Rahakott Review: En privat og sikker online tegnebog til flere kryptovalutaer

Rahakott anmeldelse

Det Rahakott tegnebog er en online tegnebog designet til brugervenlighed, universel adgang, sikkerhed og hastighed, som understøtter flere kryptokurver. Holdet bag tegnebogen hævder, at over 30 millioner dollars i forskellige kryptokurver i øjeblikket er gemt i dets proprietære tegnebøger. Tegnebogen bruger et registreringssystem, der indeholder en mindesætning og valgfri to-faktor autorisation.

Rahakott anmeldelse

En anden funktion udråbt af Rahakott er dens anonymitet. En ny tegnebogbruger behøver ikke levere identifikationsdokumenter.

”Til tider [sic] hvor næsten enhver børs er hacket, og mere end en milliard dollars er blevet stjålet af hackere, når offentlige‘ tegnebogsselskaber ’kræver personlige data og dokumenter fra indehaverne under pres fra skat og specielle tjenester. Rahakott forbliver uafhængig, pålidelig og den mest bekvemme tegnebog i verden, ”erklærer tegnebogens beslutningstagere på deres hjemmeside.

Besøg Rahakott

Hvor meget koster det at bruge?

Rahakott har adgang til service- og netværksgebyrer og kræver visse minimumsbalancer for overførsel. Gebyrerne varierer efter mønt og type. Servicegebyrer varierer fra 0,00003 for ZEC til 0,0005 for BTC, BCH og LTC. Netværksgebyrer spænder fra 0,00001 for BCH til 0,0005 for LTC. Ligeledes varierer minimumstransaktioner fra 0,001 for LTC til 0,00001 for BCH.

Servicegebyrer

CurrencyService FeeMin Network FeeMin Transfer Beløb
BTC 0,0005 0,0001 0,0001
BCH 0,0005 0,00001 0,00001
LTC 0,0005 0,00050 0,001
ZEC 0,00003 0,00005 0,0001
DASH 0,00045 0,00002 0,0001

Eksterne overførselsgebyrer

ValutaMinimum samlet gebyr
BTC 0,0006
BCH 0,00051
LTC 0,00100
ZEC 0,00008
DASH 0,00047

Registrering og oprettelse af tegnebog er dog gratis.

Hvilke mønter understøtter det?

Rahakott understøtter i øjeblikket BTC, BCH, LTC, ZEC og DASH.

Hvordan bruger du det??

Rahakott er stolt af den lethed, hvormed en ny bruger kan oprette en tegnebog. Ved at klikke på linket “Opret tegnebog” i øverste højre hjørne af hjemmesiden kommer du til en skærm, hvor en 24-ords mindesætning genereres som den private nøgle til din tegnebog. Det næste skærmbillede giver dig mulighed for at vælge en engangskodeord eller en langvarig adgangskode. Engangskodeordet er en form for tofaktorautorisation. En kode sendes til dit oplyste mobiltelefonnummer, hvilket giver dig engangsadgang til din konto. En ny kode skal genereres, hver gang du får adgang til tegnebogen. Derimod kan en langvarig adgangskode bruges gentagne gange for at få adgang til tegnebogen.

Opret en tegnebog

Det er også muligt at sige “Nej tak” til enhver adgangskode overhovedet, som vil levere dig direkte til din tegnebog og din offentlige tegnebog-adresse. I kryptokurrency anbefales det aldrig at have en svag adgangskode eller godkendelsesprotokol, endsige ingen overhovedet.

Hvordan er Wallet-grænsefladen?

Den grundlæggende tegnebogsgrænseflade er relativt selvforklarende. Saldoen vises sammen med din basisadresse, en adressegenerator og en transaktionshistorik. En stor indbetalingsknap over den aktuelle saldo kan ikke klikkes på – den fortæller dig blot, hvad du kan gøre med oplysningerne på siden. Flere kommandoer, som send, er tilgængelige fra en menu i øverste højre hjørne.

Vigtigste tegnebøger

Tegnebogen har også en praktisk betalingsanmodnings-URL, der automatisk genererer en tegnebogadresse og stregkode til visning.

Kan du oprette nye tegnebøger?

Den primære tegnebog er BTC som standard. Yderligere tegnebøger kan oprettes til regnskabsmæssige formål. Disse hjælpepunge kan omdøbes og endda fjernes fuldstændigt, selvom en tegnebog kun kan fjernes, hvis den er helt tom. Du kan nemt skifte mellem tegnebøger ved at klikke.

Nye tegnebøger

Hvor sikker og privat er Rahakott?

Rahakott leverer flere lag af sikkerhed til dine kryptokurrencyfonde. Det mest oplagte – og universelle – er standard 24-ords private nøglesætninger og muligheden for enten at indstille en langvarig adgangskode eller bruge tofaktor-autorisation via mobiltelefon. Rahakott opfordrer også sine brugere til yderligere at beskytte deres identiteter og midler ved at få adgang til deres tegnebøger med Tor-netværket. Links til Rahakott-tegnebogen gennem Tor-netværket leveres.

