Apex Trader Review: Automatiseret Crypto Bot-handelsplatform

Apex Trader er en crypto trading bot platform, som lader dig automatisere handelsstrategier og køre dem 24/7. Her er vores anmeldelse med Pros & amp; Ulemper

Apex Trader er en crypto trading bot platform, der gør det muligt for sine brugere at engagere sig i automatiseret handel og få mest muligt ud af deres krypto trading potentiale. Platformen indeholder handelsbots, der kan bruges til at anvende en række handelsstrategier og arbejde via API-forbindelser til populære kryptokursudvekslinger, herunder Binance, ByBit, Kraken og KuCoin.

Apex Trader er meget konfigurerbar og leverer over 100 tekniske indikatorer, hvilket betyder, at enhver kan oprette deres egne automatiserede handelsstrategier og derefter distribuere dem til at køre 24/7 på en bred vifte af handelspar.

Strategier baseret på fortjeneste, omvendt handel og dollaromkostningsgennemsnit er alle indarbejdet, og du kan oprette og gemme et ubegrænset antal strategier. Apex sporer også maksimalt 75 aktive positioner ad gangen og henvender sig til handlende med forskellige erfaringsniveauer ved at tilbyde fælles fælles strategier, som alle kan følge.

Platformens gratis prøveperiode på 7 dage giver dig også mulighed for at føle Apex, inden du forpligter dig til et betalt månedligt abonnement.

Besøg Apex Trader

Apex Trader Oversigt

Apex Trader er baseret i Det Forenede Kongerige, og selvom webstedet ikke indeholder nogen oplysninger om teamet bag projektet, angiver det, at projektet er registreret i Storbritannien og bevarer et firmanummer på 09757060.

Som et resultat kan vi se, at platformen drives af Apex Trader Software Limited, der bevarer en registreret kontoradresse på Kemp House, 152 – 160 City Road, London, Storbritannien, EC1V 2NX og går tilbage til 2015 under det originale navn fra Skylit Ltd..

Apex Trader hjemmesideApex Trader hjemmeside

Platformen giver enhver mulighed for at engagere sig døgnet rundt, automatiseret handel på fire førende børser og inkorporerer funktioner såsom dedikeret serverhosting, ekstern signalintegration og integrerede Trading View-diagrammer.

Derudover giver Apex Trader også adgang til over 100 tekniske indikatorer, som kan integreres og køres alene eller kombineres for at skabe unikke ‘hybrid’-strategier.

Efter tilmelding er nye medlemmer berettiget til en 7-dages gratis prøveperiode, og når dette er slut, er Apex (Spot) trading bot-pakken tilgængelig for £ 30 pr. Måned. Mako (Margin) trading bot-pakken til market making / scalping på ByBit er tilgængelig for £ 60 pr. Måned. Platformen understøtter fiat-betalinger via PayPal samt betalinger i krypto i valutaer som BTC, ETH, LTC og USDC.

Apex Trader Nøglefunktioner

 • Funktionalitet – Apex Trader fungerer som en webbaseret platform og indeholder en ren og intuitiv designstil. Handelsdashboardet er også godt udformet og indeholder detaljerede præstationsstatistikker, automatiserede møntvalg og integrerer omfattende kortlægning efter Trading View.
 • Teknologi – Platformen fungerer via API-forbindelse med understøttede kryptokursudvekslinger og giver brugerne mulighed for at handle 24/7 ved at konfigurere og opsætte automatiserede handelsbots. Apex Trader gør brug af 2FA-sikkerhed, dedikerede servere, der hjælper bots med at køre effektivt og indbygget automatisering, der gør det muligt for bots at blive konfigureret til at skifte strategier i henhold til skiftende markedsforhold.
 • Række værktøjer – Apex indeholder over 100 tekniske indikatorer, herunder Bollinger Bands, Stochastic Relative Strength Index (SRSI), Parabolic SAR (PSAR), Moving Average Convergence / Divergence (MACD), Ichimoku Cloud (IC), the Relative Strength Index (RSI), og Money Flow Index (MFI). Brugere kan også køre enkeltstrategier eller oprette ‘hybrid’-strategier, og Apex sporer op til 75 aktive positioner ad gangen.
 • Enkel abonnementsplan – Alle kan tilmelde sig og drage fordel af den gratis 7-dages prøveperiode, og efter test af platformen er der et par månedlige abonnementer tilgængelige. Disse er i øjeblikket prissat til £ 30 og £ 60 pr. Måned, og der er ingen yderligere handelsgebyrer eller begrænsninger for handelsvolumen eller performance.
 • Kunde support – Apex Trader-teamet har brugt betydelig tid på at udvikle deres kundesupport, og brugere kan kontakte teamet via e-mail til [email protected] eller ved at indsende en anmodning i supportafsnittet. Holdet kan også kontaktes via deres Twitter-konto, Discord-gruppe og Facebook. Teamet kører også en Telegram-gruppe og giver yderligere ressourcer såsom brugervejledninger og en FAQ-side i Support-sektionen.

Kernefunktioner

Sådan kommer du i gang med Apex Trader

For at oprette en konto skal du blot klikke på fanen “Registrer nu” til venstre på hjemmesiden.

1) Opret en konto

Herfra kan du klikke på “Opret en ny konto”, og for at tilmelde dig skal du bare indtaste en e-mail-adresse og oprette en adgangskode.

