CoinZoom anmeldelse: Et bredt udvalg af finansielle tjenester til Fiat & Crypto-brugere

Coinzoom

Uanset om du er en begynderhandler eller en FX-veteran, vil du handle med en intuitiv, sikret, lovlig og globalt adopteret digital bankplatform. CoinZoom har en af ​​de bedste platforme derude og er værd at kigge efter alle, der ønsker at få adgang til top-tier handelstjenester.

CoinZoom er et traditionelt B2C- og B2B-mæglerfirma med fokus på at strømline brugen af ​​digitale aktiver gennem dets ekstremt talentfulde team og institutionelle klasse.

Ud over at levere institutionelle handelsaktiver giver det også alle de nødvendige værktøjer til en nybegynder for at lære at handle med globale markeder. Desuden er det med stor sikkerhed og dyb likviditet også en vidunderlig mulighed for institutionelle investorer, der ønsker at komme ind i kryptohandelsområdet.

Besøg CoinZoom

Om CoinZoom

CoinZoom blev grundlagt i 2018 af CEO Todd Crosland, en veteran i FX-branchen. Han har stor erfaring med at arbejde som en registreret Future Commission Merchant and Retail Foreign Exchange Dealer og blev certificeret af US Commodities Future Trading Commission.

Crosland vidste, hvordan man opbygger et team, og alle på CoinZoom har omfattende erfaring på globale markeder. Holdet blev bygget af medarbejdere hos globale finansielle serviceselskaber, der ved, hvordan markeder fungerer.

CoinZoom-hjemmesideCoinZoom-hjemmeside

ZOOM-tokenet

Platformen leveres med sit oprindelige token kaldet ZOOM. Det er et certificeret ERC20-værktøjstoken, der kan bruges og handles frit i ethvert Ethereum-baseret kryptonetværk og er inflationstæt gennem dets udpegede loft på 600 millioner af tokenet i den samlede forsyning.

Ved at bruge ZOOM på børsen kunne brugerne nyde op til 50% rabat på handelsgebyrer og en 5% garanti cashback på alle CoinZoom Visa-kortkøb. ZOOM-tokenet er, hvordan du får mest muligt ud af CoinZoom-børsen.

CoinZoom-regler

I modsætning til andre børser, der stadig er i limbo med det amerikanske retssystem om krypto, er CoinZoom en certificeret udbyder.

Det er også den første børs i USA, der er i stand til at udstede sit eget Visa-betalingskort og tegnebog fyldt med krypto- og fiat-betaling på ethvert Visa-udpeget sted..

Tillid er et vigtigt aspekt af alle virksomheder og er sandsynligvis en “make it or break it” -faktor for forbrugerne under deres beslutningsproces.

Derfor er kvalifikation og certificering ekstremt vigtig. Men bekymre dig ikke, CoinZoom er en certificeret MSB (Money Services Business) og er i stand til at levere sine tjenester på tværs af alle 50 stater og territorier i hele USA.

Derudover er CoinZoom også registreret som en pengesender, og i skrivende stund er den tilgængelig i 48 stater, og Hawaii og New York er næste gang.

CoinZoom har også en omfattende global udvidelsesplan, forbrugere i Australien nyder allerede sine tjenester efter at være certificeret som en digital valutaveksling, og det næste mål er E-Money License i Den Europæiske Union.

At opnå en juridisk status på det amerikanske marked er en hård og vanskelig proces, som de fleste børser ikke får. Dette taler meget om børsens ansvarlighed og pålidelighed.

Gateway for digitale aktiverGateway for digitale aktiver

CoinZoom Visa

Brug af CoinZoom er ikke kun intuitivt til handel med kryptomarkedet, men platformen giver dig også mulighed for at bruge dine kapitalandele i den reelle økonomi via CoinZoom Visa-kortet. Dette fysiske kort giver CoinZoom-brugere mulighed for at bruge deres fiat og krypto på 53 millioner købmænd over hele verden.

Ved kun at have 1000 ZOOM (ca. $ 5 i skrivende stund) tokens på din konto, er du berettiget til Select-kortet, der har et komplet sæt sikkerhedsfunktioner, tilføjet virtuelt kort, teknisk support døgnet rundt, og det kan bruges på alle Visa-berettigede betalingssteder inklusive pengeautomater.

Det næste kortniveau, Foretrukket, giver dig mulighed for at få VIP-status med CoinZoom. Ved at have 3000 ZOOM-tokens kan du nyde op til 10% rabat i handelsgebyrer, 2% i belønning tilbage og en meget større henvisningsbelønningsgrænse på $ 2.500.

Belønningerne bliver større hvert efterfølgende niveau Guld med en rabat på 35% handelsgebyr, Platinum med en 35%, indtil du kommer til det sorte kort, hvor du vil høste de mest fordelagtige tilbud, der er på platformen.

At eje det sorte kort giver dig en enorm 50% rabat på handelsgebyrer, op til 5% kortbelønning tilbage og fiat-overførsel gennem ZoomMe vil sætte pris på $ 10.000 pr. Dag og som en bonus vise din velstand med et metalkort, der vil være udstedt gratis.

Fiat & amp; KryptoindstillingerFiat & Kryptoindstillinger

Crypto-værktøjskassen

CoinZoom har en kryptoværktøjskasse, der understøtter investorer på en række områder og kan bruges af både nye handlende og avancerede fagfolk, der har brug for avancerede værktøjer.

