Vilkår og Betingelser

Betingelser & Betingelser

Disse vilkår og betingelser gælder mellem dig, brugeren af ​​dette websted (inklusive eventuelle underdomæner, medmindre det udtrykkeligt er udelukket af deres egne vilkår og betingelser) og Kooc Media Ltd., ejeren og operatøren af ​​dette websted. Læs disse vilkår og betingelser omhyggeligt, da de påvirker dine juridiske rettigheder. Din aftale om at overholde og være bundet af disse vilkår og betingelser anses for at forekomme ved din første brug af webstedet. Hvis du ikke accepterer at være bundet af disse vilkår og betingelser, skal du straks stoppe med at bruge hjemmesiden.

I disse vilkår og betingelser, Bruger eller Brugere betyder enhver tredjepart, der får adgang til webstedet og hverken (i) er ansat hos Kooc Media Ltd. og handler i løbet af deres ansættelse eller (ii) engageret som konsulent eller på anden måde leverer tjenester til Kooc Media Ltd. og får adgang til webstedet i forbindelse med levering af sådanne tjenester.

Du skal være mindst 18 år for at bruge dette websted. Ved at bruge webstedet og acceptere disse vilkår og betingelser, erklærer du og garanterer, at du er mindst 18 år gammel.

Intellektuel ejendomsret og acceptabel brug

 1. Alt indhold, der er inkluderet på webstedet, medmindre det uploades af brugerne, tilhører Kooc Media Ltd., vores datterselskaber eller andre relevante tredjeparter. I disse vilkår og betingelser betyder indhold enhver tekst, grafik, billeder, lyd, video, software, datakompileringer, sidelayout, underliggende kode og software og enhver anden form for information, der kan lagres på en computer, der vises på eller udgør en del på dette websted, herunder alt sådant indhold uploadet af brugerne. Ved at fortsætte med at bruge hjemmesiden anerkender du, at sådant indhold er beskyttet af ophavsret, varemærker, databaserettigheder og andre intellektuelle ejendomsrettigheder. Intet på dette websted skal fortolkes som ved implicit, estoppel eller på anden måde at give nogen licens eller ret til at bruge et varemærke, logo eller servicemærke, der vises på webstedet uden ejerens forudgående skriftlige tilladelse
 2. Du kan kun til din egen personlige, ikke-kommercielle brug gøre følgende:
 1. hente, vise og se indholdet på en computerskærm
 2. udskrive en kopi af indholdet
 • Du må ikke på anden måde reproducere, ændre, kopiere, distribuere eller bruge noget kommercielt til kommercielt formål uden skriftlig tilladelse fra Kooc Media Ltd..
 • Forbudt brug

  1. Du må ikke bruge webstedet til nogen af ​​følgende formål:
  1. på nogen måde, der forårsager eller kan forårsage skade på Hjemmesiden eller forstyrrer nogen anden persons brug eller nydelse af Webstedet;
  2. på enhver måde, der er skadeligt, ulovligt, ulovligt, voldeligt, chikanerende, truende eller på anden måde anstødeligt eller i strid med gældende lovgivning, forskrifter, statslige ordener;
  3. fremstille, transmittere eller opbevare elektroniske kopier af indhold beskyttet af ophavsret uden tilladelse fra ejeren.

  Links til andre websteder

  1. Dette websted kan indeholde links til andre websteder. Medmindre det udtrykkeligt er angivet, er disse websteder ikke under kontrol af Kooc Media Ltd. eller vores tilknyttede selskabers.
  2. Vi påtager os intet ansvar for indholdet af sådanne websteder og fraskriver os ansvar for enhver form for tab eller skade, der opstår som følge af brugen af ​​dem.
  3. Inkluderingen af ​​et link til et andet websted på dette websted betyder ikke nogen godkendelse af selve webstederne eller af dem, der har kontrol over dem.

  Fortrolighedspolitik

  1. Brug af webstedet er også underlagt vores fortrolighedspolitik, som er indarbejdet i disse vilkår og betingelser ved hjælp af denne reference. For at se fortrolighedspolitikken skal du klikke på følgende: https://blockonomi.com/privacy-policy/.

  Webstedets tilgængelighed og ansvarsfraskrivelser

  1. Alle online faciliteter, værktøjer, tjenester eller oplysninger, som Kooc Media Ltd. stiller til rådighed via hjemmesiden ( Service) leveres “som den er” og på “som tilgængelig” basis. Vi giver ingen garanti for, at tjenesten er fri for mangler og / eller fejl. I det maksimale omfang loven tillader, giver vi ingen garantier (udtrykkeligt eller underforstået) for egnethed til et bestemt formål, nøjagtighed af oplysninger, kompatibilitet og tilfredsstillende kvalitet. Kooc Media Ltd. er ikke forpligtet til at opdatere oplysninger på webstedet.
  2. Mens Kooc Media Ltd. bruger rimelige bestræbelser på at sikre, at hjemmesiden er sikker og fri for fejl, vira og anden malware, giver vi ingen garanti eller garanti i den henseende, og alle brugere tager ansvar for deres egen sikkerhed, for deres personlige oplysninger og deres computere.
  3. Kooc Media Ltd. påtager sig intet ansvar for forstyrrelser eller manglende tilgængelighed af hjemmesiden.
  4. Kooc Media Ltd. forbeholder sig ret til at ændre, suspendere eller afbryde enhver del (eller hele) hjemmesiden inklusive, men ikke begrænset til, tilgængelige produkter og / eller tjenester. Disse vilkår og betingelser gælder fortsat for enhver ændret version af webstedet, medmindre andet udtrykkeligt er angivet.