Oprettelse af en konto

2) Tilslut en Exchange

Du kan nu konfigurere din handelskonto og oprette forbindelse til en understøttet udveksling efter at have udfyldt alle de nødvendige kontooplysninger og opsætte tofaktorautentificering (2FA).

Herfra kan du oprette en konto på en understøttet udveksling eller logge ind på din eksisterende konto og finde dine API-nøgler ved at navigere til Kontosektionen og vælge “API Management” og “Opret / Opret API” på Binance eller Kucoin.

Når du er inde i din Kraken-konto, skal du klikke på Indstillinger, derefter API og derefter klikke på knappen “+ Generer ny nøgle”.

Binance API Management

For Binance kan du følge processen med at vælge API Management og derefter mærke og oprette en ny API-nøgle.

Opret en Binance API-nøgle

Du skal derefter indtaste din 2FA-kode for at bekræfte oprettelsen af ​​nøglen og også følge instruktionerne sendt i bekræftelses-e-mailen. Herfra vil du kunne se API-nøglerne og redigere dine API-nøglebegrænsninger.

Komplet Binance API Key Key Creation

Du kan gennemføre installationsprocessen ved at vende tilbage til Apex Trader og indtaste de nødvendige oplysninger, når du opretter en botprofil.

3) Opret en strategi

For at oprette dine egne strategier kan du klikke på “Strategier” -overskriften i Dashboard og indtaste typen, navnet og beskrivelsen af ​​din strategi.

Du kan også vælge den lysestil og scanningstid, du foretrækker, og konfigurere handelsstørrelser, positionstildeling, basisvaluta og handelstilstand fra fanen Generelle indstillinger. Du kan også vælge at bruge en community-bygget strategi og vælge en populær strategi fra Strategy Center.

Fællesskabshandelsstrategier

Sådan oprettes en bot på Apex Trader

For at oprette din første bot på Apex Trader skal du bare klikke på ‘Bots’ header i instrumentbrættet og derefter klikke på ‘New Bot’, som er placeret i øverste højre hjørne af skærmen. For første gangs brugere af platformen føjes den 7-dages gratis prøveversion automatisk til din første bot.

Oprettelse af en ny bot

Når du klikker på ‘New Bot’, får du mulighed for at vælge en APEX (spot trading) eller MAKO (market making) trading bot.

Valg af bot-type

For at oprette en APEX-handelsbot skal du klikke på det tilsvarende billede og derefter udfylde alle de nødvendige detaljer inklusive botens navn, den udveksling den vil blive distribueret på og den basisvaluta, den handles med.

Du skal også indtaste din valgte strategi samt API-nøgleoplysninger, før du klikker på “Opret”.

Botkonfiguration

Processen til oprettelse af en MAKO-bot, der udfører markedsdannelse på ByBit-udveksling, er endnu mere ligetil. Efter at have klikket på det tilsvarende billede skal du bare indtaste botens navn ved siden af ​​dine API-nøgleoplysninger, før du klikker på “Opret”.

Market Maker Bot-konfiguration

Processen til oprettelse af bot kan tage et par minutter, mens Apex tildeler ressourcer til din egen VPS. Når din bot er oprettet, kan du bruge fanen ‘Indstillinger’ til at justere yderligere muligheder, herunder den køb / salg-strategi, som din bot bruger, din Auto Dollar Cost Averaging (ADCA) -strategi, din Auto Reverse Trading (ART) -strategi, basisvaluta og reservetildeling.

Du kan også konfigurere din positionstildeling og din positionstildelingsprocent opdelt sammen med din minimumsordre, og aktivering af sammensat funktion resulterer i, at Apex tilføjer overskud fra dit botsalg til din positionstildeling.

Når du er tilfreds med din konfiguration, kan du aktivere køb og salg ved at klikke på ‘tandhjulet’ i øverste højre hjørne.

Det er vigtigt at bemærke, at du også kan bruge tilstandsfunktionen i Indstillingerne til at vælge, om du bruger testtilstand til at finjustere dine strategier eller handle med reel kapital i Live-tilstand.

Trading Bot-indstillinger

Hvilke strategier kan du bruge på Apex Trader?

Som tidligere nævnt leverer Apex adgang til over 100 tekniske indikatorer og disse kan kombineres for at skabe ‘hybrider’ samt køre på deres egne tidsrammer inden for samme strategi.

Men handel med Apex er generelt fokuseret på Køb / Sælg, Dollaromkostning og Reverse Trading-konfigurationer, og enhver, der vælger den populære strategi for profit, har tre muligheder:

 • Procent overskud: Indstil en procentdel fra den oprindelige købspris.
 • Efterfølgende stoptab: Følg en pris opad og kun sælge, når den begynder at falde.
 • Dynamisk fortjeneste: Apex kan scanne de seneste markedsbevægelser og give et tilpasset procentvis overskudsmål.
 • Sælg på teknisk analyse: Byg en tilpasset salgsstrategi ved hjælp af enhver kombination af indikatorer og tidsrammer.

Gennemsnitlig dollaromkostning

Dollar Costing Averaging (DCA) er en almindelig teknik, der bruges til at sprede og ofte sænke de gennemsnitlige omkostninger ved et aktiv. Det kan være meget nyttigt, når en position er dyppet ned i det røde, og Apex giver både en manuel og automatiseret version af denne proces.

