YoBit Exchange Review: Unikke funktioner og en række kryptoaktiver at handle

Yobit anmeldelse

YoBit exchange har en god track record og har aldrig været offer for et hack. Det har handlet siden 2014 og har base i Panama.

Børsen blev grundlagt af russiske devs, og det har været en pioner inden for kryptovalutahandel. Da kryptoer begyndte at få mere opmærksomhed, var YoBit allerede et førende navn på markedet. YoBit gør det nemt at arbejde med en krypto-udveksling ved at tilbyde et simpelt design og en meget pålidelig platform for handlende.

YoBit’s globale kryptobørs giver handlende mulighed for at købe og sælge en bred vifte af digitale valutaer. Almindelige valutaer som Bitcoin (BTC) og Ether (ETH) er på listen sammen med hundredvis af sjældnere altcoins. Indskud fra både crypto og fiat understøttes også via platformen.

Besøg Yobit

Kom godt i gang med YoBit

YoBit er let at håndtere, og du kan begynde at handle med børsen, når du har gjort et par ting på deres platform. Her er de ting, du bliver nødt til at gøre for at komme i gang.

Registrering

Ligesom andre børser er YoBit nem at bruge og sikker. Det er let at gennemføre transaktioner eller flytte aktiver til børsen. Grundlæggende oplysninger et brugernavn, e-mail og adgangskode vil komme i gang med udvekslingen.

Når du har udfyldt dine grundlæggende oplysninger, sender YoBit dig en e-mail-bekræftelse. Den næste ting at gøre er at oprette 2-faktor-godkendelse (2FA). Denne form for godkendelse er normal i kryptoverdenen, og det er en god ide at bruge den.

Enkel & amp; Nem registreringEnkel & Nem registrering

YoBit-funktioner

Handel skiller sig ud som det stærkeste træk ved YoBit, og det er kernen i dets forretning.

En analyse af YoBit-børsen afslører, at den betjener kryptosfæren gennem næsten 500 aktive markeder (493+) og mange handelsvalutapar (7000 +), der omfatter både krypto-til-krypto og fiat-til-krypto penge.

Bortset fra fiat-pengesupport er anonymitet og enkelhed i en udveksling også store fordele, som YoBit har leveret til sine kunder i årevis.

For mange krypto-udvekslinger krænker deres brugeres privatlivsret ved at bruge KYC-procedurer. Som en kryptokursudvekslingsbørs, der tænker over brugernes rettigheder, beder YoBit dig ikke om masser af information, og du kan handle anonymt uden at overføre KYC-checks.

Yobit-handelsskærmYobit-handelsskærm

Sikkerhed er en af ​​de største bekymringer, når det kommer til krypto-udveksling. I løbet af de sidste par år har hacking skadet mange udvekslinger og altid været et mareridt for enhver nybegynder.

YoBit har en dokumenteret track record for at være fri for hacks. Hackere havde ikke held med at angribe platformen. Denne rene præstation har gjort YoBit til en af ​​de mest succesrige udvekslinger i kryptoer.

Der er cirka ni kryptovalutaer og fiatvalutaer godkendt på platformen som indskud.

Når du har foretaget et indskud, kan du begynde at handle valutapar. YoBit understøtter både krypto- og fiatindbetaling og -udtagning. Kunder kan bruge VISA / Mastercard, Payeer, AdvCash og Perfect Money til at udveksle fiat-valuta med børsen.

Handelsmiljø

YoBits handelsnetværk tillader, at handelsordrer udføres straks. Selv med en høj variation i begivenhedsdrevne omkostninger har handelsmotoren leveret fremragende præstationer.

Lysestakens diagrammer indlæses, når et monetært par er valgt, og brugeren accepterer at udveksle. Yobit opkræver i øjeblikket mindst 0,2% pr. For handler. Gebyret føjes til partiets størrelse, når en ordre oprettes. Transaktionen fortsætter derefter i overensstemmelse med vilkårene og midlerne på kontoen.

