Udemy Review: Online læringsplatform for studerende og lærere

Udemy anmeldelse

Der kan ikke benægtes, at fremtiden for uddannelse og selvudvikling sandsynligvis vil blive domineret af online-sektoren. Faktisk tilbyder selv universiteter nu kernekurser via fjernundervisning. Som sådan kommer det ikke som nogen overraskelse at opdage, at online akademier kan lide Udemy er nu hjemsted for titusinder af studerende.

For de uvidende er Udemy en online kursusplatform, der matcher elever og undervisere. Uanset om du ønsker at bygge og sælge et kursus eller tage et kursus som studerende, er platformen værd at overveje.

I vores dybdegående Udemy-gennemgang dækker vi alt hvad du behøver at vide om online akademiet. Dette inkluderer nøglemålinger fra både kursusudbyders og studerendes perspektiv, hvorefter du derefter kan tage en informeret beslutning inden du tilmelder dig.

Besøg Udemy

Hvad er Udemy?

Lanceret i 2009, Udemy er en online platform, der matcher kursusudbydere med studerende. Mere specifikt kan kurser på platformen oprettes af alle. Uanset om du er en erfaren revisor, WordPress-udvikler eller en matematiker – kan du markedsføre dine færdigheder til et globalt publikum.

For at fremhæve, hvor populær Udemy er blevet siden starten for blot 11 år siden, har platformen siden tiltrukket over 50 millioner studerende. Dette svarer til over 150.000 kurser og mere end 295 millioner kursusindskrivninger. Med hensyn til dem bag kurserne hævder Udemy, at det har været vært for mere end 57.000 instruktører.

Udemys hjemmesideUdemys hjemmeside

Det er vigtigt at bemærke, at Udemy ikke er forbeholdt dem, der taler engelsk som førstesprog. Tværtimod er platformen nu vært for kurser på mere end 65 forskellige sprog. Alt i alt viser disse tal, at Udemy er platformen til online læring.

Udemy-kurser – Er du kursusskaber eller studerende?

Da denne anmeldelse er rettet mod både kursusskabere og studerende, er det bedst, at vi oprindeligt deler de to perspektiver, så du kan finde ud af, om platformen passer til dig eller ej..

Udemy Students – Grundlæggende

I den ene ende af Udemy-spektret læser du måske her denne anmeldelse, fordi du ønsker at udvikle nogle nye færdigheder. Afgørende er, Udemy er lige så god som det bliver i online-rummet til at lære emner, du er interesseret i, da platformen er vært for over 150.000+ kurser.

Mens listen over hvert emne ligger uden for denne anmeldelse, er du sikker på, at du med stor sandsynlighed finder en kursusskaber, der tilbyder det, du leder efter.

For at få bolden til at rulle, skal du bare søg efter kurset du er interesseret i at tage. Lad os for eksempel sige, at du vil lære om blockchain-teknologi. Ved at søge efter ‘blockchain’ vil du blive præsenteret for godt over 1.000 individuelle kurser.

Blockchain kurserBlockchain kurser

Dette inkluderer alt fra et kursus på basisniveau om det grundlæggende inden for blockchain-teknologi, hvordan man handler kryptovalutaer, og et fuldt udbygget program til læring af soliditet. Når du har fundet et kursus, som du er interesseret i at tage, skal du blot tilføje det til din kurv og foretage en betaling.

Derefter kan du tage så lang tid, som du ønsker at gennemgå hvert modul, da Udemy-kurser forbliver aktive i en levetid.

Valg af kursus

Med så mange individuelle kurser på Udemy – hvoraf mange sigter mod at undervise i det samme, undrer du dig måske over, hvordan platformen adskiller hveden fra agnet?

Når alt kommer til alt, med mere end 150.000 individuelle kurser på stedet, har Udemy ikke ressourcerne til at forhåndsdyrlæge hvert eneste tilbud. Den gode nyhed er, at Udemy ikke er forpligtet til at bedømme kurser selv, da denne rolle er forbeholdt tidligere og eksisterende studerende.

Faktisk fungerer klassificeringssystemet meget på samme måde som en eBay-sælger, for så vidt at de, der køber varer og tjenester, har chancen for at give feedback på varen. Medmindre et kursus netop er lanceret på platformen, skal du have en god mængde feedback at trække på.

Lad os for eksempel holde fast i vores søgning efter ‘blockchain’, som vi derefter indsnævrede til ‘Solidity’. Dermed præsenteres vi for 29 forskellige kurser. Som sådan er den logiske ting at gøre at sortere resultaterne efter kursets vurdering.

Dette fører os til et kursus med navnet ‘Ethereum and Solidity: The Complete Developer’s Guide’ af Stephen Gride. I alt rangerer kurset imponerende 4,5 / 5 på lige under 10.000 individuelle anmeldelser. Hvad vi også kan se er, at kurset varer i alt 24 timer på tværs af 250 forelæsninger.

Ethereum og soliditet: Den komplette udviklervejledningEthereum og soliditet: Den komplette udviklervejledning

Undersøgelse af et kursus inden betaling

Når du har klikket på et kursus, som du kan lide udseendet af, får du chancen for at udforske, hvad programmet består af. I spidsen for dette er en oversigt over [A], hvad du vil lære, og [B] hvilke moduler du skal gennemgå for at gennemføre kurset.

Hvad vi virkelig kan lide er, at du får vist nogle af de enkelte moduler i videoformat. Dermed giver dette dig et fuldt fugleperspektiv af, om kurset er det rigtige for dig. I sidste ende lærer vi alle på forskellige måder, så det er altid rart at se og høre, hvordan indholdsskaberne stræber efter at få deres oplysninger videre.

Hvor meget koster Udemy-kurser

På den ene side kan kurser på Udemy variere fra $ 0, helt op til $ 100 eller mere. I langt de fleste tilfælde finder vi dog, at kurser ligger inden for $ 10- $ 30-området.

Uanset hvilket kursus du tager, er det noget uhyggeligt, hvor mange programmer der er nedsat med 85% eller mere. Vi antager, at Udemy gør dette for at vise, at kurserne er meget mere værd, end de sælger til. Når det er sagt, stammer værdien fra de vurderinger og feedback, som tidligere eller nuværende studerende forlader.