Du kan få adgang til DCA ved at klikke på ‘Handlinger’ og derefter vælge ‘DCA Position’, herfra kan du justere Multiplikatoren, der styrer, hvor mange gange du vil øge din positionsstørrelse.

Hvis du har en position til en værdi af 0,1 BTC og vælger 2 i multiplikatoren, placerer og bestiller Apex for 0,2 BTC. Fanen Ordretype giver dig mulighed for at vælge, om Apex placerer en grænse eller en markedsordre, og du kan indtaste den pris, du vil have begrænset ordren til i feltet Pris.

Gennemsnit af dollaromkostninger

Auto DCA-funktionen automatiserer processen med at beregne gennemsnittet af buy-ins på en bestemt position for at bringe dem tættere på en positiv værdi. For eksempel:

Hvis du køber 100 BAT for $ 100 (1 BAT = $ 1), og prisen falder til 0,50 $ pr. 1 BAT, så køber du yderligere $ 100 BAT (1 BAT = 0,50 $).

Dit gennemsnitlige buy-in er blevet sænket til 0,75 $, hvilket bringer dig tættere på en take profit-værdi, og du kan også vælge at tilføje en indikator sammen med det tilsvarende signal for at muliggøre mere sofistikerede handler med smartere DCA-indgangspunkter end blot at bruge tærsklen alene.

Automatisk omvendt handel

Auto Reverse Trading (ART) kan bruges til at sælge en tidligere købt mønt for at købe tilbage til en lavere pris og derefter videresælge med overskud. For at deltage i ART med succes skal du konfigurere dine bots Reverse Sell og Reverse Buy-strategier, og et par Apex-funktioner, der er unikke til omvendt køb, inkluderer funktionen “Køb kun under sidste salgspris”, som forhindrer din bot i at forsøge at genoprette, hvis prisen stiger over din ARTs salgspris, selvom din rebuy-strategi er opfyldt.

Funktionen “Auto Rebuy over sidste salgspris” giver dig mulighed for at købe tilbage til en position, hvis den stiger en vis procentdel over din ART-salgspris, for eksempel når en mønt, du solgte, begynder at pumpe. Funktionen “Automatisk genopkøb under n%” giver dig også mulighed for at definere en indstillet procentdel af, hvornår Apex skal købe tilbage til en position.

Når du konfigurerer dit endelige salg, har du tre muligheder, nemlig Procent Profit, Profit Trail og Dynamic Procent Profit, der er baseret på din oprindelige strategi og ikke ART-strategien.

Apex Trader-priser

Alle nye medlemmer er berettiget til en 7-dages gratis prøveperiode, og når denne periode udløber, er Apex (Spot) trading bot-pakken til brug på Binance, Kraken og Kucoin tilgængelig for £ 30 pr. Måned.

Mako (Margin) trading bot-pakken til market making / scalping på ByBit er tilgængelig for £ 60 pr. Måned. Der er ingen skjulte / yderligere gebyrer eller gebyrer på procentdelen af ​​fortjenesten, og der er heller ingen begrænsninger for handelsvolumen eller ydeevne.

Apex understøtter også fiat-betalinger via PayPal samt betalinger i krypto i BTC, ETH, LTC og USDC.

Apex Trader-gebyrer

Hvor sikker er Apex Trader?

Teamet bag projektet uddyber ikke de sikkerhedsprotokoller, de anvender for at sikre deres platform; Det er dog klart, at de bruger standard-e-mail / adgangskode-kombinationer til at sikre klientkonti, mens Apex Trader-webstedet gør brug af SHA 256-kryptering.

To-faktor-godkendelse (2FA) understøttes også, og Apex giver dig mulighed for at oprette 2FA med populære apps som Google Authenticator og Authy, som kan findes i både Google og Apple-appbutikkerne.

Holdet angiver også, at hvert abonnement inkluderer hosting og styring af en dedikeret server til at køre din bot, hvilket skulle resultere i ekstra sikkerhed sammen med hurtige svartider.

Som med de fleste automatiserede handelsplatforme er der ikke behov for Apex Trader for at få direkte adgang til nogen af ​​dine midler, og du er ikke forpligtet til at overføre penge til platformen.

Apex forbinder via et Application Programming Interface (API) til dine udvekslingskonti, og det gør det muligt at indsamle pris- og kontobalancedata og selvfølgelig placere købs- og salgsordrer.

På grund af manglen på information vedrørende sikkerhed, der tilbydes, er det bedst at forbedre din egen personlige sikkerhed så meget som muligt, og dette kan gøres ved at aktivere 2FA i dine kontoindstillinger, deaktivere udbetalinger fra dine kryptokonti og ved at begrænse funktionaliteten af dine API-kommandoer som ønsket.

På trods af manglen på tilgængelig information er det værd at huske, at Apex er baseret i Storbritannien og fungerer i overensstemmelse med landets kommercielle og økonomiske regler.

Grundlæggerne og kerneteamet er også tilgængelige for at tale med via en række kanaler, og eventuelle problemer skal kunne behandles i god tid.

Apex Trader Nøglefunktioner

Hvor nybegyndervenlig er Apex Trader?

Uanset hvilken handelsplatform du bruger, er fremgangsmåden med at konfigurere og implementere handelsbots til at udføre automatiserede handler bedst egnet til enkeltpersoner med en vis erfaring med traditionel og / eller automatiseret handel.

