Ledger Nano X Review: Hands on med den nyeste hardware-tegnebog

Ledger Nano X anmeldelse

Ledger er kendt for at producere meget sikre hardwaretegnebøger til kryptokurver. Det Ledger Nano X er den seneste og kan bestilles nu til levering mod slutningen af ​​maj.

Ledger Nano X har nogle nye funktioner, der forbedrer i forhold til den tidligere tilstand (Nano S), denne har Bluetooth, et indbygget batteri og ekstra plads til flere apps. Som med andre Ledger-hardware-tegnebøger er Nano X meget sikker, hvilket gør den perfekt til opbevaring af private nøgler og interaktion med tegnebøger og Dapps.

Besøg Ledger Nano X

Multicurrency Support

Du kan have så mange som 100 applikationer installeret på en enhed samtidigt, så du ikke behøver at vælge og vælge. Desuden understøtter den mere end 1.100 aktiver, hvor flere understøttes hver måned.

Du kan se den fulde liste over understøttede aktiver på Ledger-webstedet via deres understøttede kryptoaktiver-side. Denne side giver dig mulighed for at søge i et aktiv for at se, om det understøttes, og for hvert aktiv viser Ledger, hvilke enheder der understøtter det pågældende aktiv, hvor Nano X næsten altid er inkluderet. Du kan endda se Ledger-køreplanen fra denne side for at se planer for fremtidig aktivstøtte.

Ledger Nano X

Ledger Nano Security

En af de mange markante funktioner i Ledger Nano X er dens avancerede sikkerhed. Ledger hævder, at denne hardware-tegnebog bruger en stærk sikkerhedsmodel og baseret på de stærke anmeldelser og sikkerhedsspecifikationer for tidligere Ledger-tegnebøger, er det ikke en strækning at tro på dette krav.

Bluetooth-aspektet af Nano X rejser særlige bekymringer, men Ledger planlagde nøje, inden Bluetooth inkluderedes og implementerede nogle vigtige sikkerhedsfunktioner. Bluetooth-forbindelsen forbliver krypteret, så du kan nyde fordelene ved forbindelsen uden bekymringer om sikkerhed.

Hvis Bluetooth-forbindelsen på en eller anden måde ville blive hacket, ville Secure Element stadig beskytte din krypto ved at anmode om samtykke, inden du tager nogen handling. Det er også afgørende, at de eneste data, der transporteres via Bluetooth, er offentlige. Eventuelle kritiske data, inklusive dine frø og private nøgler, vil aldrig forlade Nano X.

Ledger Nano X

Desuden er Bluetooth-implementeringen på hardware-tegnebogen afhængig af en avanceret protokol. Dette sikrer godkendelse via parring, som er baseret på numeriske sammenligninger. Yderligere fortrolighed sikres via AES-baseret kryptering.

For dem der stadig ikke har det godt med at bruge Bluetooth-evnerne i Ledger Nano X, kan du også bare deaktivere denne funktion. Derfra bruger du i stedet USB-C-kablet.

Nano X-arkitektur & Sikkerhedspåvirkning

Den nye arkitektur i Nano X adskiller sig lidt fra Nano S. Der er to chips, det nye Secure Element, der er state of the art og en dual-core MCU’er med deres trådløse understøttelse.

Secure Element fungerer som en proxy, mens MCU tager ansvaret for forbindelsen med desktop eller smartphone. Smart Element driver også skærmen, der viser kritisk information og får brugerinput.

Det tager sig også af sikkerhed, herunder opbevaring af private nøgler og frøet, plus implementering af kryptografiske operationer, der styrer kryptovalutaer.

Bluetooth-kapaciteter

Selv med ovenstående forsikringer ønsker de fleste at lære mere om Bluetooth og hvordan det påvirker sikkerheden på Ledger Nano X. Enheden bruger Bluetooth Low Energy (BLE), og som nævnt transmitteres kun offentlig information via Bluetooth.

Selvom din computer eller smartphone bliver kompromitteret, eller Bluetooth-linket gør det, eller endda STM32 MCU gør det, vil Secure Element kræve, at du bekræfter transaktionen, før den behandles. Skærmen på Nano X viser altid rigtige transaktionsoplysninger og vil aldrig sende en transaktionsunderskrift uden dit samtykke.