Ikke desto mindre skal det bemærkes, at mange kurser på Udemy i et gennemsnitligt interval på $ 10- $ 30 tilbyder enorm værdi. I henhold til Solidity-kurset, som vi kort diskuterede tidligere, betaler du $ 15 for mere end 250 forelæsninger på tværs af 24 timers indhold på højt niveau.

30-dages pengene-tilbage-garanti

En ekstra beskyttelse, som du har, når du køber et kursus hos Udemy, er platformens 30 dages pengene-tilbage-garanti. Uanset årsagen giver Udemy dig fuld refusion, hvis du føler, at kurset ikke opfyldte dine forventninger. Dette forbliver konstant på tværs af hvert kursus på stedet.

Efter kursus kredit og anerkendelse

På den ene side er det fuldt ud muligt at lære en færdighed eller et fagområde betydeligt hurtigere, end du ville gjort ved en traditionel akademisk institution.

For eksempel, mens en traditionel bachelorgrad i regnskab vil tage dig 3 eller 4 år, er det muligt at lære den samme mængde information på mindst halvdelen af ​​tiden. Dette skyldes, at du kan kondensere så meget materiale, som du kan håndtere. Med andre ord, mens universitetsstuderende typisk får 3-4 måneders orlov pr. Akademisk år, kan du bruge denne tid ved at studere yderligere kurser på Udemy.

På den anden side er det vigtigt at bemærke, at dine Udemy-kurser ikke anerkendes i samme lys som en universitetsbaseret grad. Selvom dette ikke nødvendigvis hindrer dine chancer for at tjene penge på dine nye fundne færdigheder, er det vigtigt at huske på det.

Så nu hvor vi har dækket det grundlæggende om, hvad Udemy tilbyder til dem, der ønsker at lære en ny færdighed, vil vi i det næste afsnit af vores anmeldelse fokusere på indholdsskabere.

Udemy Course Creators – Det grundlæggende

I en nøddeskal, hvis du har en færdighed, som du tror, ​​andre mennesker ville betale for at lære – så Udemy er det rigtige for dig. Lad os for eksempel sige, at du har bygget WordPress-websteder i en årrække. Selvom du ikke har nogen kvalifikationer pr. Sige, føler du, at du kender platformen som bagsiden af ​​din hånd. Som sådan giver Udemy dig mulighed for at opbygge et kursus og sælge det på deres hjemmeside.

I langt de fleste tilfælde består Udemy-kurser af videoer, der ledsages af fritidsaktiviteter. For eksempel kan kurset bede dig om at gennemføre en opgave, inden du går videre til det næste modul. Hvert modul varer typisk mellem 5-15 minutter – afhængigt af emnets kompleksitet.

Tjen penge hver gang en studerende køber dit kursusTjen penge hver gang en studerende køber dit kursus

De fleste moduler beder dig om at tage en quiz af en slags for at sikre, at du forstår materialet. Som vi diskuterer mere detaljeret senere, er en af ​​de største fordele ved at opbygge et kursus gennem Udemy, at designprocessen er skræddersyet til begyndere..

Det betyder, at du ikke er forpligtet til at have nogen færdigheder eller viden i at opbygge kurser, da Udemy guider dig gennem hele processen på en enkel trin-for-trin måde. Som sådan får du fokus på den færdighed, du faktisk ønsker at markedsføre.

Opbygning af dit kursus

Som bemærket i afsnittet ovenfor ønsker Udemy dens kursusskabere at fokusere på det, de ved bedst – den færdighed, de ønsker at undervise. Som et resultat gør platformen det til en problemfri proces, når du bygger dit kursus fra bunden.

Din første anløbshavn skal være at indlæse den trinvise videoserie, som Udemy tilbyder. Dette nedbryder hele slut-til-slut-processen med, hvad der kræves for at bygge et kursus.

Lidt ironisk vil du også finde kurser på Udemy om, hvordan man bygger et kursus på Udemy. Selve platformen tilbyder sin egen version gratis, mens andre indholdsskabere har lanceret deres egne betalte alternativer. Uanset hvad har du alle de oplysninger, du har brug for hos Udemy for at komme i gang med et kursus med det samme.

Hvad vi også kan lide er, at Udemy giver dig hjælp til det tekniske. Dette inkluderer alt fra at få dit kamera og din belysning til at downloade og installere screencasting software.

Udemy giver dig også mulighed for at få dit kursus gennemgået af et af dets team. Dette koster dig ikke noget, og det sikrer, at eventuelle potentielle kortfald bliver afhentet, inden de rammer markedet.

Lærerprofil om UdemyLærerens profil på Udemy

Hvor meget kan du tjene?

Så det bringer os til det gyldne spørgsmål – hvor meget kan du lave salg af kurser på Udemy? Desværre er der ingen størrelse, der passer til alle svar på dette spørgsmål, da der er en række variabler at tage i betragtning.

Få din pris rigtig

Først og fremmest giver Udemy dig friheden for at indstille dine egne priser. Platformen anbefaler en sats på mellem $ 10- $ 30 for hver times kursusindhold.

For eksempel, hvis dit kursus er 10 timer langt, rådes du til at opkræve mellem $ 100 og $ 300. Desværre er det usandsynligt, at du kommer nogen steder nær dette beløb – især hvis der er masser af andre etablerede kurser, der lærer det samme.

Som sådan skal du være meget præcis med, hvad du beslutter at opkræve. Lad os for eksempel sige, at du har oprettet et kursus i, hvordan du bygger din egen blockchain. Din første opgave skal være at se, hvad lignende toprangerende kurser sælger til. Når alt kommer til alt, hvis der er kurser med tusindvis af 5-stjernede ratings, der sælger til $ 15, vil du sandsynligvis ikke lande en enkelt studerende, hvis du kaster dig ind på $ 60.

Tværtimod lancerer du et nyt kursusfilial uden feedback eller ratings, så for at være inde med en chance for at skille sig ud fra mængden er det måske bedst at tilbyde dit kursus til en lavere sats.

Opbygning af din feedback

Meget som du ville som e-bogsælger på Amazon, at tilbyde dit Udemy-kursus til en omkostningseffektiv pris sandsynligvis vil tiltrække studerende. Når de først har haft mulighed for at nyde dit kursus, håber det så, at de vil give dig positiv feedback sammen med en 5-stjernet vurdering.

