KuCoin Review: Cryptocurrency Exchange met marge, futures en verdienopties

KuCoin recensie

Of u nu digitale valuta zoals Bitcoin en Ethereum wilt kopen met een debet- / creditcard of crypto-naar-cryptoparen wilt verhandelen – KuCoin dekt beide bases.

De wereldwijde beurs en externe makelaar herbergt enkele van de grootste handelsvolumes in de ruimte, naast een vergoedingsstructuur die bij de meeste budgetten zou moeten passen.

In deze gids bespreken we de ins en outs van KuCoin. Dit omvat een diepgaande blik op de ondersteunde munten van het platform, fiat-valutafaciliteiten, vergoedingen en commissies, veiligheid, klantenondersteuning en handelsarena.

Bezoek Kucoin

Wat is KuCoin?

Pas in 2017 gelanceerd, KuCoin is een cryptocurrency-uitwisseling die ook makelaarsdiensten van derden aanbiedt. Hoewel het platform slechts drie jaar handelsgeschiedenis heeft, is het nu een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen in de ruimte.

Een van de belangrijkste redenen hiervoor is dat u meer dan 200 munten vindt met ongeveer 450 cryptocurrency-paren die op de beurs worden gehost. Dit omvat niet alleen grote paren zoals BTC / USDT en ETH / USDT, maar ook enorm veel crypto-cross-paren. Het beste van alles is dat als u zin ​​heeft om een ​​minder liquide ERC-20-token te verhandelen, de kans groot is dat u deze bij KuCoin zult vinden.

Kucoin-startpaginaKucoin-startpagina

KuCoin was aanvankelijk een platform voor alleen cryptocurrency, wat betekent dat je geen geld kon storten met fiat-valuta. Het platform heeft echter sindsdien een partnerschap gevormd met Simplex – een Europese betalingsprovider die de kloof overbrugt tussen cryptocurrencies en alledaags geld.

Als het gaat om transactiekosten voor cryptocurrency, rekent KuCoin slechts 0,10% aan. Dit plaatst het op één lijn met die van Binance. Evenzo staat KuCoin ook achter zijn eigen digitale token – KuCoin Shares (KCS). Door KCS-tokens te bezitten en op te slaan, profiteert u van korting op handelskosten en hebt u recht op een deel van de handelscommissies die KuCoin verzamelt.

In termen van cijfers beweert KuCoin dat het sinds de start in 2017 meer dan 650 miljoen individuele transacties heeft gefaciliteerd. Dit vertaalt zich naar meer dan $ 71 miljard aan geaccumuleerde handelsvolumes.

Eindelijk – en zoals we verderop in meer detail zullen bespreken, wordt KuCoin niet gereguleerd door een nationale vergunningverlenende instantie. Hoewel dit betekent dat u in cryptocurrencies kunt handelen zonder een ID op te geven, is dit niet het geval als u via Simplex digitale munten wilt kopen met een bankpas / creditcard..

Waar kunt u in ruilen bij KuCoin?

KuCoin biedt een enorm assortiment van financiële instrumenten die verder gaan dan alleen crypto-naar-crypto-paren. Integendeel, het platform biedt ook cryptocurrency-indexen, margehandel en zelfs futures.

Laten we elke activaklasse eens nader bekijken.

Crypto-naar-cryptoparen

Elk handelspaar bij KuCoin valt onder de bevoegdheid van crypto-naar-crypto, niet in de laatste plaats omdat het geen fiat-gedenomineerde instrumenten aanbiedt. In plaats daarvan moet u de door u gekozen cryptocurrency verhandelen tegen de USDT als u toegang wilt tot de crypto-to-USD-ruimte.

Als u een ervaren handelaar in cryptocurrency bent, weet u uit de eerste hand dat dit sowieso de industriestandaard is, zodat u geen problemen zult hebben met handelsvolumes of liquiditeit.

Buiten USDT kunt u crypto-cross-paren verhandelen. Voorbeelden hiervan zijn BTC / ETH, ETH / XRP en BSC / BTC. Uiteindelijk valt het vermelden van elke digitale handelsvaluta buiten het bestek van deze beoordeling, hoewel u er zeker van kunt zijn dat het platform meer dan 450 paren host.

Enkele van de Kucoin-marktenEnkele van de Kucoin-markten

Cruciaal is dat KuCoin vaak een van de allereerste beurzen is waarvoor nieuw gelanceerde cryptocurrency-token-projecten kiezen. Als zodanig is ondersteuning voor minder liquide digitale tokens iets dat het team van KuCoin actief wil faciliteren.

Voor een volledig overzicht van elk paar dat KuCoin host, kun je deze informatie hier vinden op CoinMarketCap.

KuCoin-indexen

Naast traditionele crypto-cross-paren, ook KuCoin biedt een aantal indexen aan. Het concept hier is dat KuCoin het gewogen gemiddelde neemt van een specifieke cryptocurrency over verschillende toonaangevende beurzen.

Dit met het oog op het bieden van een nauwkeurigere prijs van de munt in kwestie, aangezien het rekening houdt met de variaties die u vaak aantreft tussen concurrerende platforms..

KuCoin-indexen zijn beschikbaar in:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Rimpeling
 • Litecoin

De cryptocurrency-uitwisselingen waarvan KuCoin zijn prijsactiviteit ontleent, zijn:

 • Coinbase
 • Bitstamp
 • Kraken
 • Tweelingen
 • Bittrex
 • Vloeistof

De prijs van elke index wordt uitgedrukt in USD, maar wordt afgerekend in de respectievelijke cryptocurrency.

KuCoin Futures

De KuCoin Mercantile Exchange, gelanceerd medio 2019, stelt u in staat handel in Bitcoin-futures. KuCoin merkt zelf op dat het mensen als BitMEX wil uitdagen in dit specifieke gebied van de cryptocurrency-derivatenruimte. Als gevolg hiervan heeft u toegang tot Bitcoin-futures naast een aanzienlijke margepositie van maximaal 100x.