Den avancerede Bluetooth-protokol, der bruges af Ledger Nano X, er en tofaseprotokol med til BLE-forbindelsen, inklusive nøgleudveksling og brug af BLE-kanalen. Både smartphone og Ledger Nano X genererer unikke nøgler med en tilfældig generator.

I afventning af brugergodkendelse bruger de to enheder en Elliptic Curve Diffie Hellman-nøgleudveksling til at bestemme tillid mellem enheder. Bluetooth-protokollen inkluderer specifikke konfigurationer designet til at stoppe Man-in-the-Middle-angreb, som er almindelige på BLE.

Numerisk sammenligning fungerer som en avanceret sikkerhedskonfiguration. Begge enheder viser en numerisk kode, når den fælles hemmelighed bliver genereret. Som bruger kontrollerer du, at koden er den samme. Koden kan ikke have nedgraderings- eller kollisionsangreb, da den beregnes via AES-CMAC fra offentlige nøgler plus tilfældige nonces. Efter nøgleudvekslingsprotokollen kan Ledger Nano X og smartphone etablere en sikker kanal med AES-baseret kryptering.

BLE-stakken implementeres via ST-stakken. Sikkerhedsteamet Ledger Donjon evaluerede implementeringens sikkerhed i forbindelse med de seneste angreb.

Ægte mobilitet

Noget unikt ved Ledger Nano X sammenlignet med andre lignende hardware-tegnebøger til kryptonøgler er, at den er virkelig mobil. Mellem Bluetooth-funktionerne og Ledger Live-mobilapplikationen kan du virkelig administrere din kryptokurrency uanset hvor du er. Der er ikke behov for at åbne din computer for at administrere din krypto.

Husk, at Nano X ikke kan fungere fuldt ud alene. Du skal bruge en smartphone eller stationær computer til at installere applikationer, tilføje konti, kontrollere dine kontosaldoer eller administrere dine sikre transaktioner.

Det er også vigtigt at vide, at Ledger Nano X har et 100 mAh batteri. Dette batteri kan vare flere timer, når det er i brug, eller flere måneder, når det går i tomgang og er fuldt opladet. Du kan ikke udskifte batteriet, men du kan nemt genoplade det med USB-C-porten og det medfølgende kabel.

Ledger Live-app

Ledger Live er et nøgleaspekt ved brug af Ledger Nano X eller andre Ledger-enheder. Brug af denne applikation strømliner processen med at bruge din hardware-tegnebog og giver dig adgang til alle konti på et enkelt sted, uanset hvor du er. Ledger Live-applikationen er tilgængelig til både smartphones og computere.

Med Ledger Live-applikationen kan du sikkert og nemt sende eller modtage kryptokurrencyaktiver, uanset hvor du er. At gennemføre disse transaktioner er meget intuitivt med trinvise instruktioner på skærmen.

Ledger Live-app

Applikationen giver dig også mulighed for at kontrollere din saldo af kryptoaktiver ved hjælp af realtidsrater, uanset tid eller sted. Din Nano X behøver ikke engang at være tilsluttet for at udnytte denne funktion. Ledger Live giver dig også mulighed for direkte at installere eller fjerne applikationer fra Ledger Nano X. Dette giver dig mulighed for at skræddersy applikationer baseret på behov og samtidig beskytte private nøgler. Konti forbliver sikkert, selvom du vælger at afinstallere et program.

Ombordstigning af Ledger Live er enkel med trinvise instruktioner, en hurtig konfiguration og en kontrol af enhedens ægthed. Du kan installere eller fjerne valutaer, finde nye apps og administrere den resterende plads i din Nano X.

Med hensyn til kontoadministration giver Ledger Live dig mulighed for at bruge ubegrænsede konti fra flere valutaer, se din fulde transaktionshistorik med detaljer for hver transaktion, foretage brugerdefinerede indstillinger for hver konto, se en oversigt over et enkelt konto og importere, gendanne, eller arkiver konti. Realtidsbalancerne inkluderer en oversigt over dine aktiver, en global modværdi og smarte filtre. Du kan intuitivt modtage eller sende midler med trinvis hjælp, visuel validering af adresser og support til brugerdefinerede gebyrer. Den personlige profil på kontoen inkluderer brugerdefinerede indstillinger og krypterede lokale data.

Hvad er der i kassen??