Efterhånden som du får flere og flere tilfredse studerende, skal du begynde at lægge mærke til, at dit kursus går op på placeringen. For eksempel, mens du måske oprindeligt er startet på side 10 i søgeresultaterne på dit blockchain-kursus, sidder du måske nu på side 2.

Som sådan vil dette give dig mulighed for at øge prisen på dit kursus – og derefter sætte det mere på linje med dine vigtigste konkurrenter. Afgørende, hvis du er sikker på, at dit kursus giver fremragende værdi for dem, der køber det, skal resten tage sig af sig selv.

Student feedbackStudent feedback

Volumen-spillet

Vi støder ofte på online kurser i det offentlige domæne, der sælger for hundreder, hvis ikke tusinder af dollars. Imidlertid ligger de fleste sælgere hos Udemy inden for det vigtige $ 10- $ 30-interval. Når det er sagt, hvis dit online kursus begynder at flyve fra hylden, kan du tjene nogle seriøse kontanter.

For at illustrere, hvor succesrige nogle kursusskabere er hos Udemy, lad os vende tilbage til vores tidligere eksempel – Ethereum and Solidity: The Complete Developer’s Guide.

Som nævnt tidligere koster kurset $ 15, og det har lige under 10.000 positive anmeldelser. Men ved nærmere eftersyn er kurset faktisk blevet købt af lidt over 43.000 studerende. At lave matematik – det svarer til et samlet salg på $ 645.000.

Det er også vigtigt at bemærke, at kursusskaberen – Stephen Grider, har 26 Udemy-kurser, der er anført på webstedet. I alt har Grider tilmeldt mere end 556.000 studerende. Dette regner med millioner af dollars i indtægter, hvilket er enormt.

Der er dog en vigtig overvejelse, du skal tage, før du begynder at tælle dine fremtidige indtægter – Udemy-provisioner.

Hvor meget koster Udemy?

Udemy er en online platform, der er i færd med at tjene penge. Som sådan skal du som indholdsskaber engagere dig i en profit-share-aftale med platformen. Udtrykket Layman betyder det, at for hvert kursus, du sælger på platformen, vil Udemy tage en provision.

Dette er ikke anderledes end YouTube, der tager en nedskæring af din annonceindtægt, selvom det var dig, der gjorde alt det hårde arbejde. Som sådan er dette bare navnet på spillet.

Ikke desto mindre er profitdelingsmodellen i Udemy noget forvirrende ved første øjekast, da det afhænger af, hvordan den studerende fandt kurset.

 • Økologisk: Hvis den studerende finder dit kursus naturligt – såsom at finde det gennem søgefunktionen, er der en 50/50 split med Udemy. Men hvis salget sker via iOS- eller Android-appen, opkræver Apple og Google begge et gebyr på 30% på bruttoindtægterne
 • Instruktørkampagne: Hvis du selv kunne bringe en ny studerende til Udemy-platformen, og de fortsætter med at købe dit kursus, får du beholde 97% af indtægterne. Den studerende skal dog indtaste en bestemt kupon eller henvisningslink for at kvalificere sig. Dette er en win-win-situation, da selvom Udemy får mindre indtægter, har de faktisk erhvervet en ny kunde, der muligvis ender med at købe andre kurser.
 • Salg af betalt brugeranskaffelseskanal: Udemy samarbejder med et antal tredjepartsfilialer i online-rummet, der vil fremme platformen. Hvis den nye kunde ender med at købe dit kursus gennem et af disse tilknyttede selskaber, får du kun 25% af omsætningen.

Som du kan se fra ovenstående, er der ganske stor forskel på, hvor meget af dine indtægter du skal beholde. Når du sidder et sted mellem 25% og 97%, afhænger det virkelig af, hvordan dine studerende kommer på tværs af dit kursus.

Er indtægtsmodellen retfærdig?

Potentielt, især når du overvejer, at du ikke behøver at betale gebyrer for at oprette eller starte kurset, så den eneste risiko, du tager, er din tid. Afgørende for, når du starter et kursus, får du adgang til en platform, der er hjemsted for mere end 50 millioner medlemmer.

Udemy offentlige anmeldelser og vurderinger

Under hensyntagen til de numre, der Udemy offentliggør på sin hjemmeside, det er klart at se, at platformen er enormt populær blandt både indholdsskabere og studerende. Når det er sagt, er det altid en god øvelse at se, hvordan anmeldelser og vurderinger er i det offentlige domæne.

Over kl TrustPilot, det er noget overraskende, at platformen har en 3/5 ‘gennemsnitlig’ vurdering. Dette er dog kun på tværs af 495 individuelle anmeldelser, hvilket er meget lavt, når man overvejer de 50 millioner + medlemmer, som Udemy hævder at have.

TrustpilotTrustpilot-vurdering

Ting er også lidt ikke-beskrivende over på Forbrugeranliggender hjemmeside, med Udemy i øjeblikket på en 2/5 rating. Dette er dog baseret på kun 92 individuelle anmeldelser, så dette skal tages med en knivspids salt.

Den gode nyhed er, at Udemy-anmeldelserne er meget mere gyldige i Google Play med mere end 212.000 individuelle ratings. Dette giver en meget imponerende score på 4,4 / 5. Ting ser også godt ud for Udemy i Apple Store med en 4.6 / 5-vurdering på tværs af 17.000 individuelle anmeldelser.

Bedste Blockchain-kurser på Udemy

Så nu hvor du kender ind og ud af, hvordan Udemy fungerer, vil vi nu diskutere vores nogle af de bedste blockchain-kurser, der er tilgængelig i øjeblikket på platformen.

 1. Blockchain og Bitcoin Fundamentals af George Levy

Hvis du ønsker at lære de vigtigste elementer i blockchain-teknologi, ville et godt udgangspunkt være at overveje Blockchain og Bitcoin Fundamentals-kurset af George Levy. Prisen til kun $ 16 er kurset en absolut stjæle.