Med direkte adgang får handlende mulighed for at udføre handler med enhver enhed, hvor som helst når som helst på dagen. At give handlende 100% kontrol over deres portefølje uden nedetid.

For uerfarne investorer kan opgaven med at styre din portefølje virke skræmmende, i modsætning til aktiemarkedet er kryptomarkedet altid på, og tingene kan ændre sig når som helst, og det kan derfor være svært at vælge det rigtige tidspunkt at købe eller sælge.

Med Algorithmic Trading, gennem den tilgængelige API på CoinZoom, kunne brugerne let anvende en forudindstillet strategi, der gør det muligt for deres portefølje at foretage autonome handler på deres vegne.

For avancerede handlende, der ønsker at bruge statistik, teknisk og grundlæggende analyse, giver Advanced Charting Package over 100 slags diagrammer og indikatorer til at hjælpe beslutningsprocessen med henblik på mening og rentable resultater.

CoinZoom-handelsværktøjer

I et meget dynamisk og ustabilt miljø som kryptomarkedet kan det være et massivt handicap at være ude af løkken på de seneste markedstendenser..

Du kan gå glip af det næste hotteste token eller reducere dine tab, når et underpresterende token vælter prisen ud af eksistensen.

Ved at bruge CoinZoom løftes tvetydigheden i markedstendenser gennem Live Order Flow Information.

UdvekslingsplatformUdvekslingsplatform

Alle brugeres bevægelser i netværket kan observeres for konstant at holde dig i løkken og derfra, så du kan træffe mere uddannede beslutninger.

Desuden er ikke alle brugere, især uerfarne, eksperter i at foretage effektiv fortjeneste- og tabsanalyse og kan være afhængige af et “samlet” resultat, som kan rumme langsigtede problemer.

Institutionel kvalitet

Oplysninger om fortjeneste og tab i realtid leveres proaktivt i realtid for at løse dette problem, og nogle gange har selv fagfolk brug for hjælp.

Realtime Depth of Market (DoM) henvender sig til institutionelle investorer.

Med DoM vil investorer vide, om deres købsordre på $ 50.000 på et token kan få prisudsving til subtilt til at foretage store investeringer uden konsekvenser.

I modsætning til andre børser, hvoraf mange giver det absolutte minimum for forbrugerne at udføre deres handler med grundlæggende funktioner, går CoinZoom ud over at give klienter ekstra værktøjer som ZoomMe, hvor brugerne kunne sende fiat og krypto til hinanden med det samme..

Ligesom Venmo for crypto!

CoinZoom-indsats

For alle investorer, der søger en måde at skabe en passiv indkomst på, CoinZoom har dem også dækket.

Alle VIP-brugere er kvalificerede til indsats, startende fra det foretrukne niveau. Husk, det tager kun ZOOM-token til en værdi af ca. $ 15 for at være berettiget til det laveste niveau af VIP-status.

Det er lige så let at modtage en indsatsbelønning.

Det er enkelt at investere kryptoaktiver i CoinZoom og tjene et årligt afkast på 7% til 13% på dine investeringer. Ikke mere at gøre med din bank bare for at få 1% eller mindre af din kapital.

Sæt bare dine digitale aktiver i, læn dig tilbage og se, når dine penge vokser. Meget som en traditionel finansiel institution, men langt mere rentabel og praktisk.

I øjeblikket understøtter CoinZoom DASH- og ALGO-tokens for deres indsatsfunktion.

Sikkerhed

En udveksling er kun så stærk som dens sikkerhed. så ud over rentabilitet og brugervenlighed bruger CoinZoom fremragende modforanstaltninger for at sikre kundens digitale sikkerhed og økonomiske sikkerhed.

Aktiver opbevares sikkert i kølehus af institutionel kvalitet i partnerskab med forskellige kvalificerede depotmænd, og hver investor vil være forsikret op til + $ 100 millioner, hvis et tab opstår på grund af et sikkerhedsbrud.

Udvekslingen er fyldt med sikkerhedsfunktioner, såsom sikkerhedsbeskyttelse i flere lag, tegnebøger med flere signaturer og flerfaktorautentificering.

Brugere kan også tage kontrol over deres sikkerhed og privatliv gennem kontrolcentret, og eventuelle ændringer i deres indstillinger vil udløse en øjeblikkelig meddelelse.

For at afslutte det opbevares USD på en konto forsikret af Federal Deposit Insurance Corporation. Det er yderst vigtigt at give kunderne ro i sindet, når de handler.

Konklusion

Cryptos er kommet til deres ret som en aktivklasse og betalingsmiddel, og CoinZoom giver sine kunder muligheden for at handle tokens såvel som at bruge dem til fiat-valuta.

Med sit Visa-betalingskort og ZoomMe gør platformen det lettere end nogensinde før for forbrugerne at være aktive med deres digitale aktiver.

Ikke længere vil din krypto blive låst på en konto uden afkast, den kan nu bruges som betalingsmiddel eller passivt generere indkomst gennem CoinZoom-indsatsfunktionerne.

Med sine intuitive værktøjssæt og juridiske certificeringer er der ingen tvivl om, at CoinZoom vil være en af ​​de næste platforme, der spiller en vigtig rolle i masseadoptagelsen af ​​digitale aktiver via dets tillid, ansvarlighed og sikkerhed.

Besøg CoinZoom

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me