Vejledning til Weiss Cryptocurrency Ratings: Nyttig eller fejlbehæftet?

Cryptocurrency er vokset som en investeringsmulighed for flere enkeltpersoner og for institutionelle investorer. De fleste af dem har opbygget deres egen opfattelse af, hvad de skal tage i betragtning, når de investerer i kryptokurver. Men der var ikke enighed, og investorer havde ikke en klar idé om, hvilke kryptokurver der havde de bedste muligheder for at få succes, da markedet er så overfyldt, og en masse misinformation og FUD vises online.

Weiss Cryptocurrency Ratings

Det er her, Weiss Cryptocurrency Ratings kommer ind. De blev grundlagt i 1971 og er en respekteret udbyder af traditionelle investeringsvurderinger, der har rådgivet folk i årevis om aktie- og aktieinvesteringer. Med den eksplosive vækst af kryptokurver besluttede de at gå ind på kryptomarkedet og producere en lignende rapport for de mest populære kryptokurver på markedet.

Som altid er vi skeptiske, når traditionelle virksomheder prøver at påtage sig kryptoverdenen, så lad os se nærmere på deres rapport.

Weiss Cryptocurrency Ratings

Hovedintentionen bag Weiss Cryptocurrency Ratings er at give klarhed over det uregulerede og slappe kryptokurrencymarked ved at give robuste og upartiske ratings. Virksomheden forklarer, at de er det første finansielle kreditvurderingsbureau, der vil evaluere kryptokurver og gavne investorer bedre information.

EN udmelding frigivet af Weiss Cryptocurrency Ratings lyder som følger:

“Vi er stolte over at være det første finansielle kreditvurderingsbureau, der giver den fordel til investorer – for at hjælpe med at undgå hypen, samtidig med at vi identificerer de få solide og lovende kryptokurver, der virkelig fortjener deres hårdt tjente kontanter.”

Weiss-klassificeringer forklaret

Den officielle frigivelse var den 24. januar, og 74 kryptokurver blev evalueret. Bitcoin, den mest berømte kryptokurrency, modtog en C + -vurdering på grund af de skalerbarhedsproblemer, som den virtuelle valuta står over for. Det er klart, at vurderingen kan ændres, så snart Lightning Network frigives. Ud over det, hvis Segregated Witness (SegWit) bliver vedtaget af de vigtigste kryptoplatforme på markedet, kan Bitcoin-rating muligvis forbedres.

For at få et klart overblik over vurderingen forklarer den officielle hjemmeside for Weiss Ratings, at investorer skal fortolke Weiss Cryptocurrency-skalaen med disse vilkår:

  • A = fremragende
  • B = god
  • C = retfærdig
  • D = svag
  • E = meget svag

Martin D. Weiss, grundlægger af Weiss Ratings, forklarede under en interview på CNBC, at agenturet bruger en computermodel til at bedømme kryptokurverne. Computerprogrammet bruger fire forskellige målinger: risici, belønning, teknologi og grundlæggende aspekter af adoption og sikkerhed.

”Du kan have et godt teknologiindeks – alle brikkerne er på plads til en meget flot, stærk valuta,” kommenterede han. “Men medmindre det faktisk er realitetstestet på markedet, lykkes det muligvis ikke, og det er det, denne sidste, fjerde indeks test.”

Weiss Ratings januar og februar 2018

De fleste af cryptocurrency-klassificeringerne har været mellem C- og C +, for at være mere præcise, var 54 kryptokurver placeret i C-området. 15 blev evalueret blandt D-intervallet. Der var kun 5 virtuelle valutaer i B-intervallet og slet ingen A eller E. Ethereum, Steem, Cardano, EOS og NEO, hvor de eneste kryptokurver viser et grønt badge mellem B- og B.

Mærkeligt nok har Cardano – et kryptoprojekt uden noget fungerende produkt endnu scoret højere end Bitcoin, den oprindelige kryptokurrency med et fungerende produkt brugt af millioner over hele verden.

Weiss-rapport

Weiss Ratings-rapport, Download den fulde rapport her (PDF)

Da det var den første kryptokurrencyvurdering, blev de fleste af kryptokurverne vurderet meget nøje. Der var ingen klar vinder eller taber, bare nogle D og B kontrasterede med C-skalaen.

