Kryptoprofiler: John McAfee, ikke et almindeligt liv

John McAfee-profil

John McAfee er en britisk-amerikansk computerprogrammerer, forretningsmand og kryptokurrencyentusiast. Beskrevet af mange som paranoid og excentrisk, har McAfee levet et liv, der passer til en Hollywood-kæmpestor. Fremhævet af stoffer, betydelig rigdom, verdensberømmelse, en karibisk flugt, et mordmysteri, et præsidentkandidat og meget mere, ville det tage flere livstider for den gennemsnitlige person at opleve, hvad McAfee har gennemgået.

John McAfee-profil

Tidligt liv

Født i Storbritannien af ​​en amerikansk far og en britisk mor på en amerikansk militærbase tilbragte McAfee sine formative år i Salem, Virginia. Hans far var en landmåler, og hans mor var bankopkræver. Ifølge McAfee var hans far en stærk drikker og en ulykkelig mand, der ville slå både ham og hans mor hårdt. Da han var 15, skød hans far i sidste ende sig selv, hvilket fik McAfee til at erklære, at det “[kneppede hans liv].”

McAfee deltog i Roanoke College og studerede matematik. Som nybegynder i Roanoke begyndte McAfee at drikke stærkt. For at forsørge sig selv begyndte han at bøje sin forretningsindsigt ved at sælge magasinabonnement dør til dør. Ved at bruge sin naturlige charme og selvtillid siger han, at han var i stand til at tjene en “formue”. Når han reflekterede over sin tid på college, mindede han senere: “Du har den paraply, der isolerer dig fra virkeligheden … College-campus er det mest magiske sted på jorden, fordi du kommer til at skabe en virkelighed, du selv skaber.”

McAfee Anti-Virus

I 1967 dimitterede McAfee fra Roanoke college og arbejdede som programmerer for NASAs Institut for Rumstudier fra 1968-1970. Derefter tilbragte han de næste par år med at hoppe rundt fra job til job, hvor han var stilling som Univac-softwaredesigner, operativsystemarkitekt hos Xerox, softwarekonsulent hos Computer Science Corporation og som konsulent for Booz Allen Hamilton. Mens han senere arbejdede som rådgiver for Lockheed, modtog McAfee en kopi af den berygtede Brain-computervirus, der udløste en indre raseri fra hans barndom. Som barn havde han ikke været i stand til at stå op mod sin voldelige alkoholiske fars raserianfald; som voksen kunne han kæmpe tilbage mod denne krænkelse af privatlivets fred.

John McAfee IBM

John McAfee med IBM Computer, billede fra ABC Nyheder

McAfee startede butik i sit hjem i Santa Clara og grundlagde McAfee-medarbejdere i 1987. Hans forretningsplan var enkel: Opret en antivirus-software og distribuer softwaren på elektroniske opslagstavler. McAfee demonstrerede den samme forretningsindsigt, som han havde på college, og gav produktet væk gratis med den hensigt at få andre til at tænke “… softwaren var så nødvendig, at de ville installere det på deres computere på arbejdspladsen.” McAfees plan fungerede til perfektion; inden for 5 år brugte halvdelen af ​​Fortune 500-virksomhederne hans software. Trods fratræden fra McAfee Associates i 1994 bar antivirussoftwaren hans navn indtil 2014. I dag er hans navn synonymt med virusbeskyttelse..

Mistænkt mord i Belize

I et forsøg på at ændre sin livsstil solgte McAfee en betydelig mængde af sine beholdninger og genbosatte sig i Belize. Efter alt at dømme levede John et vanvittigt liv her omgivet af narkotika, bevæbnede vagter og mange bosatte prostituerede.

Det var her, han ville støde på et af de sværeste øjeblikke i sit liv, da hans hus blev ransaget af myndighederne i april 2012, hvor han blev fundet med “$ 20.000 i kontanter [og] et arsenal af skydevåben inklusive syv pumpehakksprøjtevåben og to 9 mm. pistoler. ”

John McAfee Belize

John McAfee med væbnede vagter i Belize, billede fra Kablet

Selvom intet nogensinde kom af raidet, fortsatte tingene med at blive forværret i november 2012, da han var hovedmistænkt i mordet på sin nabo, den amerikanske udlænding Gregory Viant Faull. I en dristig flugt fra de beliziske myndigheder begravede han sig i sandet med en papkasse over hovedet, så han kunne trække vejret. “Det var usædvanligt ubehageligt,” mindede han “men de [ville] dræbe mig, hvis de [fandt] mig.” Siden da har han været på flugt fra beliziske myndigheder.

En nylig Netflix-dokumentar, der hedder “Gringo”Dykker videre ind i denne foruroligende del af Johns liv.

Politik

Efter at hele denne prøvelse kom til en konklusion, falmede McAfee ikke fra rampelyset. Flyttet i USA tog McAfee sit liv i en ny retning og kastede hatten på den politiske arena. John McAfee planlagde oprindeligt at køre under sit eget nyoprettede politiske parti, inden han i sidste ende forsøgte at vinde nomineringen til Libertarian Party. Med Libertarian aktivist Judd Weiss ved sin side som hans vicepræsidentvalg, McAfee deltog konkurrencedygtigt med den eventuelle vinder guvernør Gary Johnson.

