Currency.com: een bekroonde en gereguleerde, tokenized asset exchange

Currency.com recensie

Currency.com brengt tools van de volgende generatie naar de wereld van valutahandel. Er zijn enkele grote hiaten in de manier waarop met crypto’s wordt omgegaan, en iedereen die nieuwe monetaire tools wil gebruiken, wordt geconfronteerd met minder dan perfecte platforms, vooral binnen het gevestigde financiële systeem.

Omdat blockchain-technologie activaklassen verenigt, hebben handelaren nu talloze opties om in te investeren en te profiteren van financiële activa. Tegenwoordig veranderen digitale valuta de manier waarop mensen geld kunnen verzenden en ontvangen. Dit alles leidt tot de vraag naar een snel en handig platform dat de uitwisseling van talrijke financiële instrumenten vlot integreert.

Currency.com is een van de eerste platforms die handelsservices aanbiedt die crypto en effecten koppelen zonder over te stappen op fiatgeld. Met Currency.com worden eventuele hiaten in de cryptomarkt en de echte wereldmarkt geëlimineerd – complexe handel wordt eenvoudiger dan ooit!

Bezoek Currency.com

Currency.com komt op het juiste moment naar voren

Wit-Rusland is een wereldpionier in het aanpassen aan cryptocurrencies. Het heeft accommoderende wetgeving en staat erg open voor technologie. Het land heeft een officieel wettelijk kader ontwikkeld dat crypto-activiteiten erkent en reguleert, waardoor het een perfecte ontwikkelomgeving is voor cryptobedrijven.

In tegenstelling tot andere landen die probeerden crypto compatibel te maken met hun ouderwetse rechtssysteem, was Wit-Rusland een van de eersten die een volledig nieuw raamwerk voor crypto bouwde, en het in de praktijk.

Currency.com StartpaginaCurrency.com Startpagina

Wit-Rusland biedt ook enorme steun en prikkels voor slimme handel in financiële activa, zoals het aanbieden van een gunstig belastingstelsel voor cryptotransacties en Initial Coin Offerings (ICO’s).

Wit-Rusland wordt door adviesbureaus erkend voor hoe aantrekkelijk het is voor outsourcing van diensten, vooral op technisch gebied. In die context werd Currency.com geïntroduceerd met een baanbrekend initiatief.

Een solide stap in de goede richting

Niet lang na de oprichting in juni 2018 kwalificeerde het bedrijf zich voor autorisatie door de Wit-Russische overheid als gereguleerd cryptocurrency-platform (in november 2018). Slechts twee maanden later slaagde Currency.com erin een grote investering binnen te halen van VP Capital en Larnabel Ventures.

Het aantal werd niet expliciet vermeld, maar sommige bronnen onthulden dat het $ 10 miljoen USD zou kunnen zijn.

In slechts twee jaar tijd heeft Currency.com zijn platform voortdurend geüpgraded en zijn diensten uitgebreid. Ondanks dat het een jong bedrijf is, is de indrukwekkende vooruitgang te zien aan de hand van een aantal opmerkelijke gebeurtenissen:

 • Juni 2018: een van de eerste tokenized handelsplatforms die wordt gelanceerd
 • November 2018: Officieel gereguleerd onder goedkeuring van het Wit-Russische High Technological Park
 • Mei 2019: officiële lancering van getokeniseerde effectenhandel via een samenwerking met Capital.com
 • Mei 2019: Aankondiging van mobiele applicatie
 • Oktober 2019: lancering van een mediaplatform
 • December 2019: start van een handelaarswedstrijd

Over de oprichters

De basis en sprong voorwaarts van Currency.com worden aangedreven door slimme geesten. De belangrijkste oprichter, Viktor Prokopenya, is ook de oprichter van VP Capital, een investeringsmaatschappij.

Met een academische achtergrond en ook praktijkervaring, met name in IT, informatica, maar ook in ondernemerschap en financiën, hebben Prokopenya-bedrijven succes gezien.

Prokopenya startte Currency.com samen met Nikolai Markovnik, een expert op het gebied van investeringsrecht, die de Wit-Russische regering hielp bij het opstellen van IT-, blockchain- en cryptovoorschriften.

