WBTC: De bedste ting, du kan gøre omkring DeFi med det mest populære BTC-token

WBTC

Lad os sige, at du er en Bitcoiner i lang tid med noget BTC, som du ville være villig til at eksperimentere med.

‘Hvis det lyder som dig, så har du måske også hørt om Ethereums stigende decentrale finansieringsøkosystem og hvordan du kan sætte din BTC i arbejde i DeFi på forskellige måder, selvom du ikke ved, hvor du skal starte.

Hvis du passer til regningen her, skal du ikke lede længere. Her er en kort primer på Ethereums mest populære BTC-token til dato, BitGo-backed WBTC-projekt, og en række måder, du kan sætte dette token i produktiv brug omkring DeFi.

ERC-20 BTC-bommen er begyndt

Som den førende smarte kontraktplatform er Ethereum fantastisk til at tokenisere næsten alt. Når det er sagt, kan Ethereums ERC-20-tokenstandard bruges til let at repræsentere og gøre handlende oven på Ethereum-aktiver, der ellers er eksterne for Ethereum, som bitcoin.

Som sådan har vi set et tokeniseringsboom omkring BTC i løbet af 2020, da Bitcoin og Ethereum har skinnet midt i kryptoøkonomien, der blev afgørende bullish for første gang i år..

For eksempel ifølge trackerwebstedet btconethereum.com der er i øjeblikket +145.000 BTC tokeniseret på Ethereum, hvoraf langt størstedelen – over 117.000 lige nu – er tokeniseret gennem WBTC-projektet.

For at sætte WBTCs hurtige vækst i år i perspektiv, se grafen nedenfor og bemærk, hvordan WBTC kun overgik sin milepæl på 20.000 enheder i august. Det betyder, at antallet af WBTC, der er blevet præget, er steget med cirka 500% på få uger!

Billede via btconethereum.com

Og denne strøm af aktivitet cirkulerer overvældende over en ting i øjeblikket: Ethereum DeFi.

DeFi: The New Frontier

DeFi-økosystemet tilbyder nye måder at deltage i finansiering på og decentralt. Disse virkeligheder har fået Defi til at tage fyr inden for den brede kryptoøkonomi i år.

Faktisk havde DeFi-projekter tilbage i januar mindre end 1 mia. Dollars værd under forvaltning. I dag og ikke engang et helt år senere er rummet bare genert for $ 15 milliarder AUM.

Dette DeFi-boom er resultatet af lovende projekter, der modnes, nye projekter ankommer og blomstringen af ​​flere forskellige sektorer, f.eks. decentral låntagning, decentraliserede udlån, decentrale derivater og videre.

I dette miljø er WBTC steget i popularitet, da folk opdagede nye måder at sætte deres bitcoin på arbejde. Lad os derfor dykke ned i og udforske nogle af disse topbrugssager og se, om noget vækker din interesse!

Idé nr. 1 – Lån mod din WBTC

En af de mest praktiske ting, du kan gøre med din WBTC lige nu, er uden tilladelse at låne imod det i udlånsprotokoller som Maker og Compound uden papirarbejde eller mursten og mørteludnævnelser påkrævet!

For at illustrere, hvorfor dette værktøj er kraftfuldt, har jeg tidligere brugt et hypotetisk scenario omkring Bitcoin Pizza Day-helten Laszlo Hanyecz, der berygtede millioner af millioner ved at købe to pizzaer til 10.000 BTC i 2010. Hvis Maker eller Compound var omkring da, kunne Hanyecz ‘ har lånt stablecoins mod sin WBTC for at bruge stablecoins (og løbende tilbagebetale gælden) på pizza i stedet for at bruge nogen WBTC, som kan sammenlignes betydeligt i værdi fremad i modsætning til USD-bundne tokens.

Kort sagt, så hvis du vil have øjeblikkelig likviditet og købekraft uden at skulle ofre dine potentielt lukrative BTC-beholdninger, er det bestemt en interessant vej at overveje at låne mod WBTC i DeFi. Du kan endda bruge dine lån til at gå længe ved at købe mere WBTC!

Idé nr. 2 – Lån din WBTC

På bagsiden af ​​DeFi-låne ligningen er udlån.

