Prime XBT Review: Cryptocurrency Trading Exchange med 100x hävstång

PrimeXBT Review

Prime XBT är en handelsplattform som lanserades 2019 som låter handlare dra nytta av möjligheten att handla Bitcoin och andra större kryptovalutor med hävstångseffekt.

De har snabbt blivit en av de största aktörerna i marginalhandelsbranschen som tar på sig tungvikter som BitMex.

Börsen syftar till att övervinna de vanliga problemen för andra plattformar, inklusive långa KYC-godkännandeprocesser, oväntad stilleståndstid, låg likviditet, problemhandel på marknader som misslyckas, begränsade ordertyper, dålig användarupplevelse och höga handelsavgifter.

Istället erbjuder PrimeXBT fantastisk hävstång, ett mycket användarvänligt gränssnitt, enorm likviditet och handelsvolymer. Läs vidare för vår fullständiga recension.

Prime XBT Review

Besök PrimeXBT

Prime XBT Hävstång

Hävstång är en av de många funktioner som avancerade handlare tenderar att leta efter, men de flesta plattformar erbjuder mycket begränsad hävstång när det gäller handel med kryptovaluta. PrimeXBT sticker ut genom att erbjuda en hävstång på 1: 100.

Det betyder att för varje $ 1 får du $ 100 i köp- eller säljkraft. Detta ger dig i huvudsak tillgång till en större marknadsposition, så att du kan göra ännu mer vinster eller faktiskt förluster.

Hävstång är en av de viktigaste funktionerna i PrimeXBT och bland dess huvudfunktioner. Webbplatsen erbjuder också en detaljerad förklaring av hävstångseffekten på sin webbplats för att hjälpa dem som inte förstår helt.

Denna förklaring innehåller exempelvis BTC / USD.

  • I det här exemplet antar du att Bitcoin kostar 10 000 dollar vardera och att priset steg med 5 procent under din investering.
  • Om du skulle använda en traditionell börs utan hävstång kan du köpa 10 BTC för $ 100.000 (10 x $ 10.000).
  • Om priset steg med 5 procent skulle din BTC vara värt 10 500 USD vardera så om du säljer dem kommer du att tjäna 5 000 USD av din 100 000 USD investering.

Däremot, om du skulle göra samma handel på PrimeXBT med dess 1: 100-hävstång, skulle du bara behöva betala 1 procent av positionen 100 000 dollar, vilket innebär en investering på 1 000 dollar i förväg.

I samma situation betyder det att du fortfarande skulle tjäna $ 5000 men bara skulle ha investerat $ 1000. Med andra ord kan du kraftigt multiplicera dina vinster med samma mängd startkapital.

Inflytande

PrimeXBT förklarar några av fördelarna med att handla med hävstångseffekt, inklusive möjligheten att förstora vinster, växlingsmöjligheter (möjligheten att frigöra kapital du kan använda för en annan investering) och möjligheten att vinna när marknaden faller.

Det finns också en praktisk hävstångsräknare på PrimeXBT, så att du kan räkna ut din köpkraft baserat på ditt tillgängliga kapital.

Tänk bara på att när du använder hävstång ökar den potentiella räckvidden för dina fonder och dina potentiella vinster, kommer det också att öka de potentiella förlusterna.

Som sådan bör du alltid vara försiktig när du använder den maximala hävstången som erbjuds på PrimeXBT. Med detta sagt, de med handelserfarenhet och förtroende för sina metoder tycker att hävstång är ett otroligt användbart verktyg.

Vinst på marknadsrörelser

Eftersom kryptovalutamarknaden inte alltid ökar erbjuder PrimeXBT metoder för att tjäna pengar om marknaden går upp eller ner. Du kan handla någon av de mest populära kryptovalutorna och säkra befintliga innehav eller tjäna pengar på rally eller nedgång på marknaden.

Med andra ord kan du gå antingen lång eller kort med PrimeXBT. Att köpa är när du går länge medan försäljning är när du går kort. För att gå långt skulle du köpa Bitcoin och se ditt konto öka i värde medan priset på BTC stiger.

