Infinito Wallet: Universal Cryptocurrency Wallet til flere valutaer

Infinito tegnebog

Infinito tegnebog hævder at være den første universelle tegnebog med understøttelse af flere aktiver. Det har støtte til de bedste kryptokurver, herunder Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash, Dash, Dogecoin, NEO og GAS. Derudover giver Infinito Wallet adgang til top smart-blockchain-tokens, herunder ETH ERC-20 og NEO NEP-5. Listen over understøttede tokens og kryptokurver vokser konstant og udvider rækkevidden af ​​Infinito Wallet.

Infinito tegnebog

Hvem står bag Infinito Wallet?

Virksomheden bag Infinito Wallet er Infinity Blockchain Labs, en førende forsknings- og udviklingsvirksomhed, der arbejder på blockchain og fokuserer på fuldt kompatible tjenester, produkter og samarbejde.

I årenes løb har det vundet adskillige hædersbevisninger og medorganiseret Asia Blockchain Education Program, det første formelle blockchain-uddannelsesinitiativ i Asien. Virksomheden har mere end 150 interne forskere, blockchain-udviklere, strategiske planlæggere og marketingfolk. Det har partnere over hele verden, herunder i Polen, Kenya, Hong Kong, Japan, Storbritannien og Vietnam og er en del af Vietnam Banks Association.

Infinito Wallet selv har mere end 70 engagerede teammedlemmer, herunder designere, udviklere, forskere, kundeservicemedarbejdere og marketing- og forretningsledere. Tegnebogen er registreret på Isle of Man i Storbritannien og er en del af Infinity Blockchain Labs Europe.

Hvilke kryptovalutaer og tokens understøtter Infinito Wallet?

En af de største træk ved Infinito Wallet er det store antal poletter, den understøtter. Faktisk er tegnebogen stolt af at støtte de fleste tilgængelige tokens, så brugerne kan søge, sende, modtage eller gemme disse tokens. Der er også understøttelse af flere mønter på en allerede lang liste over kryptokurver, som Infinito Wallet altid udvider.

Hvad er nogle nøglefunktioner i Infinito Wallet?

Ud over understøttelsen af ​​et konkurrencedygtigt antal poletter og kryptomønter tilbyder Infinito Wallet touch ID-understøttelse, hvilket gør det muligt at få adgang til applikationen hurtigt og nemt uden at skulle ofre sikkerheden. For at gøre transaktioner fri for besvær inkluderer tegnebogen også styring af kontakter, der gemmer hyppige adresser. Der er endda mulighed for at tilføje beskeder til transaktioner for at hjælpe med registrering. For yderligere registrering, understøtter tegnebogen muligheden for at eksportere hele din transaktionshistorik via .csv-fil og derefter sende den til dig selv via e-mail.

Funktioner

De rundt omkring i verden kan drage fordel af Infinito Wallet takket være dens evne til at understøtte mere end 10 sprog fra slutningen af ​​3. kvartal 2018. Disse inkluderer engelsk, kinesisk, japansk, koreansk, fransk, tysk, thai, hindi, vietnamesisk, Russisk, italiensk og portugisisk. De, der får adgang til flere kryptokurver og tokens med Infinito Wallet, vil sætte pris på muligheden for problemfrit at skifte mellem forskellige tegnebøger for at forbedre porteføljestyring og levere ubesværet handel. Du kan endda scanne en partners QR-kode for at vise tokenet via Verisign.

Dem, der bruger tegnebogen til at gennemføre transaktioner, vil sætte pris på den revolutionerende prisoptimeringsteknologi, der leverer de lavest mulige transaktionsomkostninger. Disse transaktioner er også utroligt hurtige takket være den regelmæssigt opdaterede gateway til blockchain, der vedligeholdes 24/7.

Andre nøglefunktioner hjælper dig med at administrere din Infinito Wallet og portefølje som helhed, herunder oversigten over din portefølje, som snart kommer med i tegnebogen. Dette kommer via et diagram, der viser hele din porteføljes værdi i fiat-valuta i realtid. Den indeholder desuden en indikator, der viser forskellen i den aktuelle pris de sidste 24 timer. En anden funktion, der snart kommer, er advarslen om prisændring, der overvåger prisændringerne for dig som bruger.