Kandidat til Libertarian Party

John McAfee Libertarian Party, Billede fra Liberty Shield

Cryptocurrency, Bitcoin og “Forudsigelsen”

Senest afbrød McAfee sit forhold til MGT Capital Investments Inc. Cybersikkerhedsfirmaet, som for nylig flyttede fokus mod Bitcoin-minedrift, solgte den cybersikkerhedsarm, han var beregnet til at lede. Mens spekulationer bugnede over karakteren af ​​hans afgang, forsikrede McAfee Bloomberg News i et interview om, at “beslutningen var gensidig”, og at “[hans] interesser har flyttet næsten 100 procent til kryptoverdenen.” I en MGT-erklæring erklærede McAfee yderligere, at han “… ser frem til at arbejde i uklarhed som verdens førende autoritet over alt cyberkrypto!”

McAfee har bestemt viden og indflydelse på at sikkerhedskopiere en erklæring af denne kaliber. Han har også et team af frivilligt personale kaldet “smarte børn” til at dyrlæge andre mindre altcoins. McAfee er kendt for at udnytte hans Twitter-konto og hans 650.000 plus tilhængere og præsenterer sig selv som en krypto-investeringsguide. I en historie rapporteret af Vice Jordan Pearson, der samlede alle McAfees salgsfremmende tweets i løbet af 25 dage, fandt han, at tweets fra McAfee var pålideligt konsekvent korreleret med prisstigninger i disse altcoins og sprang overalt fra 50 til 350 procent.

John McAfee Twitter

John McAfee’s Twitter-konto med 805.000 følgere

Dette råd er ikke uden kontroverser. Talrige mennesker online har beskyldt McAfee for at have bidraget til praksis med “pump and dump”, hvorved tidlige investorer i små altcoins drager fordel af markedsføring og lugter deres beholdning til ivrige købere. Dette kan mest passende ses i Verge-mønten, der oplevede en prisstigning på næsten 2000% i løbet af få dage, efter at McAfee havde twitret sin kontroversielle støtte til mønten. Mens McAfee siger, at dette ikke er tilfældet, fordi han hævder at have læst hver hvidbog, er hans dristige påstande på Twitter nok til at gøre nogle inden for samfundet mere end skeptiske.

Af alle de mønter, McAfee har udtrykt mest interesse for, er Bitcoin en af ​​hans mest bullish investeringer. I juli 2017 tweetede McAfee offentligt, at han ville spise sin egen pik på nationalt tv, hvis Bitcoin ikke nåede $ 500.000 inden for de næste tre år. I november 2017 fordoblede han sin forudsigelse og flyttede linjen til $ 1 million. Kun tiden vil vise, om McAfees dristige forudsigelser går i opfyldelse eller ej.

Da jeg forudsagde Bitcoin til $ 500.000 ved udgangen af ​​2020, brugte den en model, der forudsagde $ 5.000 i slutningen af ​​2017. BTC har accelereret meget hurtigere end mine modelantagelser. Jeg forudsiger nu Bircoin på 1 million dollars inden udgangen af ​​2020. Jeg vil stadig spise min pik, hvis den er forkert. pic.twitter.com/WVx3E71nyD

– John McAfee (@officialmcafee) 29. november 2017

Der er et websted med navnet “Bircoin” som reaktion på Johns stavefejl på Bitcoin i hans berømte tweet, der i realtid sporer prisen på Bitcoin og viser, om den er på rette vej til at imødekomme forudsigelsen på $ 1 million inden 2020. På det tidspunkt af skrivning, er Bitcoin faktisk foran Johns forudsigelse med 15%.

Prediction Tracker

Konklusion

Det ville være umuligt at opsummere McAfee og hans liv i et par adjektiver. Han er en mand med mange skiftende lidenskaber, og det ser ud til, at han i øjeblikket har sit hjerte og hoved rettet mod kryptovalutaverdenen. Det er umuligt at fortælle, hvad McAfees næste skridt bliver. Det er dog sikkert at antage, at det vil være en storslået og over-the-top-indsats, meget på samme måde som han opfører sig i sit personlige liv.

Referencer

  1. https://www.wired.com/2012/12/ff-john-mcafees-last-stand/
  2. https://books.google.com/books?id=YcPvV893aXgC&pg = PA1030 # v = på siden&q&f = falsk
  3. https://web.archive.org/web/20160506142958/http://www.theawl.com/2016/05/john-mcafee-libertarian-candidate-for-president
  4. https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-01-26/mgt-splits-from-john-mcafee-turns-focus-to-digital-coin-mining
  5. https://motherboard.vice.com/en_us/article/9knnpz/john-mcafee-twitter-coin-of-the-day-cryptocurrency-markets
  6. https://medium.com/the-daily-bit/pump-and-dump-the-mcafee-effect-35e6437a9890

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me