Hodly Review: app om cryptocurrencies te kopen en verkopen met uw bankkaart

Hodly recensie

Hodly is een nieuw platform met een mobiele portemonnee voor het opslaan, kopen en verkopen van belangrijke cryptocurrencies. Het is een van de nieuwste manieren waarop u fiataankopen van cryptocurrency kunt voltooien met behulp van de debet- of creditcards van uw bank. Hodly is gemaakt door het IQ Option-team en wil een concurrent worden van Coinbase, een andere eenvoudig te gebruiken app voor het kopen van crypto’s met fiat-valuta’s.

Hodly recensie

De portemonnee is ontworpen om eenvoudig te gebruiken en omdat het ook een mobiele applicatie is, kunnen gebruikers deze op elk moment bij zich hebben. De portemonnee biedt een intuïtieve methode om cryptocurrency te kopen met de methode van uw keuze, evenals de mogelijkheid om crypto’s veilig op te slaan. Omdat het alle belangrijke munten ondersteunt, hebben de meeste Hodly Wallet-gebruikers alleen deze enkele portemonnee nodig voor al hun cryptocurrencies.

Update: vanaf mei 2019 accepteert The Hodly-portemonnee geen nieuwe klanten meer. U kunt zich nog steeds aanmelden bij hun moederbedrijf IQOption.

Hodly-account maken

Je kunt je gemakkelijk aanmelden voor Hodly via de website of de applicatie, het proces is snel en eenvoudig en je hebt binnen enkele seconden toegang tot je account.

Hodly-aanmelding

De meeste functies hebben geen verificatie nodig. Met een Basic-account kunt u cryptocurrencies kopen, verkopen en ontvangen. Verificatie is vereist voor het verzenden of opnemen van geld, maar het proces is ongelooflijk eenvoudig. U uploadt gewoon een afbeelding van uw ID en uw account wordt normaal gesproken binnen ongeveer 15 minuten geverifieerd.

Account verificatie

Wanneer u inlogt op uw Hodly Wallet-account, ziet u een gemakkelijk te lezen samenvatting. Het omvat de waarde van uw gehele portefeuille in fiat-valuta, evenals divisies voor fiat- en cryptocurrencies, onderverdeeld in ‘Accounts’ en ‘Crypto-portefeuilles’. In het geval van de crypto-portefeuilles geeft het platform de hoeveelheid van elke munt weer, evenals het equivalent in fiat-valuta en recente wijziging.

Hodly-app

Hoe u cryptocurrency kunt kopen met Hodly

Een van de handigste dingen aan de Hodly-portemonnee is de mogelijkheid om cryptocurrency te kopen via de door jou gekozen bankpas. De portemonnee ondersteunt zowel Mastercard als Visa. Als alternatief kunt u cryptocurrency kopen met uw rekeningsaldo. Om het proces soepel te laten verlopen, kan het kopen van cryptovaluta net zo eenvoudig zijn als het selecteren van de cryptocurrency die u wilt kopen en vervolgens het selecteren van een vooraf ingesteld bedrag, zoals $ 100 of $ 200. Als u wilt, kunt u ook een aangepast bedrag kiezen om precies zoveel te kopen als u wilt.

Storting

Bezig met verzenden & Ontvangen

Het verzenden en ontvangen van cryptocurrency via Hodly Wallet is eenvoudig. Overdrachten tussen twee Hodly-gebruikers zijn altijd gratis, zodat u uw zuurverdiende crypto kunt behouden. Selecteer gewoon de valuta en klik op ‘Kopen’ of ‘Verkopen’. U ziet uw transactiegeschiedenis met betrekking tot deze valuta, evenals de huidige prijs van de crypto in kwestie.

Te ontvangen

Andere mogelijkheden

Naast basisfuncties voor het opslaan, verkopen, kopen, verzenden en ontvangen van cryptocurrency, heeft Hodly ondersteuning voor forks. Dit betekent dat u uw favoriete munt (of HODL het) kunt vasthouden en vervolgens kunt profiteren van de geplande vork. Het bevat ook een “Ultimate Explorer” met alle grafieken, marktkapitalisaties, prijswijzigingen en andere gegevens die u nodig hebt op één plek voor eenvoudige aankoop- of verkoopbeslissingen..