Grundlæggende Blockchain og BitcoinGrundlæggende Blockchain og Bitcoin

Kursets vigtigste forudsætning er opdelt i tre nøglesegmenter. For det første får du en stærk forståelse af, hvad blockchain-teknologi faktisk er. Dernæst vil du udforske nøgleordforråd og begreber i forbindelse med Bitcoin og den underliggende blockchain-protokol. For det tredje dykker du så dybere ned i fundamentet i Bitcoin.

Kurset består af 3 timers on-demand-videoer sammen med et lille antal ressourcer, der kan downloades. Kurset er blevet meget godt modtaget af Udemy-studerende med mere end 58.000 individuelle tilmeldinger. Over 17.000 anmeldelser har kurset en stærk vurdering på 4,5 / 5.

 1. Det komplette Cryptocurrency Investment Course af Mohsen Hassan

Hvis du er mere interesseret i kryptokurver og blockchain-teknologi fra et investeringsperspektiv, kan det være værd at udforske fordelene ved Mohsen Hassans kursus med komplet Cryptocurrency Investment. Som navnet antyder, vil du blive guidet gennem den ende-til-ende-proces for at blive en effektiv kryptovalutahandler.

Det komplette Cryptocurrency Investment CourseDet komplette Cryptocurrency Investment Course

Dette starter lige fra starten med rådgivning om, hvordan man køber kryptovalutaer via en børs eller mægler, og derefter hurtigt videre til grundlæggende forskning. Derefter lærer du, hvordan du sikkert sikrer dine investeringer, udfører teknisk analyse og opretter en risikovillig kryptovalutaportefølje.

Selvom kurset for nylig blev lanceret, er det allerede blevet gennemført af 2.846 studerende. Over 434 anmeldelser er kurset bedømt til 4.7 / 5. Afgørende er, at du kan få fat i det for kun $ 16. Dette inkluderer 12 timers on-demand-videoer, som du kan få adgang til på tværs af din mobile, stationære enhed eller smart-tv.

 1. Blockchain A-Z: Lær hvordan du bygger din første Blockchain af Hadelin de Ponteves og Kirill Eremenko

Hvis du leder efter en seriøs karrierebevægelse ind i en verden af ​​blockchain-teknologi, skal du kigge på Blockchain A-Z: Lær hvordan du bygger dit første Blockchain-kursus. Oprettet af Hadelin de Ponteves og Kirill Eremenko, giver programmet dig den fulde low-down om, hvordan du bygger din helt egen blockchain-protokol.

Blockchain A-Z ™: Lær, hvordan du bygger din første BlockchainBlockchain A-Z ™: Lær, hvordan du bygger din første Blockchain

Du lærer en masse teori bag kryptokurrency-transaktioner, smarte kontrakter og det bredere blockchain-økosystem. Derefter lærer du om oprettelse af en ny kryptokurrency og implementering af smarte kontrakter. For at være egnet til kurset er det bedst, at du har grundlæggende viden om Python.

Dette er fordi du bliver nødt til at forstå sproget for at gennemføre den praktiske side af kurset. Endnu en gang betaler du et gebyr på kun $ 16 for programmet, hvilket giver dig adgang til livet. Dette består af 14,5 timers on-demand video, 11 artikler og 3 ressourcer, der kan downloades.

 1. Blockchain for Business 2020: Den nye industrielle revolution af 365 karrierer

En yderligere omtale går ud på Blockchain for Business 2020: Den nye industrielle revolutionskursus af 365 karrierer. Som navnet antyder, er dette særlige kursus rettet mod virkelige virksomheder, og hvordan de kan drage fordel af at omfavne blockchain-fænomenet.

Blockchain for Business 2020: Den nye industrielle revolutionBlockchain for Business 2020: Den nye industrielle revolution

Kurset starter med en oversigt over, hvad blockchain er, og hvordan fundamentet fungerer. Derefter får du en indre forståelse af nøglekoncepter omkring minedrift, decentralisering, smarte kontrakter og kryptografi.

Når du har foretaget det tekniske, går kurset hurtigt videre til forretningssiden af ​​blockchain-teknologi. Dette inkluderer nogle eksempler på potentielle blockchain-applikationer, der kan tage din virksomhed til det næste niveau.

Udemy anmeldelse: dommen

Sammenfattende er det klart at se hvordan Udemy har tiltrukket en medlemsbase, der nu overstiger 50 millioner brugere. Dette udmønter sig i mere end 295 millioner individuelle kursusindskrivninger, hvilket intet er underligt, når man overvejer, at platformen først blev lanceret i 2009.

Fra indholdsskabernes perspektiv har du chancen for at markedsføre dine færdigheder, viden og oplevelser i den virkelige verden via Udemy-platformen. Selvom du bliver nødt til at deltage i en indtægtsdelingsmodel, får du effektivt adgang til en multi-million studenterbase, hvor din potentielle indtjening er ubegrænset.

I den anden ende af spektret har studerende adgang til over 150.000 kurser ved at klikke på en knap. Disse kurser dækker stort set alle tænkelige fagområder, så der er helt sikkert noget, der passer til dine behov. Ikke kun er de fleste kurser til en rimelig pris, men du vil drage fordel af et eBay-klassificeringssystem. Dette sikrer, at du vælger kurser, der er præ-undersøgt af tidligere studerende.

Besøg Udemy

Udemy

src = “~ billeder \ udemy-gennemgang-online-læringsplatform-for-studerende-lærere.gif”

alt = “Udemy anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.4

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

8.0 / 10

Gebyrer

8.0 / 10

Kunde support

8.0 / 10

Design

9,0 / 10

Fordele

 • Stort udvalg af emner
 • Godt designet & Let at bruge platform
 • Mobilapps
 • Rimelig pris
 • Specielle pristilbud

Ulemper

 • Mangel på akademiske legitimationsoplysninger
 • Prissætning kan være inkonsekvent

