Hvad er binære optioner, og hvordan fungerer de: Komplet guide

Hvad er binære optioner

Binære optioner er en ligefrem form for derivater, der adskiller sig en smule fra vanilleoptioner og formidler fast overskud / tab og risiko til investorer. Binære optioner præsenterer et simpelt spørgsmål om, hvorvidt prisen på det underliggende aktiv vil være over eller under a udgangspris på et tidspunkt i fremtiden.

De fleste handel med binære optioner finder sted uden for USA, da de er strengt reguleret af Commodities Futures Trading Commission (CFTC) og er kun tilgængelige i specifikke formater på regulerede børser i landet.

Binære optioner er enkle metoder til afdækning af risiko eller spekulation på prisen på flere former for aktiver med en forudbestemt risiko og potentiale for fortjeneste eller tab. Imidlertid betragtes mange binære optioner som hasardspil eller bedrageriske, hvorfor de er strengt reguleret i USA, og ulovlige forretninger forfølges af FBI verden over.

Hvad er binære optioner

Flere afsætningsmuligheder til binære optioner for kryptokurrency er tilgængelige. De anbefales dog ikke til begyndere, da de har høj risiko og er involveret i en nye aktivklasse, der stadig er under regulativ løbetid. Facebook, Google og Twitter forbød alle specifikke binære optioner, der annoncerede sammen med kryptovaluta-annoncer sidste år.

Forskellen mellem vaniljeindstillinger og binære optioner

Finansielle optioner er derivatkontrakter, der giver en investor ret til at købe eller sælge en option, der repræsenterer et underliggende aktiv til en afregningskurs på en bestemt dato. Investorer er ikke forpligtet til at købe eller sælge optionen; de får kun ret til at gøre det til en aftalt pris. Investorer kan profitere eller opretholde tab på forskellen i aktivets pris sammenlignet med udrykningskursen.

Amerikanske og europæiske muligheder adskiller sig i én væsentlig foranstaltning. Forhandlere af amerikanske optioner kan købe eller sælge optionen når som helst inden kontraktens udløbsdato, mens europæiske handlende skal vente til udløbet af kontrakten for at udnytte optionen. I amerikanske optioner kan erhvervsdrivende udnytte muligheden inden udløbet af kontrakten for at låse overskud eller minimere tab, men overskud reduceres normalt, hvis kontrakten udnyttes inden udløb.

Valgmuligheder er gode til at øge indtjeningspotentialet uden at købe på margen eller låne. Vaniljeoptioner gør det muligt for investorer faktisk at eje det underliggende aktiv i derivatkontrakten, og fortjeneste / tab varierer afhængigt af omfanget af aktivets pris.

Binære optioner adskiller sig fra vaniljemuligheder, idet handlende ikke får mulighed for at have en position i det underliggende aktiv. I stedet fastlægges overskud og risiko typisk pr. Option – det samlede overskud påvirkes ikke af omfanget af bevægelse i aktivets underliggende pris, kun om det var over eller under udnyttelsesprisen eller ej..

Sådan fungerer binære optioner

Mot binære optioner handles uden for USA, og de kan bruges som spekulation for en række aktiver som aktier, obligationer, råvarer og valutaer. De er meget ligetil, men indeholder nuancer afhængigt af mægleren, og i hvilken jurisdiktion du handler.

For eksempel fungerer binære optioner, der handles via en reguleret amerikansk børs, som følger for en forex-option.

Hvis Exchange A tilbyder binære optioner i USA, udløber alle mulighederne enten $ 100 eller $ 0 med forhandlere, der er i stand til at afslutte inden kontraktens udløb. En binær option, der præsenteres for en erhvervsdrivende for EUR / USD-handelsparret, er:

“Vil EUR / USD handle over 1.2000 kl. 12 den 1. april 2019?”

Handlende kan enten vælge at købe eller sælge optionen. Hvis de køber, forventer de, at prisen på EUR i USD vil være over 1.2000 kl. 12.00 den 1. april 2019. Hvis de sælger, antager de, at prisen på EUR i USD vil være lig med eller under 1.2000 på kontraktens udløb den 1. april 2019.

