BitFlyer US anmeldelse: Her er alt hvad du behøver at vide

bitFlyer anmeldelse

Efter grundlæggelsen i 2014 voksede bitFlyer i Japan fra at være en pioner inden for kryptovalutahandel til at blive en af ​​de største og mest pålidelige krypto-udvekslingsplatforme i verden. Indtil videre har bitFlyer styrket 250 milliarder dollars i transaktioner og tiltrukket over to millioner brugere over hele verden.

Sammen med den oprindelige japanske børs og en anden i Europa er bitFlyer US designet til at være en god mulighed for alle i USA, der ønsker at handle tokens..

bitFlyer USA blev officielt licenseret tilbage i 2016 i San Francisco. Siden da har tjenesten udvidet til 35 andre stater, Washington DC, med yderligere fire stater (Connecticut, Hawaii, Nevada og West Virginia), der venter på at komme i drift.

Besøg bitFlyer

bitFlyer er en meget god platform

Der er et par gode kryptohandelsplatforme til folk, der bor i USA, og bitFlyer er på denne liste. Ud over at tilbyde masser af tokenpar har udvekslingen også en stor international track record.

Produkter og tjenester

bitFlyer USA tilbyder en inkluderende platform til handel med krypto inden for USA, og den er fuldt ud i overensstemmelse med alle regler på både føderalt og statsligt niveau.

I øjeblikket understøtter bitFlyer USA handelsaktiviteter for et antal af de mest kendte virtuelle valutaer, herunder Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) / Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC).

bitFlyer-hjemmesidebitFlyer-hjemmeside

Salg og køb udføres på to separate platforme: bitFlyer Easy Exchange med de fleste basale handelsfunktioner (simpelthen udveksling mellem faktiske og kryptokurver) og bitFlyer Lightning Exchange, hvor investorer kan få adgang til mere avancerede muligheder.

Ligesom at handle med eksisterende markeder, såsom FOREX, giver bitFlyer Lighting folk mulighed for at handle i fremtidige / spotkontrakter, bruge margener til at udnytte deres positioner op til 15 gange, oprette grænseordrer og bruge analyse for at få en bedre forståelse af markederne..

Ligesom flere af de førende kryptobørser kan bitFlyer USA fås på forskellige enheder. Udover desktopversionen kan du downloade og installere bitFlyer-appen på smartphones via onlinebutikken.

Sådan gør du: Opret en konto på bitFlyer USA

BitFlyer USA er kun tilgængelig for amerikanske statsborgere eller lovlige beboere, der er over 18 år. Hvis du opfylder disse enkle betingelser, kan du tilmelde dig en bitFlyer-konto, som er helt gratis.

Til at begynde med har du flere muligheder …

Du kan indtaste en e-mail-adresse eller registrere dig med Facebook, Yahoo eller en Google-konto. Kort efter skal du kontrollere din indbakke for bekræftelses-e-mail, hvor du finder et link og en kode, som begge vil blive brugt til at bekræfte din registrering.

Når du er færdig med bekræftelsen, opretter bitFlyer en Standby Class-konto til dig, som beviser dit nye medlemskab på platformen. Du skal stadig gøre et par ting mere for at aktivere avancerede funktioner, herunder salg og køb af kryptokurrency.

For at opgradere din konto – Du har to muligheder

Ved at udfylde de krævede identifikationsoplysninger (dit fulde navn, fødselsdag, adresse, telefonnummer, nationalitet og ID-nummer) kan du opgradere din konto til Trade Class.

En Trade Class-konto vil muliggøre handelsfunktioner, herunder indbetaling / udbetaling / salg / køb af kryptokurver, kontant indbetaling / tilbagetrækning (i amerikanske dollars) samt adgang til Lightning Exchange.

I Trade Class er der sat en maksimumsgrænse på $ 50.000 USD for både virtuelle valutaer og USD indbetaling / udbetaling pr. Dag. Du kan slippe af med disse grænser ved at levere egentlige papirdokumenter til din identifikation og blive en Trade Pro-klasse.

Uanset hvad din klasse er, anvender bitFlyer de samme gebyrpolitikker, hvilket er alt, hvad der virkelig betyder noget for de fleste erhvervsdrivende, medmindre de har brug for at flytte en masse penge på daglig basis.

Handel med bitFlyer USA

Når du er logget ind på din bitFlyer-konto, kan du konfigurere den, uanset hvad du vil, og begynde at handle med kryptokurrency.