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"Udemy","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2020 \ / 04 \ /udemy-review.gif","beskrivelse":"Der kan ikke benægtes, at fremtiden for uddannelse og selvudvikling sandsynligvis vil blive domineret af online-sektoren. Faktisk tilbyder selv universiteter nu kernekurser via fjernundervisning. Som sådan kommer det ikke som nogen overraskelse at opdage, at onlineakademier som Udemy nu er hjemsted for titusinder af millioner…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Kane Pepi"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.40"},"navn":"Udemy","reviewBody":"Der kan ikke benægtes, at fremtiden for uddannelse og selvudvikling sandsynligvis vil blive domineret af online-sektoren. Faktisk tilbyder selv universiteter nu kernekurser via fjernundervisning. Som sådan kommer det ikke som nogen overraskelse at opdage, at onlineakademier som Udemy nu er hjemsted for titusinder af studerende. \ R \ n \ r \ nFor de uvidende er Udemy en online kursusplatform, der matcher elever og undervisere. Uanset om du ønsker at bygge og sælge et kursus eller tage et kursus som studerende, er platformen værd at overveje. \ R \ n \ r \ nI vores dybdegående Udemy-gennemgang dækker vi alt hvad du behøver at vide om online akademi. Dette inkluderer nøglemålinger fra både kursusudbydere og studerende og efterfølgende giver dig mulighed for at træffe en informeret beslutning inden tilmelding. \ R \ nBesøg Udemy \ r \ n \ r \ nHvad er Udemy? \ R \ nLanceret i 2009, Udemy er en online platform, der matcher kursusudbydere med studerende. Mere specifikt kan kurser på platformen oprettes af alle. Uanset om du er en erfaren revisor, WordPress-udvikler eller en matematiker, kan du markedsføre dine færdigheder til et globalt publikum. \ R \ n \ r \ nFor at fremhæve, hvor populær Udemy er blevet siden starten kun 11 år siden har platformen siden tiltrukket over 50 millioner studerende. Dette svarer til over 150.000 kurser og mere end 295 millioner kursusindskrivninger. Med hensyn til dem bag kurserne hævder Udemy, at det har været vært for mere end 57.000 instruktører. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDet er vigtigt at bemærke, at Udemy ikke er forbeholdt dem, der taler engelsk som et første sprog. Tværtimod er platformen nu vært for kurser på mere end 65 forskellige sprog. Alt i alt viser disse tal, at Udemy er platformen til online-læring. \ R \ nUdemy-kurser – Er du en kursusskaber eller studerende? \ R \ Da denne anmeldelse er rettet mod både kursusskabere og studerende, er det bedst at vi oprindeligt delte de to perspektiver, så du kan fastslå, om platformen er den rigtige for dig. \ r \ nUdemy Students – The Basics \ r \ nI den ene ende af Udemy-spektret er du måske her og læser denne anmeldelse, fordi du er ønsker at udvikle nogle nye færdigheder. Det er afgørende, at Udemy er lige så god som den bliver i det online rum til læring af emner, du er interesseret i, da platformen er vært for over 150.000+ kurser. \ R \ n \ r \ n Mens en liste over hvert emne ligger uden for denne anmeldelse , vær sikker på at du med stor sandsynlighed finder en kursusskaber, der tilbyder det, du leder efter. \ r \ n \ r \ nFor at få bolden til at rulle, skal du blot søge efter det kursus, du er interesseret i at tage. Lad os f.eks. Sige, at du vil lære mere om blockchain-teknologi. Ved at søge på \ u2018blockchain \ u2019 vil du blive præsenteret for godt over 1.000 individuelle kurser. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDette inkluderer alt fra et kursus på grundlæggende niveau om det grundlæggende inden for blockchain-teknologi, hvordan man handler kryptokurver og et fuldt udbygget program til at lære soliditet. Når du har fundet et kursus, som du er interesseret i at tage, skal du blot tilføje det til din kurv og foretage en betaling. \ R \ n \ r \ nDerefter kan du tage så lang tid, som du vil gennemgå hvert modul, som Udemy-kurser forbliver aktive i et helt liv. \ R \ nVælge et kursus \ r \ nMed så mange individuelle kurser på Udemy – hvoraf mange sigter mod at undervise i det samme, undrer du dig måske over, hvordan platformen adskiller hveden fra agnet? \ r \ n \ r \ n Når alt kommer til alt, med mere end 150.000 individuelle kurser på webstedet, har Udemy ikke ressourcerne til at forhåndsdyrlæge hvert eneste tilbud. Den gode nyhed er, at Udemy ikke er forpligtet til at bedømme kurser selv, da denne rolle er forbeholdt tidligere og eksisterende studerende. \ R \ n \ r \ n Faktisk fungerer ratingsystemet meget på samme måde som en eBay-sælger, for så vidt at de, der køber varer og tjenester, har chancen for at give feedback om varen. Medmindre et kursus netop er lanceret på platformen, skal du have en god mængde feedback at hente fra. \ R \ n \ r \ nFor eksempel lad os holde fast i vores søgning efter \ u2018blockchain \ u2019, som vi indsnævrede derefter til \ u2018Solidity \ u2019. Dermed præsenteres vi for 29 forskellige kurser. Som sådan er den logiske ting at gøre, at sortere resultaterne efter kursets vurdering. \ R \ n \ r \ nDette fører os til et kursus ved navn ‘Ethereum and Solidity: The Complete Developer’s Guide’ af Stephen Gride. I alt rangerer kurset imponerende 4,5 \ / 5 på tværs af knap 10.000 individuelle anmeldelser. Hvad vi også kan se er, at kurset varer i alt 24 timer på tværs af 250 forelæsninger. \ R \ n \ r \ n \ r \ nUdforsk et kursus inden betaling \ r \ nNår du har klikket på et kursus, som du kan lide ser du ud, så får du chancen for at udforske, hvad programmet består af. I spidsen for dette er en oversigt over [A], hvad du vil lære, og [B] hvilke moduler du skal igennem for at gennemføre kurset. \ R \ n \ r \ n Hvad vi virkelig kan lide er, at du får vist et eksempel nogle af de enkelte moduler i videoformat. Dermed giver dette dig et fuldt fugleperspektiv af, om kurset er det