In eenvoudige bewoordingen betekent dit dat een accountsaldo van $ 100 een maximale handelswaarde van $ 10.000 mogelijk maakt. Als het gaat om de onderliggende spotprijs, neemt KuCoin opnieuw het gewogen gemiddelde van verschillende toonaangevende beurzen – zoals Kraken, Coinbase Pro en Bitstamp.

Kucoin FuturesKucoin Futures

Op het moment van schrijven ondersteunt KuCoin alleen BTC- en ETH-futures, hoewel het hoopt in de nabije toekomst meer digitale valuta’s toe te voegen. Als het op vergoedingen aankomt, verwacht dan 0,060% te betalen als marktnemer en 0,020% als maker. Er zijn ook afwikkelingsvergoedingen van 0,025%.

Handelskosten en commissies

Allereerst zijn er geen kosten verbonden aan stortingen met cryptocurrency, en opnames worden in rekening gebracht tegen het standaard mijntarief volgens de munt die u wilt laten uitbetalen.

Als het gaat om handelskosten buiten de futures-arena, betaalt u 0,1%. Dit betekent dat een transactie van $ 10.000 u $ 10 aan vergoedingen zou kosten. Zoals we eerder kort vermeldden, ligt dit in lijn met collega-tegenhanger Binance.

KuCoin-aandelen (KCS)

KuCoin-aandelen – of gewoon KCS, is een eigen cryptocurrency-token gemaakt door de exchange. Door KCS-tokens te bezitten en vast te houden, bent u aan een aantal voordelen gewend.

Dit bevat:

Verlaagde handelskosten

Een van de meest opvallende voordelen van het houden van KuCoin-aandelen is dat u korting krijgt op de handelskosten. Cruciaal is dat, hoewel een standaardvergoeding van 0,1% toonaangevend is in de branche, u het potentieel heeft om dit met nog eens 20% te verlagen. Wat u hoeft te doen, is gewoon de KCS Pay Fee-knop aanzetten en genieten van de korting.

Dividenden

Naast het verlagen van uw handelscommissies, biedt het houden van een toewijzing van KuCoin-aandelen u de mogelijkheid om dividenden te verdienen. Kortom, KuCoin als platform zal 50% van de handelscommissies die het elke dag van leden verzamelt, verdelen.

Dit wordt vervolgens evenredig verdeeld over alle houders van KuCoin-aandelen. Stel dat u 1% van het volledige KCS-aanbod in handen heeft. Als het platform $ 250.000 aan commissies uitbetaalt, ontvangt u $ 2.500. U moet minimaal 6 KCS hebben om van de dividenden te profiteren.

Prijsgeschiedenis en kopen van KuCoin-aandelen

Om te zeggen dat de waarde van KuCoin-aandelen is gecapituleerd sinds het hoogste punt ooit in januari 2018, zou een understatement zijn. Met een piek van meer dan $ 20 per stuk, kun je midden 2020 dezelfde tokens krijgen voor minder dan $ 1.

Als u toch KuCoin Shares in handen wilt krijgen, kunt u dit doen door ze op het platform in te wisselen voor een alternatieve cryptocurrency zoals Bitcoin of Ethereum..

Fiat-valutafaciliteiten bij KuCoin

Eind 2018 is KuCoin sindsdien een samenwerking aangegaan met de in Europa gevestigde betalingsprovider Simplex. Het partnerschap zorgt ervoor dat gebruikers uit meer dan 100 landen nu echt geld kunnen storten met een bankpas of creditcard.

Dit is ideaal als u cryptocurrencies of futures wilt verhandelen bij KuCoin, maar u geen digitale valuta tot uw beschikking heeft. In plaats daarvan kunt u eenvoudig uw bankpas- / creditcardgegevens invoeren en contant geld rechtstreeks op het platform krijgen.

Koop crypto met creditcardKoop crypto met creditcard

Met dat gezegd zijnde, is het belangrijk op te merken dat de kosten die hieraan verbonden zijn niet goedkoop zijn. Hoewel er af en toe een promotie wordt aangeboden op stortingskosten, kost dit je maar liefst 2,5 – 3,5% (met een minimum van $ 10).

Dit betekent dat een storting van $ 1000 met een debet / creditcard u $ 25 aan kosten zou kosten. Het valt op dat dit iets goedkoper is dan die van Coinbase, die 3,99% in rekening brengt (met verschillende minima).

KuCoin ontwikkelt ook een OTC Trading Desk, waarop alle gebruikers grote munten zoals BTC, USDT en PAX zonder enige vergoeding kunnen kopen en verkopen. Het OTC-platform ondersteunt momenteel USD, CAD, CNY, IDR en VND.

Handelsplatformen

KuCoin biedt een eigen handelsplatform dat vanaf de basis is opgebouwd. Het is niet vereist om software op uw desktopapparaat te downloaden of te installeren, aangezien de KuCoin-handelsarena toegankelijk is via uw standaard webbrowser. Het platform is mogelijk geschikt voor zowel beginnende beleggers als doorgewinterde handelaren.

De reden dat we dit zeggen, is dat hoewel het platform superschoon en gemakkelijk te navigeren is, er enorm veel geavanceerde tools tot uw beschikking staan. In feite heeft u de mogelijkheid om uw KuCoin-handelsscherm volledig aan te passen, naar eigen inzicht.

Kucoin-handelsschermKucoin-handelsscherm

Als het gaat om handelsvolumes en de beschikbaarheid van liquiditeit, hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u in populairdere paren handelt. Het kan echter zijn dat de volumes laag zijn bij minder liquide paren, vooral die met ERC-20-tokens.

Mobiel handelen

Als u de neiging heeft om onderweg cryptocurrencies te kopen, verkopen en verhandelen, bent u wellicht geïnteresseerd in de KuCoin mobiele handelsapp.

De applicatie is beschikbaar om te downloaden op iOS- en Android-apparaten. U hebt toegang tot de meeste accountfuncties in de app, zoals het plaatsen van bestellingen, het controleren van de waarde van uw portefeuille en het storten en opnemen van geld.

Hoe lang duren opnames bij KuCoin?