Når det er sagt, er Apex Trader generelt godt indrettet og ret let at bruge, selvom det er lidt øvelse at kunne implementere vindende strategier med succes.

Enhver, der er ny inden for automatiseret kryptohandel, kan benytte sig af den gratis prøveperiode på 7 dage og også fortsætte med at finjustere deres strategier ved hjælp af testtilstanden, før de handler med deres reelle valutafonde i Live Mode.

Derudover kan mindre erfarne brugere også gennemse de populære fælles delte strategier i Strategy Center og teste, hvordan de klarer sig i en række scenarier, inden de fortsætter med at opbygge deres egne tilpassede bots..

Som det kan forventes, leverer teamet også en række ressourcer, der hjælper med at lede brugerne gennem, hvordan platformen fungerer, og disse inkluderer en FAQ-sektion, skriftlige guider og et forum, der er tilgængeligt, når du er logget ind på din konto.

Populære strategier, der er valgt af samfundetPopulære strategier, der er valgt af samfundet

Der er også en Discord- og Telegram-gruppe til rådighed, som giver handlende mulighed for at kommunikere med hinanden i realtid, selvom Apex-teamet stadig er i færd med at opbygge deres online-community. Evnen til at inkorporere signaler er også praktisk, og du kan forbinde Apex til dine foretrukne signaludbydere eller integrere alarmer med Trading View. Apex understøtter også Crypto Base Scanner, og du kan integrere deres signaler via API i din valgte bot.

Platformens brug af automatisering gør også håndtering af skiftende markedsforhold mere ligetil, og automatiseringsregler er enten strategibaserede eller drejer sig om tidsinterval og tidsinterval og muliggør automatiske strategiskifter, positionslukning baseret på alder, valutakonvertering og paniksalg. Genopfyld BNB-funktionen kan også bruges til at sikre, at din konto altid har nok BNB til at betale for handelsgebyrer.

Da Apex inkorporerer Trading View-diagrammer, over 100 tekniske indikatorer, og tillader også brugere at spore op til 75 aktive positioner ad gangen, er det velegnet til mere erfarne forhandlere. Evnen til at oprette tilpassede bots, der gør brug af hybridstrategier, er også tiltalende, og enhver, der ønsker at oprette DCA- eller ART-aktiviteter, der også er knyttet til de understøttede tekniske indikatorer, er godt dækket. Derudover er MAKO-bot, som kun kan bruges på ByBit, afgjort bedst egnet til mere erfarne kryptohandlere.

Konklusion

Apex Trader er en solid performer i et hav af crypto bot-handelsplatforme og passer sandsynligvis mest til enkeltpersoner med et specifikt sæt handelsbehov. Støtten til Binance, Kraken og Kucoin gør Apex til et oplagt valg for alle, der er aktive på disse børser, mens MAKO-bot passer til alle, der ønsker at automatisere handler på ByBit.

Rækken af ​​funktioner, der tilbydes, passer til mere erfarne forhandlere, skønt Strategicentret henvender sig til enhver, der stadig er i færd med automatiseret handel.

7-dages prøve- og testtilstand er også praktisk, og Apex Trader indeholder en enkel og gennemsigtig prisstruktur.

Apex giver dig også mulighed for at tilpasse dine handelsbots og konfigurere dem til at skabe unikke hybridstrategier og til at styre 75 aktive positioner ad gangen, hvilket er en god nyhed for meget aktive handlende..

På trods af dette er Apex Trader en af ​​de mindre kendte kryptobot-handelsplatforme på markedet og udvikler også stadig sit online-community, som et resultat kan det være bedst egnet til folk i Storbritannien, der ønsker at automatisere handel på Kraken, som har en fiat gateway eller for enhver, der ønsker at deltage i kryptohandel på Binance, Kucoin eller ByBit.

Holdet bliver nødt til at fortsætte med at udvikle platformen for at vinde terræn på de førende crypto trading bot-udbydere, men for øjeblikket leverer Apex Trader en solid service til kryptohandlere med specifikke krav.

Besøg Apex Trader

Apex Trader

src = “~ images \ apex-trader-review-automated-crypto-bot-trading-platform.gif”

alt = “Apex Trader Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Brugervenlighed

8.0 / 10

Omdømme

7.0 / 10

Gebyrer

8.0 / 10

Kunde support

9,0 / 10

betalingsmetoder

9,0 / 10

Fordele

 • UK-baseret virksomhed
 • Let at opsætte
 • Bredt udvalg af TA-forbedringer
 • ByBit Support