For udbetalinger opkræver YoBit dig 0,0005 BTC, hvis du foretager en BTC-tilbagetrækning. Sammenlignet med mange andre børser er det en fantastisk mulighed, især når YoBit tilbyder lav minimum indbetaling og udbetaling.

Yobit-indskudYobit-indskud

På Yobit er handelsordrer strømlinet, og enkle køb / salg ordrer på platformen kan udføres hurtigt. Dette muliggør den øjeblikkelige udveksling.

Det store antal handelspar på børsen er en af ​​de fantastiske ting ved Yobit, da det understøtter et stort antal aktive handelspar på sin kryptokursudveksling.

Du kan handle med alle de store, og også altcoins, som kun få mennesker kender. I langt størstedelen af ​​kryptokurrencyudvekslinger er disse mindre altcoin-par ikke inkluderet.

Særlige funktioner

YoBit-platformens særlige funktioner adskiller den fra mange af de andre platforme derude.

Her er nogle af de eksklusive funktioner, som YoBit tilbyder sine kunder:

 • YoBit Invesbox: giver investorer mulighed for at bytte deres erstatningsaktiver til investeringsprogrammer. Yobit sikrer poletterne til kunderne. Længden af ​​disse investeringer varierer også. Da YoBit værdsætter sikkerheden og troværdigheden af ​​sin krypto-udveksling, er der oprettet nogle regler for at beskytte brugernes investering. For eksempel er det maksimale afkast af investeringer i Investbox ca. 5% pa. for hver bruger.
 • CoinsInfo sektion: indeholder alt hvad du behøver at vide om de forskellige valutaer, der kan handles på børsen. En ægte kryptoentusiast vil have svært ved at ignorere dette afsnit. Forskellige ideer på en enkelt mønt er klar til at opdages på CoinsInfo, herunder PoW / PoS-møntnumre, formler, pengemængde og tickersymboler. Det er måske ikke af interesse for afslappede investorer, men for dem, der ønsker en dybere forståelse af en bestemt kryptokurrency, er disse oplysninger vigtige.
 • YoBit’s tegnebøger: inkluderer alle de cryptocurrency-tegnebøger, som brugerne kan bruge som deres basisvaluta, fra kryptovaluta, brugersaldo og handelshistorik. Indskud genereret fra andre cryptocurrency-tegnebøger vil automatisk blive deponeret i tegnebøger. Brugere behøver ikke bekymre sig om forstyrrelser fra YoBit-administrationssystemet. YoBit’s Wallets giver også brugerne muligheden for at skjule tegnebøger med nul balance.
 • AddToken: er designet til brugere, der ønsker, at deres token skal vises på YoBit. Noteringsprocessen er ret enkel, og du skal udfylde en formular for at styre processen.

Gør krav på gratis mønter til deling på sociale medierGør krav på gratis mønter til deling på sociale medier

Yderligere funktioner

Hvis handel er YoBits stærke kerne, er spil Yobits specialitet.

YoBit tilbyder YoPony og Dice-kryptospil, hvor du kan prøve lykken og tjene Bitcoins. I samarbejde med CryptoTalk-forummet organiserer udvekslingen også en prisvindende kampagne, hvor brugere potentielt kan modtage belønninger i BTC bare ved at sende meddelelser på dette forum..

Minimalt interface

Yobit leveres med en minimalistisk grænseflade, der drives op med en stærk motor. Målet er at tilskynde den erhvervsdrivende til at arbejde uden at blive distraheret af unødvendige yderligere funktioner. Dette garanterer 100% fokus for sine brugere på handel og er også perfekt til nye forhandlere.