In de overgrote meerderheid van de gevallen verwerkt KuCoin uw opnames binnen 30 minuten na ontvangst van het verzoek. Het platform merkt op dat dit geautomatiseerd is en dat handmatige autorisatie alleen vereist is als de omvang van uw aanbetaling groter is dan 100.000 keer die van de administratiekosten (mining fee).

Zodra het geld KuCoin verlaat, wordt het overgemaakt naar het cryptocurrency wallet-adres van uw keuze. Zorg ervoor dat het adres geldig is, want KuCoin kan niets doen als u een fout maakt!

Kucoin OpnamesKucoin Opnames

Verdien rente bij KuCoin

Een extra functie die beschikbaar is bij KuCoin is die van haar uitleenprogramma. In de meest elementaire vorm maakt u kans op rente op uw digitale valutaposities door deze uit te lenen. Het belangrijkste concept is dat de tokens worden gebruikt om margerekeningen te financieren.

Laten we bijvoorbeeld aannemen dat een KuCoin-handelaar besluit om een ​​hefboomwerking van 10x toe te passen op een order. Voor elke dag dat de positie ‘s nachts open blijft, zou de handelaar rente moeten betalen. Dit komt omdat ze handelen met meer dan ze op hun rekening hebben staan ​​en dus – dit brengt kosten met zich mee.

Verdien rente door uw cryptocurrency uit te lenenVerdien rente door uw cryptocurrency uit te lenen

Dat gezegd hebbende, heeft KuCoin zijn deuren geopend voor alledaagse beleggers door u de mogelijkheid te bieden om margeposities te financieren. Dit is beschikbaar op verschillende munten, waaronder USDT, Bitcoin, Ethereum, Litecoin, EOS en nog veel meer.

In termen van het specifieke rentepercentage zal dit van munt tot munt verschillen. Als u bijvoorbeeld 28 dagen Bitcoin uitleent, kunt u een rente op jaarbasis van 4,83% verdienen..

Als dit iets is dat u wilt onderzoeken, biedt KuCoin een calculator voor winstschattingen. U hoeft alleen maar aan te geven hoeveel u bereid bent te lenen, in welke digitale valuta en voor hoe lang – en de calculator zal u adviseren hoeveel u kunt verdienen.

Het is belangrijk om te onthouden dat hoewel de aangeboden rentetarieven supercompetitief zijn, u rekening moet houden met de risico’s die hieraan zijn verbonden. KuCoin is tenslotte geen gereguleerde cryptocurrency-uitwisseling, dus u moet hier rekening mee houden in uw risico- versus beloningsmodel.

Is KuCoin veilig?

Zoals het geval is met alle cryptocurrency-uitwisselingen, is het cruciaal dat u kunt nagaan of KuCoin veilig is of niet. Dit omvat niet alleen de regelgevende status van het platform, maar ook de interne en externe beveiligingspraktijken.

Laten we deze statistieken in meer detail opsplitsen.

Regulatie

Kortom, KuCoin wordt niet gereguleerd door nationale vergunningverlenende instanties. Dit is geen grote verrassing in de arena van cryptocurrency-uitwisselingen, aangezien veel platforms ervoor kiezen om zonder licentie te werken. Of u zich al dan niet op uw gemak voelt bij het handelen op een ongereguleerde beurs, hangt af van aan welke kant van het hek u zit.

Als u bijvoorbeeld het type handelaar bent dat de voorkeur geeft aan het kopen en verkopen van cryptocurrency-paren op een anonieme manier, dan is de kans groot dat een platform als KuCoin geschikt is voor uw behoeften. Aan de andere kant van het spectrum, als u het type handelaar bent dat een of andere wettelijke bescherming vereist, is KuCoin mogelijk niet voldoende.

KYC

Zoals hierboven vermeld, is KuCoin niet verplicht om u om persoonlijke informatie te vragen – noch zullen zij gevoelige identiteitsdocumenten eisen. De enige uitzondering op deze regel is echter als u van plan bent geld te storten met een bankpas of creditcard via de Simplex-integratie.

Om te blijven voldoen aan alle relevante wetten met betrekking tot de bestrijding van het witwassen van geld, moet u een kopie van uw door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs (paspoort of rijbewijs) uploaden. Dit is gewoon de aard van het spel bij het gebruik van fiat-valuta bij een crypto-exchange.

KuCoin-beveiligingspraktijken

In termen van interne beveiligingspraktijken beweert KuCoin dat het institutionele systemen beheert die ervoor zorgen dat het criminaliteit weghoudt van het platform. Dit wordt volledig ondersteund door een toewijding aan koude opslag.

Hoewel het exacte percentage niet door KuCoin wordt gespecificeerd, wordt beweerd dat het overgrote deel van de gelden van klanten offline wordt gehouden. De rest wordt bewaard in hot wallets om ervoor te zorgen dat het platform kan voldoen aan zijn aanbod van vrijwel onmiddellijke en geautomatiseerde opnames.

Tot op heden zijn er geen publicaties van KuCoin die een grote hack van welke soort dan ook tegenkomen, wat een uitstekend teken is. Dat gezegd hebbende, moet u er altijd voor zorgen dat u de risico’s van een potentiële externe hack begrijpt, aangezien uw geld wordt opgeslagen in portefeuilles die u niet persoonlijk beheert..

Het is ook vermeldenswaard dat KuCoin in april 2020 een strategische samenwerking heeft afgerond met Onchain Custodian, het crypto-assetbewaarplatform van Singapore. Onchain Custodian biedt bewaarservice voor de bewaring van KuCoin crypto-activa. De bewaarfondsen worden ondersteund door Lockton, ‘s werelds grootste particuliere verzekeringsmakelaar. Aangenomen wordt dat dit het beveiligingsniveau van de centrale verder verbetert.

2FA

Het beste van alles is dat u met KuCoin tweefactorauthenticatie (2FA) op uw account kunt installeren. Dit betekent dat er een unieke code naar uw mobiele apparaat wordt gestuurd wanneer u belangrijke accountfuncties wilt uitvoeren. Dit omvat het inloggen op uw account en het indienen van een opnameverzoek.