Degenen die van plan zijn Hodly Wallet te gebruiken om regelmatig cryptocurrencies te verhandelen of met specifieke investeringsdoelen in gedachten, zullen de nieuwsfeed waarderen, die cruciale informatie toont over aanstaande aankondigingen en de laatste evenementen. Hierdoor kunnen gebruikers op de hoogte blijven van cryptocurrency-nieuws, zodat ze geen gebeurtenis missen die van invloed is op de waarde van de crypto’s die ze bezitten of willen kopen.

Hodly Chat

Hoewel de meeste cryptocurrency-portefeuilles alleen bedoeld zijn om uw cryptomunten op te slaan en te gebruiken, bevat Hodly Wallet ook enkele sociale functies, zoals de chatfunctie. Deze chat bevindt zich in de applicatie zelf, dus u hoeft geen ruimte op uw telefoon te verspillen door een extra app te downloaden. Met behulp van de chat kunt u op elk moment van de dag met anderen op het platform praten over specifieke cryptocurrencies. De chatfunctie is ook uw sleutel tot toegang tot de 24/7 klantenondersteuning van de Hodly Wallet.

Hodly Chat

Welke apparaten ondersteunt Hodly?

Wie een grotere weergave wil, kan de Hodly Wallet via haar website gebruiken. Ga gewoon naar de startpagina en log in om toegang te krijgen tot de functies. De meeste gebruikers willen de Android- of iOS-applicatie downloaden, die ook volledige functionaliteit heeft. Dit betekent dat u Hodly kunt gebruiken om cryptocurrency te kopen of verkopen met uw bankpas of om tokens te verzenden en ontvangen. Gebruik de plicatie om de relevante informatie voor de door u gekozen cryptocurrency te controleren, inclusief de marktkapitalisatie, 24-uurswijzigingen en prijsgeschiedenis.

Hodly-vergoedingen

Ik kon geen informatie vinden over de kosten die Hodly in rekening brengt, wat een beetje verontrustend is, dus heb ik via de chatbox contact opgenomen met de klantenservice, die niet reageerde.

Om te proberen te achterhalen wat de kosten zijn, heb ik een testtransactie van £ 10 toegevoegd. In het pop-upvenster om de betaling te bevestigen, wordt de vergoeding vermeld als 4,9%. De app zegt dat ik 0,015339 BTC zou krijgen, op het moment van schrijven had ik 0,0164010 BTC moeten kunnen krijgen, dus eigenlijk rekent Hodly een vergoeding van 0,001062 BTC, wat ongeveer £ 6,47 is, dus de vergoeding is ongeveer 6,5%, wat vrij hoog is. Coinbase in het VK brengt bijvoorbeeld 3,99% in rekening voor directe kaartaankopen.

Hodly-vergoedingen

Hodly klantenondersteuning

Ondersteuning op Hodly wordt geleverd door de chatbox, toegankelijk via het pictogram in de rechterbenedenhoek van de site. U kunt uw vraag daar als bericht sturen, helaas kreeg ik toen ik het probeerde het bericht:

Beste handelaar, op dit moment zijn alle specialisten bezig. Stel uw vraag in detail en deze zal zo snel mogelijk worden beantwoord. Het is tijdelijk ongemak. We stellen uw begrip zeer op prijs.

Klantenservice

Klantrecensies online met de app 4 van de 5 ontvangen met 276 beoordelingen in de Android App Store.

Is Hodly veilig?

Om uw geld en persoonlijke gegevens te allen tijde veilig te houden, gebruikt Hodly Wallet tweestapsverificatie en koude opslag. Om informatie vanaf het begin te beschermen, draagt ​​Hodly Wallet gevoelige informatie over naar een beveiligde opslagfaciliteit die niet is verbonden met internet. Vervolgens worden de gegevens versleuteld voordat het systeem een ​​back-up maakt van de versleutelde gegevens op papier en flashstations. De kopieën, evenals de originelen, worden verspreid over meerdere bankkluizen in verschillende landen, wat verdere bescherming biedt tegen hackers en tegen grote problemen, zoals natuurrampen..