Støttende fællesskabs- og kundeservice

Brugere kan få support fra YoBit-samfund såvel som fra YoBit-kundeservice. Med et af de største samfund på Telegram finder du bestemt nyttige oplysninger og support fra over 80.000 mennesker i den engelske chat og omkring 60.000 i den russiske chat. Hvis du har brug for specifik hjælp fra YoBit-teamet, er direkte private beskeder også tilgængelige på Telegram 24/7.

Yobit kundesupportYobit kundesupport

Begynd blot at kommunikere til admins eller skrive i gruppechat, og supportteamet med mere end 10 professionelle admins er klar til at svare og give hurtige løsninger på dine problemer.

Engelsk, russisk og kinesisk er tilgængelige på YoBit, så sprogbarrieren er ikke et stort problem for de fleste større sprog. Derudover leveres YoBit live chat med tysk og arabisk, hvilket gør global adgang for alle brugere overalt enkel.

YoBit: Rundown

På trods af at være en af ​​de ældste udvekslingsplatforme, YoBit er svær at slå. Det har en solid bagende med en glat grænseflade, der er nem at bruge. Det har leveret en kvalitetshandelsoplevelse i mange år og tager sikkerhed meget alvorligt.

Her er nogle af de ting, der gør YoBit til en god udveksling:

 • Har eksisteret siden 2014
 • Aldrig blevet hacket
 • Tilbyder mange poletter, inklusive små altcoins
 • Kan hjælpe dig med at liste et token
 • Solid handelsmotor, der leverer hurtige handler
 • Ekstraudstyr som spil og investeringer

Mange anmeldelser på Trustpilot påpegede, at platformen er fantastisk at bruge, og godkendelsesprocessen er hurtig. Desuden er gratis mønter specialtilbud fra YoBit er et stort salgsargument.

Brugere kan også spille BTC i terninger med platform til et bestemt beløb.

YoBit opkræver market makers og markedsaktører 0,20% af gebyrerne. En anden stor fordel, vi har lært af brugernes anmeldelser, er, at sikkerheden og brugervenligheden altid er garanteret, og det tager kortere tid at modtage udbetaling og indbetaling.

Ikke kun får YoBit positive anmeldelser fra Trustpilot, men udvekslingen er også stærkt foreslået af Revain, et andet troværdigt websted, som vi kan stole på, når det kommer til blockchain-teknologi og produkter.

Desuden får YoBit høje rangeringer på CryptoGeek & Crypto Wisser og 10. plads ifølge Coinmarketcap. Det faktum, at børsen giver dig mulighed for at handle med masser af tokens, er også fantastisk, da mange andre børser simpelthen ikke tilbyder dette niveau af handelsevne.

Der er selvfølgelig ingen krypto-udveksling i en størrelse. Hvis du er på udkig efter en god børs, der har masser af poletter, som du kan handle, og også accepterer fiat-valutaindskud, er YoBit et kig værd. Det har også lave gebyrer, hvilket gør hele handelsprocessen endnu lettere.

Besøg Yobit

Yobit

src = “~ billeder \ yobit-udveksling-gennemgang-unikke-funktioner-en-række-af-krypto-aktiver-til-handel.gif”

alt = “Yobit anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Brugervenlighed

8.0 / 10

Omdømme

9,0 / 10

Gebyrer

8.0 / 10

Kunde support

8.0 / 10

betalingsmetoder

8.0 / 10

Fordele

 • Lang sporrekord
 • Aldrig blevet hacket
 • Stort udvalg af aktiver at handle
 • God handelsmotor
 • Tilbyder gratis mønter

