Hvordan Bitcoin og kryptovalutaer hjælper udviklingslande

Udviklingslande

Kryptovalutaer har potentialet til at ændre livet for nogle af verdens fattigste og mest desperate mennesker til det bedre. Cryptocurrency kan forbedre livene ved at hjælpe beboere i udviklingslande med at deltage i den globale økonomi og flygte fra fattigdom.

Hyperinflation, fattigdom, mangel på job, manglende adgang til bank, mangel på kapital og dårlig adgang til markeder er blandt de problemer, som altcoins kan hjælpe folk i udviklingslande med at løse. Dette opnås ved at give alle i verden adgang til moderne bank- og finansielle tjenester gennem blockchain.

Der er nu mange iværksættere, økonomer, hjælpeansatte og bankfolk, der tror, ​​at en kombination af kryptokurrency og mobiltelefoner vil give verdens dårlige adgang til den globale økonomi.

Udviklingslande

Hvordan mobiltelefoner og kryptovaluta kan frigøre de fattige

Mere end 10 milliarder dollars i penge blev deponeret og trukket gennem M-Pesa peer-to-peer (P2P) app i Kenya mellem juli og september 2016, Mobile World Live rapporteret. M-Pesa tilbudt af Safari.com havde 20,7 millioner brugere i Kenya alene sidste år.

Mange virksomheder forsøger at replikere MPesas succes ved at tilbyde kryptokurrency-banktjenester via apps. Et firma kaldet MicroMoney hævder at have ydet 40.000 lån til mennesker i Myanmar (Burma), Cambodja, Thailand, Indonesien og Sri Lanka gennem sit blockchain-baserede system. Systemet inkluderer en telefonapp, der er tilgængelig via Google Play.

MicroMoney’s mål er at stille grundlæggende banktjenester som lån til rådighed for verdens 2,5 milliarder mennesker uden bank. De ikke-bankede mangler bankkonti; og kan bo hundreder af miles fra en bank, men de har stadig brug for penge.

Virksomheder som MicroMoney og Nebeus håber at nå dem, fordi mange af dem har mobiltelefoner. Nebeus planlægger at tilbyde kryptokurrency-støttede lån til ikke-banker.

Nebeus

At hjælpe de ikke-bankede kan styrke kvinder; fordi omkring 55% af verdens unbankede er kvinder, Verdensbanken rapporteret. Uden bankkonti kan folk ikke ansøge om lån, købe hjem, spare penge, drive forretning online og modtage offentlige fordele.

Styrkelse af forretningsfolk

Et andet firma, der forsøger at bygge videre på MPesas succes, er BitPesa; som er designet til at hjælpe importører i Kenya, Nigeria, Tanzania og Uganda med at modtage betalinger fra eller sende penge til Europa, USA og Kina.

BitPesa hævder at have 6.000 brugere i mere end 85 lande. Det hævder også, at disse brugere har foretaget over 17.000 transaktioner gennem sin blockchain.

Håbet er at tilskynde til iværksætteri ved at lade forretningsfolk modtage betalinger i flere valutaer. BitPesa forsøger at fjerne en af ​​de største hindringer for iværksætteri i udviklingslande; manglende adgang til banker.

BitPesa

Ikke-bankbaserede beboere i udviklingslande er ofte ikke i stand til at gå ind i import- eller eksportvirksomhed, fordi de ikke har nogen måde at konvertere deres valutaer til mere accepterede penge som f.eks. US dollar. Dette kan gøre det umuligt for iværksættere at behandle betalinger, betale for leverancer og udstyr og modtage lån eller kreditlinjer.

BitPesa og løsninger som TenXs digitale tegnebog; som er designet til at konvertere flere altcoins til fiat-valutaer, kan løse det. En fordel for TenX’s tegnebog antages at have et Visa-betalingskort, der muligvis giver adgang til kredit. Forhandlere, der bruger TenX, kan muligvis modtage Visa-kredit- eller betalingskortbetalinger og øge deres forretning.

TenX-websted

En anden fordel for systemer som BitPesa er, at de sender penge direkte til mennesker i udviklingslande i stedet for bureaukrater eller hjælpearbejdere. Traditionel udenlandsk bistand stjæles ofte af korrupte embedsmænd eller når kun ud til bestemte mennesker såsom tilhængere af en lokal leder.

Løsninger som BitPesa kan lægge kontanter i lommerne på lokalbefolkningen, der bruger det i deres lokalsamfund på lokale virksomheder. Langsigtede fordele kan omfatte jobskabelse; og hæve skattegrundlaget for nationer, som kan give flere penge til skoler og veje.