 • 1 hardware tegnebog
 • 1 USB-kabel
 • 1 startvejledning
 • 3 genopretningsark
 • 1 nøglering rem

Boks

Sådan opsættes Ledger Nano X

Inde i kassen finder du detaljerede installationsinstruktioner, der vil guide dig gennem processen. Hvis du har konfigureret en Nano-enhed før, vil processen være kendt for dig.

Opsætning

Og også kort til nedskrivning af dine frøord, disse bruges som en gendannelsesfrase, hvis du nogensinde har brug for at gendanne enheden.

Frø

For at starte installationsprocessen skal du bruge Ledger Live-app som du kan bruge på iOS 9 eller Android 7 smartphone eller en computer med Windows 8 (64-bit), macOS 10.8 eller Linux.

Når du har installeret det, kan du begynde med at følge disse trin:

 1. Tryk på knappen ved siden af ​​USB-porten, indtil Ledger-logoet vises for at tænde enheden.
 2. Læs instruktionerne på skærmen. Tryk på højre knap for at fortsætte eller på venstre knap for at gå tilbage.
 3. Tryk begge samtidigt, når Opsæt som ny enhed vises.

Derefter skal du vælge en PIN-kode til enheden:

 1. Tryk på begge knapper når Vælg PIN-kode vises på enheden.
 2. Tryk på venstre eller højre knap for at vælge et ciffer. Tryk på begge knapper for at validere et ciffer.
 3. Indtast PIN-koden igen for at bekræfte den.

Pinkode

Du bliver derefter nødt til at nedskrive gendannelsessætningen, som er en række på 24 ord. Vær forsigtig, din gendannelsessætning vises kun én gang.

 1. Tag det tomme genopretningsark, der leveres i kassen.
 2. Tryk på begge knapper når Skriv din sætning til genopretning vises.
 3. Skriv ned ord nr. 1 på genopretningsarket. Kontroller, at du har kopieret det korrekt i position 1. Tryk på højre knap for at gå til det næste ord.
 4. Gentag processen indtil Ord nr. 24 er nedskrevet i position 24. Tryk på begge knapper på det sidste skærmbillede for at fortsætte.
 5. Tryk på begge knapper når Bekræft din sætning til genopretning er vist.
 6. Vælg det første ord, du har skrevet ned på position 1 på dit gendannelsesark. med venstre eller højre knap. Bekræft ordet ved at trykke på begge knapper. Gentag dette for at bekræfte hele din 24-ords gendannelsessætning.
 7. Din enhed er klar vises, når du har gennemført installationsprocessen. Tryk på begge knapper for at Adgang til Dashboard. Du ankommer derefter til instrumentbrættet.

Opsætning

Tekniske specifikationer for Ledger Nano X

Skærmen på Ledger Nano X er dobbelt så mange pixels som Nano S, 128 × 64. Denne større skærm muliggør lettere verifikation af modtagende adresser og transaktionsoplysninger.

For at kunne bruge Ledger Nano X skal du have en USB-port på en enhed, som du kan slutte USB-C-kablet til for opladning. Du skal også bruge enten en smartphone eller computer til at bruge sammen med Ledger Live til opdatering af firmware og installation af apps.

Der er ingen vandtæt klassificering for Ledger Nano X. Hvis den ved et uheld bliver våd, skal du straks slukke for den og tørre den helt, før du bruger den igen. Sikkerhedselementet i Ledger Nano X er klassificeret som CC EAL5+.

 • Dimensioner & vægt Størrelse: 72 mm x 18,6 mm x 11,75 mm Vægt: 34 g
 • Materialer Børstet rustfrit stål og plast. 100mAh batteri
 • Mikrocontrollere & Stik: USB Type-C, certificeringsniveau: CC EAL5 +, Chips: ST33J2M0 (sikker) + STM32WB55
 • Kompatibilitet 64-bit stationær computer (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux), ekskl. ARM-processorer eller smartphone (iOS 9+ eller Android 7+)

Hvordan gendanner du din hovedbog Nano X?

Ledger tilbyder specifikke instruktioner om, hvordan du gendanner Nano X ved hjælp af din gendannelsesfrase, der lader dig klone, udskifte eller gendanne en enhed. Du skal konfigurere det som en ny enhed, hvis du vil gemme en ny gendannelsesfrase og / eller generere nye private nøgler. For at starte processen skal du installere Ledger Live-applikationen på din smartphone eller computer. Få din gendannelsesfrase til restaurering; der er støtte til BIP39 / BIP44.