Hodly-beveiliging

Om ongeautoriseerde toegang tot uw account te voorkomen, moedigt Hodly Wallet gebruikers sterk aan om tweefactorauthenticatie (2-FA) in te schakelen. Als deze functie is ingeschakeld, moet u naast uw wachtwoord en gebruikersnaam een ​​code gebruiken die op uw mobiele telefoon is afgeleverd om in te loggen op uw account..

2FA

Om uw geld en informatie te beschermen tijdens de verwerking van betalingen, met name die met een Visa of Mastercard, heeft Hodly Wallet meerdere beveiligingsmaatregelen getroffen. Het platform en de website gebruiken het SSL-protocol (Secure Sockets Layer), dat wordt beschouwd als de gouden standaard van internet voor het beschermen van online informatie. De portemonnee maakt ook gebruik van PCI DSS, de beveiligingsstandaard van wereldklasse die wordt gebruikt voor de acceptatie, verwerking en opslag van bankpasgegevens. Ten slotte gebruiken betalingen AES-256, de meest geavanceerde coderingsstandaard om ervoor te zorgen dat uw gevoelige gegevens ondoordringbaar blijven.

Veilige betalingen

Om de beveiligingsfuncties compleet te maken, heeft Hodly Wallet strikte beperkingen op de toegang tot gevoelige informatie voor personeel. Bovendien bewaakt en registreert het alle toegang tot de gegevens van klanten.

Gevolgtrekking

Hodly Wallet heeft ondersteuning voor de meest populaire cryptocurrencies en gaat verder dan andere portefeuilles door het mogelijk te maken om crypto te verzenden of te ontvangen of om het te kopen en verkopen. De mogelijkheid om cryptocurrencies te kopen met een bankpas is bijzonder handig omdat dit het voor meer mensen gemakkelijker maakt om in de wereld van cryptocurrency te komen. De keuze voor een online wallet of de apps voor Android en iOS maakt Hodly Wallet ook zeer toegankelijk voor alle gebruikers.

De desktop- en mobiele apps zijn goed ontworpen en gemakkelijk te gebruiken, de interface voelt erg fris en modern aan, dus beginners zouden er geen problemen mee moeten hebben.

De kosten zijn hoger dan die van Coinbase, maar Hodly heeft een groter aantal cryptocurrencies beschikbaar om bij Fiat te kopen. Met dat in gedachten, als u op zoek bent naar ETH, LTC, BTC of BCH, kunt u het beste Coinbase gebruiken. Als u XRP, ETC, BTG, ZEC, OMG, NEO, OTN, XLM of TRX bij Fiat moet kopen, dan is Hodly de betere keuze.

IQ Option zijn een groot en goed gevestigd bedrijf met enorme inkomsten, dus het is geen verrassing dat dit een goed gemaakt crypto-aanbod is, we raden je aan om een ​​kijkje te nemen als je met je bankkaart extra cryptocurrencies wilt kopen die niet beschikbaar zijn op Coinbase. Als u echter vertrouwd bent met het gebruik van traditionele uitwisselingen, is het verstandig om Ethereum of Bitcoin te kopen via Coinbase en vervolgens te handelen voor uw vereiste valuta op een andere beurs..

Update: vanaf mei 2019 accepteert The Hodly-portemonnee geen nieuwe klanten meer. U kunt zich nog steeds aanmelden bij hun moederbedrijf IQOption.

Hodly

src = “~ images \ hodly-review-app-to-buy-sell-cryptocurrencies-with-your-bankcard.gif”

alt = “Hodly recensie”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7.8

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Reputatie

8.0 / 10

Vergoedingen

6,0 / 10

Klantenservice

7,0 / 10

Betaalmethoden

9.0 / 10

Voordelen

  • Fiat Aankopen
  • Goed ontworpen interface
  • Mobiele app
  • Verscheidenheid aan munten voor Fiat-aankopen
  • Chat-optie

