KuCoin Review: Kryptovalutaväxling med marginal-, futures- och intjäningsalternativ

KuCoin Review

Oavsett om du vill köpa digitala valutor som Bitcoin och Ethereum med ett betalkort eller handla krypto-till-kryptopar – KuCoin täcker båda baserna.

Den globala börsen och tredjepartsmäklaren är hem för några av de största handelsvolymerna i rymden, tillsammans med en avgiftsstruktur som borde passa de flesta budgetar.

I den här guiden granskar vi insatserna för KuCoin. Detta inkluderar en djupgående titt på plattformens stödda mynt, fiatvalutafaciliteter, avgifter och provisioner, säkerhet, kundsupport och handelsarena.

Besök Kucoin

Vad är KuCoin?

Lanserades så sent som 2017, KuCoin är ett kryptovalutautbyte som också erbjuder mäklartjänster från tredje part. Även om plattformen bara har tre års handelshistoria är den nu ett av de största kryptovalutabörserna i rymden.

En av de främsta anledningarna till detta är att du hittar över 200 mynt med cirka 450 kryptovalutapar värd för börsen. Detta inkluderar inte bara stora par som BTC / USDT och ETH / USDT, utan massor av kryptokorspar. Bäst av allt, om du har aptit på att handla en mindre flytande ERC-20-token, är chansen att du hittar den på KuCoin.

Kucoins hemsidaKucoins hemsida

KuCoin var ursprungligen en enda plattform för kryptovaluta, vilket innebär att du inte kunde sätta in pengar med fiat-valuta. Men plattformen har sedan dess bildade ett partnerskap med Simplex – en europeisk betalningsleverantör som överbryggar klyftan mellan kryptovalutor och vardagspengar.

När det gäller avgifter för kryptovalutahandel tar KuCoin bara 0,10%. Detta sätter det på nivå med Binance. På samma sätt står KuCoin också bakom sin egen digitala token – KuCoin Shares (KCS). Genom att äga och lagra KCS-tokens kommer du att dra nytta av rabatterade handelsavgifter samt rätt till en andel av de handelsprovisioner som KuCoin samlar in.

När det gäller siffrorna hävdar KuCoin att ha underlättat mer än 650 miljoner enskilda affärer sedan starten 2017. Detta motsvarar mer än 71 miljarder dollar i ackumulerade handelsvolymer.

Slutligen – och som vi täcker mer detaljerat längre ner, är KuCoin inte reglerat av ett nationellt licensorgan. Även om detta innebär att du kommer att kunna handla kryptovalutor utan att ge något ID, så är det inte fallet om du vill köpa digitala mynt med betalkort / kreditkort via Simplex.

Vad kan du handla på KuCoin?

KuCoin erbjuder ett brett utbud av finansiella instrument som går utöver bara krypto-till-kryptopar. Tvärtom erbjuder plattformen också kryptovalutaindex, marginalhandel och till och med terminer.

Låt oss utforska varje tillgångsslag mer detaljerat.

Krypto-till-kryptopar

Varje handelspar på KuCoin faller inom krypto-till-kryptos ansvarsområde, inte minst för att det inte erbjuder några fiat-denominerade instrument. Istället måste du handla din valda kryptovaluta mot USDT om du vill ha tillgång till krypto-till-USD-utrymmet.

Om du är en erfaren kryptovalutahandlare kommer du att veta från första hand att detta är branschstandard ändå, så du har inga problem med handelsvolymer eller likviditet.

Utanför USDT kan du handla krypto-cross-par. Exempel på detta inkluderar BTC / ETH, ETH / XRP och BSC / BTC. I slutändan är notering av varje digital digital valutor bortom denna översikt, om än, var säker på att plattformen är värd för mer än 450 par.

Några av Kucoin-marknadernaNågra av Kucoin-marknaderna

Avgörande är att KuCoin ofta är en av de allra första börserna som nystartade kryptovalutaprojekt väljer. Som sådant är stöd för mindre flytande digitala tokens något som teamet på KuCoin aktivt ser för att underlätta.

För en fullständig uppdelning av varje par som KuCoin är värd kan du hitta denna information här på CoinMarketCap.

KuCoin-index

Utöver traditionella kryptokorspar, KuCoin också erbjuder ett antal index. Konceptet här är att KuCoin tar det vägda genomsnittet av en specifik kryptovaluta över flera ledande börser.

Detta är med tanke på att erbjuda ett mer exakt pris på det aktuella myntet, eftersom det tar hänsyn till de variationer som du ofta hittar mellan konkurrerande plattformar.

KuCoin-index finns tillgängliga i:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Krusning
 • Litecoin

De kryptovalutautbyten som KuCoin hämtar sin prissättning är:

 • Coinbase
 • Bitstämpel
 • Kraken
 • Gemini
 • Bittrex
 • Flytande

Priset för varje index är denominerat i USD, men regleras i respektive kryptovaluta.

KuCoin Futures

KuCoin Mercantile Exchange lanserades i mitten av 2019 handla Bitcoin-terminer. KuCoin själv konstaterar att det vill utmana sådana som BitMEX i detta speciella område av kryptovalutaderivatutrymmet. Som ett resultat kommer du att ha tillgång till Bitcoin futures tillsammans med en betydande marginalposition på upp till 100 gånger.

Enkelt uttryckt betyder detta att ett kontosaldo på 100 $ tillåter ett maximalt handelsvärde på 10 000 $. När det gäller det underliggande spotpriset tar KuCoin återigen det vägda genomsnittet från olika ledande börser – som Kraken, Coinbase Pro och Bitstamp.

