Jagt på næste Bull Run: Hvad kan udløse slutningen på bjørnemarkedet?

Cryptocurrency Bull-Run

Det vilde og skøre marked hidtil i 2018 har testet alle undtagen de mest solide – og nogle vil sige vildfarende – spillere. Højdepunkterne, der blev nået i december, varede i knap en måned og nåede til sidst et niveau i februar-tidsrammen. Genopretningen fra det fald er sket i anfald og start med en stor del af frygt, usikkerhed og desinformation (FUD) på siden. Vi skal se på anatomi i den ustabile december-februar periode og forsøge at udslette, hvad der kunne føre markedet ud af dets nuværende skur med den sædvanlige advarsel om, at intet nogensinde er sikkert i kryptosfæren.

Cryptocurrency Bull-Run

Boblen, Burst

I december hævdede Bitcoin $ 20.000-mærket. For mange eksterne observatører var dette begyndelsen på en ny tidsalder for kryptokurrency. Den forrige high var blevet knust, og Bitcoin syntes at trække mange Bitcoin-alternativer med på turen. Ripple, en mønt med en samlet forsyning på 100 milliarder, nåede den utrolige pris på $ 3,65 i denne periode. Som et resultat kom mange nye penge ind på markedet, da små kryptoevangelister mødtes med deres familier i løbet af ferien og prædikede kryptoevangeliet. Ikke at springe ind var galskab, argumenterede de. Markedet var midt i en ny Bitcoin-pumpe, den samme type pumpe, der forvandlede digital pizzaændring til millioner. Men denne gang var det ikke kun Bitcoin. Hver mønt så ud til at være på grænsen til maning. Og der var så mange at vælge imellem, nogle med priser langt under en cent. Hvem kunne modstå tanken om, at en $ 5-regning, der kastes i krypto i dag, kunne være tusinder værd på få uger?

Psykologi i en markedscyklus, billede af Wallstcheatsheet

Ligesom det brast dog decemberboblen. Denne ordlyd er omstridt, men få vil hævde, at december repræsenterede et unikt punkt i kryptopriseringshistorikken. Finansielle observatører er stadig delt om, hvad der præcist forårsagede den pludselige prisstigning, selvom en pludselig stigning i handelsvolumener næsten helt sikkert er roden til det. Hvad alle dog kan være enige om, er at prisstigningerne ikke var bæredygtige. Få råvarer eller værdipapirer tåler faktisk et marked, der stiger med $ 2.000 på 20 minutter – noget Bitcoin praktisk gjorde den 7. december..

Ligesom der er forskellige meninger om, hvad der forårsagede de pludselige stigninger, er der forskellige meninger om, hvorfor det efterfølgende nedbrud førte til en sådan langvarig rille. Vi er stadig i den skur, faktisk, da de fleste mønter ser ud til at have stabiliseret sig omkring deres priser i slutningen af ​​februar, midten af ​​marts. At forstå nøjagtigt, hvorfor sporet fortsætter, er sandsynligvis nøglen til at finde ud af, hvilke faktorer der vil føre til næste tyrløb.

Den asiatiske tiger

Asien har været lidt af et wildcard hidtil i år vedrørende kryptokurrency. Kina har gradvist blødgjort sin opfattelse, ligesom Korea og andre større asiatiske finansmarkeder. Disse markederes opstramte natur er faktisk blevet citeret som en faktor i Bitcoins kamp for at komme sig efter januarnedbruddet.

Det ser dog ud til at ændre sig ganske hurtigt. Cryptocurrency er en naturlig pasform for nogle asiatiske markeder på overraskende måder. Kinas tidligere fjendtlighed over for kryptokurrency er aftaget noget nu, da den centraliserede regering har indset, at nogle mønter – især EOS – kan manipuleres for landets / partiets interesser. Dette er ikke nødvendigvis en frygtelig ting for kryptokurrency som helhed på trods af de orwellske undertoner. Officiel kinesisk adoption betyder en enorm stigning i nye investorer, og det vil sandsynligvis have en enorm udblødningseffekt for ikke-statslige økonomier. Det er trods alt en åben hemmelighed i Kina, at partiet ikke har noget imod en lille kapitalist, der dapper på siden. Kina har endda lanceret sin egen månedlige placering på 30 kryptokurver. Forudsigeligt topper EOS listen, hvor Bitcoin kommer ind på en fjern 17..

Kina ICO'er

Læs: Kina bruger ICO’er til at undgå amerikanske investeringsbegrænsninger?