De twee oprichters kregen veel steun van Said Gutseriev, een miljardair en voorzitter van Larnabel Ventures, een van de twee grootste stakeholders van Currency.com.

Het Currency.com-model: creatieve innovatie

Het platform van Currency.com is een plek voor digitale muntuitwisseling met fiatgeld, maar gebruikers kunnen ook veel traditionele aandelen kopen of verkopen in de vorm van tokens. Currency.com heeft een markt gecreëerd met meer productcategorieën en flexibiliteit.

Het bedrijf is een van de eerste bedrijven ter wereld die tokenisatietechnologie toepast in zijn handelsplatform. In het bijzonder zullen alle financiële activa op Currency.com, ongeacht of het crypto, effecten, obligaties of fiatgeld betreft, worden omgezet in tokens, die de waarde van de tokenized asset dragen..

Tokens zijn de belangrijkste eenheid voor het uitvoeren van cross-asset-transacties op Currency.com en alles kan in tokens worden ingewisseld.

Currency.com HandelsplatformCurrency.com Handelsplatform

Dankzij de nauwe samenwerking met Capital.com, een Brits fintech-bedrijf dat wereldwijd bekend staat om zijn brede toegang tot meer dan 2.000 markten, is Currency.com in staat cryptohandelaren te verbinden met de echte kosmos en hun portefeuilles te diversifiëren..

Tot nu toe heeft Currency.com meer dan 1.300 tokens uitgegeven en ondersteund die cryptocurrencies, grondstoffen, aandelen, obligaties, indices, enzovoort vertegenwoordigen. Maar daar houdt het niet op. De grotere visie van Currency.com is om zijn emmer uit te breiden tot 10.000 om zo veel mogelijk overdraagbare activa op te nemen.

Dit is hoe het model werkt: Currency.com koopt beschikbare effecten van Capital.com en tokeniseert ze vervolgens. Gebruikers die lid worden van het platform, kunnen die tokenized effecten kopen met hun crypto en winst maken bij prijsverschillen.

Currency.com haalt inkomsten uit handelsvergoedingen en andere gerelateerde servicekosten, bijvoorbeeld vergoedingen voor het opnemen van slimme activa.

Waarom tokens gebruiken?

Als u ooit heeft onderzocht hoe custodianship werkt op de financiële markten, dan begrijpt u waarschijnlijk waarom tokenized assets de potentie hebben om de manier waarop mensen in activa handelen te revolutioneren. Wanneer een persoon bijvoorbeeld een aandeel koopt op een grote beurs (bijvoorbeeld de NYSE), mag het feitelijke eigendom van het actief nooit worden overgedragen aan de koper..

De redenen voor deze regeling zijn ingewikkeld en het bestaande systeem is de afgelopen honderd jaar volwassen geworden. Het volstaat om te zeggen dat we tegenwoordig veel betere opties hebben voor het verhandelen van activa, en tokenized assets bieden beleggers een veel kortere chain of custody.

Naast het veel gemakkelijker maken van het handelsproces, maken tokens de bijna onmiddellijke eigendomsoverdracht mogelijk. In plaats van te vertrouwen op een makelaar om transacties tussen verschillende activaklassen te beheren (en de vergoedingen te betalen), stellen tokens beleggers in staat om naadloos over activa te bewegen, zonder tussenkomst van een tussenpersoon.

Zoals we het afgelopen decennium hebben gezien, werken de financiële markten niet altijd zoals we hopen, en als uw bank of makelaar failliet gaat, kan het erg moeilijk zijn om het eigendom van activa vast te stellen. Zolang de tokenisatie correct wordt uitgevoerd, nemen tokens dit risico weg en geven beleggers een directere vorm van eigendom.

Koop onderweg Bitcoin met de mobiele appKoop Bitcoin onderweg de mobiele app

Currency.com Voordelen

We leven in een tijd van verandering en Currency.com omarmt alle nieuwe technologische ontwikkelingen die investeerders kunnen helpen. Naast solide thought leadership heeft het bedrijf aangetoond dat het de volgende generatie financiële technologie kan integreren in praktische oplossingen die vandaag de dag kunnen worden gebruikt.