Kucoin FuturesKucoin Futures

I skrivande stund stöder KuCoin endast BTC- och ETH-futures, även om de hoppas kunna lägga till ytterligare digitala valutor inom en snar framtid. När det gäller avgifter, förvänta dig att betala 0,060% som marknadsaktör och 0,020% som tillverkare. Det finns också avvecklingsavgifter på 0,025%.

Handelsavgifter och provisioner

Först och främst finns det inga avgifter i samband med kryptovalutans insättningar, och uttag debiteras till den vanliga gruvhastigheten enligt det mynt du vill ta ut pengar.

När det gäller handelsavgifter utanför futuresarenan betalar du 0,1%. Detta innebär att en handel på 10 000 dollar kostar 10 dollar i avgifter. Som vi kort nämnde tidigare ligger detta i linje med motsvarande Binance.

KuCoin-aktier (KCS)

KuCoin-aktier – eller helt enkelt KCS, är en egen kryptovaluta-token skapad av börsen. Genom att äga och hålla KCS-tokens kommer du att bli vana vid ett antal fördelar.

Detta inkluderar:

Rabatterade handelsavgifter

En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med att hålla KuCoin-aktier är att du får rabatterade handelsavgifter. Avgörande, medan en standardavgift på 0,1% är branschledande, har du potential att minska detta med ytterligare 20%. Vad du behöver göra är att helt enkelt sätta på KCS Pay Fee-knappen och njuta av rabatten.

Utdelningar

Utöver att minska dina handelsprovisioner, ger du en tilldelning av KuCoin-aktier möjlighet att tjäna utdelning. I ett nötskal kommer KuCoin som plattform att distribuera 50% av de handelsprovisioner som det samlar in från medlemmar varje dag.

Detta fördelas sedan proportionellt över alla innehavare av KuCoin-aktier. Låt oss till exempel anta att du innehar 1% av hela KCS-utbudet. Om plattformen betalar ut $ 250 000 i provision, skulle du få $ 2500. Du måste hålla minst 6 KCS för att dra nytta av utdelningen.

Prishistorik och köp av KuCoin-aktier

Att säga att värdet på KuCoin-aktier har kapitulerats sedan dess toppar i januari 2018 skulle vara en underdrift. Vid en topp på över $ 20 vardera kan du nu få samma tokens för mindre än $ 1 i mitten av 2020.

Ändå, om du vill få tag på KuCoin-aktier kan du göra det genom att byta dem på plattformen mot en alternativ kryptovaluta som Bitcoin eller Ethereum..

Fiat valutafaciliteter på KuCoin

I slutet av 2018 har KuCoin sedan dess bildat ett partnerskap med den europeiska betalningsleverantören Simplex. Partnerskapet säkerställer att användare från över 100 länder nu kan sätta in fonder med ett betalkort eller kreditkort.

Detta är perfekt om du vill handla kryptovalutor, futures på KuCoin men du inte har några digitala valutor tillgängliga för dig. Istället kan du helt enkelt ange dina debet- / kreditkortsuppgifter och få kontanter direkt på plattformen.

Köp krypto med kreditkortKöp krypto med kreditkort

Med detta sagt är det viktigt att notera att avgifterna för detta inte är billiga. Även om enstaka kampanj erbjuds på insättningsavgifter kommer det att kosta dig hela 2,5 – 3,5% (med minst $ 10).

Det betyder att en deposition på $ 1000 debet / kreditkort skulle kosta dig $ 25 i avgifter. Det märks att detta är något billigare än liknande Coinbase, som tar 3,99% (med olika minimum på plats).

KuCoin utvecklar också en OTC-handelsdisk, där alla användare kan köpa och sälja stora mynt som BTC, USDT, PAX utan avgift. OTC-plattformen stöder för närvarande USD, CAD, CNY, IDR och VND.

Handelsplattformar

KuCoin erbjuder en egen handelsplattform som byggdes från grunden. Det finns inget krav på att ladda ner eller installera någon programvara till din stationära enhet, eftersom KuCoin-handelsarenan kan nås via din vanliga webbläsare. Plattformen är potentiellt lämplig för både nybörjare och erfarna handlare.

Anledningen till att vi säger detta är att även om plattformen är superren och lätt att navigera genom finns det massor av avancerade verktyg tillgängliga till ditt förfogande. Faktum är att du har möjlighet att anpassa din KuCoin-handelsskärm helt och hållet hur som helst.

Kucoin handelsskärmKucoin handelsskärm

När det gäller handelsvolymer och tillgången på likviditet borde du inte alls ha några problem när du handlar mer populära par. Du kanske dock tycker att volymerna är låga på mindre flytande par – särskilt de som involverar ERC-20-tokens.

Mobilhandel

Om du har en tendens att köpa, sälja och handla kryptovalutor när du är på språng kan du vara intresserad av KuCoin mobil handelsapp.

Applikationen är tillgänglig för nedladdning på iOS- och Android-enheter. Du kommer att ha tillgång till de flesta kontofunktioner i appen, som att göra order, kontrollera värdet på din portfölj och sätta in och ta ut pengar.

Hur lång tid tar uttag på KuCoin?

I de allra flesta fall behandlar KuCoin dina uttag inom 30 minuter efter mottagandet av begäran. Plattformen noterar att detta är automatiserat, och att manuell auktorisering endast krävs om storleken på din insättning är större än 100 000 gånger hanteringsavgiften (gruvavgift).