Derfra vælger du din PIN-kode ved at trykke på knappen ved hjælp af USB i tre sekunder, læse instruktionerne på skærmen og trykke på begge knapper for at vælge “Gendan fra gendannelsesfrase.” Tryk på venstre eller højre for at vælge dit ciffer og validere det ved at trykke på begge knapper. PIN-koden kan bestå af 4 eller 8 cifre. Du skal indtaste det igen for bekræftelse.

Dernæst vælger du din gendannelsessætningslængde fra 12, 18 eller 24 ord. Bekræft det ved at trykke på begge knapper. Du indtaster bogstaverne i ord 1 ved hjælp af højre og venstre knap og validerer bogstaver med begge knapper. Du kan vælge ordet fra den foreslåede liste og trykke på begge knapper for validering. Gentag dette, indtil du har den fulde sætning til genopretning. På dette tidspunkt skal dine private nøgler gendannes på din Nano X.

Ledger Nano X vs Ledger Nano S?

Ledger Nano S vil fortsat være tilgængelig, da hver tjener et formål og appellerer til en anden type klient. Ledger Nano X kan bruges på farten via en smartphone med Ledger Live-applikationen, hvilket ikke er muligt med Ledger Nano S. Som sådan kan nogle mennesker vælge at have en af ​​hver og lade Nano S være hjemme. Nano X er også lidt mere lydhør, men den samlede ydelse er sammenlignelig. Arkitekturen i Nano X betragtes også som en udvikling fra Nano S takket være den nye Secure Element-chip og ekstra hukommelse.

Konklusion

Ledger Nano X er den seneste hardware-tegnebog fra Ledger. Det bygger på funktionerne i tidligere hardware-tegnebøger og skiller sig ud med Bluetooth-forbindelse, der giver dig mulighed for at bruge det med Ledger Live på din smartphone. Ligesom andre Ledger-hardware-tegnebøger er Nano X meget sikker med kryptering og flere sikkerhedsprotokoller på plads for at forhindre en række angrebstyper.

Ledger er hurtigt blevet den mest populære producent af hardware-tegnebog midt i stærk konkurrence fra deres største rival Trezor. Men med lanceringen af ​​Nano X har de forbedret spillet og produceret og meget godt produkt – installationsprocessen kan være lidt indviklet for komplette begyndere, men de fleste mennesker skal være i stand til at konfigurere det ved at følge instruktionerne nøje..

Hvis du er på udkig efter en ekstra hardware-tegnebog eller ønsker at købe din første, anbefaler vi, at du tjekker Nano X.

Besøg Ledger Nano X

Ledger Nano X

src = “~ images \ ledger-nano-x-review-hands-on-with-the-latest-hardware-wallet.gif”

alt = “Ledger Nano X”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9.3

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

9,0 / 10

Pris

9,0 / 10

Valutasupport

10,0 / 10

Fordele

 • Bluetooth-forbindelse
 • Fremragende omdømme
 • Understøtter masser af Cryptos
 • God konstruktion
 • Ledger Live-app