Hvordan kan du bruge Infinito Wallet?

Infinito Wallet er allerede tilgængelig til både Android- og iOS-enheder. For at begynde at bruge det skal du søge efter “infinito wallet” og downloade applikationen fra den relevante applikationsbutik.

Download appen til iOS-enheder her.

Eller download appen til Android-enheder her.

Når du har installeret appen, kan du oprette en ny en ny tegnebog og navngive den. På dette tidspunkt kan du derefter gemme din backup sætning, så du kan gendanne den i fremtiden, hvis det er nødvendigt.

Skriv dit genopretningsfrø ned, og opbevar det et sikkert sted, så beder appen dig om at bekræfte, at det vælger ordene fra det. Når det er nede, kan du derefter indstille din adgangskode.

Appen viser standardaktiverede mønter, og du kan trykke på knappen “+” for at tilføje andre understøttede mønter og tokens.

Du er nu indstillet til at modtage betalinger, vælg enten fanerne “send” eller “modtag” for at indtaste en adresse, du vil sende til, eller se din modtagende adresse.

Hvordan giver Infinito Wallet fortrolighed og sikkerhed?

Som en kryptotegnebog tager Infinito Wallet brugernes privatliv alvorligt, herunder flere sikkerhedsfunktioner. Private nøgler forbliver helt private, hvor kun den pågældende bruger har adgang til dem. For at sikre, at det forbliver sådan, er både de private nøgler og adgangssætninger fuldt krypterede. Infinito Wallet gemmer heller ikke brugerdata af nogen art, hvilket eliminerer risikoen for, at hackere får fat i dem.

Sikkerhed

Ekstra sikkerhed kommer gennem Infinito Wallets gennemsigtighed og overholdelse. Det er registreret på Isle of Man, så du kan stole på tegnebogen efter reglerne. Kildekoden vil også være tilgængelig, hvilket giver mulighed for eksterne revisioner.

Hvordan ser Infinito Wallet Road Map ud?

Infinito Wallet blev officielt lanceret den 8. december 2017 med support til ERC20-tokens, ETH, BTC og BCH. Den 30. april 2018 tilføjede tegnebogen nye smarte kontrakter og møntbloketter. På dette tidspunkt blev det den allerførste universelle tegnebog i verden med støtte til både ETH20 og NEO NEP-5-tokens. Dette er også, når integrationen til DOGE og DASH fandt sted.

I løbet af Q2, Q3 og Q4 i 2018 fortsætter Infinito Wallet med at tilføje flere funktioner og udvide sit partnerskabsnetværk. Denne fase er, når praktisk blockchain-serviceintegration opstår, herunder ID / KYC-løsninger og udvekslinger. Porteføljevisningen forbedres også, og transaktionsomkostningerne optimeres. Nogle af de kommende funktioner frigives eller blev allerede frigivet inden for denne tidsramme, herunder historienotater og evnen til at udforske transaktionshistorikken. Ved årets udgang offentliggøres tegnebogens kildekode også online.

Køreplan

I 2019 og derefter tilføjer Infinito Wallet support til de bedste kryptovaluta-platforme, såsom RSK, ADA, EOS og ETC. Det vil også udvikle og implementere en in-app-udveksling, der er fuldt kompatibel, tilføje muligheden for at importere eksisterende midler og eksportere midler til at gemme og forbedre temaerne.

Konklusion

Mens mange tegnebøger hævder at være universelle, accepterer de fleste kun kryptovalutaer eller en række tokentyper. Infinito Wallet skiller sig ud med sin evne til at understøtte de mest almindelige token-typer, herunder både NEO NEP-5 og ETH ERC20, ud over flere kryptovalutaer. Tegnebogen er allerede nyttig for dem med flere kryptoaktiver, og det bliver endnu mere nyttigt, når holdet tilføjer support til flere valutaer og tokens og afslutter implementeringen af ​​de planlagte funktioner.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me