Humaniq

Hvordan Ethereum kan hjælpe flygtninge

Selv FN’s Verdensfødevareprogram bruger kryptokurrency til at hjælpe de fattige. Programmet begyndte at bruge Ethereum til at sende midler til 10.000 flygtninge i Jordan i maj 2017, Market Mad House rapporteret.

Programmets finansdirektør Houman Haddad håber at bruge Ethereum til at sende betalinger til op til 500.000 flygtninge i 2018. De første Ether-betalinger blev uddelt som kuponer, men FN har planer om at begynde at foretage direkte kryptokurrencybetalinger i fremtiden.

FN eksperimenterer med Ethereum, fordi det kan sendes til apps på mobiltelefoner. Mange af nutidens flygtninge har mobiltelefoner, men ingen adgang til banker. Opsætning af et mobiltelefontårn kan være billigere og hurtigere end traditionel nødhjælpsindsats. En anden anvendelse for Ethereum er at betale lokale leverandører, der leverer tjenester og forsyninger til FN-programmer.

Overvinde inflation

Kryptovaluta kan løse et af de største problemer for mennesker, der bor i nogle udviklingslande: inflation. Folk i nogle nationer er fattige, fordi deres penge er værdiløse. Korrupte eller inkompetente regeringer kan tjene penge værdiløse ved blot at udskrive for meget af dem.

Dette er tilfældet i Venezuela; som lider under 1.600% inflation eller hyperinflation takket være præsident Nicholas Maduros politik. Under Maduros regime; valutaen eller Bolivar er værdiløs, og det kan tage op til en halv måneds løn at købe en Big Mac på McDonald’s.

Inflationsraten i Venezuela nåede 500% i december 2017, Bloomberg rapporteret. Der er andre data, der indikerer, at inflationen i Venezuela kan være så høj som 4.000%.

Venezuela

Tusinder af venezuelanere har fundet en måde at undslippe hyperinflation; og Maduros politikker ved at udvinde Bitcoin, Atlanterhavet rapporteret. Venezuelanere bruger simpelthen deres lands billige elektricitet til at udvinde eller høste Bitcoin fra blockchain. Til gengæld får de en valuta, der stiger i værdi, mens Bolivar styrter.

Bitcoin minearbejdere kan tjene omkring $ 500 om måneden, hvilket er en formue i Venezuela. Det er penge nok til at fodre en familie på fire og købe basale forsyninger som bleer og insulin. Vigtigere; Venezuelanere kan købe varer, de har brug for online med Bitcoin, eller bruge det til at købe Amazon-gavekort til at købe de forsyninger, de har brug for.

Ikke overraskende har alle mulige mennesker, herunder politikere, politibetjente og universitetsprofessorer, taget minedrift af Bitcoin. Ikke engang en politiets nedbrud har været i stand til at stoppe Bitcoin- og Ethereum-minedrift i Venezuela. Ethereumminedrift er ved at fange i Venezuela, fordi det er lettere; og kræver ikke specielle computere, som Bitcoin-minedrift gør.

Nogle økonomer mener nu, at kryptokurvedrift er det eneste, der holder den venezuelanske økonomi i gang. Selv politiets nedbrydning tilskynder minedrift; fordi korrupte politiet simpelthen beslaglægger Bitcoin-minerigge og begynder at bruge dem til at tjene penge.

Udskiftning af korrupte finansielle systemer

En anden anvendelse af kryptokurrency i lande, der er plaget af inflation, er som besparelse. Cirka 37% brugere af BitFinance-løsningen i Zimbabwe bruger Bitcoin-beholdninger som en sparekonto, kvarts rapporteret.

Bitcoin bruges som opsparing, fordi det er langt mindre sårbart over for inflation end Zimbabwes dollar. Få mennesker i Zimbabwe stoler på deres nations papirpenge, fordi landet led en inflation på 500 milliarder procent i 2009.

Dette førte til sammenbruddet af Zimbabwes finansielle system, hvilket gjorde det lettere for folk at acceptere kryptovaluta som et alternativ. Observatører har bemærket lignende udviklinger i andre dele af Afrika.

Lokale handlende og aktivister i Nigeria og Sydafrika mener, at kryptokurver kan demokratisere økonomien ved at give gennemsnitsfolk adgang til kontanter, rapporterede Lorenzo Fioramonti fra University of Pretoria. Fioramonti blev interesseret i kryptokurrency, da han opdagede, at hans studerende i Sydafrika brugte den.

Fioramonti mener, at kryptokurrency og andre teknologier omdanner pengesystemer fra centraliserede til decentrale systemer. I et centraliseret system dirigeres penge gennem et centralt clearinghus – såsom en centralbank eller en betalingsprocessor som MasterCard.

Decentrale netværk er peer-to-peer, hvilket betyder, at penge overføres direkte fra en person til en anden. Dette gør det lettere for gennemsnitlige mennesker at komme rundt på regeringskontrol og sværere for embedsmænd at stjæle eller gribe penge.