När medlen lämnar KuCoin kommer de att överföras till kryptovalutaplånboksadressen du väljer. Se till att adressen är giltig, eftersom det inte finns något som KuCoin kan göra om du gör ett fel!

Uttag av KucoinUttag av Kucoin

Tjäna intresse på KuCoin

En ytterligare funktion som är tillgänglig på KuCoin är den av dess utlåningsprogram. I sin mest grundläggande form har du chansen att tjäna ränta på dina digitala valutainnehav genom att låna ut det. Huvudkonceptet är att tokens kommer att användas för att hjälpa till att finansiera marginalkonton.

Låt oss till exempel anta att en KuCoin-näringsidkare beslutar att tillämpa en hävstång på 10x på en order. För varje dag som positionen hålls öppen över natten skulle näringsidkaren behöva betala ränta. Detta beror på att de handlar med mer än de har på sitt konto och därmed – detta kostar en kostnad.

Tjäna ränteutlåning av din kryptovalutaTjäna ränteutlåning av din kryptovaluta

Med detta sagt har KuCoin öppnat sina dörrar för vardagliga investerare genom att ge dig möjlighet att finansiera marginalpositioner. Detta finns på flera mynt – inklusive USDT, Bitcoin, Ethereum, Litecoin, EOS och många fler.

När det gäller den specifika räntan varierar den från mynt till mynt. Genom att låna ut Bitcoin i 28 dagar kan du till exempel tjäna en årlig ränta på 4,83%.

Om detta är något som du är intresserad av att utforska, erbjuder KuCoin en vinstberäkningsräknare. Du behöver bara ange hur mycket du är villig att låna ut, på vilken digital valuta och under vilken tid – och räknaren kommer att ge dig råd om hur mycket du kan tjäna.

Det är viktigt att komma ihåg att även om räntesatserna är superkonkurrenskraftiga, måste du överväga riskerna med detta. När allt kommer omkring är KuCoin inte ett reglerat kryptovalutautbyte, så du måste ta med detta i din risk vs belöningsmodell.

Är KuCoin säker?

Som det är fallet med alla kryptovalutautbyten är det avgörande att du kan kontrollera om KuCoin är säker eller inte. Detta inkluderar inte bara plattformens reglerande ställning utan även dess interna och externa säkerhetspraxis.

Låt oss dela upp dessa mätvärden mer detaljerat.

Förordning

I ett nötskal regleras inte KuCoin av några nationella licensorgan. Detta är inte en stor överraskning i utbytesarenan för kryptovalutor, eftersom många plattformar väljer att fungera utan licens. Huruvida du känner dig bekväm att handla på en oreglerad börs beror på vilken sida av staketet du sitter på.

Till exempel, om du är den typ av näringsidkare som föredrar att köpa och sälja kryptovalutapar i anonym karaktär, finns det alla chanser att en plattform som KuCoin passar dina behov. I andra änden av spektrumet, om du är den typ av näringsidkare som kräver ett reglerande skydd av något slag, kanske KuCoin inte räcker.

KYC

Som nämnts ovan är KuCoin inte skyldigt att be dig om personlig information – de kommer inte heller kräva känsliga identitetshandlingar. Det enda undantaget från denna regel är dock om du planerar att sätta in pengar med ett betalkort eller kreditkort genom Simplex-integrationen.

För att vara förenlig med alla relevanta lagar kring penningtvätt måste du ladda upp en kopia av ditt regeringsutfärdade ID (pass eller körkort). Detta är bara spelets karaktär när du använder fiat-valuta vid en kryptobörs.

KuCoin säkerhetspraxis

När det gäller intern säkerhetspraxis hävdar KuCoin att hantera institutionella system som säkerställer att det håller brott borta från plattformen. Detta stöds fullt ut av ett åtagande om kylförvaring.

Även om den exakta andelen inte anges av KuCoin hävdas det att den stora delen av klientfonderna hålls offline. Resten förvaras i heta plånböcker för att säkerställa att plattformen kan möta sitt erbjudande av omedelbara och automatiserade uttag.

Hittills har det inte funnits några publikationer av KuCoin som stött på ett stort hack av något slag, vilket är ett utmärkt tecken. Med det sagt måste du alltid se till att du förstår riskerna med ett potentiellt externt hack, eftersom dina medel lagras i plånböcker som du inte personligen kontrollerar.

Det är också värt att notera att KuCoin i april 2020 slutförde ett strategiskt samarbete med Onchain Custodian, Singapores kryptotillgångsplattform. Onchain Custodian kommer att erbjuda vårdtjänst för förvaring av KuCoins kryptotillgångar. Förvaringsfonderna kommer att backas upp av Lockton, världens största privata försäkringsförmedlingsföretag. Detta tros ytterligare förbättra börsens säkerhetsnivå.

2FA

Bäst av allt, KuCoin låter dig installera tvåfaktorautentisering (2FA) på ditt konto. Detta innebär att en unik kod kommer att skickas till din mobila enhet när du vill utföra viktiga kontofunktioner. Detta inkluderar att logga in på ditt konto och göra en begäran om uttag.

KuCoins kundsupport

När det gäller kundservice erbjuder teamet på KuCoin ett dygnet runt supportteam som arbetar 24 timmar per dag – 7 dagar i veckan. Du kan skicka teamet ett e-postmeddelande, om än, om du behöver omedelbar en-mot-en-support rekommenderas du bäst att använda chattfaciliteten.