  Ansvarsbegrænsning

  1. Intet i disse vilkår og betingelser vil: (a) begrænse eller udelukke vores eller dit ansvar for død eller personskade som følge af vores eller din uagtsomhed, alt efter hvad der er relevant; (b) begrænse eller udelukke vores eller dit ansvar for bedrageri eller svigagtig vildfarelse; eller (c) begrænse eller ekskludere nogen af ​​vores eller dine forpligtelser på nogen måde, der ikke er tilladt i henhold til gældende lovgivning.
  2. Vi er ikke ansvarlige over for dig i forbindelse med tab, der opstår som følge af begivenheder, der ligger uden for vores rimelige kontrol.
  3. I det maksimale omfang loven tillader, påtager Kooc Media Ltd. sig intet ansvar for noget af følgende:
  1. ethvert forretningstab, såsom tab af fortjeneste, indtægter, indtægter, forventede opsparing, forretning, kontrakter, goodwill eller kommercielle muligheder
  2. tab eller korruption af data, database eller software;
  3. ethvert specielt, indirekte eller følgeskader eller tab.

  Generel

  1. Du må ikke overføre nogen af ​​dine rettigheder i henhold til disse vilkår og betingelser til nogen anden person. Vi overfører muligvis vores rettigheder under disse vilkår og betingelser, hvor vi med rimelighed mener, at dine rettigheder ikke vil blive påvirket.
  2. Disse vilkår og betingelser kan varieres af os fra tid til anden. Sådanne reviderede vilkår gælder for webstedet fra datoen for offentliggørelsen. Brugere bør kontrollere vilkårene og betingelserne regelmæssigt for at sikre fortrolighed med den daværende aktuelle version.
  3. Disse vilkår og betingelser sammen med fortrolighedspolitikken indeholder hele aftalen mellem parterne om dets emne og erstatter alle tidligere diskussioner, arrangementer eller aftaler, der måtte have fundet sted i forhold til vilkårene og betingelserne.
  4. Contracts (Rights of Third Parties) Act 1999 finder ikke anvendelse på disse vilkår og betingelser, og ingen tredjepart har ret til at håndhæve eller stole på nogen bestemmelse i disse vilkår og betingelser.
  5. Hvis en domstol eller kompetent myndighed finder ud af, at en bestemmelse i disse vilkår og betingelser (eller en del af en bestemmelse) er ugyldig, ulovlig eller ikke kan håndhæves, anses denne bestemmelse eller delbestemmelse i det omfang, det kræves, for at være slettet, og gyldigheden og håndhævelsen af ​​de øvrige bestemmelser i disse vilkår og betingelser påvirkes ikke.
  6. Medmindre andet er aftalt, betragtes ingen forsinkelse, handling eller undladelse af en part i udøvelsen af ​​nogen rettighed eller afhjælpning som et afkald på denne eller enhver anden ret eller afhjælpning.
  7. Denne aftale styres af og fortolkes i henhold til loven i England og Wales, og alle tvister, der opstår i henhold til aftalen (herunder ikke-kontraktlige tvister eller krav) er underlagt den engelske og walisiske domstols eksklusive jurisdiktion.

  Blockonomi er en uafhængig publikation, der er privatejet og finansieret af Kooc Media Ltd. Vi betaler alle vores forfattere en rimelig pris for deres arbejde med at skabe indhold til webstedet. Blockonomi tjener i øjeblikket indtægter ved at sælge displayannoncering på webstedet, vores pressemeddelelsessektion, og vi bruger også nogle tilknyttede links, hvor det er relevant.

  Tilknyttet politik

  Visse virksomheder tilbyder et tilknyttet program, hvor de muligvis betaler en mindre provision for enhver kunde, vi sender deres vej, for eksempel leverer vi nogle kuponkoder som for WPEngine, som giver dig mulighed for at få en rabat, og vi tjener en lille provision for at henvise nye kunder til dem.

  Vi praktiserer ansvarlig tilknyttet tilknytning og vil ikke linke til et websted kun for at tjene provision, og disse betalinger påvirker ikke vores redaktionelle politik på nogen måde. Hvis der ikke er noget tilknyttet program, vil vi stadig linke til ethvert sted, hvor det er relevant i vores dækning.

  Disse provisioner, som vi tjener, koster dig ikke noget ekstra, og i nogle tilfælde vil eksempelvis Coinbase-eksemplet tilbyde dig en bedre aftale ved at bruge vores link.

  Vi kan ikke se nogen af ​​dine personlige oplysninger såsom e-mail-adresser, betalingsoplysninger osv., Bare at vi henviste nogen til virksomheden.

  Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os, hvor vi gerne vil hjælpe.

  Kooc Media Ltd. detaljer

  1. Kooc Media Ltd. er et selskab, der er registreret i England og Wales med registreret nummer 05695741, og det driver hjemmesiden https://blockonomi.com. Du kan kontakte Kooc Media Ltd. via e-mail på [email protected]

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me