Blockchain Games: Den nuværende tilstand af Blockchain Gaming Technology

Blockchain-spil

Kollisionen mellem blockchain-teknologi og spil giver et stort løfte for væksten i begge brancher. Innovationer inden for det spirende felt inden for blockchain-spil har skubbet grænserne for ikke-fungible aktiver og er klar til at fortsætte med at levere ny udvikling inden for andre områder som skalerbarhed.

Spillere var nogle af de tidlige adoptere af kryptokurver, da de allerede var fortrolige med mange virtuelle valutamodeller i spillet og så fordelene ved at integrere kryptovaluta-netværk i domænet..

ESports-branchen er blomstrende, og det er kun et spørgsmål om tid, før dens stigning meningsfuldt kombineres med kryptovaluta-betalingssystemer og decentrale modeller.

Blockchain-spil

Mens sammensmeltningen af ​​spil og blockchain viser et stort potentiale, er der stadig mange forhindringer, der står over for dets udvikling, der skal overvindes for at det kan nå almindelig vedtagelse.

Det nuværende landskab

Når man analyserer det nuværende blockchain-spillandskab, er det nemmest at opdele feltet i de fordele, som integrationen af ​​de to har råd til, og den nuværende såvel som fremtidige forhindringer, der står over for vedtagelsen.

Fordele ved Blockchain Gaming

Blockchains giver et nyttigt værktøj til spillere af forskellige årsager, herunder decentraliserede aktivbytter, verificerbar knaphed på virtuelle objekter og samleobjekter, hurtige og sikre betalingsnetværk og en mulighed for udviklere til korrekt at tjene penge på deres kreationer.

På den anden side har søgningen efter løsninger til at levere bæredygtige og sjove blockchain-baserede spil ført til nogle spændende innovationer inden for blockchain-skalerbarhed og oprettelse af aktiver.

Den mest populære implementering af blockchain-teknologi til spil er med ikke-fungible aktiver. I spil kan disse aktiver være alt fra spilskind til virtuelle kort, der er en del af et specifikt spil, der er verificerbart knappe. Ægtheden af ​​individuelle virtuelle genstande er garanteret ved hjælp af smarte kontraktstandarder som f.eks ERC-721 ikke-svampelig tokenstandard og den nyere ERC-1155 referenceimplementering.

Et almindeligt problem, der plager spil, er manglende evne til at bevise oprindelsen til specifikke virtuelle genstande, hvilket fører til svig. Smarte kontrakter giver brugerne tillid til, at de modtager autentiske varer, da de er bundet til blockchain.

Ikke-svampelige poletter

Læs: Hvad er ikke-svampelige tokens? Enestående & Autentiske digitale aktiver

Udveksling af sådanne varer i spillet er blevet en lukrativ industri – anslået til at være værd $ 50 mia – der forventes at stige i størrelse hurtigt. Ikke kun er branchen inden for spiludveksling meget lukrativ med ældre videospil som Call of Duty og Counter-Strike, men med populære blockchain-baserede spil som Cryptokitties, der faktisk er bygget på en blockchain.

Det har været målet for nogle bemærkelsesværdige platforme, herunder voks at lette udvekslingen af ​​virtuelle varer i spillet og kryptosamlerobjekter., OpenSea, og Sjældne bidder. Disse markedspladser fungerer som decentrale børser for ikke-fungible aktiver og giver brugerne frihed til at interagere på en P2P-måde, der giver en udsættelse fra nuværende centraliserede modeller..

Decentraliserede børser har potentiale til i sidste ende at udvikle sig til travle markedspladser i forskellige brancher fra finansielle aktiver til fysiske aktiver bundet til en blockchain.

En af de mest synlige fordele ved kryptokurver til spil er deres anvendelighed som hurtige og sikre betalingsnetværk. Betalingsfordelene ved kryptokurver er især nyttige til eSports, oprettelse af native-tokens i spillet og kørsel af sømløse transaktioner på decentraliserede børser.

Platforme som OpenSea giver brugerne mulighed for at betale for virtuelle samleobjekter ved hjælp af Ether, mens andre decentrale børser som Wax gør det muligt for brugere at betale i det oprindelige WAX-token.

Platforme som Enjin tillader yderligere udviklere at opbygge fungible virtuelle valutaer og aktiver i spillet som en del af deres unikke økosystem. Langt om længe, Unikoin guld er en eSports væddemålsplatform, der giver brugerne mulighed for at deltage i decentraliseret spil ved hjælp af det oprindelige UKG-token på platformen.

Læs: Begyndervejledning til Enjin

At tjene penge korrekt på spiloprettelser har været et irriterende problem for mange spiludviklere. Gennem tilvejebringelse af direkte skabere-til-forbruger-mulighed giver blockchains spiludviklere mulighed for at opbygge og distribuere deres produkter uden behov for dyre mellemled.

Dette giver dem også fuld kontrol over den digitale rettighedsstyringsproces. Udviklere kan yderligere tjene penge på spil gennem unikke tokens eller aktiver i spillet som en del af spillets design og modtage automatiserede betalinger i kryptokurver ved at udnytte smarte kontrakter.

Bagsiden af ​​at integrere blockchain og gaming er den innovation, som fremskridt inden for blockchain-gamingløsninger har produceret til den bredere blockchain-industri.

Som tidligere nævnt er ERC-1155 referenceimplementeringen som en ny standard for ikke-fungible aktiver et vigtigt skridt i deres udvikling og blev oprettet af Enjin. Enjin har også produceret en platform, der leverer SDK’er til forskellige ældre spilmotorer inklusive Unity, Unreal og Godot, der indeholder smarte kontrakter.