Det betyder, at du kan låne din WBTC ud til andre DeFi-brugere, selvom returneringen ganske vist ikke er så stor lige nu. Husk det!

Men hvis du er rent interesseret i måder, du produktivt kan bruge din WBTC på, er det bestemt en mulighed at overveje at låne det. Protokoller som Aave og Compound er kandidater her.

Idé nr. 3 – Giv likviditet til protokoller

En anden kryptonativ vej, som du kan tjene på din WBTC igennem, er likviditetsforsyning (LPing).

Lad os overveje de bedste handelsprotokoller i øjeblikket, som er Uniswap og SushiSwap. Disse protokollers WBTC-puljer er populære puljer i øjeblikket, i betragtning af hvordan du kan tjene som LP og optjene betydelige handelsgebyrer gennem begge veje.

For eksempel er den største DeFi-gård lige nu pr. Total låst værdi (TVL) SushiSwap WBTC / ETH-pool. Belønninger vil stige og falde for denne gård, men dens 20% årlige afkast i øjeblikket er ret sexet. Forvent at se lignende attraktive LP-kampagner i de kommende år.

Idé nr. 4 – Indsæt dine WBTC LP-tokens til Yield Farming

Lad os sige, at du er nede med LPing, men du ved ikke, hvad du skal gøre næste gang. Det er tid til at tjekke indsats derefter!

Processen er ligetil: Find en afkast gård, du er nede på LP for, og deltag derefter i de bedrifter, du kan lide, ved at placere dine LP tokens i nogen af ​​de understøttede gårde.

Med hensyn til at finde gårde, anbefaler jeg CoinGecko landbrugs dashboard. Denne suite hjælper dig med let at finde WBTC-landbrugsmuligheder, på hvilket tidspunkt du kan hoppe ind som du vil.

Idé nr. 5 – Understøtter decentraliserede WBTC-indstillinger

En anden mulighed, du kan overveje, er at levere WBTC-likviditet til Ethereum-baserede derivatprojekter som Hegic.

Hvis du zoomer ind, er Hegic en decentral protokol, der giver dig mulighed for nemt at tegne DeFi-forsikringspolicer, uanset hvad du vil. Da DeFi-derivatscenen er så ung, er ideen, at du tjener som en WBTC LP og tjener i overensstemmelse hermed. Men der er masser af risici, da projektet er så ungt, så handle i overensstemmelse hermed.

Idé nr. 6 – Mint et DeFi-indeks som BTC++

En af de største sejre i DeFi i år har været omkring DeFi-indekser, hvor flere af de største noter er centreret omkring PieDAOs seneste tilbud.

Følgelig er det helt ligetil for WBTC-indehavere at ønske at prikke deres WBTC til et bredere DeFi-indeksudbud, da sådanne tilbud generelt er konservative i øjeblikket.

Bare husk, at der er visse gebyrer i spillet, som du vil blive opkrævet, hvis du vil placere i denne konservative gård. Hvis du er nede med disse gebyrer, kan fremtiden for Ethereum muligvis være noget for dig! Går på, men går smart!

Idé nr. 7 – Køb NFT’er på OpenSea

En af de førende NFT-markedspladser lige nu er OpenSea, en generel NFT-markedsplads, der tillader WBTC-køb.

Som sådan, hvis du er så tilbøjelig til at OpenSea for nylig lige har aktiveret, køber og sælger WBTC. Dette betyder for deltagende butikker, at du kan købe produkter, både fysiske og digitale og mere, og alt sammen i form af NFT’er. Sørg for at tjekke dem ud for de bedst mulige tilbud!+

Idé nr. 8 – Udbetaling på Coinbase

Lad os sige, at du har et stash af WBTC, og du er klar til at udbetale. Coinbase er din ven her!

Hvad jeg mener at sige er, at hvis du har noget WBTC, som du vil udbetale for noget fiat, så er WBTC til USD en meget nem operation på Coinbase (eller Gemini eller ethvert firma, der kan lette krypto-til-fiat-transaktioner).

Derfor kan du holde fast på din WBTC eller indløse det, som du vil. Valget er op til dig, men der er altid chancen for at holde fast, indtil BTC muligvis er meget mere værd!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me