Ulemper

 • Ikke reguleret

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"Yobit","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2020 \ / 05 \ /yobit-review.gif","beskrivelse":"YoBit-udveksling har en god track record og har aldrig været offer for et hack. Det har handlet siden 2014 og har base i Panama. Børsen blev grundlagt af russiske devs, og det har været en pioner inden for kryptovalutahandel. Da kryptoer begyndte at få mere opmærksomhed, YoBit…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Nicholas Say"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.20"},"navn":"Yobit","reviewBody":"YoBit-udveksling har en god track record og har aldrig været offer for et hack. Det har handlet siden 2014 og er baseret i Panama. \ R \ n \ r \ nBørsen blev grundlagt af russiske devs, og det har været en pioner inden for kryptovalutahandel. Da kryptoer begyndte at få mere opmærksomhed, var YoBit allerede et førende navn på markedet. YoBit gør det nemt at arbejde med en kryptobørs ved at tilbyde et simpelt design og en meget pålidelig platform for handlende. \ R \ n \ r \ nYoBit’s globale kryptobørs gør det muligt for handlende at købe og sælge en bred vifte af digitale valutaer. Almindelige valutaer som Bitcoin (BTC) og Ether (ETH) er på listen sammen med hundredvis af sjældnere altcoins. Indskud fra både krypto og fiat understøttes også via platformen. \ R \ nBesøg Yobit \ r \ n \ r \ n Kom godt i gang med YoBit \ r \ nYoBit er let at håndtere, og du kan begynde at handle med børsen, når du har gør et par ting på deres platform. Her er de ting, du bliver nødt til at gøre for at komme i gang. \ R \ nRegistrering \ r \ nLigesom andre børser er YoBit enkel at bruge og sikker. Det er let at gennemføre transaktioner eller flytte aktiver til børsen. Grundlæggende oplysninger et brugernavn, e-mail og adgangskode vil komme i gang med udvekslingen. \ R \ n \ r \ n Når du har udfyldt dine grundlæggende oplysninger, sender YoBit dig en e-mail-bekræftelse. Den næste ting at gøre er at oprette 2-faktor-godkendelse (2FA). Denne form for godkendelse er normal i kryptoverdenen, og det er en god ide at bruge den. \ R \ n \ r \ n \ r \ nYoBit-funktioner \ r \ nHandling skiller sig ud som den stærkeste funktion i YoBit, og det er kernen i dets forretning. \ r \ n \ r \ nEn analyse af YoBit-børsen afslører, at den betjener kryptosfæren gennem næsten 500 aktive markeder (493+) og mange handelsvalutapar (7000 +), der omfatter begge krypto-til- krypto- og fiat-til-kryptopenge. \ r \ n \ r \ nBortset fra fiat-pengesupport, anonymitet og enkelhed i en udveksling er også store fordele, som YoBit har leveret til sine kunder i årevis. \ r \ n \ r \ nFor mange kryptoudvekslinger krænker deres brugeres privatlivsret ved at bruge KYC-procedurer. Som en kryptokurshandel, der tænker på brugernes rettigheder, beder YoBit dig ikke om masser af information, og du kan handle anonymt uden at overføre nogen KYC-kontrol. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSikkerhed er en af ​​de største bekymringer, når det kommer til krypto-udveksling. I løbet af de sidste par år har hacking skadet mange udvekslinger og altid været et mareridt for alle nybegyndere. \ R \ n \ r \ nYoBit har en dokumenteret track record for at være fri for hacks. Hackere havde ikke held med at angribe platformen. Denne rene præstation har gjort YoBit til en af ​​de mest succesrige børser i kryptoer. \ R \ n \ r \ nDer er omkring ni kryptovalutaer og fiat-valutaer godkendt på platformen som indskud. \ R \ n \ r \ nNår du foretager et indskud, du kan begynde at handle valutapar. YoBit understøtter både krypto- og fiatindbetaling