Den anden udgave af vurderingen, der blev frigivet den 23. februar, var situationen anderledes. Panoramaet var en anden. Virksomheden frigav nogle E og A for første gang og øgede mængden af ​​B og D. Tabellen sluttede på denne måde: 49 C, 13 D, 8 B, 7 E og 1 A.

NEO og Bitcoin kontrovers

Det er klart, at ratings muligvis kommer nogle kryptokurver og investorer til gode, mens de skader andre projekter. Dette er, hvad der skete med NEO og Bitcoin.

Den eneste kryptokurrency med A-rating var NEO, også kendt som Kinas Ethereum. NEO er en platform, der tillader ICO’er og smarte kontrakter. I øjeblikket er denne kryptokurrency den 7. vigtigste ved markedsværdi med $ 7,74 millioner dollars og en pris pr. Valuta på $ 119,02, ifølge til Coinmarketcap.

Da NEO har modtaget den første A-rating, forklarede virksomheden, at deres ratings er baseret på analyse og matematiske modeller. Hensigten blev frigivet efter at have modtaget nogle negative kommentarer fra Bitcoin-samfundet.

Bitcoin.com skrev:

”Tildeling af NEO og A bekræfter i kritikernes øjne, at Weiss – et firma uden baggrund i kryptokurrency – ikke forstår den branche, det vurderer. Hvilken slags skævt ratingsystem placerer på verdens mest centraliserede kryptovaluta-ligaer foran en af ​​de mest decentraliserede (bitcoin)? “

Bitcoin modtog i februar den samme tegnsætning som i januar en C +, selv efter at have genvundet 5 procentpoint af markedsandelen. Bitcoin-dominansen var 34% den 23. / 24. januar og nåede 39% en måned senere.

Bitcoin er den vigtigste kryptokurrency i dag med en samlet markedsværdi på over 200 milliarder dollars og en pris pr. Bitcoin på 11.550 dollars.

Nogle eksperter i sagen er enige i Bitcoin-holdningen over for NEO. De hævder, at NEO er et centraliseret netværk sammenlignet med Bitcoin. Tilsyneladende spiller decentralisering i Weiss Ratings ikke en vigtig rolle som andre faktorer beskrevet tidligere.

Eric Wall, forfatter på Bitcoin.com, forklarede, at NEO bruger en delegeret byzantinsk fejltolerant konsensusalgoritme, hvor NEO-indehavere vælger nogle noder til at stå for konsensusprocessen. Hvad der gør opmærksom på, er at NEO i øjeblikket kun har 7 aktive noder, der drives af NEO-stiftelsen.

I sin Twitter-konto, Eric Wall skrev:

”Så hvad bruger NEO? Angiveligt bruger NEO en delegeret byzantinsk fejltolerant konsensusalgoritme. Dette betyder, at NEO-indehavere vælger et sæt noder til at stå for konsensusprocessen. I øjeblikket er det kun 7 (!) Noder, der drives af NEO Foundation, stort set som Ripple. ”

GameCredits, en anden kryptokurrency med en D + i begge Weiss Ratings-udgivelser, har chokeret holdet bag denne virtuelle valuta. GameCredits har et team på over 100 medlemmer, der arbejder regelmæssigt på projektet, og har etableret flere partnerskaber med virksomheder som Unity.

Ratingen påvirkede ikke negativt GameCredits pris. Efter den første udgivelse værdsatte kryptokurrency faktisk 20% i de næste dage.

Konklusion

Weiss Ratings blev grundlagt i 1971 og hjælper institutionelle investorer med at analysere kryptovalutamarkedet på en mere teknisk måde. De to gange, hvor vurderingen blev frigivet, syntes kryptovalutamarkedet ikke at reagere på nogen særlig måde. Virkningen, som denne rating kan have på markedet, synes begrænset.

Med voksende interesse for kryptovaluta overalt i verden og flere institutioner, der regulerer kryptovalutaer, er det vigtigt at have et ratingbureau, der evaluerer de vigtigste kryptokurver. I fremtiden kan andre vigtige institutioner begynde at frigive deres egne ratings og skabe et lignende system som det, der findes i dag på aktiemarkedet..

Endelig, når vurderingerne har fungeret i længere tid, vil bedre konklusioner og analyser være tilgængelige. Investorer vil sammenligne præstationer i lang tid og se på, hvilke begivenheder der havde størst indflydelse på markederne og kreditvurderingerne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me