Ulemper

 • Understøtter kun 4 udvekslinger
 • Ingen mobilapp
 • Nyere platform

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"Apex Trader","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2020 \ / 04 \ /apex-trader-review.gif","beskrivelse":"Apex Trader er en krypto trading bot platform, der gør det muligt for sine brugere at engagere sig i automatiseret handel og få mest muligt ud af deres krypto trading potentiale. Platformen indeholder handelsbots, der kan bruges til at anvende en række handelsstrategier og arbejde via API-forbindelser til populære kryptokursudvekslinger, herunder Binance, ByBit, Kraken,…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.20"},"navn":"Apex Trader","reviewBody":"Apex Trader er en krypto trading bot platform, der gør det muligt for sine brugere at engagere sig i automatiseret handel og få mest muligt ud af deres krypto trading potentiale. Platformen indeholder handelsbots, der kan bruges til at anvende en række handelsstrategier og arbejde via API-forbindelser til populære kryptokursudvekslinger, herunder Binance, ByBit, Kraken og KuCoin. \ R \ n \ r \ nApex Trader er meget konfigurerbar og giver over 100 tekniske indikatorer, hvilket betyder, at enhver kan oprette deres egne automatiserede handelsstrategier og derefter distribuere dem til at køre 24 \ / 7 på en bred vifte af handelspar. \ r \ n \ r \ n Strategier baseret på fortjeneste, omvendt handel og Dollaromkostning er alle inkorporeret, og du kan oprette og gemme et ubegrænset antal strategier. Apex sporer også maksimalt 75 aktive positioner ad gangen og henvender sig til handlende med forskellige erfaringsniveauer ved at tilbyde fælles fælles strategier, som alle kan følge. \ R \ n \ r \ nPlatformens gratis 7-dages prøveperiode tillader også du får en fornemmelse for Apex, inden du forpligter dig til et betalt månedligt abonnement. \ r \ nBesøg Apex Trader \ r \ n \ r \ nApex Trader-oversigt \ r \ nApex Trader er baseret i Storbritannien, og mens hjemmesiden ikke giver dig enhver information om teamet bag projektet, det siger, at projektet er registreret i Storbritannien og bevarer et firmanummer på 09757060. \ r \ n \ r \ n Som et resultat kan vi se, at platformen drives af Apex Trader Software Begrænset, der bevarer en registreret kontoradresse på Kemp House, 152 – 160 City Road, London, Storbritannien, EC1V 2NX, og dateres tilbage til 2015 under det oprindelige navn Skylit Ltd. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPlatformen giver enhver mulighed for at deltage i døgnet rundt, automatiseret handel på fire førende børser og inkl rporerer funktioner som dedikeret serverhosting, ekstern signalintegration og integrerede Trading View-diagrammer. \ r \ n \ r \ n Derudover giver Apex Trader også adgang til over 100 tekniske indikatorer, som kan integreres og køres alene eller kombineres til Opret unikke ‘hybrid’-strategier. \ r \ n \ r \ n Efter tilmelding er nye medlemmer berettiget til en 7-dages gratis prøveperiode, og når dette er slut, er Apex (Spot) trading bot-pakken tilgængelig for \ u00a330 pr. måned . Mako (Margin) trading bot-pakken til market making \ / scalping på ByBit er tilgængelig for \ u00a360 pr. Måned. Platformen understøtter fiat-betalinger via PayPal samt betalinger i krypto i valutaer som BTC, ETH, LTC og USDC. \ R \ nApex Trader Nøglefunktioner \ r \ n \ r \ n \ tFunktionalitet \ u2013 Apex Trader fungerer som en webbaseret platform og inkorporerer en ren og intuitiv designstil. Handelsdashboardet er også godt udformet og indeholder detaljerede præstationsstatistikker, automatiserede møntvalg og integrerer omfattende kortlægning af Trading View. \ R \ n \ tTeknologi \ u2013 Platformen fungerer via API-forbindelse med understøttede kryptokurrencyudvekslinger og giver brugerne mulighed for at handle 24 \ / 7 ved at konfigurere og opsætte automatiserede handelsbots. Apex Trader gør brug af 2FA-sikkerhed, dedikerede servere, der hjælper bots med at køre effektivt og indbygget automatisering, der gør det muligt at konfigurere bots til at skifte strategier i henhold til skiftende markedsforhold. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ tRækkevidde af Værktøjer \ u2013 Apex indeholder over 100 tekniske indikatorer, herunder Bollinger Bands, Stochastic Relative Strength Index (SRSI), Parabolic SAR (PSAR), the Moving Average Convergence \ / Divergence (MACD), Ichimoku Cloud (IC), the Relative Strength Index (RSI) ) og Money Flow Index (MFI). Brugere kan også køre enkeltstrategier eller oprette \ u2018hybrid ‘strategier og Apex-spor op til 75 aktive positioner ad gangen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ tSimple abonnementsplan \ u2013 Enhver kan tilmelde sig og drage fordel af den gratis 7-dages prøveperiode, og efter test af platformen er der et par månedlige abonnementer tilgængelige. Disse er i øjeblikket prissat til \ u00a330 og \ u00a360 pr. Måned, og der er ingen yderligere handelsgebyrer eller begrænsninger for handelsvolumen eller ydeevne. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ tKundesupport \ u2013 Apex Trader-teamet har brugt betydelig tid på at udvikle deres kundesupport, og brugere kan kontakte teamet via e-mail til [email protected] eller ved at indsende en anmodning i supportafsnittet. Holdet kan også kontaktes via deres Twitter-konto, Discord-gruppe og Facebook. Teamet kører også en Telegram-gruppe og leverer yderligere ressourcer såsom brugervejledninger og en FAQ-side i Support-sektionen. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvordan kommer du i gang med Apex Trader \ r \ nFor at oprette en konto skal du bare klikke på \ u201cRegistrer nu \ u201d fanen til venstre på startsiden. \ r \ n1) \ u00a0 Opret en konto \ r \ nFra her kan du klik på \ u201cOpret en ny konto \ u201d-indstilling, og for at tilmelde dig skal du bare indtaste en e-mail-adresse og oprette en adgangskode. \ r \ n \ r \ n \ r \ n2) Tilslut en Exchange \ r \ nDu kan Konfigurer nu din handelskonto og opret forbindelse til en understøttet udveksling efter at have udfyldt alle de nødvendige kontooplysninger og opsæt tofaktorautentificering (2FA). \ r \ n \ r \ n Herfra kan du oprette en konto på en understøttet børs eller log ind på din eksisterende konto, og find dine API-nøgler ved at navigere til Kontosektionen og vælge \ u201cAPI Management \" og \ u201cOpret \ / Opret API \" på Binance eller Kucoin. \ r \ n \ r \ nNår du er inde i din Kraken-konto, skal du klikke på \ u00a0Indstillinger, derefter API og derefter klikke på \ u00a0 \"+ Generer ny nøgle \"\ u00a0knappen. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFor Binance kan du følge processen med at vælge API Management og derefter mærke og oprette en ny API-nøgle. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu skal derefter indtaste din 2FA-kode for at bekræfte oprettelsen af ​​nøglen og også følge instruktionerne sendt i bekræftelses-e-mailen. Herfra vil du kunne se API-nøglerne og redigere dine API-nøglebegrænsninger. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan gennemføre installationsprocessen ved at vende tilbage til Apex Trader og indtaste det krævede oplysninger, når du opretter en botprofil. \ r \ n3) Opret en strategi \ r \ nFor at oprette dine egne strategier kan du klikke på \ u201cStrategies \ u201d-overskriften i Dashboard og indtaste typen, navnet og beskrivelsen af ​​din strategi . \ r \ n \ r \ nDu kan også vælge den lysestil og scanningstid, du foretrækker, og konfigurere handelsstørrelser, positionstildeling, basisvaluta og handelstilstand fra fanen Generelle indstillinger. Du kan også vælge at bruge en fællesskabsbygget strategi og vælge en populær strategi fra Strategicenteret. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Sådan oprettes en bot på Apex Trader \ r \ nFor at oprette din første bot på Apex Trader skal du bare klikke på headeren \ u2018Bots \ u2019 i instrumentbrættet og derefter klikke på ‘Ny bot’, som er placeret i øverste højre hjørne af skærmen. For første gangs brugere af platformen føjes den 7-dages gratis prøveperiode automatisk til din første bot. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNår du klikker på \ u2018Ny Bot \ u2019 får du muligheden for at vælge en APEX (spot trading) eller MAKO (market making) trading bot. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFor at oprette en APEX trading bot skal du klikke på den tilsvarende billede, og udfyld derefter alle de nødvendige detaljer, herunder botens navn, den udveksling, den vil blive implementeret på, og den basisvaluta, den vil handle med. \ r \ n \ r \ nDu skal også indtaste din valgte strategi som samt API-nøgleoplysninger, før du klikker på \ u201cOpret \ u201d. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Processen til oprettelse af en MAKO-bot, der udfører markedsdannelse på ByBit-udveksling, er endnu mere ligetil. Efter at have klikket på det tilsvarende billede skal du bare indtaste botens navn sammen med dine API-nøgleoplysninger, før du klikker på \ u201cOpret \ u201d. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBot-oprettelsesprocessen kan tage nogle få minutter, mens Apex tildeler ressourcer til din egen VPS. Når din bot er oprettet, kan du bruge fanen ‘Indstillinger’ til at justere yderligere muligheder, herunder den køb / salg-strategi, som din bot bruger, din Auto Dollar Cost Averaging (ADCA) -strategi, din Auto Reverse Trading (ART) -strategi, base valuta og reserveallokering. \ r \ n \ r \ nDu kan også konfigurere din positionstildeling, og din positionstildelingsprocentdeles sammen med din minimumsordre, og aktivering af funktionen Compound vil resultere i, at Apex tilføjer overskud fra dit botsalg videre til din \ u00a0positionstildeling. \ r \ n \ r \ nNår du er tilfreds med din konfiguration, kan du aktivere Køb og salg ved at klikke på ‘tandhjulet’ i øverste højre hjørne. \ r \ n \ r \ nDet er vigtigt at bemærke at du også kan bruge tilstandsfunktionen i Indstillinger til at vælge, om du bruger \ u00a0 Testtilstand \ u00a0 til at finjustere dine strategier eller handle med reel kapital i \ u00a0Live Mode. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvilke strategier kan Du bruger på Apex Trader? \ R \ n Som tidligere nævnt giver Apex adgang til over 100 tekniske indikatorer og disse kan kombineres for at skabe ‘hybrider’ samt køre på deres egne tidsrammer inden for samme strategi. \ r \ n \ r \ nHandling med Apex er dog generelt fokuseret på Køb \ / Sælg, Dollaromkostninger Gennemsnitlige og omvendte handelskonfigurationer, og enhver, der vælger den populære strategi for profit, har tre muligheder: \ r \ n \ r \ n \ tProcentsats: Indstil en procentdel fra den oprindelige købspris. \ R \ n \ tTrailing stop loss: Følg en pris opad og sælges kun, når den begynder at falde. \ r \ n \ tDynamisk fortjeneste: Apex kan scanne de seneste markedsbevægelser og give et tilpasset mål for procentvis fortjeneste. \ r \ n \ tSælg på teknisk analyse: Byg en tilpasset salgsstrategi ved hjælp af en hvilken som helst kombination af indikatorer og tidsrammer. \ r \ n \ r \ nDollar-omkostningsgennemsnit \ r \ nDollar Costing Averaging (DCA) er en almindelig teknik, der bruges til at sprede og ofte sænke de gennemsnitlige omkostninger for et aktiv. Det kan være meget nyttigt, når en position er dyppet ned i det røde, og Apex giver både en manuel og automatiseret version af denne proces. \ R \ n \ r \ nDu kan få adgang til DCA ved at klikke på \ u00a0’Aktioner ‘\ u00a0og derefter vælge \ u00a0’DCA Position ‘, herfra kan du justere multiplikatoren, der styrer, hvor mange gange du vil øge din positionsstørrelse. \ r \ n \ r \ nHvis du har en position på 0,1 BTC og vælger 2 i multiplikatoren, vil Apex placer og bestil 0,2 BTC. Fanen Ordretype giver dig mulighed for at vælge, om Apex placerer en grænse eller markedsordre \ u00a0, og du kan indtaste den pris, du vil have, at begrænsningsordren skal placeres \ u00a0at i feltet Pris. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFunktionen Auto DCA automatiserer processen med at beregne gennemsnittet af buy-ins på en bestemt position for at bringe dem tættere på en positiv værdi. \ u00a0For eksempel: \ r \ n \ r \ nHvis du køber 100 BAT for $ 100 (1 BAT = $ 1), og prisen falder til 0,50 $ pr. 1 BAT, så køber du yderligere $ 100 BAT \ u00a0 (1 BAT = 0,50 $). \ R \ n \ r \ nDit gennemsnitlige buy-in er blevet sænket til 0,75 $, der bringer dig tættere på en take profit-værdi, og du kan også vælge at tilføje en indikator sammen med det tilsvarende signal for at muliggøre mere sofistikerede handler med smartere DCA-indgangspunkter end blot at bruge tærsklen alene. \ r \ nAuto Reverse Trading \ r \ nAuto Reverse Trading (ART) kan bruges til at sælge en tidligere købt mønt for at købe tilbage til en lavere pris og derefter videresælge med overskud. For at deltage i ART med succes skal du konfigurere dine bots Reverse Sell og Reverse Buy-strategier, og et par Apex-funktioner, der er unikke til at reversere køb, inkluderer \ u201cKøb kun under sidste salgspris \ u201d-funktion, der forhindrer din bot i at forsøge at genoprette, hvis prisen stiger over din ARTs salgspris, selvom din genopretningsstrategi er opfyldt. \ r \ n \ r \ n \ u201cAuto Rebuy over sidste salgspris \ u201d-funktion giver dig mulighed for at købe tilbage til en position, hvis den stiger en vis procentdel over din ART-salgspris, for eksempel når en mønt, du solgte, begynder at pumpe. Funktionen \ u201cAuto Rebuy under n% \ u201d giver dig også mulighed for at definere en bestemt procentdel af, hvornår Apex skal købe tilbage til en position. \ R \ n \ r \ nNår du konfigurerer dit endelige salg, har du tre muligheder, nemlig Procent Profit, Profit Trail og Dynamic Procent Profit, der er baseret på din oprindelige strategi og ikke ART-strategien. \ R \ nApex Trader Pricing \ r \ nAlle nye medlemmer er berettiget til en gratis prøveperiode på 7 dage, og når denne periode udløber, er Apex (Spot) trading bot-pakke til brug på Binance, Kraken og Kucoin er tilgængelig for \ u00a330 pr. Måned. \ R \ n \ r \ nMako (Margin) trading bot-pakke til market making \ / scalping på ByBit er tilgængelig til \ u00a360 pr. måned. Der er ingen skjulte \ / ekstra gebyrer eller gebyrer på procentdelen af ​​overskuddet, og der er heller ingen begrænsninger for handelsvolumen eller ydeevne. \ R \ n \ r \ nApex understøtter også fiat-betalinger via PayPal samt betalinger i krypto i BTC, ETH , LTC og USDC. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvordan er Apex Trader sikker? \ R \ nTeamet bag projektet uddyber ikke de sikkerhedsprotokoller, de anvender for at sikre deres platform; det er imidlertid klart, at de bruger standard e-mail \ / adgangskode-kombinationer til at sikre klientkonti, mens Apex Trader-webstedet gør brug af SHA 256-kryptering. \ r \ n \ r \ nTo faktorgodkendelse (2FA) understøttes også, og Apex giver dig mulighed for at oprette 2FA med populære apps såsom Google Authenticator og Authy, som kan findes i både Google og Apple app-butikker. \ r \ n \ r \ nTeamet angiver også, at hvert abonnement inkluderer hosting og styring af en dedikeret server til at køre din bot, hvilket burde resultere i ekstra sikkerhed sammen med hurtige svartider. \ r \ n \ r \ nSom med de fleste automatiserede handelsplatforme er der ikke behov for Apex Trader for at få direkte adgang til nogen af ​​dine midler, og du er ikke forpligtet til at overføre penge til platformen. \ r \ n \ r \ nApex opretter forbindelse via et API (Application Programming Interface) til dine udvekslingskonti, og