Kucoins kundsupportKucoins kundsupport

Känslan för detta är något blandat i det offentliga området. Med vissa användare som rapporterar anslutningstider på några sekunder har andra noterat att väntetiderna är bortom acceptabla. Med det sagt beror allt på hur upptagen laget är vid tidpunkten för begäran. Det erbjuds ingen telefonsupporttjänst.

Hur man kommer igång på KuCoin

Gillar ljudet av KuCoin och tror att plattformen passar dina långsiktiga handelsbehov? I så fall ska vi nu visa dig vad du behöver göra för att komma igång med ett handelskonto idag.

Steg 1: Öppna ett konto

För att få bollen att rulla, gå över till KuCoins hemsida och klicka på knappen “Registrera dig” högst upp på skärmen. Du uppmanas sedan att ange din e-postadress och välja ett starkt lösenord.

Du måste verifiera din e-postadress innan du kopplar upp 2FA via din mobiltelefon. I detta skede av registreringsprocessen kommer du inte att bli ombedd att få någon personlig information.

Kucoin-registreringKucoin-registrering

Steg 2: Sätt in medel

När du har öppnat ditt KuCoin-konto kommer du att befordras att sätta in pengar. I detta avseende har du två alternativ. Om du redan har en digital token kan du sätta in den direkt i KuCoin.

Gå bara till insättningssidan och sök efter respektive mynt. Klicka sedan på insättningsfliken för att avslöja din unika plånbokadress för den specifika kryptovalutan.

Kopiera adressen till ditt urklipp, gå över till din privata plånbok, ange antalet mynt du vill sätta in och bekräfta transaktionen.

Beroende på vilken kryptovaluta du sätter in tar det vanligtvis cirka 10-20 minuter innan pengarna krediteras på ditt KuCoin-konto.

Fiat Valuta Insättning

Om du inte har tillgång till en digital valuta måste du sätta in pengar med ditt betalkort eller kreditkort. Håll muspekaren över knappen “Köp krypto” och klicka sedan på “Köp med kreditkort”.

Följ de steg-för-steg-instruktioner som presenteras för dig på skärmen. Avgörande är att du blir ombedd att verifiera din identitet innan du kan använda ditt betalkort / kreditkort. End-to-end-processen tas hand om av Simplex.

Steg 3: Börja handla

Så snart ditt KuCoin-konto har finansierats är du redo att börja handla. Den specifika handelsarena som du behöver beror på vilken typ av finansiellt instrument du vill komma åt. Detta beror på att KuCoin separerar sitt kryptovalutaväxling och framtida derivatplattformar.

KuCoin Review: Bedömningen?

Sammanfattningsvis är det tydligt att se varför KuCoin är nu ett av de mest populära kryptovalutabörserna i rymden. Det ger dig inte bara tillgång till över 450 kryptovalutapar, men du kan också handla kryptospecifika index och Bitcoin-futures.

Dessutom uppgår standardavgifterna till bara 0,1%, vilket du kan sänka med ytterligare 20% genom att betala avgift med KuCoin-aktier. Vi gillar också det faktum att du nu kan sätta in pengar med ett betalkort eller kreditkort, men du måste förbigå en KYC-process först.

Det viktigaste problemet med KuCoin är att det inte är en reglerad enhet. Även om detta betyder att du kan handla krypto-till-kryptopar anonymt är dina pengar aldrig 100% säkra.

På baksidan har rapporter om ett KuCoin-hack ännu inte dykt upp sedan starten 2017 – vilket är ett utmärkt tecken.

Besök Kucoin

Kucoin

src = “~ bilder \ kucoin-granskning-kryptokurrency-utbyte-med-marginal-futures-tjäna-optioner.gif”

alt = “KuCoin Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9.2

Enkel användning

10,0 / 10

Rykte

9,0 / 10

Avgifter

9,0 / 10

Kundsupport

9,0 / 10

Betalningsmetoder

9,0 / 10

Fördelar

 • Transparent & Rimliga avgifter
 • Bra stöd
 • Lätt att använda
 • Futures & Marginalhandel
 • Alternativ för att tjäna