Nadelen

  • Hoge vergoedingen

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Hodly","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 05 \ /hodly-review.gif","Omschrijving"​"Hodly is een nieuw platform met een mobiele portemonnee voor het opslaan, kopen en verkopen van belangrijke cryptocurrencies, het is een van de nieuwste manieren om fiataankopen van cryptocurrency te voltooien met behulp van de debet- of creditcards van je bank. Hodly is gemaakt door het IQ Option-team en wil een concurrent worden van Coinbase, een andere gemakkelijke…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"7.80"​,"naam"​"Hodly","reviewBody"​"Hodly is een nieuw platform met een mobiele portemonnee voor het opslaan, kopen en verkopen van belangrijke cryptocurrencies, het is een van de nieuwste manieren om fiataankopen van cryptocurrency te voltooien met behulp van de bankpas of creditcards. Hodly is gemaakt door het IQ Option-team en wil een concurrent worden van Coinbase, een andere eenvoudig te gebruiken app voor het kopen van crypto’s met fiat-valuta’s. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe portemonnee is ontworpen om eenvoudig te gebruiken zijn en omdat het ook een mobiele applicatie is, kunnen gebruikers het op elk moment bij zich hebben. De portemonnee biedt een intuïtieve methode om cryptocurrency te kopen met de door u gekozen methode, evenals de mogelijkheid om crypto’s veilig op te slaan. Omdat het alle belangrijke munten ondersteunt, hebben de meeste Hodly Wallet-gebruikers alleen deze ene portemonnee nodig voor al hun cryptocurrencies. \ R \ n \ r \ nUpdate: Vanaf mei 2019 accepteert The Hodly Wallet geen nieuwe klanten meer. Je kunt je nog steeds aanmelden bij hun moederbedrijf IQOption. \ R \ nHodly Account Creation \ r \ nJe kunt je gemakkelijk aanmelden voor Hodly via de website of de applicatie, het proces is snel en eenvoudig en je hebt binnen enkele seconden toegang tot je account. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe meeste functies vereisen geen verificatie. Met een Basic-account kunt u cryptocurrencies kopen, verkopen en ontvangen. Verificatie is vereist voor het verzenden of opnemen van geld, maar het proces is ongelooflijk eenvoudig. U uploadt gewoon een afbeelding van uw ID en uw account wordt doorgaans binnen ongeveer 15 minuten geverifieerd. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nWanneer u zich aanmeldt bij uw Hodly Wallet-account, ziet u een eenvoudige -om samenvatting te lezen. Het omvat de waarde van uw gehele portefeuille in fiat-valuta, evenals onderverdelingen voor fiat- en cryptocurrencies, onderverdeeld in \ u201cAccounts \ u201d en \ u201cCrypto-portefeuilles. \ U201d In het geval van de crypto-portefeuilles geeft het platform de hoeveelheid van elke munt evenals het equivalent in fiat-valuta en recente wijziging. \ r \ n \ r \ n \ r \ nCryptocurrency kopen met Hodly \ r \ nEen van de handigste dingen aan de Hodly Wallet is de mogelijkheid om cryptocurrency te kopen via de door jou gekozen bankpas. De portemonnee ondersteunt zowel Mastercard als Visa. Als alternatief kunt u cryptocurrency kopen met uw rekeningsaldo. Om het proces soepel te laten verlopen, kan het kopen van cryptovaluta net zo eenvoudig zijn als het selecteren van de cryptocurrency die u wilt kopen en vervolgens het selecteren van een vooraf ingesteld bedrag, zoals $ 100 of $ 200. Als u wilt, kunt u ook een aangepast bedrag kiezen om precies zoveel te kopen als u wilt. \ R \ n \ r \ n \ r \ nVerzenden & Het ontvangen van \ r \ nHet verzenden en ontvangen van cryptocurrency via Hodly Wallet is eenvoudig. Overdrachten tussen twee Hodly-gebruikers zijn altijd gratis, zodat u uw zuurverdiende crypto kunt behouden. Selecteer gewoon de valuta en klik op \ u201cKopen \ u201d of \ u201cSell. \ U201d U ziet uw