Sådan laver du et papir Ethereum-tegnebog

Det anbefales stærkt at oprette en Ethereum-papir tegnebog som en af ​​de sikreste metoder til at sikre din kryptokurrency. I det væsentlige er en Ether-papir tegnebog en registrering af din Ethereum Wallets private og offentlige nøgler, som du har brug for for at få adgang til din tegnebog og foretage transaktioner.

At have et stykke papir med en kode på og kalde det en tegnebog kan komme ud som lidt underligt for nogle. Det er dog den sikreste metode, du kan bruge til at opbevare dine dyrebare Ether-mønter. Papirbøger giver en ekstraordinær fordel i forhold til andre konventionelle teknikker til opbevaring af kryptokurrency. Forestil dig den komfort, du vil føle, når du ved, at din Ether kan opbevares sikkert i dit hus, i din kasse eller sikkert eller endda begraves i din baggård. Papir tegnebogen er med fordel ikke en del af internettet. Derfor kan ingen hacker nogensinde få adgang til dine dyrebare kryptokurver. En potentiel tyv bliver nødt til at knække dit pengeskab eller grave igennem hele din baghave for at finde din tegnebog og kryptokurrencyoplysninger.

En papir tegnebog er perfekt til folk, der ønsker at opbevare deres ether i ”koldt opbevaring”, det vil sige, uden forbindelse fra internettet og sikkert gemt væk. Med en papir tegnebog reduceres hastigheden for overførsler og udvekslinger såvel som den samlede hastighed, hvormed din Ether bliver tilgængelig. Dette skyldes, at mønterne skal videresendes tilbage til en online tegnebog, før de kan bruges.

Sådan laver du et papir Ethereum-tegnebog

Hvis du ønsker at bruge din Ether ved am-exchange eller til spekulationsformål til at tjene penge og drage fordel af markedsprisudsving, så skal din Ether altid være let tilgængelig. Til disse formål anbefales en online tegnebog, i det mindste af hensyn til effektiviteten.

Men hvis du planlægger at holde fast i din Ether i det lange løb ved at være en “Hodler” og ikke er ligeglad med markedsudsving, kan du opbevare dine mønter sikkert i din fysiske papirpung, indtil behovet for at bruge dem opstår. Derudover giver papirether-tegnebøger en fantastisk gaveide: Bare sørg for at forudindlæse den med en anstændig mængde ether og bede dem om at holde den til månen!

Brug MyEtherWallet til at fremstille en papirpung

MyEtherWallet er en open source JavaScript-applikation, der almindeligvis bruges til fysisk opbevaring. Som sådan gør dette websted det meget simpelt at oprette en papirpung.

Vigtig note: Når du besøger MyEtherWallet, skal du sørge for at være på det rigtige websted.

Sørg for, at URL’en er korrekt i din browser, og se efter deres bekræftede SSL-certifikat, der ser sådan ud:

MyEtherWallet SSL

Sørg for at bogmærke den korrekte URL og brug den altid til at besøge webstedet, klik aldrig på links i e-mails, twitter, Facebook, Slack, private beskeder osv. Dette skyldes, at der er falske “Phishing” -websites, der er oprettet med lignende URLS designet til at stjæle dine private nøgler og derfor dine kryptokurver.

Pop åbn en webbrowser og gå over til webstedet, og find ud af, hvilken slags adgangskode du gerne vil bruge. En kombination af mindst 15 forskellige tegn, herunder specialtegn og små og store bogstaver, anbefales. Du skal opbevare din adgangskode uden for din computer for sikkerheds skyld og huske på, at denne adgangskode er afgørende for at dekryptere din Ether-tegnebog.

Opret en tegnebog

Efter indtastning af en adgangskode vil du blive forfremmet til at downloade keystore-filen – hvilket betyder, at en Ether-tegnebog gemmes som en fil til dit USB-drev eller din personlige computer, skal du trykke på “Download Keystore” -filknappen på dette tidspunkt.