Fremskridt inden for skalerbarhed som følge af søgningen efter skalerbare spilløsninger er kommet i form af sidekanaler med The Loom Network og deres nyligt udgivne SDK. Som en lag 2-skaleringsløsning til Ethereum kan udviklere bruge DPoS sidekæder som en del af Loom-udbuddet til opbygning af skalerbare og bæredygtige dapps.

Hindringer overfor Blockchain Gaming

Den primære hindring overfor skæringspunktet mellem blockchain og gaming er meget klar, skalerbar. Det samme problem, som den bredere industri står over for, er at hæmme bæredygtigheden og den faktiske nytte af nuværende blockchain-baserede spil.

DappRadar er et fremragende værktøj til evaluering af aktiviteten af ​​decentrale applikationer bygget oven på Ethereum og viser en åbenlyst åbenlyst mangel på brugere til blockchain-spil og decentraliserede aktivudvekslinger.

Mens de stadig er i de tidlige stadier, repræsenterer tendensen en samlet mangel på bæredygtighed for blockchain-baserede spil i øjeblikket. Gasomkostninger på Ethereum kan være uoverkommeligt høje i tider med overbelastning i netværket, og mange engang håbefulde spilapps er faldet i uklarhed efter lanceringen.

Centraliserede spil og spilplatforme har klare fordele i forhold til blockchain-baserede spil lige nu. Imidlertid interessante hybridløsninger som Ethereum-baserede Gods Unchained kan give en vis indsigt i, hvordan centraliserede og decentrale modeller kan kombineres.

Gods Unchained kører på en central server og drives af Unity, der ikke skelnes i gameplay fra de fleste spil i dag; kortene er dog ikke-fungible ERC-721-aktiver på blockchain, der kan handles på decentrale markedspladser.

Et andet problem som følge af begrænsninger i skalerbarhed er det nuværende omfang af spil, der kan oprettes på et blockchain-netværk. Langsom netværkshastighed og mangel på udvikleraktivitet har ført til, at mange spil er enkle iterationer af populære mobilspil eller samlefokuserede spil.

Dette er på ingen måde et langsigtet problem, men da nogle fascinerende projekter som Decentraland fokuserer på at skabe tredimensionelle verdener og spil begynder at skifte mod mere ambitiøse mål.

Decentraland Guide

Læs: Begyndervejledning til Decentraland

Problemet med skalerbarhed vil i sidste ende afgøre, hvilke platforme der ser størstedelen af ​​interaktive spil bygget på dem, og hvilke der bliver en mere ikke-fungibel aktivfokuseret model. Uanset hvad begrænser skalerbarhedsbegrænsninger bæredygtigheden af ​​langt de fleste blockchain-spil i dag.

Det blomstrende eSports-marked

ESports-markedet vender hovedet, da det konstant vokser i et tempo, der overstiger forventningerne. Domineret af store spillere som Valve Corporation, Riot Games, og Activision Blizzard, eSports er i øjeblikket på banen til en samlet værdi på mere end 138 milliarder dollars med et hurtigt voksende globalt publikum på mere end 380 millioner brugere.

Præmiepuljer i eSports dværger også andre sportsgrene. For eksempel den aktuelle DOTA 2 Turneringspræmiepuljen 2018 er lige under $ 25 millioner, mere end det dobbelte i årets Masters PGA Tour store mesterskabspung af 11 millioner dollars. Det er klart, at muligheden på eSports-markedet for vækst og integration med kryptovaluta-netværk er enorm.

Nogle tidlige iterationer af integrationen af ​​blockchain og eSports er allerede i gang med projekter som Unikoin Gold. Yderligere implementeringer vil potentielt se et paradigmeskift i strukturen i eSports-virksomhedens landskab.

Virksomheder som Valve, Riot Games og Activision Blizzard – i sammenhæng med at sammenligne med andre sportsgrene – fungerer effektivt som både sporten, den regerende liga og distributøren af ​​indholdet.

For eksempel er Valve Corporation skaberen af ​​den massivt populære DOTA-serie (i øjeblikket på DOTA 2), så i virkeligheden ejer Valve ikke kun spillet, men opretter også turneringerne og distribuerer indholdet. Dette ligner en enhed, der ejer basketballsporten, NBA og mediedistributionsrettighederne.

Gaming og eSports-kryptovalutaer

Læs: Vejledning til spil og eSports-kryptovalutaer

Mens modellen klart fungerer og fremskynder væksten i branchen, er mindre udviklere effektivt udelukket fra at konkurrere med sådanne organisationer, og der er en væsentlig høj barriere for adgang til markedet.

Decentralisering af spiludviklingsmodellen giver mange udviklere og mindre virksomheder mulighed for at levere deres produkter direkte til forbrugeren og tilbyde en helt ny generation af kreative spil, der er tilgængelige for alle.

Spil som DOTA og Counter-Strike vil utvivlsomt forblive ekstremt populære blandt spilfans, men blockchain- og kryptovaluta-netværk skaber mulighed for en ny bølge af valg, der i sidste ende kan tage markedsandele fra disse eSports-giganter. Decentraliseret eSports teamadministration og rekrutteringsplatforme som f.eks Drømmehold er et tidligt eksempel på denne tendens.

Konklusion

Skæringspunktet mellem blockchain-teknologi, kryptokurver og spil er lovende. Kombineret med den meteoriske stigning i eSports og en mulighed for udviklere til korrekt at tjene penge på og deltage i spilfællesskabet, vil krydset helt sikkert lette et nyt spillandskab.

Fremkomsten af ​​blockchain-spiltrenden er dog ikke uden forhindringer. Skalerbarhedsproblemer forbyder lovligt udviklingen af ​​mange spil på dette tidspunkt og skal løses, inden branchen kan nå sit potentiale. Når denne forhindring er overvundet, skal du kigge efter blockchain-spil.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me