Bitrue-gennemgang: Udveksling af digitale aktiver med nogle unikke værktøjer

BitTrue

Uanset om du er veteran i kryptorummet eller en nybegynder, på udkig efter en flugt fra arkaiske finansielle institutioner og deres små renter – eller bare vil have nogle nye måder at investere på, Bitrue skal være på din radar.

Bitrue sigter mod at nedbryde barrieren mellem decentraliseret (DeFi) og centraliseret finansiering (CeFi), der er banebrydende for en ny måde for investorer at bruge deres krypto og også få mest muligt ud af deres digitale aktivbeholdninger.

Bitrue henvender sig til investorer, men det giver også en platform, hvor mange virksomheder kan liste tokens og interagere med deres samfund. Børsen er i øjeblikket en af ​​de bedste børser for XRP-token, der har næsten 15% af den samlede handelsvolumen i XRP, kun andet bag Binance.

Uanset hvordan du ser på det, er DeFi et varmt sted at være. Lad os se på Bitrue – og hvad det kan gøre for dig.

Besøg Bitrue

Om Bitrue

Grundlagt i 2018 har Bitrue dedikeret sig til at give forbrugerne en nem måde at administrere deres aktiver på og skabe en passiv indkomst gennem en bred vifte af værktøjer, der let kan tilpasses til dine behov. Uanset om du er daghandler, har brug for institutionelle investorer eller en langvarig indehaver, har Bitrue sandsynligvis de rigtige værktøjer til dig.

Bitrues hjemmesideBitrues hjemmeside

Børsen er førende inden for kryptoinvestering med Power Piggy (Staking / Passive Income) i spidsen sammen med DeFi, CeFi hybrid udlånsmekanisme, der kombinerer de bedste funktioner i begge teknologier, alt til fordel for investorerne.

Derudover har Bitrue et komplet sæt handelsværktøjer, der er markedsklare med konkurrencedygtige transaktionsgebyrer. Børsen understøtter funktioner såsom spothandel, en over-the-counter fiat onramp og offramp, evige kontrakter, marginhandler og især kreditkort køb.

Børsen er vært for et stort samfund på mere end 1,5 millioner medlemmer, der stadig vokser med en hastighed på 320% året rundt og også aktivt handler. Det er en one-stop-shop for formueforvaltning og økonomiske startups.

CeFi – DeFi Hybrid Model

Det antages ofte, at DeFi ville være et skridt op fra CeFi, og det er med rette takket være den revolutionerende innovation inden for blockchain-baseret udlån. Men for Bitrue: “Det handler ikke om teknologien, det handler om, hvordan man tilbyder det bedste økonomiske produkt til dig”.

Da begge teknologier udmærker sig på deres respektive måder, indeholder de stadig forskellige ulemper, der kan køre brugere væk.

Bitrue-handelsskærmenBitrue-handelsskærmen

For DeFi, da det stadig er relativt nyt, blev nogle blockchains ikke bygget til at håndtere trafikbelastningen og støder på ydeevneproblemer, der hindrer transaktionshastigheder og skaber højere transaktionsgebyrer. Desuden er op til 70% af kryptoen på markedet stadig ikke DeFi-klar.

På nogle måder er CeFi en meget enklere model, hvor investorer låner og låner ud fra en centraliseret likviditetspulje. Systemet kan være mere effektivt, hvilket resulterer i lavere gebyrer med et væsentligt højere gennemsnitligt udbytte.

Denne enkle model kunne replikeres for næsten ethvert token, hvilket skaber højere likviditet og en bredere forbrugerbase. Dette ofrer imidlertid gennemsigtigheden mellem investorer og deres aktiver og tvinger brugerne til at stole på børsen for at administrere deres kryptoer, et almindeligt problem udstillet af banker og andre almindelige finansielle institutioner.

Bitrue-løsningen

Bitrue mener, at disse teknologier ikke burde være i konkurrence, men snarere supplerer hinanden via teknologisk sammensmeltning. Ved at skifte fra en CeFi-model til en hybrid mellem den og DeFi, giver det Bitrue-lån mulighed for at bevare alle egenskaber ved CeFi, samtidig med at de giver et ekstra lag af gennemsigtighed.

Bitrue-lånBitrue-lån

Hybridsystemet giver långivere mulighed for at anmode om et lån på børsen. Bitrue videresender denne anmodning til en långiver, og hvis tilbuddet svarer til långiverens behov, vil cryptos flytte låntagerens aktiver ind i en sikkerheds tegnebog, der fungerer som en garanti, hvis de ikke betaler deres renter.

Bitrue påberåber sig sikkerhedsmidlerne til at betale långivere. Derefter overføres midlerne fra långiver til låntager. Der er også et ekstra lag af gennemsigtighed, hvor låntagerens sikkerheds tegnebog vil være offentligt synlig for alle långivere – hvilket er fantastisk for alle, der elsker gennemsigtighed.

Bitrue-grundlæggere

Engang medlem af en San Francisco-baseret blockchain-inkubator, Curis Wang, blev til en iværksætter og nu administrerende direktør for Bitrue. Han anerkendte potentialet i kryptoer og blockchain-teknologi i den moderne økonomi og manglerne i traditionelle finansielle institutioner.