I det här fallet skulle ett fall i BTC-priset minska värdet på ditt konto. Däremot kan du gå kort, vilket innebär att du öppnar en position som kommer att öka dess värde om priset på BTC sjunker.

Proft från Market Ups & amp; Downs

Du kan se specifika exempel med beräkningar för var och en av dessa typer av affärer på PrimeXBT. Det finns också information om hur du beräknar dina vinster så att du kan förstå vad som händer på ditt konto. För att beräkna din vinst eller förlust tar du bara skillnaden i prispoäng vid öppning kontra stängning och multiplicerar detta värde med positionens storlek. Om du kombinerar det med hävstång kan du öka din positionsstorlek.

Prime XBT-handel

Förutom möjligheten att gå långt eller kort och njuta av en hävstångseffekt på upp till 1: 100 sticker PrimeXBT ut på flera sätt. Den har ett mycket användarvänligt gränssnitt som kan anpassas helt och inkluderar stöd för flera skärmar.

Handelsplattformen är ett klassens bästa alternativ eftersom det är säkert, pålitligt och snabbt. Det är enkelt nog för nybörjare att förstå men innehåller de avancerade verktyg som professionella handlare vill ha.

Kartverktygen är särskilt användbara med olika diagramtyper, en rad ritverktyg och indikatorer och möjligheten att handla direkt från diagrammet. PrimeXBT erbjuder också mycket låga handelsavgifter. Du kommer att märka enkla och låga provisioner, så det finns inga överraskningar. Dessutom erbjuder PrimeXBT snäva spreadar.

PrimeXBT-handelsplattform

Du kan förhandsgranska live handelsplattform av PrimeXBT för att få en känsla för hur det fungerar innan du öppnar ett konto. Förhandsgranskningsversionen av plattformen är otroligt lik den verkliga versionen.

Den enda skillnaden är längst ner på skärmen märkt “Positioner”. Om du har ett live-konto ser du en lista med positioner med följande kolumner för varje: symbol, position ID, tid och datum, sida, storlek, fyllpris, aktuellt pris, vinst, stoppförlust och P / L.

Eftersom förhandsgranskningsversionen inte är associerad med ett konto, är detta avsnitt suddigt ut och över det hittar du möjligheten att logga in eller registrera.

Handelsskärm

Sammantaget är handelsplattformen exakt vad du förväntar dig, eftersom den liknar handelssidorna erfarna investerare är vana vid. Längst upp till vänster på skärmen ser du en lista över kryptovalutapar.

Dessa inkluderar LTC / USD, BTC / USD, ETH / USD, EOS / USD och XRP / USD. För var och en kan du visa budpriset, begära priset och ändra. Dessa siffror är färgkodade i vitt, grönt eller rött.

Som förväntat indikerar grönt en ökning medan röda indikerar en minskning.

Genom att klicka på något av paren som listas här kommer du till en skärm som låter dig köpa eller sälja krypten i fråga. Det visar priserna för köp och försäljning samt de låga och höga för paret.

Under detta avsnitt, fortfarande till vänster på skärmen, kommer du att se orderboken. Orderboken visar informationen för vilket valutapar du senast valde i det övre vänstra hörnet. Den är uppdelad i försäljning och inköp. En fin touch på denna orderbok är att den förutom en lista över kvantiteter och priser också visar en visuell representation via diagram i grönt och rött i bakgrunden. På det här sättet kan du se de aktuella trenderna med en överblick.

Huvudsektionen på handelssidan är det faktiska diagrammet, som ligger direkt till höger om kryptoposterna och orderboken och tar upp större delen av sidan. Det övre vänstra hörnet av diagrammet visar det handelspar det representerar.

Du kan justera detta genom att klicka på rutan där det är listat och skriva in det nya paret (du kommer att märka förslag för autofyllning) eller genom att klicka på paret till vänster i kryptolistan.

Handelsdiagram på PrimeXBT

Standardinställningen för PrimeXBT-handelsdiagrammet är ett ljusstake-diagram. Det är färgkodat grönt och rött med priser på den vertikala axeln och tiden på den horisontella axeln. Om du svävar över vilken punkt som helst i diagrammet visas det specifika datumet och tiden samt öppet, högt, lågt, nära och värde.