Ulemper

 • Opsætning kan være lidt forvirrende

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"Ledger Nano X","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 01 \ /ledger-nanox-review.gif","beskrivelse":"Ledger er kendt for at producere meget sikre hardwaretegnebøger til kryptokurver. Ledger Nano X er den seneste og kan bestilles nu til levering i slutningen af ​​maj. Ledger Nano X har nogle nye funktioner, der forbedrer i forhold til den tidligere tilstand (Nano S), denne har Bluetooth, en indbygget…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"9.25"},"navn":"Ledger Nano X","reviewBody":"Ledger er kendt for at producere meget sikre hardwaretegnebøger til kryptokurver. Ledger Nano X er den nyeste og kan bestilles nu til levering mod slutningen af ​​maj. \ R \ n \ r \ n Ledger Nano X har nogle nye funktioner, der forbedrer i forhold til den tidligere tilstand (Nano S), denne har Bluetooth , et indbygget batteri og ekstra plads til flere apps. Som med andre Ledger-hardware-tegnebøger er Nano X meget sikker, hvilket gør den perfekt til opbevaring af private nøgler og interagere med tegnebøger og Dapps. \ R \ nBesøg Ledger Nano X \ r \ n \ r \ nMulticurrency Support \ r \ nDu kan have så mange som 100 applikationer installeret på en enhed samtidigt, så du ikke behøver at vælge. Desuden understøtter den mere end 1.100 aktiver, hvor flere understøttes hver måned. \ R \ n \ r \ nDu kan se den fulde liste over understøttede aktiver på Ledger-webstedet via deres understøttede kryptoaktiver-side. Denne side giver dig mulighed for at søge i et aktiv for at se, om det understøttes, og for hvert aktiv viser Ledger, hvilke enheder der understøtter det pågældende aktiv, hvor Nano X næsten altid er inkluderet. Du kan endda se Ledger-køreplanen fra denne side for at se planer for fremtidig aktivsupport. \ R \ n \ r \ n \ r \ nLedger Nano Security \ r \ n \ r \ nEn af de mange standout-funktioner i Ledger Nano X er dens topmoderne sikkerhed. Ledger hævder, at denne hardware-tegnebog bruger en stærk sikkerhedsmodel og baseret på de stærke anmeldelser og sikkerhedsspecifikationer fra tidligere Ledger-tegnebøger, er det ikke en strækning at tro på dette krav. \ R \ n \ r \ nBluetooth-aspektet af Nano X rejser særlige bekymringer, men Ledger planlagde nøje, inden Bluetooth inkluderedes og implementerede nogle vigtige sikkerhedsfunktioner. Bluetooth-forbindelsen forbliver krypteret, så du kan nyde fordelene ved forbindelsen uden bekymringer om sikkerhed. \ R \ n \ r \ nHvis Bluetooth-forbindelsen på en eller anden måde ville blive hacket, ville Secure Element stadig beskytte din krypto ved at anmode om samtykke inden du foretager dig noget. Det er også afgørende, at de eneste data, der transporteres via Bluetooth, er offentlige. Eventuelle kritiske data, herunder dine frø og private nøgler, vil aldrig forlade Nano X. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDesuden er Bluetooth-implementeringen på hardware-tegnebogen afhængig af den nyeste protokol. Dette sikrer godkendelse via parring, som er baseret på numeriske sammenligninger. Yderligere fortrolighed sikres via AES-baseret kryptering. \ R \ n \ r \ nFor dem, der stadig ikke har det godt ved at bruge Bluetooth-evnerne i Ledger Nano X, kan du også bare deaktivere denne funktion. Derfra bruger du i stedet USB-C-kablet. \ R \ nNano X Architecture & Sikkerhedspåvirkning \ r \ n \ r \ nNano X’s nye arkitektur er lidt anderledes end Nano S. Der er to chips, det nye Secure Element, der er moderne og en dual-core MCU’er med deres trådløse understøttelse. \ r \ n \ r \ nSikker element fungerer som en proxy, mens MCU overtager forbindelsen med skrivebordet eller smartphonen. Smart Element driver også skærmen, der viser kritisk information og får brugerinput. \ R \ n \ r \ nDet tager også sig af sikkerhed, herunder lagring af private nøgler og frøet, plus implementering af kryptografiske operationer, der styrer kryptovalutaer. \ R \ nBluetooth-kapaciteter \ r \ n Selv med ovenstående forsikringer vil de fleste mennesker lære mere om Bluetooth og hvordan det påvirker sikkerheden i Ledger Nano X. Enheden bruger Bluetooth Low Energy (BLE), og som nævnt