Sådan bruges Coinbase Wallet: Komplet guide

Coinbase tegnebog

Coinbase tegnebog blev født som Toshi, og den er vokset ved hjælp af Coinbase-teamet. Coinbase Exchange og Coinbase Wallet ejes af det samme firma, men du behøver ikke at have en konto på Coinbase Exchange for at bruge det.

Et af de største salgsargumenter for Coinbase Wallet er prisen. Der er ingen omkostninger at bruge det, og det kan downloades til både iOS og Android. På ulempen er antallet af tokens, det understøtter i øjeblikket lavt.

Coinbase tegnebog

Læs: Vores fulde gennemgang & Tilmeldingsvejledning til Coinbase

Hvis du leder efter en tegnebog, der problemfrit kan integreres med din mobile enhed, kan Coinbase Wallet være værd at se på. Holdet på Coinbase planlægger at tilføje flere poletter til tegnebogen, når tiden går, og det er meget let at installere og bruge.

Hvordan opretter jeg min Coinbase-tegnebog?

Den gode nyhed er, at Coinbase Wallet er let at downloade og bruge.

Der er ingen begrænsninger for, hvem der kan bruge tegnebogen, og den kan downloades af alle, hvor som helst i verden. Dette er en fantastisk funktion for kryptobrugere, der måske har svært ved at bestå en KYC-check eller bor i et land, der ikke understøttes af større udvekslinger.

For at komme i gang skal du bare downloade den til den mobile enhed, du planlægger at bruge Coinbase Wallet med. Bare søg efter ‘Coinbase Wallet’ i den appbutik, du bruger, eller Google.

Når du er downloadet, skal du oprette en ny konto. Klik på knappen ‘Opret ny konto’ på skærmen, og tænk derefter på et unikt brugernavn. Der er ikke nogen KYC-krav for at bruge tegnebogen, men du bliver nødt til at oprette et brugernavn, der ikke allerede er i brug.

Opret tegnebog

Derfra skal du klikke på knappen ‘Opret en ny tegnebog’.

Du bliver bedt om at acceptere servicevilkårene. Marker hvilke felter du har brug for, og indtast derefter dit brugernavn, så andre brugere kan overføre tokens til din konto.

Når det er gjort, skal du vælge mellem Touch ID eller adgangskode for at beskytte din konto. Hvis din enhed har en fingeraftryksscanner, kan du bruge Touch ID. Ellers skal du oprette en sekscifret adgangskode for at beskytte din konto mod uautoriseret adgang.

Du får derefter en hemmelig adgangsfrase til gendannelse, som giver dig adgang til din tegnebog, hvis din hardware går tabt eller stjæles. Det ville være en meget god idé at skrive dette ned med det samme, men du kan vælge at ‘springe’ over dette trin og gøre det senere.

Vi anbefaler stærkt, at du noterer de 12 ords gendannelsesfrase, før du trækker dem i den rigtige rækkefølge på skærmen og gennemfører din registrering. Du skal være klar til at bruge din Coinbase Wallet!

Opsætning af tegnebog

Hvordan bruger jeg min Coinbase-tegnebog?

At sende og modtage tokens med det er super nemt. Det er designet til at blive brugt af næsten alle, så rolig, hvis det er første gang du arbejder med kryptokurrency-transaktioner.

Send Crypto With Coinbase Wallet

For øjeblikket er Coinbase Wallet i stand til at sende BTC, BCH, ETH, ETC, LTC og alle dine ERC-20 tokens til udveksling af tegnebøger, andre Coinbase Wallet-brugere eller hardware-tegnebøger.

For at gøre dette er alt hvad du skal gøre:

  • Åbn Coinbase Wallet-appen, log ind, og godkend derefter dig selv.
  • Gå til fanen ‘Tokens’, og vælg den slags token, du vil sende.
  • Tryk på knappen ‘Send’.
  • Du bliver nødt til at indtaste antallet af tokens, du vil sende.
  • Indtast modtageradressen til den tegnebog, du sender tokens til, eller scan QR-koden. Klik derefter på ‘Fortsæt’, så er du klar.