Der er også en interessant teknisk sideshow vedrørende Kina. Den amerikanske præsident Donald Trumps velkendte 232 takster på stål og aluminium har en mindre, grimere fætter – 301. Sagen 301 er et direkte angreb mod Kinas “Made in China 2025” -initiativ. Det er frem for alt et forsøg på at straffe tidligere kinesiske intellektuelle ejendomstyverier ved at forhindre kinesiske virksomheder i at investere i eller modtage amerikansk teknologi. Nogle observatører siger, at dette kan have den virkning at skubbe kinesisk teknologi ud af sit traditionelle medicinske og industrielle styrehus til finansielle produkter, som kryptokurrency..

Den asiatiske kryptohistorie handler heller ikke helt om Kina. Korea ser ud til at løsne sine begrænsninger på de første mønttilbud, og det koreanske marked er fortsat en entusiastisk investor i kryptokurrency som helhed. Hvis markedet skal komme sig inden 2019, siger nogle observatører, at asiatiske investeringer og muligvis asiatiske teknologier vil lede det.

Klik for at ”like”

Mens kryptokurrencypriserne led, og den amerikanske lovgivningsmæssige situation forblev uklar, forbød en række virksomheder direkte kryptovalutaannoncering på deres platforme. Facebook eksemplificerede denne praksis, og det kunne virkelig ikke være kommet på et værre tidspunkt for markedet. Ved at blokere for reklamer på meget anvendte teknologiportaler kvalt disse virksomheder potentielle nye investeringer på et tidspunkt, hvor markedet havde mest brug for det.

Forbud mod kryptovalutaannoncering

Læs: Tech Giants forbyder kryptovaluta-reklame

Facebook har imidlertid meddelt, at de vender sit reklameforbud for kryptokurrency tilbage. Dette kan potentielt være store nyheder for både adoption og nye alternative møntprojekter. Kernen er Facebook en reklameplatform. Det sker bare så, at det navnepladeprodukt, Facebook reklamerer for, er dets brugere. Men med den slags udbredte adgang kan kryptokurrency muligvis bare få den eksponering, den har brug for, for at udløse en ny runde af fællesmandsinvestering.

Store penge kommer til byen

Facebook reviderede sandsynligvis sin annoncepolitik som svar på mere kryptokontrol fra den amerikanske regering. Anti-autoritær, selvom krypto kan være, yderligere skatte- og reguleringsklarhed fra alle verdensregeringer – men vigtigst af alt USA – er gode ting for markedet som helhed. Dette skyldes institutionelle investorer. Institutionelle investeringsselskaber er af deres art konservative. De skal være, fordi de ikke er køretøjer til spekulation; de er fonde med langsom vækst til pensioner, 401 tusinder, store investeringsbanker og lignende.

Coinbase forældremyndighed

Læs: Coinbase lancerer Crypto Custody Service for institutionelle investorer

Cryptocurrency var tidligere et spil for den hensynsløse. Gevinstene var potentielt enorme, men også tabene. Og der var virkelig ingen garanti for, at disse gevinster ikke ville blive beskattet til glemsel eller – endnu værre – på en eller anden måde erklæret ulovlig eller ugyldig i henhold til amerikansk lov. Men med øget klarhed om USA’s lovgivningsmæssige holdning er vandet ryddet, og institutionelle investorer dypper allerede i tæerne. Denne form for massiv likviditetsindsprøjtning kunne producere en pæn feedback-loop. Flere store penge i spillet reducerer kryptos varemærkevolatilitet og tiltrækker endnu flere institutionelle penge, hvilket reducerer volatilitet osv. Osv..

Det er farligt at bruge en krystalkugle overalt i kryptokurrencymarkedet, men det synes sandsynligt, at asiatiske investeringer, modstridende Silicon Valley-accept og fremkomsten af ​​store institutionelle investorer vil føre Bitcoin og dens alternative mønthorde ud af dette bjørnemarked. Når bjørnen er tilbage i hulen, er det desuden muligt, at højdepunkterne i december vender tilbage. Der var trods alt intet strukturelt galt med decemberpriserne – det var bare, at de dukkede op for hurtigt. I det næste store bull run kan højdepunkterne i december blive betragtet som en slags startplatform for endnu større – men mere bæredygtige – gevinster.

Referencer

  1. https://coinmarketcap.com/currency/ripple/
  2. https://www.investopedia.com/news/what-was-behind-bitcoins-insane-price-moves-dec-7/
  3. https://ethereumworldnews.com/why-china-will-drive-the-next-crypto-bull-run/
  4. https://news.bitcoin.com/chinas-crypto-rankings-eos-ethereum-bitcoin/
  5. https://www.forbes.com/sites/naeemaslam/2018/06/26/chinas-answer-to-us-ban-icos/#3df5dba4181e
  6. https://www.cryptorecorder.com/2018/06/27/facebook-reverses-crypto-ad-ban-bitcoin-decoupling-and-altcoin-rally-is-coming/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me