transmitteres kun offentlig information via Bluetooth . \ r \ n \ r \ n Selvom din computer eller smartphone bliver kompromitteret, eller Bluetooth-linket gør det, eller endda STM32 MCU gør det, vil Secure Element kræve, at du bekræfter transaktionen, før den behandles. Skærmen på Nano X vil altid vise reelle transaktionsoplysninger og vil aldrig sende en transaktionsunderskrift uden dit samtykke. \ R \ n \ r \ nDen nyeste Bluetooth-protokol, der bruges af Ledger Nano X, er en to- faseprotokol med til BLE-forbindelsen, inklusive nøgleudveksling og brug af BLE-kanalen. Både smartphone og Ledger Nano X genererer unikke nøgler med en tilfældig generator. \ R \ n \ r \ n I afventning af brugergodkendelse bruger de to enheder en Elliptic Curve Diffie Hellman-nøgleudveksling til at bestemme tillid mellem enheder. Bluetooth-protokollen inkluderer specifikke konfigurationer designet til at stoppe Man-in-the-Middle Attacks, som er almindelige på BLE. \ R \ n \ r \ nNumerisk sammenligning fungerer som en avanceret sikkerhedskonfiguration. Begge enheder viser en numerisk kode, når den fælles hemmelighed bliver genereret. Som bruger kontrollerer du, at koden er den samme. Koden kan ikke have nedgraderings- eller kollisionsangreb, da den beregnes via AES-CMAC fra offentlige nøgler plus tilfældige nonces. Efter nøgleudvekslingsprotokollen kan Ledger Nano X og smartphone etablere en sikker kanal med AES-baseret kryptering. \ R \ n \ r \ n BLE-stakken implementeres via ST-stakken. Sikkerhedsteamet, Ledger Donjon, evaluerede implementeringens sikkerhed relateret til de seneste angreb. \ R \ nSande mobilitet \ r \ n Noget unikt ved Ledger Nano X sammenlignet med andre lignende hardware-tegnebøger til kryptonøgler er, at den virkelig er mobil. Mellem Bluetooth-funktionerne og Ledger Live-mobilapplikationen kan du virkelig administrere din kryptokurrency uanset hvor du er. Der er ikke behov for at åbne din computer for at administrere din krypto. \ R \ n \ r \ n Husk, at Nano X ikke kan fungere fuldt ud alene. Du skal bruge en smartphone eller stationær computer til at installere applikationer, tilføje konti, kontrollere dine kontosaldoer eller administrere dine sikre transaktioner. \ R \ n \ r \ nDet er også vigtigt at vide, at Ledger Nano X har en 100 mAh batteri. Dette batteri kan vare flere timer, når det er i brug, eller flere måneder, når det går i tomgang og er fuldt opladet. Du kan ikke udskifte batteriet, men du kan nemt genoplade det med USB-C-porten og det medfølgende kabel. \ R \ nLedger Live App \ r \ nLedger Live er et nøgleaspekt ved brug af Ledger Nano X eller en hvilken som helst anden Ledger-enhed. Brug af denne applikation strømliner processen med at bruge din hardware-tegnebog og giver dig adgang til alle konti på et enkelt sted, uanset hvor du er. Ledger Live-applikationen er tilgængelig til både smartphones og computere. \ R \ n \ r \ nMed Ledger Live-applikationen kan du sikkert og nemt sende eller modtage kryptokurrencyaktiver, uanset hvor du er. Gennemførelse af disse transaktioner er meget intuitiv med trinvise instruktioner på skærmen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nApplikationen giver dig også mulighed for at kontrollere din saldo af kryptoaktiver ved hjælp af realtidsrater, uanset af tid eller sted. Din Nano X behøver ikke engang at være tilsluttet for at udnytte denne funktion. Ledger Live giver dig også mulighed for direkte at installere eller fjerne applikationer fra Ledger Nano X. Dette giver dig mulighed for at skræddersy applikationer baseret på behov og samtidig beskytte private nøgler. Konti forbliver sikkert, selvom du vælger at afinstallere et program. \ R \ n \ r \ nOnboarding af Ledger Live er enkelt med trinvise instruktioner, en hurtig konfiguration og en kontrol af enhedens ægthed. Du kan installere eller fjerne valutaer, finde nye apps og administrere den resterende plads i din Nano X. \ r \ n \ r \ n Med hensyn til kontoadministration giver Ledger Live dig mulighed for at bruge ubegrænsede konti fra flere valutaer, se din fulde transaktionshistorik med detaljer for hver transaktion, foretag tilpassede indstillinger for hver konto, se en oversigt over et enkelt