og -udtagning. Kunder kan bruge VISA \ / Mastercard, Payeer, AdvCash og Perfect Money til at udveksle fiat-valuta med børsen. \ R \ n \ r \ nhttps: \ / \ / www.youtube.com \ / watch? V = pR0hgc3cuEU&feature = emb_logo \ r \ nHandelsmiljø \ r \ nHandelsnetværket i YoBit tillader, at handelsordrer udføres straks. Selv med en høj variation i begivenhedsdrevne omkostninger, har handelsmotoren leveret fremragende ydeevne. \ R \ n \ r \ n Lysestage-diagrammerne indlæses, når et monetært par er valgt, og brugeren accepterer at bytte. Yobit opkræver i øjeblikket mindst 0,2% pr. For handler. Gebyret føjes til partistørrelsen, når en ordre oprettes. Transaktionen fortsætter derefter i overensstemmelse med vilkårene og midlerne på kontoen. \ R \ n \ r \ nFor udbetalinger vil YoBit opkræve dig 0,0005 BTC, hvis du foretager en BTC-udbetaling. Sammenlignet med mange andre børser er det en fantastisk mulighed, især når YoBit tilbyder et lavt minimumsindskud og tilbagetrækning. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n På Yobit er handelsordrer strømlinet og simpelt køb \ / salgsordrer på platformen kan udføres hurtigt. Dette gør det muligt for den øjeblikkelige udveksling at finde sted. \ R \ n \ r \ nDet store antal handelspar på børsen er en af ​​de fantastiske ting ved Yobit, da det understøtter et stort antal aktive handelspar på dets kryptokursudveksling. \ r \ n \ r \ nDu kan handle med alle de store og også altcoins, som kun få mennesker kender. I langt størstedelen af ​​kryptovalutaudvekslinger er disse mindre altcoin-par ikke inkluderet. \ R \ nSærlige funktioner \ r \ nYoBit-platformens særlige funktioner adskiller det fra mange af de andre platforme derude. \ R \ n \ r \ nHer er nogle af de eksklusive funktioner, som YoBit tilbyder sine kunder: \ r \ n \ r \ n \ tYoBit Invesbox: giver investorer mulighed for at bytte deres udskiftningsaktiver til investeringsprogrammer. Yobit sikrer poletterne til kunderne. Længden af ​​disse investeringer varierer også. Da YoBit værdsætter sikkerheden og troværdigheden af ​​kryptobørs, er der oprettet nogle regler for at beskytte brugernes investering. For eksempel er det maksimale afkast af investeringer i Investbox ca. 5% pa. for hver bruger. \ r \ n \ tCoinsInfo sektion: indeholder alt hvad du behøver at vide om de forskellige valutaer, der kan handles på børsen. En ægte kryptoentusiast vil have svært ved at ignorere dette afsnit. Forskellige ideer på en enkelt mønt er klar til at opdages på CoinsInfo, herunder PoW \ / PoS-møntenumre, formler, pengemængde og tickersymboler. Det er muligvis ikke af interesse for afslappede investorer, men for dem, der ønsker en dybere forståelse af en bestemt kryptovaluta, vil disse oplysninger være vigtige. \ R \ n \ tYoBit’s Wallets: inkluderer alle de cryptocurrency-tegnebøger, som brugerne kan bruge som deres basisvaluta. , fra kryptokurrency, brugerbalancer og handelshistorikken. Indskud genereret fra andre cryptocurrency-tegnebøger vil automatisk blive deponeret i tegnebøger. Brugere behøver ikke bekymre sig om afbrydelse fra YoBit-administrationssystemet. YoBit \ ‘s Wallets giver også brugerne muligheden for at skjule tegnebøger med nul balance. \ R \ n \ tAddToken: er designet til brugere, der ønsker, at deres token skal vises på YoBit. Noteringsprocessen er ret enkel, og du skal udfylde en formular for at styre processen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Yderligere funktioner \ r \ nHvis handel er YoBits kraftfulde kerne, er spil Yobit \ u2019s specialitet. \ r \ n \ r \ nYoBit tilbyder YoPony og Dice-kryptospil, hvor du kan prøve lykken og tjene Bitcoins. I samarbejde