rigtige for dig. I sidste ende lærer vi alle på forskellige måder, så det er altid rart at se og høre, hvordan indholdsskaberne stræber efter at få deres information videre. \ R \ nHvor meget koster Udemy-kurser \ r \ n På den ene side kan kurser på Udemy variere fra $ 0, helt op til $ 100 eller mere. I langt de fleste tilfælde finder vi dog, at kurser ligger inden for $ 10- $ 30-området. \ R \ n \ r \ n Uanset hvilket kursus du tager, er det noget uhyggeligt, hvor mange programmer der er nedsat med 85% eller mere. Vi antager, at Udemy gør dette for at vise, at kurserne er meget mere værd, end de sælger til. Når det er sagt, stammer værdien fra de vurderinger og feedback, som tidligere eller nuværende studerende forlader. \ R \ n \ r \ n Ikke desto mindre skal det bemærkes, at i et gennemsnitligt interval på $ 10- $ 30 tilbyder mange kurser på Udemy en enorm værdi . I henhold til Solidity-kurset, som vi kort diskuterede tidligere, betaler du $ 15 for mere end 250 forelæsninger på tværs af 24 timers indhold på højt niveau. \ R \ n30-dages pengene-tilbage-garanti \ r \ nEn ekstra beskyttelse, som du har, når at købe et kursus hos Udemy er platformens 30-dages pengene-tilbage-garanti. Uanset årsagen giver Udemy dig fuld refusion, hvis du føler, at kurset ikke opfyldte dine forventninger. Dette forbliver konstant på tværs af hvert kursus på stedet. \ R \ n Efteruddannelse og anerkendelse \ r \ n På den ene side er det fuldt ud muligt at lære en færdighed eller et fagområde betydeligt hurtigere end du ville gjort ved en traditionel akademisk institution . \ r \ n \ r \ nFor eksempel, mens en traditionel bachelorgrad i regnskab ville tage dig 3 eller 4 år, er det muligt at lære den samme mængde information på mindst halvdelen af ​​tiden. Dette skyldes, at du kan kondensere så meget materiale, som du kan håndtere. Med andre ord, mens universitetsstuderende typisk får 3-4 måneders orlov pr. Akademisk år, kan du bruge denne tid ved at studere yderligere kurser på Udemy. \ R \ n \ r \ n På den anden side er det vigtigt at bemærke at dine Udemy-kurser ikke bliver anerkendt i samme lys som en universitetsbaseret grad. Selvom dette ikke nødvendigvis hindrer dine chancer for at tjene penge på din nye fundne færdighed, er det vigtigt at huske på. \ R \ n \ r \ n Så nu har vi dækket det grundlæggende i det, Udemy tilbyder til dem, der ønsker at lære en ny færdighed, i det næste afsnit af vores anmeldelse vil vi fokusere på indholdsskabere. \ r \ nUdemy Course Creators – The Basics \ r \ nI en nøddeskal, hvis du har en færdighed, som du tror, ​​andre mennesker ville betale for at lære – så er Udemy rigtigt for dig. Lad os f.eks. Sige, at du har bygget WordPress-websteder i en årrække. Selvom du ikke har nogen kvalifikationer pr. Sige, føler du at du kender platformen som din ryg. Som sådan giver Udemy dig muligheden for at opbygge et kursus og sælge det på deres hjemmeside. \ R \ n \ r \ nI langt de fleste tilfælde består Udemy-kurser af videoer, der ledsages af aktiviteter uden for skolen. For eksempel kan kurset bede dig om at gennemføre en opgave, inden du går videre til det næste modul. Hvert modul varer typisk mellem 5-15 minutter – afhængigt af emnets kompleksitet. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe fleste moduler beder dig om at tage en quiz af en slags for at sikre, at du forstår materiale. Som vi diskuterer mere detaljeret senere, er en af ​​de største fordele ved at bygge et kursus gennem Udemy, at designprocessen er skræddersyet til begyndere. \ R \ n \ r \ n Dette betyder, at du ikke er forpligtet til at have nogen færdigheder eller viden i bygge kurser, da Udemy guider dig gennem hele processen på en enkel trin-for-trin måde. Som sådan får du fokus på den færdighed, du faktisk søger at markedsføre. \ R \ n Bygning af dit kursus \ r \ n Som nævnt i afsnittet ovenfor vil Udemy have sine kursusskabere til at fokusere på det, de ved bedst – den færdighed, de er søger at undervise. Som et resultat gør platformen det til en problemfri proces, når du bygger dit kursus fra bunden. \ R \ n \ r \ nDin første anløbshavn skal være at indlæse den trinvise videoserie, som Udemy tilbyder. Dette nedbryder hele slut-til-slut-processen med, hvad der kræves for at opbygge et kursus. \ R \ n \ r \ n Lidt ironisk nok finder du også kurser på Udemy om, hvordan man bygger et kursus på Udemy. Selve platformen tilbyder sin egen version gratis, mens andre indholdsskabere har lanceret deres egne betalte alternativer. Uanset hvad har du alle de oplysninger, du har brug for hos Udemy for at komme i gang med et kursus med det samme. \ R \ n \ r \ n Hvad vi også kan lide er, at Udemy giver dig hjælp til det tekniske. Dette inkluderer alt fra at få dit kamera og belysning rigtigt, til at downloade og installere screencasting software. \ R \ n \ r \ nUdemy giver dig også mulighed for at få dit kursus gennemgået af et af dets team. Dette koster dig ikke noget, og det sikrer, at eventuelle kortfald bliver afhentet, inden de rammer markedet. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvor meget kan du tjene? \ R \ n Så det bringer os til det gyldne spørgsmål – hvor meget kan du tjene til at sælge kurser på Udemy? Desværre er der ingen størrelse, der passer til alle svar på dette spørgsmål, da der er en række variabler, der skal tages i betragtning. \ R \ nFå din pris rigtig \ r \ nFørst og fremmest giver Udemy dig friheden til at indstille din egen priser. Platformen anbefaler en sats på mellem $ 10- $ 30 for hver times kursusindhold. \ R \ n \ r \ n For eksempel, hvis dit kursus er 10 timer langt, tilrådes det at du opkræver mellem $ 100 og $ 300. Desværre er det usandsynligt, at du kommer nogen steder i nærheden af ​​dette beløb – især hvis der er masser af andre etablerede kurser, der lærer det samme. \ R \ n \ r \ nSom sådan skal du være meget præcis med, hvad du beslutter at oplade. Lad os f.eks. Sige, at du har oprettet et kursus i, hvordan du bygger din egen blockchain. Din første opgave skal være at se, hvad lignende toprangerende kurser sælger til. Når alt kommer til alt, hvis der er kurser med tusindvis af 5-stjernede ratings, der sælger til $ 15, vil du sandsynligvis ikke lande en enkelt studerende, hvis du starter på $ 60. \ r \ n \ r \ n Tværtimod vil du starte et nyt filialkursus uden feedback eller vurderinger, så for at være inde med en chance for at skille sig ud fra mængden kan det være bedst at tilbyde dit kursus til en lavere sats. \ r \ nOpbygning af din feedback \ r \ nMeget som dig ville som e-bogsælger på Amazon, at tilbyde dit Udemy-kursus til en omkostningseffektiv pris sandsynligvis tiltrække studerende. Når de først har haft mulighed for at nyde dit kursus, håber det så, at de vil give dig positiv feedback sammen med en 5-stjernet vurdering. \ R \ n \ r \ nEftersom du får flere og mere tilfredse studerende, skal du begynde at bemærk, at dit kursus går op på placeringen. For eksempel, mens du muligvis oprindeligt er startet på side 10 i søgeresultaterne på dit blockchain-kursus, sidder du muligvis nu på side 2. \ r \ n \ r \ nSom sådan vil dette give dig mulighed for at øge prisen på din kursus – og derefter sætte det mere på linje med dine vigtigste konkurrenter. Afgørende for, hvis du er sikker på, at dit kursus giver fremragende værdi for dem, der køber det, skal resten tage sig af sig selv. \ R \ n \ r \ n \ r \ nVolumen-spillet \ r \ nVi støder ofte på online kurser i offentlig domæne, der sælger for hundreder, hvis ikke tusinder af dollars. Imidlertid ligger de fleste sælgere hos Udemy inden for det vigtige $ 10- $ 30-interval. Når det er sagt, hvis dit online kursus begynder at flyve fra hylden, kan du tjene nogle seriøse kontanter. \ R \ n \ r \ nFor at illustrere, hvor succesrige nogle kursusskabere er i Udemy, lad os gå tilbage til vores tidligere eksempel – Ethereum og soliditet: Den komplette udviklervejledning. \ R \ n \ r \ n Som nævnt tidligere koster kurset $ 15, og det har lige under 10.000 positive anmeldelser. Men ved nærmere eftersyn er kurset faktisk blevet købt af lidt over 43.000 studerende. At lave matematik – det svarer til et samlet salg på $ 645.000. \ R \ n \ r \ nDet er også vigtigt at bemærke, at kursusskaberen – Stephen Grider, har 26 Udemy-kurser, der er anført på webstedet. I alt har Grider tilmeldt mere end 556.000 studerende. Dette regner med millioner af dollars i indtægter, hvilket er enormt. \ R \ n \ r \ nDer er dog en stor overvejelse, du skal foretage, før du begynder at tælle dine fremtidige indtægter – Udemy-provisioner. \ R \ nHvor meget koster det Udemy Take? Udemy er en online platform, der er i færd med at tjene penge. Som sådan skal du som indholdsskaber engagere dig i en profit-share-aftale med platformen. Med lægmandens vilkår betyder det, at Udemy for hvert kursus, du sælger på platformen, tager en provision. \ R \ n \ r \ nDette er ikke anderledes end YouTube, der reducerer din annonceindtægt, selvom det var dig det gjorde alt det hårde arbejde. Som sådan er dette bare navnet på spillet. \ R \ n \ r \ n Ikke desto mindre er profitdelingsmodellen på Udemy noget forvirrende ved første øjekast, da det afhænger af, hvordan den studerende fandt kurset. \ R \ n \ r \ n \ tOrganisk: Hvis den studerende finder dit kursus naturligt – såsom at finde det gennem søgefunktionen, er der en 50 \ / 50 split med Udemy. Men hvis salget sker via iOS- eller Android-appen, opkræver Apple og Google begge et gebyr på 30% på bruttoindtægterne \ r \ n \ tInstruktørkampagne: Hvis du selv kunne bringe en ny studerende til Udemy-platformen, og de fortsætter med at købe dit kursus, så får du beholde 97% af indtægterne. Den studerende skal dog indtaste en bestemt kupon eller henvisningslink for at kvalificere sig. Dette er en win-win-situation, da selvom Udemy får mindre indtægter, har de effektivt erhvervet en ny kunde, der muligvis ender med at købe andre kurser. \ R \ n \ tBetalt salg af brugeranskaffelseskanaler: Udemy samarbejder med et antal tredjeparter tilknyttede selskaber i det online rum, der vil fremme platformen. Hvis den nye kunde ender med at købe dit kursus gennem et af disse tilknyttede selskaber, får du kun 25% af omsætningen. \ R \ n \ r \ n Som du kan se af ovenstående, er der ret forskel i, hvordan meget af dine indtægter får du til at beholde. Sidder hvor som helst mellem 25% og 97%, det afhænger virkelig af, hvordan dine studerende kommer på tværs af dit kursus. \ R \ n Er indtægtsmodellen retfærdig? \ R \ n Potentielt, især når du overvejer at du ikke behøver at betale gebyrer for at oprette eller start kurset, så den eneste risiko, du tager, er din tid. Det er afgørende, at når du starter et kursus, får du adgang til en platform, der er hjemsted for mere end 50 millioner medlemmer. \ R \ nUdemy Public Reviews and Ratings \ r \ nHvis man tager i betragtning de numre, som Udemy offentliggør på sin hjemmeside, er det Det er tydeligt at se, at platformen er enormt populær blandt både indholdsskabere og studerende. Når det er sagt, er det altid en god øvelse at se, hvordan anmeldelser og vurderinger er i det offentlige domæne. \ R \ n \ r \ nOver på TrustPilot er det noget overraskende, at platformen har et 3 \ / 5 ‘gennemsnit ‘ bedømmelse. Dette er dog kun på tværs af 495 individuelle anmeldelser, hvilket er meget lavt, når du overvejer de 50 millioner + medlemmer, som Udemy hævder at have. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTingene er også lidt ikke-beskrivende over på webstedet Forbrugeranliggender, hvor Udemy i øjeblikket er på 2 \ / 5. Dette er dog baseret på kun 92 individuelle anmeldelser, så dette skal tages med en knivspids salt. \ R \ n \ r \ nDen gode nyhed er, at Udemy-anmeldelserne er meget mere gyldige i Google Play med mere end 212.000 individuelle ratings. Dette giver en meget imponerende score på 4,4 \ / 5. Ting ser også godt ud for Udemy i Apple Store med en 4.6 \ / 5-vurdering på tværs af 17.000 individuelle anmeldelser. \ R \ nBedste Blockchain-kurser på Udemy \ r \ n Så nu, du kender ind og ud af, hvordan Udemy fungerer, er vi vil nu diskutere vores nogle af de bedste blockchain-kurser, der i øjeblikket er tilgængelige på platformen. \ r \ n \ r \ n \ t \ r \ nBlockchain og Bitcoin Fundamentals af George Levy \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvis du ønsker at lære nøgleelementerne inden for blockchain-teknologi, ville et godt udgangspunkt være at overveje Blockchain og Bitcoin Fundamentals-kurset af George Levy. Prisen til kun $ 16 er kurset en absolut stjæling. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKursets vigtigste forudsætning er opdelt i tre nøglesegmenter. For det første får du en stærk forståelse af, hvad blockchain-teknologi faktisk er. Dernæst vil du udforske nøgleordforråd og koncepter i forbindelse med Bitcoin og den underliggende blockchain-protokol. For det tredje dykker du så dybere ned i de grundlæggende i Bitcoin. \ R \ n \ r \ nKurset består af 3 timers on-demand-videoer sammen med et lille antal ressourcer, der kan downloades. Kurset er blevet meget godt modtaget af Udemy-studerende med mere end 58.000 individuelle tilmeldinger. Over 17.000 anmeldelser har kurset en stærk rating på 4,5 \ / 5. \ r \ n \ r \ n \ t \ r \ nDet komplette Cryptocurrency Investment Course af Mohsen Hassan \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvis du er mere interesseret i kryptokurver og blockchain-teknologi set fra et investeringsperspektiv, kan det være værd at udforske fordelene ved det komplette Cryptocurrency Investment-kursus af Mohsen Hassan. Som navnet antyder, vil du blive guidet gennem den ende-til-ende-proces med at blive en effektiv kryptovalutahandler. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDette starter lige ved offset med råd om, hvordan man købe kryptokurver via en børs eller mægler og derefter gå hurtigt videre til grundlæggende forskning. Derefter lærer du, hvordan du sikkert sikrer dine investeringer, udfører teknisk analyse og opretter en risikovillig kryptokurrencyportefølje. \ R \ n \ r \ n Selvom kurset for nylig blev lanceret, er det allerede gennemført af 2.846 studerende. Over 434 anmeldelser er kurset bedømt til 4.7 \ / 5. Afgørende er, at du kan få fat i det for kun $ 16. Dette inkluderer 12 timers on-demand-videoer, som du kan få adgang til på din mobile, stationære enhed eller smart-tv. \ R \ n \ r \ n \ t \ r \ nBlockchain AZ: Lær hvordan du bygger din første Blockchain af Hadelin de Ponteves og Kirill Eremenko \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvis du leder efter en seriøs karriere, der flytter ind i en verden af ​​blockchain-teknologi, skal du kigge på Blockchain AZ: Lær hvordan du bygger dit første Blockchain-kursus. Oprettet af Hadelin de Ponteves og Kirill Eremenko, giver programmet dig den fulde low-down om, hvordan du bygger din helt egen blockchain-protokol. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu lærer en masse teori bag kryptokurrency-transaktioner, smarte kontrakter og det bredere blockchain-økosystem. Derefter lærer du om oprettelse af en ny kryptokurrency og implementering af smarte kontrakter. For at være egnet til kurset er det bedst, at du har grundlæggende viden om Python. \ R \ n \ r \ n Dette skyldes, at du bliver nødt til at forstå sproget for at gennemføre den praktiske side af kurset. Endnu en gang betaler du et gebyr på kun $ 16 for programmet, hvilket giver dig adgang til livet. Dette består af 14,5 timers video på forespørgsel, 11 artikler og 3 ressourcer, der kan downloades. \ R \ n \ r \ n \ t \ r \ nBlockchain for Business 2020: Den nye industrielle revolution af 365 karrierer \ r \ n \ r \ n \ r \ nEn yderligere omtale går ud på Blockchain for Business 2020: Den nye industrielle revolutionskursus af 365 Careers. Som navnet antyder, er dette særlige kursus rettet mod virkelige virksomheder, og hvordan de kan drage fordel af at omfavne blockchain-fænomenet. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKurset starter med en oversigt over, hvad blockchain er, og hvordan fundamentet fungerer. Derefter får du en inderlig forståelse af nøglekoncepter omkring minedrift, decentralisering, smarte kontrakter og kryptografi. \ R \ n \ r \ n Når du har gennemført det tekniske, fortsætter kurset hurtigt til forretningssiden af ​​blockchain teknologi. Dette inkluderer nogle eksempler på potentielle blockchain-applikationer, der kan bringe din virksomhed til det næste niveau. \ R \ nUdemy Review: Bedømmelsen \ r \ n Sammenfattende er det tydeligt at se, hvordan Udemy har tiltrukket en medlemsbase, der nu overstiger 50 millioner brugere. Dette betyder mere end 295 millioner individuelle kursusindmeldinger, hvilket ikke er noget underligt, når du overvejer, at platformen først blev lanceret i 2009. \ r \ n \ r \ nFra perspektivet af indholdsskabere har du chancen for at markedsføre dine færdigheder, viden og virkelige oplevelser via Udemy-platformen. Selvom du bliver nødt til at deltage i en indtægtsdelingsmodel, får du effektivt adgang til en multi-million studenterbase, hvor din potentielle indtjening er ubegrænset. \ R \ n \ r \ nI den anden ende af spektret , studerende har adgang til over 150.000 kurser med et klik på en knap. Disse kurser dækker stort set alle tænkelige fagområder, så der er helt sikkert noget, der passer til dine behov. Ikke kun er de fleste kurser rimelige, men du får også fordel af et eBay-klassificeringssystem. Dette sikrer, at du vælger kurser, der er præ-undersøgt af tidligere studerende. \ R \ nBesøg Udemy","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Kane Pepi"},"dato Udgivet":"2020-06-23"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me