Coin.Space: En anonym tegnebog med flere valutaer

Møntpung

Oprindeligt lanceret i 2015 i Georgia, USA, Coin.Space er en kryptovaluta-platform, der arbejder for at bringe en simpel tegnebog til alle, især folk, der ikke har adgang til en bankkonto.

Underbanking er et stort problem for mange mennesker, og kryptoer kan virkelig hjælpe mange med at få adgang til avancerede finansielle tjenester. Som fremkomsten af ​​DeFi har vist, er der stor interesse for decentrale finansielle løsninger, men det hele starter med, at folk får adgang til systemet.

Der er meget få teknologiske barrierer tilbage for at bruge kryptoer.

De fleste mennesker har den nødvendige elektronik til at handle og gemme tokens, og Coin.Space-tegnebogen tager tilgængeligheden yderligere ved at sikre, at folk med lav båndbreddeforbindelse stadig kan foretage kryptotransaktioner.

Om tegnebogen

Myntpungen kan bruges på mange typer enheder – og fungerer godt under forhold med lav båndbredde. Indtil nu har Coin.Space udvidet sig globalt med mere end 20 millioner tegnebogregistreringer og tilgængelig i over 20 lande verden over.

Tegnebogen fungerer med alle ERC20 og ERC223 tokens og understøtter populære Crypto blockchains (Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin Cash, EOS, Ripple, Stellar og Ethereum). I øjeblikket er mere end 20.000 tokens, der er bygget på Crypto, tilgængelige via Coin Wallet-appen.

Tegnebogplatformen er tilgængelig til download og installation på Android, iOS og Windows. Dette betyder, at de fleste mennesker, der har en smartphone eller en computer, der er forbundet til internettet, kan bruge Coin.Space-tegnebogen.

Udover et stort potentielt marked er det en af ​​de bedste ting ved Coin.Space, at Coin.Space kun opkræver et gebyr på faktiske transaktioner.

Ellers er der ingen ekstra gebyrer for installation eller tegnebogregistrering. Derfor betragtes Coin.Space som en af ​​de billigste og mest bekvemme cryptocurrency-tegnebøger derude.

Tegnebog funktioner

Coin.Space kombinerer en flerlagsbeskyttelse og moderne sikkerhedsprotokoller for at tilbyde sine brugere top-of-the-range sikkerhed.

Sikkerhed

Her er nogle af de ting, som Coin.Space-tegnebogen tilbyder:

 • Coin.Space anvender AES-256-krypteringsmekanisme på klienters enhed for at sikre intet brud fra klientsiden
 • Sikkerhed med oprettelse af ny tegnebog styrkes med brugen af ​​BIP 39-adgangskode-kryptering for at forhindre trusler om at miste nye konti

  En firecifret pinkode kræves for at bekræfte identitet, når brugerne logger ind på deres konto

 • Brugere kan generere private nøgler og gemme dem på deres egne enheder for at undgå enhver kommunikation med eksterne servere og endda undgå kontakt med Coin.Spaces system
 • Coin.Space samarbejder tæt med kompromitterede certifikatmyndigheder for at beskytte alle HTTPS-sider mod alle handlinger, der forsøger at bruge falske ID’er eller falske certifikater
 • Coin.Space er forpligtet til at give sine brugere absolut fortrolighed, selv private nøgler lagres ikke på Coin.Space-systemet, men på brugernes personlige enheder for at garantere brugerne fuld kontrol over deres tegnebog og mønter

Sikkerhed

Privatliv

Som udbyder af tegnebogstjenester forstår Coin.Space værdien af ​​metadata, og hvor meget brugere forventer at holde deres private oplysninger ude af fare. Derfor overholder Coin.Space et sæt strenge protokoller og praksis for fuldstændig at bevare en brugerdatabase.

 • Coin.Space er forpligtet til ikke at genbruge brugernes personlige data, såsom adresse, købsvaner og så videre, og tager det fulde ansvar for at holde al information sikker fra andre parter
 • Coin.Space udtrækker alle brugeres historiske transaktionsdata, inden de bekræfter en ny transaktion. Takket være det er platformen i stand til at undgå lækage på dataene fra brugernes tegnebøger
 • Coin.Space tilbyder tæt support fra Tor og en sikker VPN, som giver brugerne mulighed for at gennemføre deres transaktioner med en anonym IP-adresse

Minegebyrer

Coin.Space tilbyder en attraktiv ordning for mineaktiviteter opdelt i 3 forskellige niveauer til brugernes overvejelse.