Nackdelar

 • Inte reglerad

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"Kucoin","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uppladdningar \ / 2019 \ / 07 \ /kucoin-review.gif","beskrivning":"Oavsett om du vill köpa digitala valutor som Bitcoin och Ethereum med ett betalkort / / kreditkort eller handla krypto-till-kryptopar – KuCoin täcker båda baserna. Den globala börsen och tredjepartsmäklaren är hem för några av de största handelsvolymerna i rymden, tillsammans med en avgiftsstruktur som borde passa de flesta budgetar. I den här guiden, vi…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Kane Pepi"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"9.20"},"namn":"Kucoin","reviewBody":"Oavsett om du vill köpa digitala valutor som Bitcoin och Ethereum med ett betalkort / kreditkort eller handla krypto-till-kryptopar – KuCoin täcker båda baserna. \ R \ n \ r \ nDen globala börsen och tredjepartsmäklaren är hemma till några av de största handelsvolymerna i rymden, tillsammans med en avgiftsstruktur som borde passa de flesta budgetar. \ r \ n \ r \ nI den här guiden granskar vi insatserna för KuCoin. Detta inkluderar en djupgående titt på plattformens mynt som stöds, fiatvalutafaciliteter, avgifter och provisioner, säkerhet, kundsupport och handelsarena. \ R \ nBesök Kucoin \ r \ n \ r \ nVad är KuCoin? \ nLanserat så nyligen som 2017, är KuCoin en kryptovalutautbyte som också erbjuder mäklartjänster från tredje part. Även om plattformen bara har tre års handelshistoria är den nu ett av de största kryptovalutabörserna i rymden. \ R \ n \ r \ nEtt av de främsta skälen till detta är att du hittar över 200 mynt med cirka 450 kryptovalutor par värd för utbytet. Inte bara inkluderar detta stora par som BTC \ / USDT och ETH \ / USDT, utan massor av kryptokorspar. Bäst av allt, om du har en aptit att handla med en mindre flytande ERC-20-token, är chansen att du hittar den på KuCoin. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKuCoin var ursprungligen enbart en kryptovaluta plattform, vilket innebär att du inte kunde sätta in pengar med fiat-valuta. Plattformen har emellertid sedan bildat ett partnerskap med Simplex – en europeisk betalningsleverantör som överbryggar klyftan mellan kryptovalutor och vardagspengar. \ R \ n \ r \ n När det gäller kryptovalutahandelsavgifter debiterar KuCoin bara 0,10%. Detta sätter det på nivå med Binance. På samma sätt står KuCoin också bakom sin egen digitala token – KuCoin Shares (KCS). Genom att äga och lagra KCS-tokens kommer du att dra nytta av rabatterade handelsavgifter, samt rätt till en andel av de handelsprovisioner som KuCoin samlar in. \ R \ n \ r \ n När det gäller siffrorna hävdar KuCoin att ha underlättat mer än 650 miljoner enskilda transaktioner sedan starten 2017. Detta motsvarar mer än 71 miljarder dollar i ackumulerade handelsvolymer. \ r \ n \ r \ n Slutligen – och som vi täcker mer detaljerat längre ner regleras KuCoin inte av en nationell licensiering kropp. Även om detta innebär att du kommer att kunna handla kryptovalutor utan att ge något ID, kommer det inte att vara fallet om du vill köpa digitala mynt med ett betalkort / / kreditkort via Simplex. \ R \ nVad kan du handla på KuCoin? \ r \ nKuCoin erbjuder ett brett utbud av finansiella instrument som går utöver bara krypto-till-kryptopar. Tvärtom erbjuder plattformen också kryptovalutaindex, marginalhandel och till och med futures. \ R \ n \ r \ nLåt oss utforska varje tillgångsklass mer detaljerat. \ R \ nCrypto-to-Crypto Pairs \ r \ nVarje och varje handelspar på KuCoin faller inom krypto-till-kryptos ansvarsområde, inte minst för att det inte erbjuder några fiat-denominerade instrument. I stället måste du handla din valda kryptovaluta mot USDT om du vill ha tillgång till krypto-till-USD-utrymmet. \ R \ n \ r \ nOm du är en erfaren kryptovalutahandlare vet du första hand att detta är industristandard i alla fall, så du har inga problem med handelsvolymer eller likviditet. \ r \ n \ r \ nUtanför USDT kan du handla krypto-cross-par. Exempel på detta inkluderar BTC \ / ETH, ETH \ / XRP och BSC \ / BTC. I slutändan räknas noteringen av varje digital digital valuta bortom denna översyn, om än, var säker på att plattformen är värd för mer än 450 par. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nViktigt, KuCoin är ofta ett av de allra första börserna som nystartade kryptovaluta-tokenprojekt väljer. Som sådant är stöd för mindre flytande digitala tokens något som teamet på KuCoin aktivt ser för att underlätta. \ R \ n \ r \ nFör en fullständig uppdelning av varje par som KuCoin är värd kan du hitta denna information här på CoinMarketCap. \ r \ nKuCoin-index \ r \ n På toppen av traditionella kryptokorspar erbjuder KuCoin också ett antal index. Konceptet här är att KuCoin kommer att ta det viktade genomsnittet av en specifik kryptovaluta över flera ledande börser. \ R \ n \ r \ nDetta är i syfte att erbjuda ett mer exakt pris på det aktuella myntet, eftersom det tar hänsyn till variationer som du ofta hittar mellan konkurrerande plattformar. \ r \ n \ r \ nKuCoin-index finns tillgängliga över: \ r \ n \ r \ n \ tBitcoin \ r \ n \ tEthereum \ r \ n \ tRipple \ r \ n \ tLitecoin \ r \ n \ r \ nKryptovalutautbytena som KuCoin hämtar