Currency.com heeft een aantal geweldige dingen te bieden aan wereldwijde financiële markten:

 • Currency.com is een van de eerste gereguleerde tokenplatforms. Haar diensten zijn volledig in overeenstemming met alle relevante wetten. Wit-Rusland is een pionierend land dat cryptovoorschriften heeft opgesteld en geïmplementeerd, zoals decreet nr. 8 ‘Over de ontwikkeling van een digitale economie’ en strikte antiwitwasregels (AML).
 • Heeft veel producten in verschillende activaklassen. Beurzen zoals Bitmex, Bybit of Deribit hebben niet hetzelfde assortiment.
 • Currency.com heeft ook een mobiele app, die niet wordt aangeboden door Bitmex of Bybit.
 • Klanten weten dat Currency.com een ​​solide basis heeft op het gebied van regelgeving, wat helpt om de geloofwaardigheid van het bedrijf te vergroten en de samenwerking met vele andere grote organisaties uit te breiden, bijvoorbeeld de Russische Sberbank..
 • Andere beurzen die vergelijkbare diensten aanbieden, zoals Bitmex, hebben geen wettelijke ondersteuning, wat misschien niet goed is voor handelaren en beleggers die de garanties nodig hebben die de regelgeving biedt.
 • Het bedrijf heeft een partnerschap met Capital.com, een beveiligd uitwisselingsplatform met een zeer breed scala aan activa. Dit partnerschap is geweldig voor investeerders, omdat het de platforms in staat stelt om gemakkelijk talrijke markten te integreren.

Currency.com: The Rundown

Als u op zoek bent naar een platform waar crypto’s, fiat en andere activaklassen elkaar ontmoeten, dan is Currency.com waarschijnlijk een van de beste plaatsen om te zijn. Het is volledig gereguleerd en biedt investeerders en handelaren een aantal geweldige mogelijkheden die nergens anders te vinden zijn.

Hier zijn enkele van de redenen waarom Currency.com zo logisch is:

 • Currency.com maakt financiering gemakkelijk door verschillende manieren voor stortingen te accepteren, waaronder contant, bankoverschrijving, creditcard of e-wallet. Gebruikers kunnen hun marge maximaliseren dankzij optionele doorverkopen van tokens op secundaire veilingen. Wit-Russische handelaren krijgen zelfs nog meer, omdat ze belastingvrijstelling krijgen voor inkomsten uit tokenized transacties.
 • Currency.com blijft zijn ecosysteem verbeteren en bouwen aan een geïntegreerd platform dat op tal van apparaten werkt. Een audit in 2018 door Ernst & Young verklaarde dat Currency.com volledig compliant en betrouwbaar is.
 • Het team van Currency.com werkt eraan om gereguleerd te worden in andere landen en regio’s, van Australië tot Azië en de Verenigde Staten.
 • Currency.com is een van de eerste en volledig gereguleerde token-handelsplatforms. Het biedt grote zekerheid en veel activaklassen.
 • Currency.com is op veel manieren toegankelijk. Gebruikers kunnen blockchain-intelligentietools gebruiken, zoals Elliptic en Chainalysis om hun transacties bij te houden. Over het algemeen biedt het platform uitstekende connectiviteit en overzicht.

Currency.com is een early mover in de tokenized asset-markt en positioneert zichzelf om te groeien in een sector die investeerders en handelaren enkele grote voordelen biedt. Er is hard gewerkt om zo goed mogelijk aan de regelgeving te voldoen, wat een goed teken is.

Het handelsplatform op Currency.com is ook goed gemaakt en is beschikbaar op veel apparaten. Naarmate tokens populairder worden in de financiële wereld, is het waarschijnlijk dat de soorten activa die in tokenvorm worden aangeboden, zullen toenemen.

Currency.com is het bekijken waard voor iedereen die wil handelen in een reeks activa en dit op één enkel platform doet. Het bedrijf zal waarschijnlijk zijn productaanbod blijven uitbreiden en naarmate de tijd verstrijkt ook meer strategische partnerschappen aangaan.

Bezoek Currency.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me