Virker ret simpelt, nej?

Modtag krypto med Coinbase-tegnebog

Processen til modtagelse af tokens med Coinbase Wallet ligner meget på at sende dem.

  • Følg blot trinene ovenfor, indtil du kommer til afsendelses- eller modtagelsestrinet.
  • I stedet for at klikke på ‘Send’ skal du bare klikke på ‘Modtag’ i stedet.
  • Angiv din tegnebog-adresse eller den QR-kode, den genererer automatisk til afsenderen, og du er klar.

Coinbase Wallet har 10 forskellige adresser til hver tegnebog, og den første adresse er altid valgt som standard. Hvis du vil bruge en anden adresse, skal du bare navigere til ‘Indstillinger > Fremskreden > Aktiv tegnebog ’, og vælg en anden adresse.

Er Coinbase Wallet Safe?

Coinbase Wallet er en enkeltstående tegnebog, der gemmer de private nøgler på den enhed, den er installeret på, hvilket betyder, at den er lige så sikker som enheden. Tegnebogen bruger Secure Element Technology til at låse de private nøgler på din smartphone, som er den nyeste sikkerhedsteknologi.

Ved at bruge dit fingeraftryk til at beskytte de private nøgler på din smartphone er et hack af din tegnebog næsten umuligt.

Det er næsten utænkeligt, at en hacker kunne oprette et duplikatfingerprint eller på anden måde narre enheden til at lade dem komme ind i din Coinbase Wallet. Du er også i stand til at indstille en automatisk lås-timeout til tegnebogen fra et minut til en time.

Ved at gøre det smertefuldt langsomt at prøve flere overtrædelser, gør du din tegnebog til et meget frustrerende mål for hackere.

Sørg for at kopiere den gendannelsesadgangssætning, du får, når du konfigurerer din konto, da det er den eneste måde, du kan få adgang til din tegnebog på, hvis der er et problem med din enhed.

Er det et godt produkt?

Coinbase Wallet tilbyder en glat grænseflade og stor sikkerhed for kryptoejere, der ikke ønsker at investere i en dedikeret hardware-tegnebog, som Ledger Nano S.

Tegnebogen giver dig også mulighed for at gemme digitale samleobjekter i en enkelt app med fuld support til ERC 721-aktiver.

Aktiver

Tegnebogen er tilgængelig for alle, og der er stort set ingen barrierer for at bruge Coinbase Wallet, med undtagelse af at skulle eje en semi-moderne smartphone. Så længe du har det, er det en levedygtig mulighed for kryptoinvestorer og sparere.

Coinbase Wallet leverer meget for lidt

Ligesom mange ting i kryptovaluta-verdenen er tegnebogsteknologien vokset meget i de sidste to år. Coinbase Wallet er en udviklet tegnebog, der tilbydes den globale offentlighed til nul pris, hvilket er imponerende.

Ud over at sikre kryptoer på din mobile enhed med sikkerhed i topkvalitet gør det det også superenkelt at sende og modtage understøttede tokens næsten hvor som helst du vil. Hvis du leder efter en måde at gemme dine kryptobesparelser på, er Coinbase Wallet en god mulighed, der ikke koster dig noget.

Som en af ​​verdens mest populære børser er Coinbase i en god position til at udvikle den yderligere efterhånden som tiden går. Det vil sandsynligvis modtage regelmæssige opdateringer, og flere af de populære tokens vil blive tilføjet i løbet af det næste år.

Samlet Coinbase Wallet er et fantastisk produkt, der sandsynligvis bliver bedre, da flere poletter og mønter understøttes. Det er let så sikkert som enhver anden softwarepung og er også meget let at bruge.

Kort om at investere i en dedikeret hardware-tegnebog, er det en god mulighed for opbevaring af mindre mængder kryptokurrency – for større mængder vil vi altid anbefale en hardwaretegn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me