transactiegeschiedenis met betrekking tot deze valuta, evenals de huidige prijs van de crypto in kwestie. \ R \ n \ r \ n \ r \ nAndere functies \ r \ nNaast de basisfuncties van het opslaan, verkopen, kopen, verzenden en ontvangen van cryptocurrency, heeft Hodly ondersteuning voor forks. Dit betekent dat u uw favoriete munt (of HODL het) kunt vasthouden en vervolgens kunt profiteren van de geplande vork. Het bevat ook een \ u201cUltimate Explorer \ u201d met alle grafieken, marktkapitalisaties, prijswijzigingen en andere gegevens die u nodig heeft op één plek voor eenvoudige aankoop- of verkoopbeslissingen. \ R \ n \ r \ nDegenen die van plan zijn Hodly Wallet te gebruiken om regelmatig in cryptocurrencies te handelen of met specifieke investeringsdoelen in gedachten, zal de nieuwsfeed waarderen, die cruciale informatie toont over aanstaande aankondigingen en de laatste gebeurtenissen. Hierdoor kunnen gebruikers op de hoogte blijven van cryptocurrency-nieuws, zodat ze geen gebeurtenis missen die van invloed is op de waarde van de crypto’s die ze bezitten of willen kopen. \ R \ nHodly Chat \ r \ nHoewel de meeste cryptocurrency-portefeuilles er alleen voor zijn Om je cryptomunten op te slaan en te gebruiken, bevat Hodly Wallet ook enkele sociale functies, zoals de chatfunctie. Deze chat bevindt zich in de applicatie zelf, dus u hoeft geen ruimte op uw telefoon te verspillen door een extra app te downloaden. Met behulp van de chat kunt u op elk moment van de dag met anderen op het platform praten over specifieke cryptocurrencies. De chatfunctie is ook uw sleutel tot toegang tot de 24/7-klantenondersteuning van Hodly Wallet. \ R \ n \ r \ n \ r \ nWelke apparaten ondersteunt Hodly? \ R \ nDegenen die een grotere weergave willen, kunnen de Hodly Wallet via zijn website. Ga gewoon naar de startpagina en log in om toegang te krijgen tot de functies. De meeste gebruikers willen de Android- of iOS-applicatie downloaden, die ook volledige functionaliteit heeft. Dit betekent dat u Hodly kunt gebruiken om cryptocurrency te kopen of verkopen met uw bankpas of om tokens te verzenden en ontvangen. Gebruik de plicatie om de relevante informatie voor de door u gekozen cryptocurrency te controleren, inclusief de marktkapitalisatie, 24-uurswijzigingen en prijsgeschiedenis. \ R \ nHodly-kosten \ r \ nIk kon geen informatie vinden over de kosten die Hodly in rekening brengt een beetje verontrustend, dus nam ik contact op met de klantenservice via de chatbox die niet reageerde. \ r \ n \ r \ nOm te proberen te achterhalen wat de kosten zijn, heb ik een testtransactie van \ u00a310 toegevoegd. In het pop-upvenster om de betaling te bevestigen, wordt de vergoeding vermeld als 4,9%. De app zegt dat ik 0,015339 BTC zou krijgen, op het moment van schrijven had ik 0,0164010 BTC moeten kunnen krijgen, dus Hodly rekent echt een vergoeding van 0,001062 BTC aan, wat ongeveer \ u00a36,47 is, dus de vergoeding is ongeveer 6,5%, wat behoorlijk is hoog. Coinbase in het VK berekent bijvoorbeeld 3,99% voor directe kaartaankopen. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHodly-klantenondersteuning \ r \ nOndersteuning op Hodly wordt geleverd door de chatbox, toegankelijk met het pictogram in de rechterbenedenhoek hand hoek van de site. U kunt uw vraag daar als bericht sturen, helaas kreeg ik toen ik het probeerde de melding: \ r \ n \ r \ n Beste handelaar, op dit moment zijn alle specialisten bezig. Schrijf \ u00a0 uw vraag in detail en deze zal zo snel mogelijk worden beantwoord. Het is tijdelijk ongemak. We stellen uw begrip zeer op prijs. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKlantenrecensies online met de app die 4 van de 5 ontvangt met 276 beoordelingen in de Android App Store. \ R \ n \ r \ n \ r \ nIs Hodly veilig? \ r \ nOm uw geld en persoonlijke gegevens te allen tijde veilig te houden, gebruikt Hodly Wallet tweestapsverificatie en koude opslag. Om informatie vanaf het begin te beschermen, draagt ​​Hodly Wallet gevoelige informatie over naar een beveiligde opslagfaciliteit die niet is verbonden met internet. Vervolgens worden de gegevens versleuteld voordat het systeem een ​​back-up maakt van de versleutelde gegevens op papier en flashstations. De kopieën, evenals de originelen, worden verspreid over meerdere bankkluizen in verschillende landen, wat verdere bescherming biedt tegen hackers en grote problemen, zoals natuurrampen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOm ongeautoriseerde toegang tot uw account te voorkomen, moedigt Hodly Wallet gebruikers sterk aan om tweefactorauthenticatie (2-FA) in te schakelen. Als deze functie is ingeschakeld, moet u naast uw wachtwoord en gebruikersnaam een ​​code gebruiken die op uw mobiele telefoon is afgeleverd om in te loggen op uw account. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOm uw geld en informatie te beschermen tijdens Voor de verwerking van betalingen, met name die met een Visa of Mastercard, heeft Hodly Wallet meerdere beveiligingsmaatregelen getroffen. Het platform en de website gebruiken het SSL-protocol (Secure Sockets Layer), dat wordt beschouwd als de gouden standaard van internet voor het beschermen van online informatie. De portemonnee maakt ook gebruik van PCI DSS, de beveiligingsstandaard van wereldklasse die wordt gebruikt voor de acceptatie, verwerking en opslag van bankpasgegevens. Ten slotte gebruiken betalingen AES-256, de meest geavanceerde coderingsstandaard om ervoor te zorgen dat uw gevoelige gegevens ondoordringbaar blijven. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOm de beveiligingsfuncties af te ronden, heeft Hodly Wallet strikte toegangsbeperkingen op gevoelige informatie voor personeel. Bovendien bewaakt en registreert het alle toegang tot de gegevens van klanten. \ R \ nConclusie \ r \ nHodly Wallet ondersteunt de meest populaire cryptocurrencies en gaat verder dan andere portefeuilles door het mogelijk te maken om crypto te verzenden of te ontvangen of om te kopen en verkoop het. De mogelijkheid om cryptocurrencies te kopen met een bankpas is bijzonder handig, omdat dit het voor meer mensen gemakkelijker maakt om in de wereld van cryptocurrency te komen. De keuze voor een online wallet of de apps voor Android en iOS maakt Hodly Wallet ook zeer toegankelijk voor alle gebruikers. \ R \ n \ r \ nDe desktop en mobiele apps zijn goed ontworpen en gemakkelijk te gebruiken, de interface voelt erg fris en modern aan dus beginners zouden er geen enkele moeite mee moeten hebben om het te gebruiken. \ r \ n \ r \ nDe kosten zijn hoger dan Coinbase, maar Hodly heeft een groter aantal cryptocurrencies beschikbaar om bij Fiat te kopen. Met dat in gedachten, als u op zoek bent naar ETH, LTC, BTC of BCH, kunt u het beste Coinbase gebruiken. Als u XRP, ETC, BTG, ZEC, OMG, NEO, OTN, XLM of TRX bij Fiat moet kopen, dan is Hodly de betere keuze. IQ Option is een groot en gevestigd bedrijf met enorme inkomsten het is dus geen verrassing dat dit een goed gemaakt crypto-aanbod is, we raden je aan om eens een kijkje te nemen als je met je bankkaart extra cryptocurrencies wilt kopen die niet beschikbaar zijn op Coinbase. Als u echter vertrouwd bent met het gebruik van traditionele uitwisselingen, is het verstandig om Ethereum of Bitcoin via Coinbase te kopen en vervolgens voor uw gewenste valuta op een andere beurs te handelen. \ R \ n \ r \ nUpdate: vanaf mei 2019 accepteert The Hodly-portemonnee niet langer nieuwe klanten. U kunt zich nog steeds aanmelden bij hun moederbedrijf IQOption.","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"datum gepubliceerd"​"01-07-2018"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me