 • Standardminearbejdere får “en omtrentlig bekræftelsestid på 30 minutter til 60 minutter”
 • Hurtigste minearbejdere får “en bekræftelse i de næste 0-1 blokke”
 • Minimumsminearbejdere får “en omtrentlig bekræftelsestid på 60 minutter til 90 minutter”

Et indbygget udvekslingsnetværk

 • Som andre populære kryptobørser som BRD Wallet, Blockchain.com eller Bitcoin.com bygger Coin.Space en egen udvekslingsplatform (Shapeshift), der giver brugerne mulighed for at købe og sælge kryptoer
 • Coin.Spaces brugere kan tilslutte sig Shapeshift-platformen og nyde de øjeblikkelige bitcoin-transaktioner

Coin.Space – Åben for næsten alle

Dybest set kan alle deltage og oprette en tegnebog på Coin.Space. Samtidig sigter platformen specifikt mod et par målgrupper, herunder.

 • Mennesker, der er friske til cryptocurrency investering og handel – De er nybegyndere, der ønsker at komme ind på markedet og ønsker at købe krypto for første gang. Coin.Space giver vejledning til de enkleste løsninger til begyndere
 • Shoppere, der ønsker at bruge deres mønter til at betale i lokale butikker – Coin.Space fungerer som en betalingsprocessor for at muliggøre køb af almindelige varer ved hjælp af kryptovalutaer

Om Jonathan Speigner, grundlægger og administrerende direktør for Coin.Space

Jonathan Speigner er ekspert med dyb teknisk viden inden for forskellige sektorer, herunder “sikkerhed, kryptokurver, mobilitet, cloud computing og omgivende teknologier”.

I løbet af sin lange succesrige karriere, der har varet i over 25 år, har Jonathan arbejdet med mere end 25.000 kunder over hele verden, hvilket giver ham en solid baggrund inden for international informationsteknologi og told.

Speigner har beskæftiget sig med flere industrielle projekter inden for økonomi, medicinsk sundhedspleje, telekommunikation og softwareudbydere. Alle disse job hjælper ham med at få bred teknisk ekspertise inden for “netværk, mobil, opbevaring, beregningsinfrastruktur, programmering og sikkerhed”.

Ikke kun at opnå mange store succeser i teknologibranchen, men Jonathan Speigner er også en velkendt person for sin forståelse af forretningsdrift, fra økonomisk flow, internationale anliggender til menneskelig ledelse.

Med Jonathan Speigner som grundlægger og administrerende direktør for Coin.Space drager platformens brugere fordel af hans langsynede vision og inkluderende oplevelse.

Bank for alle

Det kan være overraskende at lære, at mens de fleste mennesker har råd til en smartphone, kan mange ikke få adgang til banksystemet. Banktjenester i nogle af verdens fattigste lande er ekstremt dyre i forhold til en persons indkomst, hvilket efterlader de arbejdende fattige med få muligheder.

Ved at tilbyde en række kryptotjenester giver Coin.Space folk overalt muligheden for at bruge kryptoer både lokalt og globalt. Omkostningerne ved at sende tokens er meget lave sammenlignet med fiat-valutaer, hvilket er en god ting for folk, der har brug for adgang til finansielle tjenester til de lavest mulige priser.

DeFi er også et af de mest lovende teknologiske gennembrud for mikrofinansiering, da kryptoer har så lave driftsomkostninger forbundet med at foretage værdioverførsler. Mikrolån er meget lettere, når du bruger kryptoer, og med brug af smarte kontrakter er det meget få mennesker, der har brug for at være involveret i processen.

Forbinder med Coin.Space

Lige nu er Coin.Space åben for mere end 20 forskellige nationer – og virksomheden arbejder på at udvide sine aktiviteter til andre lande i fremtiden. Som udbyder af decentrale finansielle løsninger er Coin.Space godt placeret til at vokse på mellemlang sigt, da kryptoer sandsynligvis vil stige i popularitet.

Mere detaljeret information om projektet er tilgængelig på den officielle hjemmeside, som du kan besøge ved klik her.

Derudover kan interesserede investorer deltage i Coin.Spaces sociale samfundsnetværk for at udveksle deres ideer med andre forhandlere. Indtil videre kan Coin.Spaces brugere deltage i dets medlemsforening på Medium og LinkedIn gennem følgende adresser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me