KuCoin klantenondersteuning

Als het gaat om klantenservice, biedt het team van KuCoin een 24-uurs ondersteuningsteam dat 24 uur per dag – 7 dagen per week actief is. Je kunt het team een ​​e-mail sturen, maar als je directe een-op-een ondersteuning nodig hebt, kun je het beste de live chatfunctie gebruiken.

Kucoin klantenondersteuningKucoin klantenondersteuning

Het sentiment hierover is enigszins gemengd in het publieke domein. Sommige gebruikers melden verbindingstijden in seconden, anderen hebben opgemerkt dat wachttijden niet acceptabel zijn. Dat gezegd hebbende, hangt het allemaal af van hoe druk het team is op het moment van het verzoek. Er wordt geen telefonische ondersteuningsdienst aangeboden.

Aan de slag bij KuCoin

Vind je het geluid van KuCoin leuk en denk je dat het platform geschikt is voor uw handelsbehoeften op de lange termijn? Als dat het geval is, laten we u nu zien wat u moet doen om vandaag aan de slag te gaan met een handelsaccount.

Stap 1: Open een account

Om de bal aan het rollen te krijgen, ga naar de KuCoin-startpagina en klik op de knop ‘Aanmelden’ bovenaan het scherm. U wordt vervolgens gevraagd uw e-mailadres in te voeren en een sterk wachtwoord te kiezen.

U moet uw e-mailadres verifiëren voordat u 2FA koppelt via uw mobiele telefoon. In deze fase van het registratieproces wordt u niet om persoonlijke gegevens gevraagd.

Kucoin-aanmeldingKucoin-aanmelding

Stap 2: Stort geld

Zodra u uw KuCoin-account heeft geopend, wordt u gepromoveerd om wat geld te storten. In dit opzicht heeft u twee opties. Als u al een digitale token heeft, kunt u deze rechtstreeks in KuCoin storten.

Ga gewoon naar de stortingspagina en zoek naar de betreffende munt. Klik vervolgens op het tabblad storten om uw unieke portefeuilleadres voor die specifieke cryptocurrency te onthullen.

Kopieer het adres naar uw klembord, ga naar uw privéportemonnee, specificeer het aantal munten dat u wilt storten en bevestig de transactie.

Afhankelijk van de cryptocurrency die u stort, duurt het doorgaans ongeveer 10-20 minuten voordat het geld op uw KuCoin-account is bijgeschreven.

Fiat Valutastorting

Als u geen toegang heeft tot een digitale valuta, moet u geld storten met uw bankpas of creditcard. Plaats de muisaanwijzer op de knop ‘Crypto kopen’ en klik vervolgens op ‘Kopen met creditcard’.

Volg de stapsgewijze instructies die op het scherm worden weergegeven. Cruciaal is dat u wordt gevraagd om uw identiteit te verifiëren voordat u uw bankpas / creditcard kunt gebruiken. Het end-to-end proces wordt verzorgd door Simplex.

Stap 3: begin met handelen

Zodra uw KuCoin-account is gefinancierd, bent u klaar om te beginnen met handelen. De specifieke handelsarena die u nodig heeft, hangt af van het type financieel instrument waartoe u toegang wilt. Dit komt omdat KuCoin zijn cryptocurrency-uitwisseling en toekomstige derivatenplatforms scheidt.

KuCoin Review: The Verdict?

Samenvattend is het duidelijk waarom KuCoin is nu een van de meest populaire cryptocurrency-uitwisselingen in de ruimte. Het geeft je niet alleen toegang tot meer dan 450 cryptocurrency-paren, maar je kunt ook cryptospecifieke indexen en Bitcoin-futures verhandelen.

Bovendien bedragen de standaard handelskosten slechts 0,1%, die u met nog eens 20% kunt verlagen door een vergoeding te betalen met KuCoin-aandelen. We vinden het ook leuk dat u nu geld kunt storten met een bankpas of creditcard, hoewel u eerst een KYC-proces moet omzeilen.

De belangrijkste klacht die we hebben met KuCoin is dat het geen gereguleerde entiteit is. Hoewel dit betekent dat u anoniem crypto-naar-cryptoparen kunt verhandelen, is uw geld nooit 100% veilig.

Aan de andere kant moeten rapporten over een KuCoin-hack nog verschijnen sinds de start in 2017 – wat een uitstekend teken is.

Bezoek Kucoin

Kucoin

src = “~ images \ kucoin-review-cryptocurrency-exchange-with-margin-futures-earning-options.gif”

alt = “KuCoin Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9.2

Makkelijk te gebruiken

10,0 / 10

Reputatie

9.0 / 10

Vergoedingen

9.0 / 10

Klantenservice

9.0 / 10

Betaalmethoden

9.0 / 10

Voordelen

 • Transparant & Redelijke vergoedingen
 • Goede ondersteuning
 • Makkelijk te gebruiken
 • Futures & Margehandel
 • Opties om te verdienen