sin prissättningsaktivitet från är: \ r \ n \ r \ n \ tCoinbase \ r \ n \ tBitstamp \ r \ n \ tKraken \ r \ n \ tGemini \ r \ n \ tBittrex \ r \ n \ tLikvid \ r \ n \ r \ nPriset för varje index är denominerat i USD, men regleras i respektive kryptovaluta. \ r \ nKuCoin Futures \ r \ nLanserad i mitten av 2019, KuCoin Mercantile Exchange ger dig möjlighet att handla Bitcoin-terminer. KuCoin konstaterar själv att man vill utmana sådana som BitMEX i detta speciella område i kryptovalutaderivatutrymmet. Som ett resultat kommer du att ha tillgång till Bitcoin-terminer tillsammans med en betydande marginalposition på upp till 100 gånger. \ R \ n \ r \ n I enkla termer betyder detta att ett kontosaldo på 100 $ tillåter ett maximalt handelsvärde på 10 000 $. När det gäller det underliggande spotpriset tar KuCoin återigen det vägda genomsnittet från olika ledande börser – som Kraken, Coinbase Pro och Bitstamp. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Vid tidpunkten för KuCoin stöder bara BTC- och ETH-futures, även om de hoppas kunna lägga till ytterligare digitala valutor inom en snar framtid. När det gäller avgifter, förvänta dig att betala 0,060% som marknadsaktör och 0,020% som tillverkare. Det finns också avvecklingsavgifter på 0,025%. \ R \ nHandelsavgifter och provisioner \ r \ n Först och främst är det inga avgifter förknippade med kryptovalutans insättningar, och uttag debiteras till den vanliga gruvräntan enligt det mynt du vill kontantera ut. \ r \ n \ r \ nNär det gäller handelsavgifter utanför futuresarenan, betalar du 0,1%. Det betyder att en handel på 10 000 dollar kostar 10 dollar i avgifter. Som vi kort nämnde tidigare, ligger detta i linje med motsvarande Binance. \ R \ nKuCoin Shares (KCS) \ r \ nKuCoin Shares – eller helt enkelt KCS, är en egen kryptovaluta-token skapad av börsen. Genom att äga och hålla KCS-tokens kommer du att vara vana vid ett antal fördelar. \ R \ n \ r \ nDetta inkluderar: \ r \ nDiscounted Trading Fees \ r \ nEn av de mest anmärkningsvärda fördelarna med att hålla KuCoin-aktier är att du får rabatterade handelsavgifter. Avgörande är att medan en standardavgift på 0,1% är branschledande, har du potential att minska detta med ytterligare 20%. Vad du behöver göra är att helt enkelt sätta på KCS Pay Fee-knappen och njuta av rabatten. \ R \ nUtdelningar \ r \ nUtöver att minska dina handelsprovisioner håller du en fördelning av KuCoin-aktier ger dig möjlighet att tjäna utdelning. I ett nötskal kommer KuCoin som plattform att distribuera 50% av de handelsprovisioner som det samlar in från medlemmar varje dag. \ R \ n \ r \ nDetta fördelas sedan proportionellt över alla innehavare av KuCoin-aktier. Låt oss till exempel anta att du innehar 1% av hela KCS-utbudet. Om plattformen betalar ut $ 250 000 i provision, skulle du få $ 2500. Du måste hålla minst 6 KCS för att dra nytta av utdelningen. \ R \ nPrishistorik och köp av KuCoin-aktier \ r \ n Att säga att värdet på KuCoin-aktier har kapitulerats sedan dess högsta toppar i januari 2018 skulle vara en underdrift. Vid en topp på över $ 20 vardera kan du nu få samma tokens för mindre än $ 1 i mitten av 2020. \ R \ n \ r \ n Ändå, om du vill få tag på KuCoin-aktier kan du göra det genom att utbyta dem på plattformen mot en alternativ kryptokurrency som Bitcoin eller Ethereum. \ r \ nFiat Currency Facility på KuCoin \ r \ nI slutet av 2018 har KuCoin sedan dess bildat ett partnerskap med den europeiska baserade betalningsleverantören Simplex. Partnerskapet säkerställer att användare från över 100 länder nu kan sätta in verkliga fonder med ett betalkort eller kreditkort. \ R \ n \ r \ nDetta är perfekt om du vill handla kryptovalutor, futures på KuCoin men du inte har någon digitala valutor tillgängliga för dig. Istället kan du helt enkelt ange dina debet- / kreditkortsuppgifter och få kontanter direkt på plattformen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Med detta sagt är det viktigt att notera att avgifterna med detta är inte billiga. Även om enstaka kampanjer erbjuds på insättningsavgifter, kommer detta att kosta dig hela 2,5 – 3,5% (med minst $ 10). \ R \ n \ r \ n Det betyder att en $ 1000 debet- / kreditkortsdeposition kostar dig $ 25 avgifter. Det noteras att detta är något billigare än liknande Coinbase, som tar 3,99% (med olika minimum på plats). \ R \ n \ r \ n KuCoin utvecklar också en OTC-handelsdisk, där alla användare kan köpa och sälj stora mynt som BTC, USDT, PAX utan avgift. OTC-plattformen stöder för närvarande USD, CAD, CNY, IDR och VND. \ R \ nHandelsplattformar \ r \ nKuCoin erbjuder en egen handelsplattform som byggdes från grunden. Det finns inget krav på att ladda ner eller installera någon programvara till din stationära enhet, eftersom KuCoin-handelsarenan kan nås via din vanliga webbläsare. Plattformen är potentiellt lämplig för både nybörjare och erfarna handlare. \ R \ n \ r \ n Anledningen till att vi säger detta är att även om plattformen är superren och lätt att navigera genom finns det massor av avancerade verktyg tillgängliga till ditt förfogande . Faktum är att du har möjlighet att anpassa din KuCoin-handelsskärm helt och hållet hur som helst. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n När det gäller handelsvolymer och tillgången på likviditet bör du inte ha någon oro alls när man handlar med mer populära par. Du kanske dock tycker att volymerna är låga på mindre flytande par – särskilt de som involverar ERC-20-tokens. \ R \ nMobile Trading \ r \ nOm du har en tendens att köpa, sälja och handla kryptovalutor på språng, då kan vara intresserad av KuCoins mobilhandelsapp. \ r \ n \ r \ nApplikationen är tillgänglig för nedladdning på iOS- och Android-enheter. Du kommer att ha tillgång till de flesta kontofunktioner i appen, som att göra beställningar, kontrollera värdet på din portfölj och sätta in och ta ut pengar. \ R \ nHur lång tid tar uttag på KuCoin? \ R \ nI de allra flesta fall Kommer KuCoin att behandla dina uttag inom 30 minuter efter det att du mottagit begäran. Plattformen noterar att detta är automatiserat och att manuell auktorisering endast krävs om storleken på din insättning är större än 100 000 gånger den för hanteringsavgiften (gruvavgift). \ R \ n \ r \ nNär medlen lämnar KuCoin, de kommer att överföras till den valutaplånbok du väljer. Se till att adressen är giltig, eftersom det inte finns något som KuCoin kan göra om du gör ett fel! \ R \ n \ r \ n \ r \ nTjäna intresse hos KuCoin \ r \ nEn ytterligare funktion tillgänglig på KuCoin är dess utlåningsprogram. I sin mest grundläggande form har du chansen att tjäna ränta på dina digitala valutainnehav genom att låna ut det. Huvudkonceptet är att tokens kommer att användas för att hjälpa till att finansiera marginalkonton. \ R \ n \ r \ nLåt oss till exempel anta att en KuCoin-näringsidkare bestämmer sig för att använda en hävstång på 10x på en order. För varje dag som positionen hålls öppen över natten skulle näringsidkaren behöva betala ränta. Detta beror på att de handlar med mer än vad de har på sitt konto och därmed – detta kostar en kostnad. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Med detta sagt har KuCoin öppnat sina dörrar för vardagliga investerare genom att ge dig möjlighet att finansiera marginalpositioner. Detta finns på flera mynt – inklusive USDT, Bitcoin, Ethereum, Litecoin, EOS och många fler. \ R \ n \ r \ n När det gäller den specifika räntan varierar detta från mynt till mynt. Som ett exempel, genom att låna ut Bitcoin i 28 dagar, kan du tjäna en årlig ränta på 4,83%. \ R \ n \ r \ nOm detta är något som du är intresserad av att utforska erbjuder KuCoin en vinstberäkningsräknare. Du behöver helt enkelt ange hur mycket du är villig att låna ut, på vilken digital valuta och under vilken tid – och räknaren kommer att ge dig råd om hur mycket du kan tjäna. \ R \ n \ r \ nDet är viktigt att komma ihåg att även om räntesatserna är superkonkurrenskraftiga måste du överväga de risker som är förknippade med detta. När allt kommer omkring är KuCoin inte ett reglerat kryptovalutautbyte så du måste ta hänsyn till detta i din risk vs belöningsmodell. \ R \ n Är KuCoin Safe? \ R \ nSom är fallet med alla kryptovalutabörser är det avgörande att du kan se om KuCoin är säkert eller inte. Detta inkluderar inte bara plattformens reglerande ställning utan även dess interna och externa säkerhetspraxis. \ R \ n \ r \ nLåt oss dela upp dessa mätvärden mer detaljerat. \ R \ nReglering \ r \ nI ett nötskal KuCoin regleras inte av några nationella licensorgan. Det här är inte en stor överraskning i utbytesarenan, eftersom många plattformar väljer att fungera utan licens. Huruvida du känner dig bekväm att handla på en oreglerad börs beror på vilken sida av staketet du sitter på. \ R \ n \ r \ n Till exempel om du är den typ av handlare som föredrar att köpa och sälja kryptovalutapar i ett anonymt natur, då finns det alla chanser att en plattform som KuCoin passar dina behov. I andra änden av spektrumet, om du är den typ av näringsidkare som kräver ett reglerande skydd av något slag, kanske KuCoin inte räcker. \ R \ nKYC \ r \ n Som nämnts ovan är KuCoin inte skyldigt att be dig om något personlig information – de kommer inte heller kräva känsliga identitetshandlingar. Det enda undantaget från denna regel är om du planerar att sätta in pengar med ett betalkort eller kreditkort genom Simplex-integrationen. \ R \ n \ r \ n Faktum är att förbli överensstämmande med alla relevanta lagar kring penningtvätt , måste du ladda upp en kopia av ditt regeringsutfärdade ID (pass eller körkort). Detta är bara spelets natur när du använder fiat-valuta vid en kryptobörs. \ R \ nKuCoin Security Practices \ r \ n När det gäller intern säkerhetspraxis hävdar KuCoin att hantera institutionella system som säkerställer att det håller brott borta från plattform. Detta stöds fullt ut av ett åtagande om kylförvaring. \ R \ n \ r \ n Även om den exakta andelen inte anges av KuCoin hävdas att den stora delen av klientmedlen hålls offline. Resten förvaras i heta plånböcker för att säkerställa att plattformen kan möta sitt erbjudande av omedelbara och automatiserade uttag. \ R \ n \ r \ n Hittills har inga publikationer av KuCoin stött på ett stort hack av något slag, vilket är ett utmärkt tecken. Med det sagt måste du alltid se till att du förstår riskerna med ett potentiellt externt hack eftersom dina pengar lagras i plånböcker som du inte personligen kontrollerar. \ R \ n \ r \ n Det är också värt att notera att i april 2020 slutförde KuCoin ett