med CryptoTalk-forummet organiserer udvekslingen også en prisvindende kampagne, hvor brugere potentielt kan modtage belønninger i BTC bare ved at sende meddelelser på dette forum. \ R \ nMinimal grænseflade \ r \ nYobit leveres med en minimalistisk grænseflade, drevet op med en stærk motor. Målet er at tilskynde den erhvervsdrivende til at arbejde uden at blive distraheret af unødvendige yderligere funktioner. Dette garanterer 100% fokus for sine brugere på handel og er også perfekt til nye forhandlere. \ R \ nSupportive Community And Customer Service \ r \ nBrugere kan få support fra YoBit-samfund såvel som fra YoBit-kundeservice. Med et af de største samfund på Telegram finder du bestemt nyttige oplysninger og support fra over 80.000 mennesker i den engelske chat og omkring 60.000 i den russiske chat. Hvis du har brug for specifik hjælp fra YoBit-teamet, er direkte private beskeder også tilgængelige på Telegram 24 \ / 7. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBegynd blot at kommunikere til admins eller skrive i gruppechat, og supportteamet med mere end 10 professionelle administratorer er klar til at svare og give hurtige løsninger på dine problemer. \ r \ n \ r \ nEngelsk, russisk og kinesisk er tilgængelige på YoBit, så sprogbarrieren ikke er et stort problem for de fleste større Sprog. Derudover leveres YoBit live chat med tysk og arabisk, hvilket gør global adgang for alle brugere overalt enkel. \ R \ nYoBit: Rundown \ r \ n På trods af at det er en af ​​de ældste udvekslingsplatforme, er YoBit svært at slå. Det har en solid bagende med en glat grænseflade, der er nem at bruge. Det har leveret en kvalitetshandelsoplevelse i mange år og tager sikkerhed meget alvorligt. \ R \ n \ r \ n Her er nogle af de ting, der gør YoBit til en god udveksling: \ r \ n \ r \ n \ tHar eksisteret siden 2014 \ r \ n \ tHar aldrig været hacket \ r \ n \ tTilbyder mange tokens, inklusive små altcoins \ r \ n \ tKan hjælpe dig med at liste et token \ r \ n \ tSolid handelsmotor, der leverer hurtige handler \ r \ n \ Ekstra som spil og investeringer \ r \ n \ r \ n Mange anmeldelser på Trustpilot påpegede, at platformen er fantastisk at bruge, og godkendelsesprocessen er hurtig. Desuden er gratis mønter specialtilbud fra YoBit er et stort salgsargument. \ R \ n \ r \ nBrugere kan også spille BTC i terninger til platform til et bestemt beløb. \ R \ n \ r \ nYoBit opkræver markedsproducenter og markedsaktører 0,20% af gebyrer. En anden stor fordel, vi har lært af brugernes anmeldelser, er, at sikkerheden og brugervenligheden altid er garanteret, og det tager kortere tid at modtage udbetaling og indbetaling. \ R \ n \ r \ nIkke kun får YoBit positive anmeldelser fra Trustpilot, men udvekslingen er også stærkt foreslået af Revain, et andet troværdigt websted, som vi kan regne med, når det kommer til blockchain-teknologi og produkter. \ r \ n \ r \ nDesuden får YoBit høje rangeringer på CryptoGeek & Crypto Wisser og 10. plads ifølge Coinmarketcap. Det faktum, at børsen giver dig mulighed for at handle med masser af tokens, er også fantastisk, da mange andre børser simpelthen ikke tilbyder dette niveau af handelsevne. \ R \ n \ r \ n Selvfølgelig er der ingen one-size-fits -all krypto-udveksling. Hvis du er på udkig efter en god børs, der har masser af poletter, som du kan handle, og også accepterer fiatvalutaindskud, er YoBit et besøg værd. Det har også lave gebyrer, hvilket gør hele handelsprocessen endnu lettere. \ R \ nBesøg Yobit","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Nicholas Say"},"dato Udgivet":"2020-05-14"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me