Dybest set kan du indbetale rigtige eller virtuelle penge på din konto, placere salgs- / indkøbsordrer og hæve kontant eller krypto (husk at kun 5 kryptovalutaer og amerikanske dollars er gyldige på bitFlyer USA).

Platformen giver en indbygget kryptovaluta-tegnebog til hver bruger, eller du kan tildele en ekstern tegnebogadresse og bankkonto til at udføre ind- / udbetalingsordrer.

Konto- og handelsgebyrer

Som nævnt tidligere koster det intet at åbne en ny konto og opgradere til Trade eller Trade Pro Class. Brugere betaler et beløb for hver transaktion, de placerer på børsen. På bitFlyer USA er en transaktionsenhed 0,0000000001 BTC (svarende til 1 satoshi), og en minimumsværdi af hver transaktion er 0,001 BTC.

Hvis du ønsker at indbetale eller hæve kontanter fra bitFlyer USA, er det helt gratis at gøre det via bankoverførsler. Den anden mulighed for indskud er Fedwire, og der er ingen omkostninger, og tilbagetrækning vil koste $ 10 USD pr. Transaktion.

For virtuelle valutaer varierer udbetalingsgebyrer afhængigt af symbolet. Satserne for Bitcoin / Ethereum / Ethereum Classic / Litecoin / Bitcoin Cash hævning er henholdsvis 0,0004 BTC, 0,005 ETH, 0,005 ETC, 0,001 LTC og 0,0002 BCH.

Når du foretager udveksling af kryptokurrency på markedet, opkræves der handelsgebyrer.

Siden begyndelsen af ​​2020 tilbyder bitFlyer USA dog meget til amerikanske investorer: alle salgs- og købstransaktioner behøver ikke at betale handelsgebyrer – og denne politik er stadig effektiv indtil nu.

For dem, der kører spotkontrakter på Lightning Exchange, bestemmes satsen baseret på mængden af ​​tidligere transaktioner, der er udført i de sidste 30 dage.

I skrivende stund vil gebyret være 0,12% for under $ 1 million USD af tidligere transaktioner; 0,07% af det samlede fra $ 1 til 10 millioner USD. For større handlende, der flytter $ 10 millioner USD eller højere, er Lightning Spot-gebyret 0,02%.

Instruktion og support

BitFlyer USA-webstedet er ikke helt åbent for ikke-medlemmer.

Du skal registrere, åbne en konto og logge ind, så du har adgang til hele webstedet. BitFlyer tilbyder stadig en betydelig mængde support gennem sine offentlige sider.

Men en konto er gratis, så hvorfor ikke tilmelde dig?

Hvis du leder efter support til, skal du bare gå til hjemmesiden, rulle ned til bunden, og du vil finde et antal kolonner, såsom Services, Information, Community, Support og Om os.

Mens servicesektionen stadig er begrænset til kun brugere, er de andre 4 områder åbne for alle.

Du kan finde alle opdateringer om gebyrer eller daglige prisudsving for hver valuta i informationsdelen, og FAQ-sektionen er en anden yderst nyttig kilde, da den giver detaljeret vejledning og svar til nye investorer, der ønsker at starte en bitFlyer-konto.

Hvis noget ikke er klart, kan du udfylde en kontaktformular og vente på et direkte svar på din e-mail.

bitFlyer-sikkerhed

I lighed med deres moderselskab i Japan udvikler og styrker bitFlyer USA et udtømmende selvforsvarssystem for at holde børsen sikker.

For eksempel kan brugerne anvende et par muligheder for at sikre deres logonproces, såsom totrinsbekræftelse via mobiltelefon eller personlige enheder eller automatisk låsning af en konto, når et antal falske adgangskoder indtastes.

Handel er også beskyttet gennem bekræftelse af flere signaturer, som hjælper med at styrke procedurerne og hurtigt identificere, når der opstår en fejl.

Som bevis for dets pålidelighed udgiver bitFlyer en daglig fejlrapport for sine globale tjenester, herunder amerikanske operationer. Siden grundlæggelsen i 2014 har der foruden mindre system- eller servicehændelser, der måske har forsinket digitale transaktioner lidt, ikke været nogen store trusler mod børsen.

bitFlyer US: Takeaway

bitFlyer har vist sig at være en top-tier-børs, der opererer på verdens største markeder. Hvis du er amerikansk statsborger eller bosiddende, og du leder efter en full-service-udveksling, der har fiat-valutakapacitet, er bitFlyer et solidt valg.

Besøg bitFlyer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me