Du kan öka eller minska det tidsintervall som visas genom att justera tidsdiagrammet direkt under huvuddiagrammet. Överst i diagrammet är där du hittar de flesta inställningar.

Det finns en rullgardinsmeny som låter dig ändra intervallen för ljusstaken. Standardvärdet är 5 minuter, men du kan också välja 1, 15 eller 30 minuter; 1, 2 eller 4 timmar; eller 1 dag, vecka eller månad. Till vänster om detta är alternativet att växla från ett ljusstake till ett linjediagram eller stapeldiagram.

Handelsdiagram

Bredvid detta hittar du alternativ angående hårkors. Du kan också välja lång eller kort och från en rad av 13 indikatorer, rader och verktyg att lägga till. Dessa inkluderar bland annat en trendlinje, trendkanal och Fibonacci-strålar.

Avancerade handlare kommer att vara intresserade av avsnittet Studier, som är tillgängligt via en provrörsikon till höger om ovanstående alternativ och till vänster om studierna. Du kan välja mellan ett av flera dussin tillgängliga studier eller lägga till din egen studie. Använd upp till fem på en gång.

Det finns två metoder för handel med PrimeXBT. Du kan klicka på ett par till vänster på sidan och fylla i rutan som visas. Eller så kan du använda avsnittet längst upp till vänster i diagrammet, direkt under parets namn.

Beställa

PrimeXBT-avgifter & Gränser

PrimeXBT tar ut två typer av avgifter, handel och dagslånefinansiering. Eftersom instrument är hävstångsprodukter finansierar du det omsatta värdet genom en dagslånefinansiering.

Denna upplåningskostnad (finansiering) är beroende av den underliggande tillgångens likviditet. Om du öppnar och stänger en skuldsatt position inom samma handelsdag är du inte föremål för finansiering över natten.

Symbol Handelsavgift Finansiering / dag Lång Finansiering / dag KortBTC / USD

ETH / USD

LTC / USD

XRP / USD

EOS / USD

0,05% -$ 3,9 per 1 BTC -$ 3,9 per 1 BTC
0,05% -0,13 USD per 1 ETH -0,13 USD per 1 ETH
0,05% -0,03 USD per 1 LTC -0,03 USD per 1 LTC
0,05% -$ 0,00038 per 1 XRP -$ 0,00038 per 1 XRP
0,05% -0,0025 USD per 1 EOS -0,0025 USD per 1 EOS

Exponeringsgränsen är en begränsning av storleken på en position som varje enskild klient kan ha med PrimeXBT. Handelsplattformen tillåter inte kunder att placera order som överskrider gränsen om de utförs.

Begränsningen bestäms av PrimeXBT: s riskhanteringsavdelning och beror på faktorer som instrumentets likviditet, volatilitet och andra marknadsförhållanden.

SymbolMin. orderstorlekMin. orderstorleksändring Max. enstaka handelsstorlek Max. exponeringBTC / USD

ETH / USD

LTC / USD

XRP / USD

EOS / USD

0,01 BTC 0,01 BTC 15 BTC -$ 3,9 per 1 BTC
0,01 ETH 0,01 ETH 200 BTC -0,13 USD per 1 ETH
0,01 LTC 0,01 LTC 650 LTC -0,03 USD per 1 LTC
1 XRP 0,01 XRP 55000 XRP -$ 0,00038 per 1 XRP
1 EOS 0,01 EOS 8500 XRP -0,0025 USD per 1 EOS

Slutsats

PrimeXBT har skapat ett gediget erbjudande i det trånga kryptovalutahandeln.

Handelsplattformen är enkel att använda och PrimeXBT sticker ut från konkurrenterna med sina låga provisioner, snäva spreadar och klassledande hävstång på 1: 100. Börsen öppnade officiellt förra året och har byggt upp ett gott rykte i branschen.

Som med alla typer av börser som erbjuder hävstång, rekommenderar vi att du går försiktigt om du inte har handlat på det här sättet tidigare. Det är ganska enkelt att få fel på saker och sluta bli avvecklade och förlora din kryptovaluta på detta sätt, speciellt om du använder en stor mängd hävstång.

Vi har uppdaterat denna recension för 2020 och är nu mycket mer säkra på att rekommendera dem till våra läsare.