Nadelen

 • Niet gereguleerd

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Kucoin","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 07 \ /kucoin-review.gif","Omschrijving"​"Of u nu digitale valuta’s zoals Bitcoin en Ethereum wilt kopen met een debet / creditcard of crypto-naar-crypto-paren wilt verhandelen – KuCoin dekt beide bases. De wereldwijde beurs en externe makelaar herbergt enkele van de grootste handelsvolumes in de ruimte, naast een vergoedingsstructuur die bij de meeste budgetten zou moeten passen. In deze gids, we…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Kane Pepi"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"9.20"​,"naam"​"Kucoin","reviewBody"​"Of u nu digitale valuta’s zoals Bitcoin en Ethereum wilt kopen met een debet / creditcard of crypto-naar-crypto-paren wilt verhandelen – KuCoin dekt beide bases. \ R \ n \ r \ nDe wereldwijde uitwisseling en externe makelaar is thuis tot enkele van de grootste handelsvolumes in de ruimte, naast een vergoedingsstructuur die bij de meeste budgetten past. \ r \ n \ r \ nIn deze gids bespreken we de ins en outs van KuCoin. Dit omvat een diepgaande blik op de door het platform ondersteunde munten, fiat-valutafaciliteiten, vergoedingen en commissies, veiligheid, klantenondersteuning en handelsarena. Bezoek Kucoin \ r \ n \ r \ nWat is KuCoin? \ R \ nLancering in 2017, KuCoin is een cryptocurrency-exchange die ook makelaarsdiensten van derden aanbiedt. Hoewel het platform slechts drie jaar handelsgeschiedenis heeft, is het nu een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen in de ruimte. \ R \ n \ r \ nEen van de belangrijkste redenen hiervoor is dat je meer dan 200 munten vindt met ongeveer 450 cryptocurrency paren gehost op de beurs. Dit omvat niet alleen grote paren zoals BTC \ / USDT en ETH \ / USDT, maar ook enorm veel crypto-cross-paren. Het beste van alles is dat als je zin hebt om een ​​minder liquide ERC-20-token te verhandelen, de kans groot is dat je het bij KuCoin zult vinden. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKuCoin was aanvankelijk alleen een cryptocurrency platform, wat betekent dat u geen geld kunt storten met fiat-valuta. Het platform is sindsdien echter een samenwerking aangegaan met Simplex – een Europese betalingsprovider die de kloof overbrugt tussen cryptocurrencies en alledaags geld. \ R \ n \ r \ nAls het gaat om transactiekosten voor cryptocurrency, rekent KuCoin slechts 0,10% aan. Dit plaatst het op één lijn met die van Binance. Evenzo staat KuCoin ook achter zijn eigen digitale token – KuCoin Shares (KCS). Door KCS-tokens te bezitten en op te slaan, profiteert u van korting op handelskosten en hebt u recht op een deel van de handelscommissies die KuCoin verzamelt. \ R \ n \ r \ nWat de cijfers betreft, beweert KuCoin meer te hebben gefaciliteerd meer dan 650 miljoen individuele transacties sinds de start in 2017. Dit vertaalt zich naar meer dan $ 71 miljard aan geaccumuleerde handelsvolumes. \ r \ n \ r \ nTot slot – en zoals we verderop in meer detail bespreken, wordt KuCoin niet gereguleerd door een nationale vergunning lichaam. Hoewel dit betekent dat u cryptocurrencies kunt verhandelen zonder een ID op te geven, is dit niet het geval als u via Simplex digitale munten wilt kopen met een debet / creditcard. \ R \ nWat kunt u bij KuCoin handelen? \ r \ nKuCoin biedt een breed scala aan financiële instrumenten die verder gaan dan alleen crypto-naar-crypto-paren. Integendeel, het platform biedt ook cryptocurrency-indexen, margehandel en zelfs futures. \ R \ n \ r \ nLaten we elke activaklasse in meer detail onderzoeken. \ R \ nCrypto-naar-Crypto-paren \ r \ nElke en elk handelspaar bij KuCoin valt onder de bevoegdheid van crypto-naar-crypto, niet in de laatste plaats omdat het geen fiat-gedenomineerde instrumenten aanbiedt. In plaats daarvan moet u de door u gekozen cryptocurrency verhandelen tegen de USDT als u toegang wilt tot de crypto-naar-USD-ruimte. \ R \ n \ r \ nAls u een ervaren cryptocurrency-handelaar bent, weet u uit de eerste hand dat dit het geval is. sowieso de industriestandaard, dus je hebt geen problemen met handelsvolumes of liquiditeit. \ r \ n \ r \ nBuiten USDT kun je crypto-cross-paren verhandelen. Voorbeelden hiervan zijn BTC \ / ETH, ETH \ / XRP en BSC \ / BTC. Uiteindelijk valt het vermelden van elke digitale handelsvaluta buiten de bevoegdheid van deze beoordeling, hoewel u er zeker van kunt zijn dat het platform meer dan 450 paren host. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCruciaal gezien is KuCoin vaak een van de allereerste uitwisselingen waarvoor nieuw gelanceerde cryptocurrency-token-projecten kiezen. Als zodanig is ondersteuning voor minder liquide digitale tokens iets dat het team van KuCoin actief wil faciliteren. \ R \ n \ r \ nVoor een volledig overzicht van elk paar dat KuCoin host, kun je deze informatie hier vinden op CoinMarketCap. \ r \ nKuCoin-indexen \ r \ nBoven op traditionele crypto-cross-paren biedt KuCoin ook een aantal indexen. Het concept hier is dat KuCoin het gewogen gemiddelde van een specifieke cryptocurrency over verschillende toonaangevende beurzen neemt. \ R \ n \ r \ nDit is met het oog op het bieden van een nauwkeurigere prijs van de betreffende munt, aangezien het rekening houdt met de variaties die u vaak aantreft tussen concurrerende platforms. \ r \ n \ r \ nKuCoin-indexen zijn beschikbaar over: \ r \ n \ r \ n \ tBitcoin \ r \ n \ tEthereum \ r \ n \ tRipple \ r \ n \ tLitecoin \ r \ n \ r \ nDe cryptocurrency-uitwisselingen waarvan KuCoin zijn prijsactiviteit ontleent zijn: \ r \ n \ r \ n \ tCoinbase \ r \ n \ tBitstamp \ r \ n \ tKraken \ r \ n \ tGemini \ r \ n \ tBittrex \ r \ n \ tLiquid \ r \ n \ r \ nDe prijs van elke index wordt uitgedrukt in USD, maar wordt afgerekend in de respectievelijke cryptocurrency. \ r \ nKuCoin Futures \ r \ nLancering medio 2019, de KuCoin Mercantile Met Exchange kunt u Bitcoin-futures verhandelen. KuCoin merkt zelf op dat het mensen als BitMEX wil uitdagen in dit specifieke gebied van de cryptocurrency-derivatenruimte. Als gevolg hiervan heeft u toegang tot Bitcoin-futures naast een aanzienlijke margepositie van maximaal 100x. \ R \ n \ r \ nIn eenvoudige bewoordingen betekent dit dat een accountsaldo van $ 100 een maximale handelswaarde van $ 10.000 mogelijk maakt. Als het gaat om de onderliggende spotprijs, neemt KuCoin opnieuw het gewogen gemiddelde van verschillende toonaangevende beurzen, zoals Kraken, Coinbase Pro en Bitstamp. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOp het moment van schrijven, ondersteunt KuCoin alleen BTC- en ETH-futures, hoewel het hoopt in de nabije toekomst meer digitale valuta toe te voegen. Als het op vergoedingen aankomt, verwacht dan 0,060% te betalen als marktnemer en 0,020% als maker. Er zijn ook afwikkelingskosten van 0,025%. \ R \ nHandelsvergoedingen en commissies \ r \ nEerst en vooral zijn er geen kosten verbonden aan stortingen van cryptocurrency, en opnames worden in rekening gebracht tegen het standaard mijnbouwtarief volgens de munt die u wilt verzilveren uit. \ r \ n \ r \ nAls het gaat om handelskosten buiten de futures-arena, betaalt u 0,1%. Dit betekent dat een transactie van $ 10.000 u $ 10 aan vergoedingen zou kosten. Zoals we eerder al kort noemden, zit dit in lijn met Binance. \ R \ nKuCoin Shares (KCS) \ r \ nKuCoin Shares – of simpelweg KCS, is een eigen cryptocurrency-token gemaakt door de exchange. Door KCS-tokens te bezitten en te houden, bent u gewend aan een aantal voordelen. Dit omvat: \ r \ nDiscounted Trading fees \ r \ nEen van de meest opvallende voordelen van het houden van KuCoin-aandelen is dat u korting op handelskosten. Cruciaal is dat, hoewel een standaardvergoeding van 0,1% toonaangevend is in de branche, u het potentieel heeft om dit met nog eens 20% te verlagen. Wat u hoeft te doen, is simpelweg de KCS Pay Fee-knop aanzetten en genieten van de korting. \ R \ nDividend \ r \ nNaast het verlagen van uw handelscommissies, biedt het houden van een toewijzing van KuCoin-aandelen u de mogelijkheid om dividenden te verdienen. In een notendop, KuCoin als platform zal 50% van de handelscommissies die het elke dag van leden verzamelt, verdelen. \ R \ n \ r \ n Dit wordt vervolgens proportioneel verdeeld over alle houders van KuCoin-aandelen. Stel dat u 1% van de volledige KCS-voorraad bezit. Als het platform $ 250.000 aan commissies uitbetaalt, zou u $ 2.500 ontvangen. U moet ten minste 6 KCS aanhouden om te profiteren van de dividenden. \ R \ nPrijsgeschiedenis en het kopen van KuCoin-aandelen \ r \ nHet zou een understatement zijn om te zeggen dat de waarde van KuCoin-aandelen gecapituleerd is sinds het hoogste punt ooit in januari 2018. Met een piek van meer dan $ 20 per stuk, kun je nu midden 2020 dezelfde tokens krijgen voor minder dan $ 1. \ R \ n \ r \ nAls je toch KuCoin-aandelen wilt bemachtigen, kun je dit doen door ruilen ze op het platform voor een alternatieve cryptocurrency zoals Bitcoin of Ethereum. \ r \ nFiat-valutafaciliteiten bij KuCoin \ r \ nAan het einde van 2018 is KuCoin sindsdien een samenwerking aangegaan met de in Europa gevestigde betalingsprovider Simplex. Het partnerschap zorgt ervoor dat gebruikers uit meer dan 100 landen nu real-world geld kunnen storten met een bankpas of creditcard. \ R \ n \ r \ nDit is ideaal als u cryptocurrencies of futures wilt verhandelen bij KuCoin, maar u heeft er geen digitale valuta die voor u beschikbaar zijn. In plaats daarvan kunt u eenvoudig uw debet- / creditcardgegevens invoeren en contant geld rechtstreeks op het platform krijgen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMet dat gezegd zijnde, is het belangrijk op te merken dat de bijbehorende kosten hiermee zijn niet goedkoop. Hoewel er af en toe een promotie wordt aangeboden op stortingskosten, kost dit je maar liefst 2,5 – 3,5% (met een minimum van $ 10). \ R \ n \ r \ nDit betekent dat een storting van $ 1000 met een debet / creditcard je $ 25 zou kosten. vergoedingen. Het valt op dat dit iets goedkoper is dan dat van Coinbase, dat 3,99% in rekening brengt (met verschillende minima). \ R \ n \ r \ nOok ontwikkelt KuCoin een OTC Trading Desk, waarop alle gebruikers kunnen kopen en verkoop grote munten zoals BTC, USDT, PAX zonder enige vergoeding. Het OTC-platform ondersteunt momenteel USD, CAD, CNY, IDR en VND. \ R \ nHandelplatforms \ r \ nKuCoin biedt een eigen handelsplatform dat vanaf de basis is opgebouwd. Het is niet vereist om software op uw desktopapparaat te downloaden of te installeren, aangezien de KuCoin-handelsarena toegankelijk is via uw standaard webbrowser. Het platform is in potentie geschikt voor zowel beginnende investeerders als doorgewinterde handelaren. \ R \ n \ r \ nDe reden waarom we dit zeggen is dat hoewel het platform superschoon en gemakkelijk te navigeren is, er enorm veel geavanceerde tools tot uw beschikking staan. . U heeft zelfs de mogelijkheid om uw KuCoin-handelsscherm volledig aan te passen, zoals u dat wilt. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAls het gaat om handelsvolumes en de beschikbaarheid van liquiditeit, zou u geen maakt zich helemaal geen zorgen bij het verhandelen van meer populaire paren. Het kan echter zijn dat de volumes laag zijn bij minder liquide paren, vooral die met ERC-20-tokens. \ R \ nMobiel handelen \ r \ nAls u de neiging hebt om onderweg cryptocurrencies te kopen, verkopen en verhandelen, dan kunt u mogelijk geïnteresseerd zijn in de mobiele handelsapp van KuCoin. \ r \ n \ r \ nDe applicatie kan worden gedownload op iOS- en Android-apparaten. Je hebt toegang tot de meeste accountfuncties in de app, zoals het plaatsen van bestellingen, het controleren van de waarde van je portefeuille en het storten en opnemen van geld. \ R \ nHoe lang duren opnames bij KuCoin? \ R \ nIn de overgrote meerderheid van de gevallen , Zal KuCoin uw opnames binnen 30 minuten na ontvangst van het verzoek verwerken. Het platform merkt op dat dit geautomatiseerd is en dat handmatige autorisatie alleen vereist is als de omvang van uw storting groter is dan 100.000 keer die van de administratiekosten (mining fee). \ R \ n \ r \ nZodra het geld KuCoin verlaat, zullen ze wordt overgebracht naar het cryptocurrency wallet-adres van uw keuze. Zorg ervoor dat het adres geldig is, want er is niets dat KuCoin kan doen als u een fout maakt! \ R \ n \ r \ n \ r \ nRente op KuCoin \ r \ nEen extra functie die beschikbaar is bij KuCoin is die van zijn uitleenprogramma. In de meest elementaire vorm maakt u kans op rente op uw digitale valutaposities door deze uit te lenen. Het belangrijkste concept is dat de tokens zullen worden gebruikt om margerekeningen te financieren. \ R \ n \ r \ n Stel bijvoorbeeld dat een KuCoin-handelaar besluit om een ​​hefboomwerking van 10x toe te passen op een order. Voor elke dag dat de positie ‘s nachts open blijft, zou de handelaar rente moeten betalen. Dit komt omdat ze handelen met meer dan dat ze op hun rekening hebben staan ​​en dus – dit brengt kosten met zich mee. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMaar dat gezegd hebbende, heeft KuCoin zijn deuren geopend voor alledaagse beleggers door u de mogelijkheid te bieden om margeposities te financieren. Dit is beschikbaar op verschillende munten – waaronder USDT, Bitcoin, Ethereum, Litecoin, EOS en nog veel meer. \ R \ n \ r \ nIn termen van de specifieke rentevoet, zal dit variëren van munt tot munt. Als u bijvoorbeeld Bitcoin 28 dagen uitleent, kunt u een rente op jaarbasis van 4,83% verdienen. \ R \ n \ r \ nAls u dit wilt onderzoeken, biedt KuCoin een rekenmachine voor winstschatting. U hoeft alleen maar aan te geven hoeveel u bereid bent uit te lenen, in welke digitale valuta en voor hoe lang – en de rekenmachine zal u adviseren hoeveel u kunt verdienen. \ R \ n \ r \ nHet is belangrijk om te onthouden dat hoewel de aangeboden rentetarieven supercompetitief zijn, u rekening moet houden met de risico’s die hieraan zijn verbonden. KuCoin is tenslotte geen gereguleerde cryptocurrency-uitwisseling, dus u moet hier rekening mee houden in uw risico versus beloningsmodel. \ R \ nIs KuCoin veilig? \ R \ nZoals bij alle cryptocurrency-uitwisselingen, is het cruciaal dat u dit kunt vaststellen of KuCoin al dan niet veilig is. Dit omvat niet alleen de regelgevende status van het platform, maar ook de interne en externe beveiligingspraktijken. \ R \ n \ r \ nLaten we deze statistieken in meer detail opsplitsen. \ R \ nRegulatie \ r \ nIn een notendop KuCoin wordt niet gereguleerd door nationale vergunningverlenende instanties. Dit is geen grote verrassing in de arena van cryptocurrency-uitwisselingen, aangezien veel platforms ervoor kiezen om zonder licentie te werken. Of u zich op uw gemak voelt bij het handelen op een ongereguleerde beurs, hangt af van aan welke kant van het hek u zit. \ R \ n \ r \ nBijvoorbeeld of u het type handelaar bent dat er de voorkeur aan geeft om cryptovalutaparen te kopen en verkopen in een anonieme natuur, dan is er alle kans dat een platform als KuCoin geschikt is voor jouw wensen. Aan de andere kant van het spectrum, als u het type handelaar bent dat een of andere wettelijke bescherming vereist, is KuCoin mogelijk niet voldoende. \ R \ nKYC \ r \ nZoals hierboven vermeld, is KuCoin niet verplicht om u om een persoonlijke informatie – noch zullen ze om gevoelige identiteitsdocumenten vragen. De enige uitzondering op deze regel is echter als u van plan bent geld te storten met een bankpas of creditcard via de Simplex-integratie. \ R \ n \ r \ nIn feite, om te blijven voldoen aan alle relevante wetten rond anti-witwaspraktijken , moet u een kopie van uw door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs (paspoort of rijbewijs) uploaden. Dit is gewoon de aard van het spel bij het gebruik van fiat-valuta bij een crypto-exchange. \ R \ nKuCoin-beveiligingspraktijken \ r \ nIn termen van interne beveiligingspraktijken beweert KuCoin systemen van institutionele kwaliteit te gebruiken die ervoor zorgen dat het criminaliteit weghoudt van de platform. Dit wordt volledig ondersteund door een toewijding aan koude opslag. \ R \ n \ r \ nHoewel het exacte percentage niet door KuCoin wordt gespecificeerd, wordt beweerd dat het overgrote deel van het geld van de klant offline wordt gehouden. De rest wordt bewaard in hot wallets om ervoor te zorgen dat het platform kan voldoen aan zijn aanbod van bijna onmiddellijke en geautomatiseerde opnames. \ R \ n \ r \ nTot op heden zijn er geen publicaties van KuCoin die een grote hack van welke soort dan ook tegenkomen, wat een uitstekend teken is. Dat gezegd hebbende, moet u er altijd voor zorgen dat u de risico’s van een mogelijke externe hack begrijpt, aangezien uw geld wordt opgeslagen in portefeuilles die u niet persoonlijk beheert. \ R \ n \ r \ nOok is het vermeldenswaard dat in april 2020 voltooide KuCoin een strategische samenwerking met Onchain Custodian, het crypto-asset