Bitrue og dens DeFi – CeFi hybrid er et af mange svar, som Wang og hans team af kryptoentusiaster er kommet op for at skabe et lige samfund, hvor alle fortjener en chance for at opnå økonomisk succes.

Med baggrund i blockchain-udvikling gik Wang sammen med mange af sine gamle kolleger inden for cybersikkerhed for at lægge grundlaget for, hvad der skal blive Bitrue med sine banebrydende finansielle tjenester..

Investeringer

Når det kommer til kryptoinvestering, er valg af en af ​​de vigtigste ting, som Bitrue giver sine kunder. Investorer har frihed til at vælge, hvordan de gerne vil investere deres krypto, og hvordan de tjener på deres investeringer.

De to muligheder, som forbrugerne kan vælge imellem, er fleksible og lock-up investeringer.

Når det kommer til fleksible investeringer, Bitrues Power Piggy investeringsmodel var en af ​​de første, der var banebrydende for denne funktion, som nu er blevet en standard for mange store og små børser.

Power PiggyPower Piggy

Investering i Power Piggy er en nem oplevelse. I modsætning til den erfaring, du har i den lokale bank, garanterer Bitrue en væsentlig højere rente end de almindelige finansielle institutioner ville tilbyde.

Den mindste APR på 5,3% og kan toppe 10,3%, investorer kunne vælge et token efter eget valg på listen over 11 pålidelige kryptoer og modtage renteudbetaling den næste dag. Din APR kan øges yderligere, hvis BTR, det oprindelige token opbevares i din portefølje.

En alternativ måde at investere i Crypto i Bitrue er gennem en lock-up-konto, hvor tokens opbevares i en forudbestemt tid, der ofte er omkring 30 dage. Mønterne låses og kunne ikke bruges til noget formål.

Til gengæld får investorer et løft i renten, meget højere i forhold til den fleksible konto, selv med BTR-token-boostet. Den højest opnåelige interesse, man kunne få i en låst konto, er 13% på USDT.

I tilfælde af fleksible investeringer er der en fælles grænse for, hvor mange tokens der kan sælges på en dag, og den er kun tilgængelig to gange om dagen. Denne model skaber et konkurrencepræget miljø, hvor investorer ofte kører hinanden for at købe tokens.

Da lockout-investeringer er så store, åbnes loftet kun i en begrænset periode, normalt hver tredje uge. Hvis du savner loftet, skal du vente til den næste investerer.

Uanset om en bruger vælger fleksibel eller lock-up investering, skal de være i stand til at skabe en pålidelig kilde til passiv indkomst med Bitrue.

BTR-token

Som de fleste børser har Bitrue også sit eget native token, BTR. Men i modsætning til andre generiske børser præsenterer BTR token et fantastisk værktøj til aktivadministration, der også er integreret med Power Piggy, hvilket giver investorer flere lag af fordele.

Når en investor har BTR, er de berettiget til bonusrenter, når de beslutter at købe mere BTR, og der kan optjenes op til 20% renter.

Fordelene stopper ikke der, på det allerede konkurrencedygtige flade handelsgebyr på 0,098 kunne investorer få yderligere 40% rabat, hvis de beslutter at afvikle gebyrerne ved hjælp af BTR, og i krypto gør hvert token en forskel.

Indsættelse af BTRIndsættelse af BTR

Derudover får BTR-indehavere eksklusive Power Piggy VIP-kasketter, der giver dem mulighed for at omgå det daglige fastsatte loft og investere, når de vil, i stedet for at konkurrere med andre investorer om at bruge deres daglige kasketter.

Ved at holde BTR med en værdi på 20% eller højere end den samlede værdi for hvert token i Power Piggy vil renten desuden stige i højeste grad. For lock-up-investeringer vil BTR-indehavere i en begrænset periode have et personligt loft til rådighed.

BTR giver også en fantastisk måde for investorer at mobilisere deres ledige kryptoaktiver. Med den nyligt introducerede dusting-funktion kunne disse ekstra tokens konverteres til BTR og give brugerne mulighed for at nyde de fordele, der oprindeligt blev nævnt før.

Konklusion

Bitrue og dets egenskaber har givet investorerne mulighed for at give dem kontrol over deres økonomi, der engang blev begravet i det arkaiske banksystem..

At give brugerne valg om, hvordan de vil drage fordel af tokeninvesteringer i lock-up og Power Piggy, hvilket giver meget tiltrængt gennemsigtighed og tillid gennem det nye hybridudlånssystem gør Bitrue værd at se på.

DeFi bliver sandsynligvis den næste store økonomiske innovation – og Bitrue har en innovativ platform, der udnytter disse nye ideer til investorer i alle størrelser. Du behøver ikke være Bitcoin-millionær for at drage fordel af et meget konkurrencedygtigt udlånsmarked – og skabe passiv indkomst.

Hvis du vil lære mere om Bitrue eller tilmelde dig en konto, skal du klikke lige her for at besøge dets websted. Bitrue er meget mere end en krypto-udveksling – det er en fantastisk måde at skabe en indkomst fra dine tokens!

Besøg Bitrue

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me