Bitcoin stiger til den højeste pris i måneder Overbevisende analytikere Mere er at komme

Bitcoin-pris

Onsdag, efter dage med priser, der stod stille i de lave $ 9.000, brød Bitcoin højere. Om et par timers tid steg den førende kryptokurrency fra de lokale nedture på $ 9.100 til så høje $ 9.770 – en rækkevidde på lige under 7,5% – som det kan ses i nedenstående diagram.

Prisen på $ 9.770 er den højeste Bitcoin har handlet til i bogstavelige måneder.

BTC / USD, Kilde: Tradingview

Mens det bullish momentum siden er aftaget, hvor BTC faldt let til $ 9.600, da denne artikel blev skrevet, har den stærke tilbageførsel, som kommer, da investorer forventede en større korrektion til $ 8.000’erne, overbevist mange om, at Bitcoin sandsynligvis er på sin måde at teste $ 10.000 i den nærmeste fremtid.

Bitcoin er ved at stige endnu højere, konkluderer topanalytikere

Mike Novogratz, administrerende direktør for kryptokurrencyfirmaet Galaxy Digital og en tidligere partner hos Goldman Sachs, postede nedenstående tweet efter Onsdagens skøre bølge, der opsummerer sine tanker ved at skrive “Crypto bydes. Periode.” Byd, i det mindste i denne sammenhæng, hvilket betyder, at der er købere på kryptokurrencymarkedet.

Crytpo bydes. Periode. Høre mere og mere forespørgsel. Altid farligt, men højere priser gør mig mere bullish. $ eth over 200 i et par dage åbner et større træk. $ btc har 10.000 truende. Når det går, er vi på løb.

– Michael Novogratz (@novogratz) 6. februar 2020

Han fortsatte, at hans firma har “hørt mere og mere forespørgsel” om kryptokurver, og tilføjede, at dette kombineret med tendensen til højere og højere priser gør ham mere bullish.

Novogratz konkluderede med at skrive, at hvis Ethereum har mere end $ 200 “i et par dage” (lige nu er ETH på $ 204), og hvis Bitcoin overstiger den vigtige psykologiske og tekniske modstand på $ 10.000, “er vi på vej til løbene.”

Dette kommer kort efter, at han fortalte Bloomberg i et interview, at han fortsat er yderst positiv overfor Bitcoin i 2020, idet han citerer en strøm af faktorer, hvis resumé er som følger:

  • Centralbankernes bevægelser for at sænke renter og injicere kapital på markeder gennem kvantitativ lempelse, repo-operationer og andre aktiviteter vil sandsynligvis bevise Bitcoins mangel.
  • Da Bitcoin har samlet sig gennem lokale kriser i geopolitisk målestok, som koronavirusudbruddet og Iran-US kerfuffle, er det begyndt at bevise, at det er digitalt guld.
  • Det voksende niveau af infrastruktur kan trække flere investeringer og dermed øge priserne.

Novogratz er ikke den eneste tyr.

Den fremtrædende kryptokurrencyanalytiker Jacob Canfield, at Bitcoin forbliver i en klar opadgående tendens, idet han bemærker, at det faktum, at kryptovalutaen har vendt prispunktet på $ 9.100 til et supportniveau, er en “big deal” for BTC.

Han sagde, at da der er en opadgående kanal på det daglige diagram og en stigende trekant, der dannes med RSI-indikatoren, er der sandsynligvis flere gevinster.

Zoom ud og hold det enkelt.

$ 9100-flippen var en stor aftale for #bitcoin. Tidligere understøttelse af den ‘faldende trekant’ og Kina-pumpen.

Stigende trekant, der dannes på RSI med en klar opadgående kanal hver dag. pic.twitter.com/h2ZTXdT8uR

– Jacob Canfield (@JacobCanfield) 5. februar 2020

Der er også en fremtrædende kryptovalutahandler Filb Filb – analytikeren, der i oktober 2019 kaldte Bitcoins nøjagtige bane for slutningen af ​​2019 og begyndelsen af ​​2020 – bemærkede i sin Telegram-kanal, at hans indikator i øjeblikket viser, at BTC er i en opadgående tendens på kort sigt, medium langsigtede og langsigtede tidsrammer, hvilket tyder på, at mere opadgående er nært forestående.

Altcoins begynder at skille sig ud og overskride BTC

En interessant trend, som dette marked har set form i de sidste par uger, er den for altcoins, kryptokurver, der ikke er Bitcoin, der overgår markedslederen. Per data fra Coin360 er Bitcoin steget med 17% i den sidste måned.

Selvom dette utvivlsomt er imponerende, har et flertal af altcoins overgået dette: Bitcoin Satoshi Vision er steget med 163% i den sidste måned, Ethereum har fået 43%, selv XRP (som faldt 50% i 2019) oplevede 29% gevinster i de sidste 30 dage.

På grund af dette er Bitcoin-dominans – procentdelen af ​​kryptokurrencymarkedet, der består af BTC – faldet fra omkring 69% til 64,4% alene i de sidste par uger.

Mange har sagt, at denne stigning i prisen på altcoins sammenlignet med Bitcoin er en forløber for en såkaldt “altseason”, når altcoins overgår BTC med hundreder af procent på grund af investorer, der søger muligheder med højere udbytte i krypto.

Den sidste altsæson var i 2017, da Bitcoin-dominans gik fra over 80% til så lave som 33% i begyndelsen af ​​2018, hvor dette rally blev ansporet af høje løfter fra blockchain-projekter om, hvordan deres kryptokurrency kunne blive vedtaget globalt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me