Ud over Tor-protokollen bruger Rahakott en indbygget mixer til at skjule din identitet, når der foretages transaktioner, og alle tegnebogstjenester er deterministiske.

“Hacking giver ikke mening,” erklærede Rahakott’s udviklere. ”Alle data på serverne er krypteret sikkert, selv udviklerne når ikke det. Den eneste måde at få adgang til din tegnebog på – din mnemonic sætning. ”

Hvem står bag Rahakott-tegnebogen?

Virksomhedens medstifter Akke Svenson blev uddannet ved Royal Institute of Technology i Sverige, inden han fungerede som teknologichef for en igangsættelse af finansiel teknologi i Silicon Valley. Han begyndte at arbejde inden for kryptokurrencyområdet i 2013.

Medstifter Maksim Shreyder er kandidat fra Moscow Institute of Physics and Technology og University of London. Han har tjent i forskellige informationsteknologiafdelinger for både russiske og engelske virksomheder, og han kom ind i blockchain-verdenen i 2015.

Multi-User tegnebøger

Rahakott er begyndt at tilbyde en særlig multi-user tegnebog til forretnings- og erhvervsbrugere. Ideen var at give flere brugere inden for en enkelt virksomhed let adgang til en delt tegnebog. Der er indstillet en administrator for tegnebogen, som derefter kan delegere adgang og roller inden for tegnebogens grænseflade til andre brugere, som leder, erhvervsdrivende og revisor. Administratoren kan også indstille forskellige sikkerhedsniveauer for forskellige medarbejdere. Nogle medarbejdere har f.eks. Muligvis ikke adgang til API-nøgler eller kan kun se bestemte datasæt.

“Vi lover at fortsætte med at forbedre tjenesten og konstant forbedre de integrerede funktioner, så kunderne nyder processen igen og igen,” sagde Svenson i en erklæring.

Konklusion

I overensstemmelse med sit ord er Rahakott hurtig. Virksomheden hævder, at en ny tegnebog kan oprettes inden for 15 sekunder, og det virker helt realistisk. Hjemmesiden er ret let at navigere, og selve tegnebogen er brugervenlig. Indbyggede værktøjer til URL-betalingsanmodninger er en bonus, ligesom muligheden for at adskille, navngive og fjerne tegnebøger fra hovedkontoen. Multibrugsfunktionen til virksomheder lover at være nyttig, når kryptovalutaverdenen udvikler sig, og forskellige tilladelsesniveauer er nødvendige for forskellige organisationsniveauer. Front office-sekretæren vil for eksempel sandsynligvis ikke have brug for fuld tilbagetrækningsadgang til kryptokurver, der er gemt i virksomhedens langsigtede vækstfond.

Samlet set er Rahakott-tegnebogen enkel, sikker og hurtig, som udviklerne gør klart i en anden erklæring.

”Markedet tilbyder i øjeblikket ikke så mange valg af egnede, brugervenlige tegnebøger, der giver både sikkerhed og hurtighed i behandlingen af ​​transaktioner,” sagde Svenson. “Vi har været modige til at løse alle de eksisterende problemer med Rahakott-tegnebogen.”

Vi vil ikke anbefale at bruge Rahakott til at gemme store mængder af kryptokurver, da online tegnebøger aldrig er så sikre som hardwaretegnene, da de er modtagelige for forskellige angrebsmetoder. Det ville være rart at se support til hardware-tegnebøger integreret i systemet, så du kunne bruge din Trezor eller Ledger til at logge på og godkende transaktioner.

Besøg Rahakott

Rahakott

src = “~ billeder \ rahakott-gennemgang-en-privat-sikker-online-tegnebog-til-flere-kryptokurver.gif”