konto og importer, gendan eller arkiver konti. Realtidsbalancerne inkluderer en oversigt over dine aktiver, en global modværdi og smarte filtre. Du kan intuitivt modtage eller sende midler med trinvis hjælp, visuel validering af adresser og support til brugerdefinerede gebyrer. Den personlige profil på kontoen inkluderer brugerdefinerede indstillinger og krypterede lokale data. \ R \ nHvad er der i boksen? \ R \ n \ r \ n \ t1 hardware-tegnebog \ r \ n \ t1 USB-kabel \ r \ n \ t1 at komme i gang folder \ r \ n \ t3 genopretningsark \ r \ n \ t1 nøgleringe rem \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvordan du opsætter Ledger Nano X \ r \ nInden i boksen finder du detaljerede installationsinstruktioner, som vil guide dig igennem processen. Hvis du har konfigureret en Nano-enhed før, vil processen være kendt for dig. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOg også kort til nedskrivning af dine frøord, disse bruges som en gendannelsessætning skal du nogensinde gendanne enheden. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFor at starte installationsprocessen skal du bruge Ledger Live App, som du kan bruge på iOS 9 eller Android 7 smartphone eller en computer med Windows 8 (64-bit), macOS 10.8 eller Linux. \ R \ n \ r \ n Når du har installeret det, kan du begynde med at følge disse trin: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tTryk på knappen ved siden af ​​USB-porten, indtil Ledger-logoet vises \ u00a0for at tænde enheden. \ r \ n \ tLæs instruktionerne på skærmen. Tryk på højre knap for at fortsætte eller venstre knap for at gå tilbage. \ R \ n \ tTryk begge samtidigt, når Konfigurer som ny enhed vises. \ R \ n \ r \ nDerefter skal du vælge en PIN-kode til enheden : \ r \ n \ r \ n \ tTryk på begge knapper, når Vælg PIN-kode \ u00a0 vises på enheden. \ r \ n \ tTryk på venstre eller højre knap for at vælge et ciffer. Tryk på begge knapper for at validere et ciffer. \ R \ n \ tIndtast PIN-koden igen for at bekræfte det. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu skal derefter skrive ned gendannelsessætningen, som er en serie på 24 ord \ u00a0Vær forsigtig, din gendannelsessætning vises kun en gang. \ r \ n \ r \ n \ tTag det tomme gendannelsesark, der er leveret i kassen. \ r \ n \ tTryk på begge knapper, når Skriv din gendannelsesfrase ned \ u00a0 vises. \ r \ n \ t Skriv ord nr. 1 ned på gendannelsesarket. Bekræft, at du har kopieret det korrekt i position 1. \ u00a0Tryk på den højre knap for at gå til det næste \ u00a0ord. \ R \ n \ tGentag processen, indtil Word # 24 er skrevet ned i position 24. Tryk på begge knapper på den sidste skærm for at fortsætte. \ r \ n \ tTryk på begge knapper, når \ u00a0Bekræft, at din gendannelsesfrase vises. \ r \ n \ tVælg det første ord, du har skrevet ned i position 1 på dit gendannelsesark. med venstre eller højre knap. Bekræft ordet ved at trykke på begge knapper. Gentag dette for at bekræfte hele din 24-ords gendannelsesfrase. \ R \ n \ tEnheden er klar vises, når du har gennemført installationsprocessen. Tryk på begge knapper for at få adgang til Dashboard. \ U00a0Du ankommer derefter til Dashboard. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTekniske specifikationer for Ledger Nano X \ r \ nDisplayet på Ledger Nano X er dobbelt så mange pixels som Nano S, 128×64. Denne større skærm muliggør lettere verifikation af modtagende adresser og transaktionsoplysninger. \ R \ n \ r \ nFor at kunne bruge Ledger Nano X skal du have en USB-port på en enhed, som du kan tilslutte USB-C-kablet til for opladning. Du har også brug for enten en smartphone eller computer til at bruge sammen med Ledger Live til opdatering af firmware og installation af apps. \ R \ n \ r \ nDer er ingen vandtæt klassificering for Ledger Nano X. Hvis den ved et uheld bliver våd, skal du straks slukke for den og tør det helt, før du bruger det igen. Sikkerhedselementet i Ledger Nano X er klassificeret som CC EAL5 +. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tDimensioner & vægt Størrelse: 72 mm x 18,6 mm x 11,75 mm Vægt: 34 g \ r \ n \ tMaterialer Børstet rustfrit stål og plast. 