Keystore-fil

Tillykke, på dette tidspunkt har du med succes genereret en papirether-tegnebog; alt hvad du skal gøre nu er at udskrive det ved at trykke på “PRINT” -knappen, der er leveret til dig. Husk, at papirpungen indeholder din officielle, offentlige Ether-adresse. Denne adresse kan sammenlignes med et IBAN på enhver almindelig bankkonto; derfor kan den offentliggøres. Hvis du angiver din officielle adresse til en anden person, kan denne person derefter sende dig Ether. Men hvis en person får fat i din private nøgle, kan han eller hun få adgang til alle de Ether-midler, du har på din Ether-papir tegnebog.

Vigtigt: Videregiv aldrig din private nøgle til andre mennesker.

Eth Paper Wallet

Ud over at udskrive en papirpung kan du også downloade en JSON-fil fra hjemmesiden. JSON-filen indeholder alle de oplysninger, der vedrører din Ether-tegnebog. Oplysningerne kan downloades, krypteres og endda ukrypteres. Adgangskoden, der blev oprettet i begyndelsen af ​​hele processen, er dog nødvendig til dekryptering. Du kan placere din JSON-fil på et USB-drev for at forhindre, at den går tabt eller forkert.

Brug af Ether med din Ether-tegnebog

Før du bruger din nyoprettede papirether-tegnebog til fuld gas, tilrådes det at overføre en lille smule Ether til din tegnebog som en hurtig test. Når din test er vellykket, skal du være god til at overføre mere Ether sikkert. Du kan indstille din Ether-tegnebog til automatisk at modtage Ether, hvis du besøger en cloud-mining-tjeneste som Genesis Mining. Det anbefales at gemme den officielle offentlige adresse på din tegnebog på din computer, mens du holder din private nøgle skjult andetsteds for at undgå problemer.

Du kan nemt bruge Etherchain for at finde ud af den nøjagtige mængde Ether, der er gemt på en Ether-tegnebog. Bare rolig for at skulle indtaste dine adresseoplysninger i det øverste felt for at søge efter dine oplysninger; Etherchain er legitimt og kompromitterer ikke dine data.

For at sende Ether fra din tegnebog kan du besøge MyEtherWallet. Generelt er der to måder at sende Ether til en anden. Når du er på MyEtherWallet, skal du navigere til siden “Send transaktion”. Hvis du nu brugte en JSON-fil til at oprette din tegnebog, kan du blot vælge din JSON-fil, når du bliver bedt om det, og bruge den til at sende Ether til andre adresser næsten med det samme. Men hvis JSON-filen er krypteret, bliver du bedt om at indtaste adgangskoden. efter dette får du lov til at sende Ether.

Send Ether

Hvis du har besluttet at bruge en standard Ether-tegnebog, skal du blot indtaste eller indsætte din private nøgle, når MyEtherWallet beder om det. Hvis du mener, at nogen måske har observeret din transaktion, og at din Ether-tegnebog er kompromitteret, skal du ikke frygte; du kan nemt overføre al din Ether til en ny tegnebog og ødelægge din gamle papirpung af sikkerheds skyld.

Selvom en papirpung er en af ​​de sikreste måder at sikre dine kryptokurver på, udsætter du stadig din private nøgle på din computer, når du indtaster den på MyEtherWallet-webstedet. Hvis du har ondsindet software såsom en keylogger på din maskine, som kan komme fra et virus eller malware, kan din nøgle stadig blive stjålet. For den ultimative sikkerhed og ro i sindet, anbefaler vi, at du kigger på at bruge en hardware-tegnebog, der tilføjer et ekstra lag af beskyttelse og gør det umuligt at nogensinde stjæle dine private nøgler. Se vores guide til Trezor og Ledger, som er de to mest populære enheder.

Held og lykke og må din Eth være for evigt sikker!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me