alt = “Rahakott anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

8.0 / 10

Pris

10,0 / 10

Design

8.0 / 10

Valutasupport

6.0 / 10

Fordele

  • Let at bruge
  • Privatlivsfunktioner
  • Attraktivt interface
  • Hurtig

Ulemper

  • Ingen support til hardware-tegnebog
  • Ikke så sikker som offline tegnebøger

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"Rahakott","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 05 \ /rahakott-review.gif","beskrivelse":"Rahakott-tegnebogen er en online tegnebog designet til brugervenlighed, universel adgang, sikkerhed og hastighed, der understøtter flere kryptokurver. Holdet bag tegnebogen hævder, at over 30 millioner dollars i forskellige kryptokurver i øjeblikket er gemt i dets proprietære tegnebøger. Tegnebogen bruger et registreringssystem, der indeholder en mindesætning og valgfri to-faktor autorisation….","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.20"},"navn":"Rahakott","reviewBody":"Rahakott-tegnebogen er en online tegnebog designet til brugervenlighed, universel adgang, sikkerhed og hastighed, der understøtter flere kryptokurver. Holdet bag tegnebogen hævder, at over 30 millioner dollars i forskellige kryptokurver i øjeblikket er gemt i dets proprietære tegnebøger. Tegnebogen bruger et registreringssystem med en mindesætning og valgfri tofaktors autorisation. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEn anden funktion, der udråbes af Rahakott, er dens anonymitet. En ny tegnebogbruger behøver ikke at levere identificerende dokumenter. \ R \ n \ r \ n \ u201c På tidspunkter [sic] når næsten enhver børs er hacket, og mere end en milliard dollars er blevet stjålet af hackere, når offentlige \ u2018walletfirmaer \ u2019 kræve personoplysninger og dokumenter fra indehaverne under pres af skat og særlige tjenester. Rahakott forbliver uafhængig, pålidelig og den mest bekvemme tegnebog i verden, eller hvis tegnebogens producenter erklærer på deres hjemmeside. \ R \ n \ r \ nBesøg Rahakott \ r \ nHvor meget koster det at bruge? \ R \ nRahakott får adgang til service- og netværksgebyrer og kræver visse minimumsbalancer for overførsel. Gebyrerne varierer efter mønt og type. Servicegebyrer varierer fra 0,00003 for ZEC til 0,0005 for BTC, BCH og LTC. Netværksgebyrer spænder fra 0,00001 for BCH til 0,0005 for LTC. Ligeledes varierer minimumstransaktioner fra 0,001 for LTC til 0,00001 for BCH. \ R \ nTjenestegebyrer \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nValuta \ r \ nTjenestegebyr \ r \ nMin netværksgebyr \ r \ nMin Overfør beløb \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTC \ r \ n0.0005 \ r \ n0.0001 \ r \ n0.0001 \ r \ n \ r \ n \ r \ nBCH \ r \ n0.0005 \ r \ n0.00001 \ r \ n0.00001 \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTC \ r \ n0.0005 \ r \ n0.00050 \ r \ n0.001 \ r \ n \ r \ n \ r \ nZEC \ r \ n0.00003 \ r \ n0.00005 \ r \ n0.0001 \ r \ n \ r \ n \ r \ nDASH \ r \ n0.00045 \ r \ n0.00002 \ r \ n0.0001 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Eksterne overførselsgebyrer \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nValuta \ r \ nMinimum samlet gebyr \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTC \ r \ n0.0006 \ r \ n \ r \ n \ r \ nBCH \ r \ n0.00051 \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTC \ r \ n0.00100 \ r \ n \ r \ n \ r \ nZEC \ r \ n0.00008 \ r \ n \ r \ n \ r \ nDASH \ r \ n0.00047 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Registrering og oprettelse af tegnebog er dog gratis. \ r \ nHvilke mønter understøtter det? \ r \ nRahakott understøtter i øjeblikket BTC, BCH, LTC, ZEC og DASH. \ r \ nHvordan bruger du det? \ r \ nRahakott er stolt af den lethed, hvormed en ny bruger kan oprette en tegnebog. Ved at klikke på et \ u201cOpret tegnebog \ u201d-link i øverste højre hjørne af hjemmesiden kommer du til en skærm, hvor en 24-ords mindesætning genereres som den private nøgle til din tegnebog. Det næste skærmbillede giver dig mulighed for at vælge en engangskodeord eller en langvarig adgangskode. Engangskodeordet er en form for tofaktorautorisation. En kode sendes til dit oplyste mobiltelefonnummer, hvilket giver dig engangsadgang til din konto. En ny kode skal genereres, hver gang du får adgang til tegnebogen. Derimod kan en langvarig adgangskode bruges gentagne gange for at få adgang til tegnebogen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDet er også muligt at sige, \ u201cNej tak, overhovedet til enhver adgangskode , som leverer dig direkte til din tegnebog og din offentlige tegnebog-adresse. I kryptovaluta anbefales det aldrig at have en svag adgangskode eller godkendelsesprotokol, endsige ingen overhovedet. \ R \ nHvordan er Wallet Interface? \ R \ nDen grundlæggende tegnebogsgrænseflade er relativt selvforklarende. Saldoen vises sammen med din basisadresse, en adressegenerator og en transaktionshistorik. En stor indbetalingsknap over den aktuelle saldo kan ikke klikkes \ u2013, den fortæller dig blot, hvad du kan gøre med oplysningerne på siden. Flere kommandoer, som send, er tilgængelige fra en menu i øverste højre hjørne. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTegnebogen har også en praktisk URL til betalingsanmodning, der automatisk genererer en tegnebogadresse og stregkode til visning. \ r \ nKan du oprette nye tegnebøger? \ r \ nHovedpungen er som standard BTC. Yderligere tegnebøger kan oprettes til regnskabsmæssige formål. Disse hjælpepunge kan omdøbes og endda fjernes fuldstændigt, selvom en tegnebog kun kan fjernes, hvis den er helt tom. Du kan nemt skifte mellem tegnebøger ved at klikke. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvordan er Rahakott sikker og privat? \ R \ nRahakott giver flere lag af sikkerhed for dine kryptokurrencyfonde. Den mest oplagte \ u2013 og universelle \ u2013 er standard 24-ords private nøglesætninger og muligheden for enten at indstille en langvarig adgangskode eller bruge tofaktors autorisation via mobiltelefon. Rahakott opfordrer også sine brugere til yderligere at beskytte deres identiteter og midler ved at få adgang til deres tegnebøger med Tor-netværket. Links til Rahakott-tegnebogen gennem Tor-netværket leveres. \ R \ n \ r \ n Ud over Tor-protokollen bruger Rahakott en indbygget mixer til at skjule din identitet, når der foretages transaktioner, og alle tegnebogstjenester er deterministiske. \ r \ n \ r \ n \ u201cHacking giver ikke mening, erklærede Rahakott’s udviklere. \ u201cAlle data på serverne er krypteret sikkert, selv udviklerne kan ikke nå dem. Den eneste måde at få adgang til din tegnebog \ u2013 din mnemoniske sætning. \ U201d \ r \ nHvem er bag Rahakott Wallet? \ R \ nFirmaets medstifter Akke Svenson blev uddannet ved Royal Institute of Technology i Sverige, inden han fungerede som teknologichef til en igangsættelse af finansiel teknologi i Silicon Valley. Han begyndte at arbejde i kryptokurrencyområdet i 2013. \ r \ n \ r \ n Medstifter, Maksim Shreyder, er kandidat fra Moscow Institute of Physics and Technology og University of London. Han har tjent i forskellige informationsteknologiafdelinger for både russiske og engelske virksomheder, og han kom ind i blockchain-verdenen i 2015. \ r \ nMulti-User Wallets \ r \ nRahakott er begyndt at tilbyde en særlig multi-user tegnebog til forretnings- og erhvervsbrugere. Ideen var at give flere brugere inden for en enkelt virksomhed let adgang til en delt tegnebog. Der er indstillet en administrator for tegnebogen, som derefter kan delegere adgang og roller inden for tegnebogens grænseflade til andre brugere, som leder, erhvervsdrivende og revisor. Administratoren kan også indstille forskellige sikkerhedsniveauer for forskellige medarbejdere. Nogle medarbejdere har f.eks. Muligvis ikke adgang til API-nøgler eller kan kun se bestemte datasæt. \ R \ n \ r \ n \ u201cVi lover at fortsætte med at forbedre tjenesten og konstant forbedre de integrerede funktioner, så kunderne får glæde af processen igen og igen, sagde Svenson i en erklæring. \ r \ nKonklusion \ r \ nSandheden til Rahakott er hurtig. Virksomheden hævder, at en ny tegnebog kan oprettes inden for 15 sekunder, og det virker helt realistisk. Hjemmesiden er ret let at navigere, og selve tegnebogen er brugervenlig. Indbyggede værktøjer til URL-betalingsanmodninger er en bonus, ligesom muligheden for at adskille, navngive og fjerne tegnebøger fra hovedkontoen. Multibrugsfunktionen til virksomheder lover at være nyttig, når kryptovalutaverdenen udvikler sig, og forskellige tilladelsesniveauer er nødvendige for forskellige organisationsniveauer. Front office-sekretæren vil for eksempel sandsynligvis ikke have brug for fuld tilbagetrækningsadgang til kryptokurver gemt i virksomhedens langsigtede vækstfond. \ R \ n \ r \ n Samlet set er Rahakott-tegnebogen enkel, sikker og hurtig, da udviklerne gør det klart i en anden erklæring. \ r \ n \ r \ n \ u201cMarkedet tilbyder i øjeblikket ikke så mange valg af egnede, brugervenlige tegnebøger, der giver både sikkerhed og hurtighed i behandlingen af ​​transaktioner, \ u201d Svenson sagde . \ u201cVi har haft modet til at løse alle de eksisterende problemer med Rahakott-tegnebogen. \ u201d \ r \ n \ r \ nVi vil ikke anbefale at bruge Rahakott til at gemme store mængder kryptovalutaer, da online-tegnebøger aldrig er så sikre som hardwaretegnene som de er modtagelige for forskellige angrebsmetoder. Det ville være rart at se support til hardware-tegnebøger integreret i systemet, så du kunne bruge din Trezor eller Ledger til at logge på og godkende transaktioner. \ R \ n \ r \ nBesøg Rahakott","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"},"dato Udgivet":"2018-05-10"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me