strategiskt samarbete med Onchain Custodian, Singapores kryptotillgångsplattform. Onchain Custodian kommer att erbjuda vårdtjänst för förvaring av KuCoins kryptotillgångar. Förvaringsfonderna kommer att backas upp av Lockton, världens största privata försäkringsförmedlingsföretag. Det antas att det ytterligare förbättrar säkerhetsnivån för utbytet. \ R \ n2FA \ r \ nBest av allt, KuCoin låter dig installera tvåfaktorautentisering (2FA) på ditt konto. Detta innebär att en unik kod kommer att skickas till din mobila enhet när du vill utföra viktiga kontofunktioner. Detta inkluderar att logga in på ditt konto och göra en begäran om uttag. \ R \ nKuCoin kundsupport \ r \ nNär det gäller kundtjänst tillhandahåller teamet på KuCoin ett dygnet runt supportteam som arbetar 24 timmar per dag – 7 dagar i veckan . Du kan skicka teamet ett e-postmeddelande, om än, om du behöver omedelbar en-mot-en-support rekommenderas du bäst att använda chattfaciliteten. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTips om detta är något blandat i det offentliga området. Med vissa användare som rapporterar anslutningstider på några sekunder har andra noterat att väntetiderna är bortom acceptabla. Med det sagt beror allt på hur upptagen laget är vid tidpunkten för begäran. Det erbjuds ingen telefonsupporttjänst. \ R \ nHur kommer du igång på KuCoin \ r \ nGillar ljudet av KuCoin och tror att plattformen passar dina långsiktiga handelsbehov? Om så är fallet ska vi nu visa dig vad du behöver göra för att komma igång med ett handelskonto idag. \ R \ n Steg 1: Öppna ett konto \ r \ nFör att få bollen att rulla, gå över till KuCoin-hemsidan och klicka på knappen ‘Registrera dig’ högst upp på skärmen. Du kommer då att uppmanas att ange din e-postadress och att välja ett starkt lösenord. \ R \ n \ r \ nDu måste verifiera din e-postadress innan du kopplar upp 2FA via din mobiltelefon. I detta skede av registreringsprocessen kommer du inte att bli ombedd att få någon personlig information. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Steg 2: Insättningsmedel \ r \ n När du har öppnat ditt KuCoin-konto kommer du sedan att befordras till sätt in lite pengar. I detta avseende har du två alternativ. Om du redan har en digital token kan du sätta in den här direkt i KuCoin. \ R \ n \ r \ n Gå bara till insättningssidan och sök efter respektive mynt. Klicka sedan på insättningsfliken för att avslöja din unika plånbokadress för den specifika kryptovalutan. \ R \ n \ r \ nKopiera adressen till ditt urklipp, gå över till din privata plånbok, ange antalet mynt du vill sätta in och bekräfta transaktionen. \ r \ n \ r \ n Beroende på kryptovalutan du sätter in tar det vanligtvis cirka 10-20 minuter för pengarna att krediteras på ditt KuCoin-konto. \ r \ nFiat Valutainsättning \ r \ nOm du gör det inte har tillgång till en digital valuta, måste du sätta in pengar med ditt betalkort eller kreditkort. Håll muspekaren över knappen “Köp krypto” och klicka sedan på “Köp med kreditkort”. \ R \ n \ r \ nFölj de steg-för-steg-instruktioner som presenteras för dig på skärmen. Avgörande är att du blir ombedd att verifiera din identitet innan du kan använda ditt betalkort / kreditkort. End-to-end-processen tas hand om av Simplex. \ R \ n Steg 3: Börja handla \ r \ n Så snart ditt KuCoin-konto har finansierats är du redo att börja handla. Den specifika handelsarena som du behöver beror på vilken typ av finansiellt instrument du vill komma åt. Det beror på att KuCoin separerar sitt kryptovalutaväxling och framtida derivatplattformar. \ R \ nKuCoin Review: The Verdict? Det ger dig inte bara tillgång till över 450 kryptovalutapar, men du kan också handla kryptospecifika index och Bitcoin-futures. \ R \ n \ r \ nDessutom uppgår standardavgifterna till bara 0,1%, vilket du kan sänka med en ytterligare 20% genom att betala avgift med KuCoin-aktier. Vi gillar också det faktum att du nu kan sätta in pengar med ett bankkort eller kreditkort, men du måste först kringgå en KYC-process. \ R \ n \ r \ nDet viktigaste greppet vi har med KuCoin är att det inte är en reglerad enhet. Även om detta betyder att du kan handla krypto-till-kryptopar anonymt är dina pengar aldrig 100% säkra. \ R \ n \ r \ n På baksidan har rapporter om ett KuCoin-hack ännu inte dykt upp sedan starten 2017 – vilket är ett utmärkt tecken. \ r \ nBesök Kucoin","författare": {"@typ":"Person","namn":"Kane Pepi"},"datum Publicerat":"2021-01-03"},"ytterligare typ":"odefinierad","alternativt namn":"odefinierad","tilldela":"odefinierad","utmärkelser":"odefinierad","varumärke":"odefinierad","kategori":"odefinierad","Färg":"odefinierad","djup":"odefinierad","disambiguatingDescription":"odefinierad","gtin12":"odefinierad","gtin13":"odefinierad","gtin14":"odefinierad","gtin8":"odefinierad","höjd":"odefinierad","identifierare":"odefinierad","logotyp":"odefinierad","mainEntityOfPage":"odefinierad","material":"odefinierad","modell":"odefinierad","mpn":"odefinierad","Serienummer":"odefinierad","Produktionsdatum":"odefinierad","inköpsdatum":"odefinierad","Utgivningsdatum":"odefinierad","samma som":"odefinierad","sku":"odefinierad","slogan":"odefinierad","url":"odefinierad","vikt":"odefinierad","bredd":"odefinierad"}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me