skaleret?

– Jeffrey A Tucker (@jeffreyatucker) 30. marts 2020

Dette kommer kort efter, at Tucker på det russiske statsfinansierede medieudtag RT forklarede, at Bitcoins rejse til mainstream er blevet alvorligt hæmmet, fordi den “ikke er korrekt skaleret.” Økonomen citerede specifikt sit synspunkt om, at for få forbrugere og handlende udnytter teknologien.

Selvom Tucker’s tweet fik en masse kærlighed, forstærket af de næsten 1.000 likes, var mange i Bitcoin-samfundet hurtige til at afvise stemningen.

Mange så på, at de “skalerede” Bitcoin gafler, såsom BCH og BSV, ikke fungerede som det perfekte punkt i punkter; på trods af deres store blokstørrelser handler disse to digitale aktiver stadig til en dramatisk lavere pris end BTC. Dette var formodentlig med henvisning til Tuckers kommentarer fra 2017, da han rosede BCH som et “nyttigt” digitalt aktiv.

Yan Pritzker, en af ​​grundlæggerne af BTC-finansielle tjenester, opstod SwanBitcoin, hedder Tuckers mening “alvorligt forkert informeret” og forklarede, at Bitcoin “skaleres ordentligt” sandsynligvis ville ofre mange af de egenskaber, der gennemsyrer kryptovalutaen med meget af dens værdi:

Hvordan kan du forestille dig et system, der er tilladelsesløst, men alligevel på en eller anden måde magisk overfører hver transaktion fra Amerika til Kina for at nå hver knude til at skalere uendeligt Alle. Høj. Gennemstrømning. Systemer. Er. Bygget. I. Lag. Eller. Er. Fuldt ud. Centraliseret.

Og Michael Goldstein fra Nakamoto Institute sagde, at selv ved $ 6.000 “skaleres Bitcoin rigtigt efter planen”, hvilket henviser til det faktum, at BTCs økonomiske kapacitet skaleres, når prisstigninger.

Lang historie kort, få hardcore Bitcoinere var enige med Tucker.

Skalering sker

Selvom Tucker’s afhandling er ugyldig, er det klart, at der gøres forsøg på at skalere flagskibets blockchain, omend ikke så hurtigt som nogle gerne vil have.

Den førende løsning på plads er Lightning Network – en skaleringsløsning i andet lag, der migrerer transaktioner fra basen af ​​Bitcoin-blockchain for at muliggøre lynhurtige, effektivt gratis og tværgående overførsler. Mange sammenligner løsningen med en åben fane ved en bar.

Tidligere på året afslørede fintech-gigantiske Squares kryptodivision, den passende navngivne Square Crypto, Lightning Development Kit (LDK), som gør det muligt for udviklere at oprette “brugerdefinerede” integrationer af netværket på en “nem, sikker og konfigurerbar måde” gennem en API, demo-apps og andre tekniske værktøjer.

I det væsentlige bør det gøre integrationen af ​​Lightning Network i eksisterende eller kommende kryptovaluta-software meget lettere end det er, og bør derfor øge vedtagelsen af ​​skaleringsløsningen med rigelig tid.

Der gøres også fremskridt med såkaldte Schnorr-signaturer, som er en kryptografisk løsning, der giver flere transaktioner mulighed for at passe ind i hver Bitcoin-blok og derved øge antallet af mulige transaktioner pr. Sekund..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me