Besök PrimeXBT

PrimeXBT

src = “~ bilder \ prime-xbt-recension-kryptovaluta-trading-utbyte-med-100x-leverage.gif”

alt = “PrimeXBT”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.6

Enkel användning

9,0 / 10

Rykte

8,0 / 10

Avgifter

9,0 / 10

Kundsupport

8,0 / 10

Betalningsmetoder

9,0 / 10

Fördelar

  • Låga avgifter
  • Hävstång tillgänglig
  • Kreditkortsinsättningar tillgängliga
  • Hänvisningssystem
  • Anonyma konton

Nackdelar

  • Inte reglerad
  • E-poststöd

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"PrimeXBT","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 02 \ /primexbt-review.gif","beskrivning":"Prime XBT är en handelsplattform som lanserades 2019 som låter handlare dra nytta av möjligheten att handla Bitcoin och andra större kryptovalutor med hävstångseffekt. De har snabbt blivit en av de största aktörerna i marginalhandelsbranschen som tar på sig tungvikter som BitMex. Utbytet syftar till att övervinna andras vanliga problem…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.60"},"namn":"PrimeXBT","reviewBody":"Prime XBT är en handelsplattform som lanserades 2019 som låter handlare dra nytta av möjligheten att handla Bitcoin och andra större kryptovalutor med hävstångseffekt. \ R \ n \ r \ nDe har snabbt blivit en av de största aktörerna i marginalhandelsbranschen som tar på tungviktare som BitMex. \ r \ n \ r \ nBörsen syftar till att övervinna de vanliga problemen för andra plattformar, inklusive långa KYC-godkännandeprocesser, oväntad stilleståndstid, låg likviditet, problem med handel på marknader som misslyckas, begränsade ordertyper, dålig användarupplevelse och höga handelsavgifter. \ r \ n \ r \ n Istället erbjuder PrimeXBT fantastisk hävstång, ett mycket användarvänligt gränssnitt, enorm likviditet och handelsvolymer. Läs vidare för vår fullständiga recension. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBesök PrimeXBT \ r \ n \ r \ nPrime XBT Hävstång \ r \ n \ r \ nLeverage är en av de många funktioner som avancerade handlare tenderar att se ut för, men de flesta plattformar erbjuder mycket begränsad hävstång när det gäller handel med kryptovaluta. PrimeXBT sticker ut genom att erbjuda hävstångseffekt på 1: 100. \ r \ n \ r \ n Detta betyder att för varje $ 1 får du $ 100 i köp- eller säljkraft. Detta ger dig i princip tillgång till en större marknadsposition, så att du kan göra ännu mer vinster eller faktiskt förluster. \ R \ n \ r \ nLeverage är en av de viktigaste funktionerna i PrimeXBT och bland dess huvudfunktioner. Webbplatsen erbjuder också en detaljerad förklaring av hävstång på sin webbplats för att hjälpa dem som inte förstår helt. \ R \ n \ r \ nDenna förklaring innehåller exempelvis BTC \ / USD. \ R \ n \ r \ n \ tI det här exemplet antar du att Bitcoin kostar 10 000 dollar vardera, och priset steg med 5 procent under din investering. \ r \ n \ tOm du skulle använda en traditionell börs utan hävstångseffekt kan du köpa 10 BTC för 100 000 dollar (10 x 10 000 dollar) . \ r \ n \ tOm priset steg med 5 procent skulle din BTC vara värt 10 500 USD vardera så om du säljer dem kommer du att tjäna 5 000 USD av din investering på 100 000 USD. \ r \ n \ r \ n Däremot om du skulle göra samma handel på PrimeXBT med sin 1: 100-hävstång, skulle du bara behöva betala 1 procent av positionen 100 000 dollar, vilket innebär en investering på 1 000 dollar i förväg. \ r \ n \ r \ nI samma situation betyder detta du skulle fortfarande tjäna 5 000 dollar men skulle bara ha investerat 1 000 dollar. Med andra ord kan du kraftigt multiplicera dina vinster med samma mängd startkapital. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPrimeXBT förklarar några av fördelarna med handel med hävstång, inklusive möjligheten att förstora vinster , växlingsmöjligheter (möjligheten att frigöra kapital som du kan använda för en annan investering) och möjligheten att vinna när marknaden faller. \ r \ n \ r \ nDet finns också en praktisk hävstångsräknare på PrimeXBT så att du kan räkna ut din köpkraft baserat på ditt tillgängliga kapital. \ r \ n \ r \ nKom ihåg att när du använder hävstång ökar den potentiella räckvidden för dina fonder och dina potentiella vinster, kommer det också att öka de potentiella förlusterna. \ r \ n \ r \ n Som sådan bör du alltid vara försiktig när du använder den maximala hävstång som erbjuds på PrimeXBT. Med detta sagt, de som har handelserfarenhet och förtroende för sina metoder tycker att hävstång är ett oerhört användbart verktyg. \ R \ nProfiter från marknadsrörelser \ r \ n Eftersom kryptovalutamarknaden inte alltid ökar erbjuder PrimeXBT metoder för att dra nytta av om marknaden är går upp eller ner. Du kan handla någon av de mest populära kryptovalutorna och säkra befintliga innehav eller tjäna pengar på rally eller nedgång på marknaden. \ R \ n \ r \ n Med andra ord kan du gå antingen lång eller kort med PrimeXBT. Att köpa är när du går länge medan försäljning är när du går kort. För att gå länge skulle du köpa Bitcoin och se ditt konto öka i värde medan priset på BTC stiger. \ R \ n \ r \ nI det här fallet skulle ett fall i BTC-priset sänka värdet på ditt konto. Däremot kan du gå kort, vilket innebär att du öppnar en position som ökar dess värde om priset på BTC sjunker. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan se specifika exempel med beräkningar för var och en av dessa typer av affärer på PrimeXBT. Det finns också information om hur du beräknar dina vinster så att du kan förstå vad som händer på ditt konto. För att beräkna din vinst eller förlust tar du bara skillnaden i prispoäng vid öppning kontra stängning och multiplicerar detta värde med positionens storlek. Om du kombinerar det med hävstång kan du öka din positionsstorlek. \ R \ nPrime XBT Trading \ r \ n Förutom möjligheten att gå långt eller kort och njuta av hävstångseffekt på upp till 1: 100 sticker PrimeXBT ut på flera sätt . Den har ett mycket användarvänligt gränssnitt som kan anpassas helt och inkluderar stöd för flera bildskärmar. \ R \ n \ r \ nHandelsplattformen är ett bästa alternativ i klassen eftersom det är säkert, pålitligt och snabbt. Det är enkelt nog för nybörjare att förstå men ändå innehåller de avancerade verktyg som professionella handlare vill ha. \ R \ n \ r \ nKartaverktygen är särskilt användbara med olika diagramtyper, en rad ritverktyg och indikatorer och möjligheten att handla rätt från diagrammet. PrimeXBT erbjuder också mycket låga handelsavgifter. Du kommer att märka enkla och låga provisioner, så det finns inga överraskningar. Dessutom erbjuder PrimeXBT snäva spreadar. \ R \ nPrimeXBT Trading Platform \ r \ nDu kan förhandsgranska PrimeXBTs live handelsplattform för att få en känsla för hur det fungerar innan du öppnar ett konto. Förhandsgranskningsversionen av plattformen liknar otroligt den verkliga versionen. \ R \ n \ r \ nDen enda skillnaden är längst ner på skärmen märkt \ u201cPositions. \ U201d Om du har ett live-konto ser du ett lista med positioner med följande kolumner för vardera: symbol, position ID, tid och datum, sida, storlek, fyllpris, aktuellt pris, vinst, stoppförlust och P \ / L. \ r \ n \ r \ n Eftersom förhandsgranskningsversion är inte associerad med ett konto, det här avsnittet är suddigt ut och över det hittar du möjligheten att logga in eller registrera. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSammantaget är handelsplattformen exakt vad du förväntar dig eftersom det är mycket likt handelssidorna erfarna investerare är vana vid. Längst upp till vänster på skärmen ser du en lista över kryptovalutapar. \ R \ n \ r \ nDessa inkluderar LTC \ / USD, BTC \ / USD, ETH \ / USD, EOS \ / USD och XRP \ /USD. För var och en kan du visa budpriset, begära priset och ändra. Dessa siffror är färgkodade i vitt, grönt eller rött. \ R \ n \ r \ n Som förväntat indikerar grönt en ökning medan rött indikerar en minskning. \ R \ n \ r \ nKlicka på något av paren som listas här kommer ta dig till en skärm som låter dig köpa eller sälja krypten i fråga. Det visar priserna för att köpa och sälja såväl som de låga och höga för paret. \ R \ n \ r \ nUnder det här avsnittet, fortfarande till vänster på skärmen, ser du orderboken. Orderboken visar informationen för vilket valutapar du senast valde i det övre vänstra hörnet. Den är uppdelad i försäljning och inköp. En fin touch på denna orderbok är att den förutom en lista över kvantiteter och priser också visar en visuell representation via diagram i grönt och rött i bakgrunden. På det här sättet kan du se de aktuella trenderna med en överblick. \ R \ n \ r \ nDet huvudsakliga avsnittet på handelssidan är det faktiska diagrammet, som är direkt till höger om kryptoposterna och orderboken och tar upp det mesta av sidan. Det övre vänstra hörnet av diagrammet visar det handelspar det representerar. \ R \ n \ r \ nDu kan justera detta genom att klicka på rutan där det är listat och skriva in det nya paret (du kommer att märka autofyllförslag) eller genom att klicka på paret till vänster i kryptolistningssektionen. \ r \ nHandelsdiagram på PrimeXBT \ r \ nStandardinställningen för PrimeXBT-handelstabellen är ett ljusstake-diagram. Det är färgkodat grönt och rött med priser på den vertikala axeln och tiden på den horisontella axeln. Om du håller muspekaren över valfri punkt i diagrammet visas det specifika datumet och tiden samt öppet, högt, lågt, nära och värde. \ R \ n \ r \ nDu kan öka eller minska det visade tidsintervallet genom att justera tiden omedelbart under huvuddiagrammet. Överst i diagrammet hittar du de flesta inställningarna. \ R \ n \ r \ nDet finns en rullgardinsmeny som låter dig ändra ljusstakenes intervall. Standardvärdet är 5 minuter, men du kan också välja 1, 15 eller 30 minuter; 1, 2 eller 4 timmar; eller 1 dag, vecka eller månad. Till vänster om detta finns alternativet att växla från ett ljusstake till ett linjediagram eller stapeldiagram. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNäst till detta hittar du alternativ angående hårkors. Du kan också välja lång eller kort och från en rad av 13 indikatorer, rader och verktyg att lägga till. Dessa inkluderar bland annat saker som en trendlinje, trendkanal och Fibonacci-strålar. \ R \ n \ r \ nAvancerade handlare kommer att vara intresserade av avsnittet Studier, som är tillgängligt via en ikon för ett provrör till höger om ovanstående alternativ och till vänster om studier. Du kan välja mellan ett av flera dussin tillgängliga studier eller lägga till din egen studie. Använd upp till fem samtidigt. \ R \ n \ r \ nDet finns två metoder för handel med PrimeXBT. Du kan klicka på ett par till vänster på sidan och fylla i rutan som visas. Eller så kan du använda avsnittet längst upp till vänster i diagrammet, direkt under parets namn. \ R \ n \ r \ n \ r \ nPrimeXBT-avgifter & Limits \ r \ nPrimeXBT tar ut två typer av avgifter, handel och dagslånefinansiering. Eftersom instrument är hävstångsprodukter finansierar du det omsatta värdet genom en dagslånefinansiering. \ R \ n \ r \ nDenna lånekostnad (finansiering) är beroende av den underliggande tillgångens likviditet. Om du öppnar och stänger en skuldsatt position inom samma handelsdag är du inte föremål för finansiering över natten. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSymbol \ r \ nHandelsavgift \ r \ nFinansiering \ / dag Lång \ r \ nFinansiering \ / dag Kort \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTC \ / USD \ r \ n0.05% \ r \ n- $ 3.9 per 1 BTC \ r \ n- $ 3,9 per 1 BTC \ r \ n \ r \ n \ r \ nETH \ / USD \ r \ n0,05% \ r \ n- $ 0,13 per 1 ETH \ r \ n- $ 0,13 per 1 ETH \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTC \ / USD \ r \ n0,05% \ r \ n- $ 0,03 per 1 LTC \ r \ n- $ 0,03 per 1 LTC \ r \ n \ r \ n \ r \ nXRP \ /USD\r\n0.05%\r\n-$0.00038 per 1 XRP \ r \ n- $ 0.00038 per 1 XRP \ r \ n \ r \ n \ r \ nEOS \ / USD \ r \ n0.05% \ r \ n- $ 0,0025 per 1 EOS \ r \ n- $ 0,0025 per 1 EOS \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Exponeringsgränsen är en begränsning av storleken på en position som varje enskild klient kan ha med PrimeXBT. Handelsplattformen tillåter inte kunder att placera order som överskrider gränsen om de utförs. \ R \ n \ r \ nRestriktionen bestäms av PrimeXBTs riskhanteringsavdelning och beror på faktorer som instrumentets likviditet, volatilitet och andra marknadsförhållanden. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSymbol \ r \ nMin. orderstorlek \ r \ nMin. ändring av orderstorlek \ r \ nMax. enstaka handelsstorlek \ r \ nMax. exponering \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTC \ / USD \ r \ n0.01 BTC \ r \ n0.01 BTC \ r \ n15 BTC \ r \ n- $ 3,9 per 1 BTC \ r \ n \ r \ n \ r \ nETH \ / USD \ r \ n0.01 ETH \ r \ n0.01 ETH \ r \ n200 BTC \ r \ n- $ 0.13 per 1 ETH \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTC \ / USD \ r \ n0.01 LTC \ r \ n0.01 LTC \ r \ n650 LTC \ r \ n- $ 0,03 per 1 LTC \ r \ n \ r \ n \ r \ nXRP \ / USD \ r \ n1 XRP \ r \ n0.01 XRP \ r \ n55000 XRP \ r \ n- $ 0,00038 per 1 XRP \ r \ n \ r \ n \ r \ nEOS \ / USD \ r \ n1 EOS \ r \ n0.01 EOS \ r \ n8500 XRP \ r \ n- $ 0,0025 per 1 EOS \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSlutsats \ r \ nPrimeXBT har skapat ett gediget erbjudande i den trånga kryptovalutahandeln space. \ r \ n \ r \ nHandelsplattformen är lätt att använda och PrimeXBT sticker ut från konkurrenterna med sina låga provisioner, snäva spreadar och klassledande hävstång på 1: 100. Börsen öppnade officiellt förra året och har pågått ett gott rykte i branschen. \ R \ n \ r \ n Som med alla typer av börser som erbjuder hävstång rekommenderar vi att du går försiktigt om du inte har handlat detta sätt innan. Det är ganska enkelt att få fel på saker och sluta bli avvecklade och förlora din kryptovaluta på detta sätt, speciellt om du använder en hög hävstångseffekt. \ R \ n \ r \ nVi har uppdaterat den här recensionen för 2020 och är nu mycket mer säker på att rekommendera dem till våra läsare. \ r \ nBesök PrimeXBT","författare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"},"datum Publicerat":"2021-01-04"},"ytterligare typ":"odefinierad","alternativt namn":"odefinierad","tilldela":"odefinierad","utmärkelser":"odefinierad","varumärke":"odefinierad","kategori":"odefinierad","Färg":"odefinierad","djup":"odefinierad","disambiguatingDescription":"odefinierad","gtin12":"odefinierad","gtin13":"odefinierad","gtin14":"odefinierad","gtin8":"odefinierad","höjd":"odefinierad","identifierare":"odefinierad","logotyp":"odefinierad","mainEntityOfPage":"odefinierad","material":"odefinierad","modell":"odefinierad","mpn":"odefinierad","Serienummer":"odefinierad","Produktionsdatum":"odefinierad","inköpsdatum":"odefinierad","Utgivningsdatum":"odefinierad","samma som":"odefinierad","sku":"odefinierad","slogan":"odefinierad","url":"odefinierad","vikt":"odefinierad","bredd":"odefinierad"}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me