Hvis Alice forventer, at EUR / USD-parret vil være over 1.2000 ved udløbsdatoen, og den aktuelle pris er $ 40 for optionen, kan hun købe optionskontrakten for $ 40. Hvis EUR / USD-parret handler højere end 1.2000 på udløbsdatoen, er Alice’s kontrakt nu værd $ 100. Træk hende $ 40 fra $ 100, og hendes fortjeneste er $ 60. Hvis parret handler under 1.2000 på udløbstidspunktet, mister Alice sine $ 40.

I amerikanske optioner. Kan Alice forlade sin position inden deadline 1. april 2019 – i europæiske binære optioner kan hun ikke. Til reference fungerer ikke alle binære optioner med $ 100 binære optioner, men det er standarden og er hvad amerikanske binære børser som Nadex bruger.

Alice kunne endda erhverve flere binære muligheder for sin stilling. Så hvis hun købte 3 af de samme handelspar optioner, ville hendes pris være $ 120 for en potentiel fortjeneste på $ 180.

Især vil Alice’s tab aldrig overstige det beløb, hun har brugt på optionen (dvs. $ 40), hvilket præsenterer et skønbart risiko / belønningsforhold, før de handler. Hendes fortjeneste eller tab afhænger ikke af omfanget af handelsparets bevægelse, kun at det er over eller under en bestemt tærskel – udbetalinger er faste.

Mæglere med binære optioner

Der er et par mæglere, der tilbyder handel med binære optioner, måske den mest kendte er IQ Option, som vi tidligere har dækket på Blockonomi. IQOption har faktisk en gratis demo-konto, som giver dig $ 10.000, så du kan bruge det til at se, om det er noget for dig eller ikke.

Før du beslutter dig for at handle med binære optioner, skal du sørge for at være opmærksom på de involverede risici. Det er muligt hurtigt at tabe penge, hvis du ikke ved, hvad du laver; de er ikke for begyndere.

Du skal også være opmærksom på lovgivningen omkring dem i dit land – mæglerne giver dig besked om dit land er dækket.

Her er de mæglere, vi har gennemgået:

  • IQ Option
  • Ekspertmulighed
  • 24 Option
  • Binary.com

Fordele ved binære optioner

Binære optioner er ligetil og fremragende til forhandlere, der ønsker at engagere sig i forskellige aktivmarkeder med en fast risiko og belønning inden handel. Binære optioner bruges typisk til spekulation, men kan også bruges til at afdække risiko.

Amerikanske optioner er mere ideelle, da de giver handlende mulighed for at forlade deres position inden kontraktens udløb, men de fleste binære forretninger rundt om i verden tillader ikke afslutning inden kontraktens udløb. De amerikanske binære børser er reguleret af CFTC, og den førende børs for binære optioner er Nadex – baseret i Chicago.

Den faste risiko for binære optioner er deres kritiske fordel. Risikostyring kan være en stressende og kompliceret prøvelse i bredere finansielle instrumenter og markeder. At identificere risiko og kontrol tydeliggør spekulationsmuligheder for handlende, der ikke ønsker at håndtere mere komplekse finansielle køretøjer.

Ulemper ved binære optioner

Regulering af binære optionssalgssteder er fragmenteret, og det påhviler forhandlere at foretage deres egen forskning og korrekt dyrlæge binære optionskurser uden for USA. Mange regeringer klassificerer binære optioner som højrisiko og uforudsigelig – ligesom direkte spil.

Handel med binære optioner er forbudt i Israel, og Den Europæiske Union forbød binære optioner for detailhandlere sidste år og for nylig udvidet forbuddet.

Generelt medfører binære optioner betydelig risiko, uanset hvilken jurisdiktion eller børs der anvendes. Tæt regulerede børser i USA er det mest forsigtige skridt til handel med binære optioner, og handel uden for USA er farligt for detailinvestorer.

Binære optioner, der involverer kryptokurver og digitale aktiver, er endnu mere usikre, da de ikke er reguleret, kryptokurver er meget ustabile, og branchen er allerede disponeret for endemisk svindel og svindel.

Konklusion

Binære optioner er et simpelt forslag til markedsspekulation af forskellige sortimenter af aktiver, men medfører iboende risici. Evnen til at skelne nøjagtige risiko- / belønningsgrader fra handel med binære optioner er nyttig for handlende, der søger et ligetil investeringsværktøj. Dog skal handel med binære optioner sendes til tæt regulerede børser i økonomisk forsvarlige jurisdiktioner.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me