100mAh batteri \ r \ n \ tMikrocontrollere & Stik: USB Type-C, certificeringsniveau: CC EAL5 +, Chips: ST33J2M0 (sikker) + STM32WB55 \ r \ n \ tKompatibilitet 64-bit stationær computer (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux), eksklusive ARM-processorer eller smartphone (iOS 9+ eller Android 7 +) \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvordan gendanner du din Ledger Nano X? \ r \ nLedger tilbyder specifikke instruktioner om, hvordan du gendanner Nano X ved hjælp af din opsving sætning, der lader dig klone, udskifte eller gendanne en enhed. Du skal konfigurere det som en ny enhed, hvis du vil gemme en ny gendannelsesfrase og \ / eller generere nye private nøgler. For at starte processen skal du installere Ledger Live-applikationen på din smartphone eller computer. Få din sætning til genopretning til restaurering; der er understøttelse af BIP39 \ / BIP44. \ r \ n \ r \ nDerefter vælger du din PIN-kode ved at trykke på knappen ved hjælp af USB i tre sekunder, læse instruktionerne på skærmen og trykke på begge knapper for at vælge \ u201cGendan fra gendannelsessætning. \ u201d Tryk på venstre eller højre for at vælge dit ciffer og validere det ved at trykke på begge knapper. PIN-koden kan bestå af 4 eller 8 cifre. Du skal indtaste det igen for bekræftelse. \ R \ n \ r \ nDernæst skal du vælge din gendannelsesfrase længde fra 12, 18 eller 24 ord. Bekræft det ved at trykke på begge knapper. Du indtaster bogstaverne i ord 1 ved hjælp af højre og venstre knap og validerer bogstaver med begge knapper. Du kan vælge ordet fra den foreslåede liste og trykke på begge knapper for validering. Gentag dette, indtil du har den fulde sætning til genopretning. På dette tidspunkt skal dine private nøgler gendannes på din Nano X. \ r \ nLadger Nano X vs Ledger Nano S? \ R \ nLedger Nano S vil fortsat være tilgængelig, da hver tjener et formål og appellerer til en anden type af klienten. Ledger Nano X kan bruges på farten via en smartphone med Ledger Live-applikationen, hvilket ikke er muligt med Ledger Nano S. Som sådan kan nogle mennesker vælge at have en af ​​hver og lade Nano S være hjemme. Nano X er også lidt mere lydhør, men den samlede ydelse er sammenlignelig. Arkitekturen i Nano X betragtes også som en udvikling fra Nano S takket være den nye Secure Element-chip og ekstra hukommelse. \ R \ nKonklusion \ r \ nLedger Nano X er den seneste hardware-tegnebog fra Ledger. Det bygger på funktionerne i tidligere hardware-tegnebøger og skiller sig ud med Bluetooth-forbindelse, der giver dig mulighed for at bruge det med Ledger Live på din smartphone. Som andre Ledger-hardware-tegnebøger er Nano X meget sikker med kryptering og flere sikkerhedsprotokoller på plads for at forhindre en række angrebstyper. \ R \ n \ r \ nLadger er hurtigt blevet den mest populære hardware-tegnebogsproducent midt i stærk konkurrence fra deres hovedrival Trezor. Men med lanceringen af ​​Nano X har de forbedret spillet og produceret og meget godt produkt – installationsprocessen kan være lidt indviklet for komplette begyndere, men de fleste mennesker skal være i stand til at konfigurere det ved at følge instruktionerne nøje. n \ r \ nHvis du er på udkig efter en ekstra hardware-tegnebog eller ønsker at købe din første, anbefaler vi, at du tjekker Nano X. \ r \ nBesøg Ledger Nano X","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"},"dato Udgivet":"2020-04-02"},"yderligere Type":"udefineret","Alternativ navn":"udefineret","pris":"udefineret","priser":"udefineret","mærke":"udefineret","kategori":"udefineret","farve":"udefineret","dybde":"udefineret","disambiguatingDescription":"udefineret","gtin":"udefineret","gtin12":"udefineret","gtin13":"udefineret","gtin14":"udefineret","gtin8":"udefineret","højde":"udefineret","identifikator":"udefineret","logo":"udefineret","mainEntityOfPage":"udefineret","materiale":"udefineret","model":"udefineret","mpn":"udefineret","nsn":"udefineret","produktID":"udefineret","produktions dato":"udefineret","Købsdato":"udefineret","udgivelses dato":"udefineret","samme som":"udefineret","sku":"udefineret","slogan":"udefineret","url":"udefineret","vægt":"udefineret","bredde":"udefineret"}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me