Fioramonti mener, at der vil være en lang række valutaer i fremtiden; og at kryptokurver kun vil være et af mange udvekslingsmedier, der er tilgængelige for mennesker i udviklingslande. Han mener også, at peer-to-peer-løsninger som kryptokurrency vil føre til en bedre og mere åben økonomi i udviklingslande.

Gør det lettere at sende penge

En anden måde, hvorpå kryptokurrency kan hjælpe udviklingslande, er at gøre det lettere for indvandrere at sende penge til folk, der er hjemme.

Mønter.ph

Beboere i udviklede lande, for det meste indvandrere, sender omkring 26 milliarder dollars om året i pengeoverførsler til venner og familie i udviklingslande, anslået FocusEconomics. For meget af disse penge spildes, fordi processen er dyr og besværlig.

En nigerianer i London, der ønsker at sende penge til sin mor derhjemme, skal muligvis til en pengeoverførselsbutik. Der skal han betale flere pund for en overførsel. For at modtage det skal hans mor muligvis gå til en bankoverførselsbutik og afhente pengene kontant. Både pengeoverførselsbutikkerne; og det netværk, der forbinder dem, opkræver gebyrer for overførslen, som kan hæve prisen.

Det kan bringe moderen i fare, fordi hun kan blive røvet på vej tilbage. Kriminelle; at vide, at folk, der forlader bankoverførselskontoret, har kontanter, kan vente udenfor.

For at gøre tingene værre, sønnen i London; har ingen midler til at sende penge til sin mor hurtigt i en nødsituation. Hvis moderen ikke kan gå til bankoverførselskontoret, kan hun ikke få pengene. Det betyder, at der muligvis ikke er midler til rådighed, hvis hun var syg eller såret.

Virksomheder som Mønter.ph forsøger at ændre ved at opbygge systemer designet til at give folk mulighed for at sende kryptokurrency hvor som helst i verden via blockchain, Forbes rapporteret.

“Kryptovalutaer fungerer meget godt som jernbaner til problemfri pengeoverførsler og at være i stand til at betale for tjenester,” sagde Coins.phs forretningschef Justin Loew til Forbes.

At foretage pengeoverførsler tjener folket snarere end bankerne

Brug af systemer som af Mønter.ph, sønnen i London kan muligvis sende midlerne til sin mor ved et tryk på en knap. Moderen ville få adgang til kontanter med det samme over sin telefon uden at skulle gå en lang farlig tur.

Andre virksomheder opererer på et mere regionalt grundlag. Satoshi Citadel Industries (SCI) målretter pengeoverførselsmarkedet i Filippinerne med deres Rebit-produkt. Hundredtusinder af filippinere arbejder i udlandet i lande som USA og Kina.

SCI og dets konkurrent Skål, server filippinere, der arbejder i Hong Kong og Singapore. Toast kan gøre det muligt for brugere at sende og modtage penge gennem sin app uden en bankkonto. Det kan være uvurderligt for filippinere, der bor miles fra en bank.

Rebit

En anden fordel at Ristet brød er lavere gebyrer; selskabets ledelse hævder, at dets gebyrer er 86% lavere end bankoverførselsgebyrer. Det kan give folk, der stoler på pengeoverførsler, en øjeblikkelig stigning i indkomsten ved at fjerne høje gebyrer.

En måde, kryptokurver kan hjælpe folk, der stoler på pengeoverførsler, ved at hjælpe dem med at beholde flere af deres penge. Pengeoverførsler mister ofte meget af deres værdi, når de konverteres fra mere værdifuld valuta fra udviklede lande til mindre værdifulde lokale penge.

Midler, der er tilbage i kryptokurrency, mister ikke deres værdi; eller være underlagt bankoverførsel og andre gebyrer. En anden fordel er, at kryptokurrency kan give beboere i udviklingslande, at den kan gemmes på digitale konti i skyen, der er tilgængelig med telefoner. Det betyder, at de ikke behøver at stole på kontanter, der kan stjæles, mistes eller ødelægges.

At bringe de fattige ind i det 21. århundrede

Alt dette peger på, hvad der kan være den vigtigste og forstyrrende effekt af kryptokurrency. Det kan bringe en stor procentdel af verdens fattige ind i det 21. århundrede ved at lade dem deltage i den globale økonomi.

Takket være kryptokurrency kan hundreder af millioner af mennesker muligvis spare penge, tjene renter, investere, starte en virksomhed, låne penge, modtage pengeoverførsler eller sende penge til venner og familie for første gang. Effekten af ​​dette vil være enorm, og det kan føre til millioner af nye virksomheder og store mængder ny formue, og det er takket være Cryptocurrency og Blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me