det gør det muligt at indsamle pris- og kontosaldodata og af selvfølgelig, placer køb og salg af ordrer. \ r \ n \ r \ n På grund af t hvis han mangler information om sikkerhed, der tilbydes, er det bedst at forbedre din egen personlige sikkerhed så meget som muligt, og dette kan gøres ved at aktivere 2FA i dine kontoindstillinger, deaktivere udbetalinger fra dine kryptokonti og ved at begrænse funktionaliteten af din API kommandoer som ønsket. \ r \ n \ r \ n På trods af manglen på tilgængelig information er det værd at huske, at Apex er baseret i Storbritannien og fungerer i overensstemmelse med landets kommercielle og økonomiske regler. \ r \ n \ r \ nStifterne og kerneteamet er også tilgængelige for at tale med via en række kanaler, og eventuelle problemer skal kunne håndteres i god tid. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvordan begyndervenlig er Apex Trader? \ R \ n Uanset hvilken handelsplatform du bruger, er fremgangsmåden med at konfigurere og implementere handelsbots til at udføre automatiserede handler bedst egnet til personer med en vis erfaring med traditionel og \ / eller automatiseret handel. \ R \ n \ r \ nHaving sagde det, Apex Trader er generelt godt lagt og ret let at bruge, selvom det er nødvendigt at øve det at kunne implementere vindende strategier med succes. \ r \ n \ r \ nAlle nye til automatiseret kryptohandel kan gøre brug af den 7-dages gratis prøveperiode og også fortsætte med at finjustere deres strategier ved hjælp af testtilstand \ u00a0 før handel med deres reelle udvekslingsfonde i \ u00a0Live Mode. \ r \ n \ r \ n Derudover kan mindre erfarne brugere også gennemse de populære fælles delte strategier i Strategicenteret og teste, hvordan de klarer sig i en række scenarier, inden de går for at bygge deres egne tilpassede bots. \ r \ n \ r \ n Som det kan forventes, leverer teamet også en række ressourcer, der hjælper med at lede brugerne gennem, hvordan platformen fungerer, og disse inkluderer en FAQ-sektion, skriftlige guider og en forum, der er tilgængeligt, når du er logget ind på din konto. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDer er også en Discord- og Telegram-gruppe tilgængelig, som giver forhandlere mulighed for at kommunikere med hinanden i realtid, selvom Apex-teamet er stadig i gang med at opbygge deres online co mmunity. Evnen til at inkorporere signaler er også praktisk, og du kan forbinde Apex til dine foretrukne signaludbydere eller integrere alarmer med Trading View. Apex understøtter også Crypto Base Scanner, og du kan integrere deres signaler via API i din valgte bot. \ R \ n \ r \ n Platformens brug af automatisering gør også håndtering af skiftende markedsforhold mere ligetil, og automatiseringsregler er enten strategibaserede eller kredser om tidsinterval og tidsinterval og aktiver automatiserede strategiskiftere, positionslukning baseret på alder, valutakonvertering og paniksalg. Genopfyld BNB-funktionen kan også bruges til at sikre, at din konto altid har nok BNB til at betale for handelsgebyrer. \ R \ n \ r \ n Da Apex inkorporerer Trading View-diagrammer, over 100 tekniske indikatorer, og tillader også brugere at spore op til 75 aktive positioner ad gangen er det velegnet til mere erfarne forhandlere. Evnen til at oprette tilpassede bots, der gør brug af hybridstrategier, er også tiltalende, og enhver, der ønsker at oprette DCA- eller ART-aktiviteter, der også er knyttet til de understøttede tekniske indikatorer, er godt dækket. Derudover er MAKO-bot, som kun kan bruges på ByBit, afgjort mest velegnet til mere erfarne kryptohandlere. \ R \ nKonklusion \ r \ nApex Trader er en solid performer i et hav af crypto bot-handelsplatforme og passer sandsynligvis mest til personer med et specifikt sæt handelsbehov. Støtten til Binance, Kraken og Kucoin gør Apex til et oplagt valg for alle, der er aktive på disse børser, mens MAKO-bot passer til alle, der ønsker at automatisere handler på ByBit. , selvom Strategicentret henvender sig til alle, der stadig får fat i automatiseret handel. \ r \ n \ r \ n 7-dages prøve- og testtilstand er også praktisk, og Apex Trader inkorporerer en enkel og gennemsigtig prisstruktur. \ r \ n \ r \ nApex giver dig også mulighed for at tilpasse dine handelsbots og konfigurere dem til at skabe unikke hybridstrategier og til at styre 75 aktive positioner til enhver tid, hvilket er en god nyhed for meget aktive handlende. \ r \ n \ r \ nTrods dette Apex Trader er en af ​​de mindre kendte kryptobot-handelsplatforme på markedet og udvikler også stadig sit online-community, som et resultat kan det være bedst egnet til folk i Storbritannien, der ønsker at automatisere handel på Kraken, som har en fiat-gateway, eller for alle, der ønsker at engagere sig i kryptohandel på Binance, Kucoin eller ByBit. \ r \ n \ r \ nTeamet bliver nødt til at fortsætte med at udvikle platformen for at vinde terræn på de førende crypto trading bot-udbydere, men for øjeblikket leverer Apex Trader en solid service til kryptohandlere med specifikke krav. \ r \ nBesøg Apex Trader","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"},"dato Udgivet":"2020-04-10"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me