custody-platform van Singapore. Onchain Custodian biedt bewaarservice voor de bewaring van KuCoin crypto-activa. De bewaarfondsen zullen worden ondersteund door Lockton, ‘s werelds grootste particuliere verzekeringsmakelaar. Aangenomen wordt dat dit het beveiligingsniveau van de exchange verder verbetert. \ R \ n2FA \ r \ nHet beste van alles is dat je met KuCoin tweefactorauthenticatie (2FA) op je account kunt installeren. Dit betekent dat er een unieke code naar uw mobiele apparaat wordt gestuurd wanneer u belangrijke accountfuncties wilt uitvoeren. Dit omvat het inloggen op uw account en het indienen van een opnameverzoek. \ R \ nKuCoin-klantenondersteuning \ r \ nAls het gaat om klantenservice, biedt het team van KuCoin een 24-uurs ondersteuningsteam dat 24 uur per dag – 7 dagen per week actief is . Je kunt het team een ​​e-mail sturen, maar als je directe een-op-een ondersteuning nodig hebt, kun je het beste de live chatfunctie gebruiken. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSentiment hiervoor is enigszins gemengd in het publieke domein. Sommige gebruikers melden verbindingstijden in seconden, anderen hebben opgemerkt dat wachttijden niet acceptabel zijn. Dat gezegd hebbende, hangt het allemaal af van hoe druk het team is op het moment van het verzoek. Er wordt geen telefonische ondersteuningsdienst aangeboden. \ R \ nHoe begin je bij KuCoin \ r \ n Vind je het geluid van KuCoin leuk en denk je dat het platform geschikt is voor je handelsbehoeften op de lange termijn? Als dat het geval is, laten we u nu zien wat u moet doen om vandaag aan de slag te gaan met een handelsaccount. \ R \ nStap 1: Open een account \ r \ nOm de bal aan het rollen te krijgen, gaat u naar de KuCoin-startpagina en klikt u op op de knop ‘Aanmelden’ bovenaan het scherm. U wordt vervolgens gevraagd om uw e-mailadres in te voeren en een sterk wachtwoord te kiezen. \ R \ n \ r \ nU moet uw e-mailadres verifiëren voordat u 2FA via uw mobiele telefoon koppelt. In deze fase van het registratieproces wordt u niet om persoonlijke informatie gevraagd. \ R \ n \ r \ n \ r \ nStap 2: Geld storten \ r \ nZodra u uw KuCoin-account heeft geopend, wordt u gepromoveerd tot stort wat geld. In dit opzicht heeft u twee opties. Als je al een digitale token hebt, kun je deze rechtstreeks in KuCoin storten. Ga gewoon naar de stortingspagina en zoek naar de betreffende munt. Klik vervolgens op het tabblad storten om uw unieke portefeuilleadres voor die specifieke cryptocurrency te onthullen. \ R \ n \ r \ nKopieer het adres naar uw klembord, ga naar uw privéportefeuille, geef het aantal munten op dat u wilt storten en bevestig de transactie. \ r \ n \ r \ nAfhankelijk van de cryptocurrency die u stort, duurt het gewoonlijk ongeveer 10-20 minuten voordat het geld op uw KuCoin-account is bijgeschreven. \ r \ nFiat Currency Deposit \ r \ nAls u dat doet geen toegang hebben tot een digitale valuta, moet u geld storten met uw bankpas of creditcard. Plaats de muisaanwijzer op de knop ‘Crypto kopen’ en klik vervolgens op ‘Koop met creditcard’. \ R \ n \ r \ nVolg de stapsgewijze instructies die op het scherm worden weergegeven. Cruciaal is dat u wordt gevraagd om uw identiteit te verifiëren voordat u uw bankpas / creditcard kunt gebruiken. Het end-to-end proces wordt verzorgd door Simplex. \ R \ nStap 3: Begin met handelen \ r \ nZodra uw KuCoin-account is gefinancierd, bent u klaar om te beginnen met handelen. De specifieke handelsarena die u nodig heeft, hangt af van het type financieel instrument waartoe u toegang wilt. Dit komt omdat KuCoin zijn cryptocurrency-uitwisseling en toekomstige derivatenplatforms scheidt. \ R \ nKuCoin Review: The Verdict? \ R \ n Samenvattend is het duidelijk waarom KuCoin nu een van de meest populaire cryptocurrency-uitwisselingen in de ruimte is. Het geeft u niet alleen toegang tot meer dan 450 cryptocurrency-paren, maar u kunt ook handelen in cryptospecifieke indexen en Bitcoin-futures. Bovendien bedragen de standaard handelskosten slechts 0,1%, wat u kunt verlagen met een 20% extra door een vergoeding te betalen met KuCoin-aandelen. We vinden het ook leuk dat u nu geld kunt storten met een bankpas of creditcard, hoewel u eerst een KYC-proces moet omzeilen. \ R \ n \ r \ nDe belangrijkste klacht die we hebben met KuCoin is dat dit niet het geval is. een gereguleerde entiteit. Hoewel dit betekent dat u anoniem crypto-naar-crypto-paren kunt verhandelen, is uw geld nooit 100% veilig. \ R \ n \ r \ nAan de andere kant moeten er sinds de start in 2017 nog rapporten verschijnen over een KuCoin-hack – wat een uitstekend teken is. \ r \ nBezoek Kucoin","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Kane Pepi"​,"datum gepubliceerd"​"2021-01-03"​,"additioneel type"​"ongedefinieerd","bijnaam"​"ongedefinieerd","prijs"​"ongedefinieerd","onderscheidingen"​"ongedefinieerd","merk"​"ongedefinieerd","categorie"​"ongedefinieerd","kleur"​"ongedefinieerd","diepte"​"ongedefinieerd","ondubbelzinnige beschrijving"​"ongedefinieerd","gtin12"​"ongedefinieerd","gtin13"​"ongedefinieerd","gtin14"​"ongedefinieerd","gtin8"​"ongedefinieerd","hoogte"​"ongedefinieerd","identifier"​"ongedefinieerd","logo"​"ongedefinieerd","mainEntityOfPage"​"ongedefinieerd","materiaal"​"ongedefinieerd","model-"​"ongedefinieerd","mpn"​"ongedefinieerd","Product-ID"​"ongedefinieerd","productie datum"​"ongedefinieerd","aankoopdatum"​"ongedefinieerd","datum van publicatie"​"ongedefinieerd","hetzelfde als"​"ongedefinieerd","sku"​"ongedefinieerd","slogan"​"ongedefinieerd","url"​"ongedefinieerd","gewicht"​"ongedefinieerd","breedte"​"ongedefinieerd"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me