Begyndervejledning til kant: Blockchain Wallet & Security Platform

Edge begyndte som en bitcoin-tegnebog og en virksomhedsmappe kendt som AirBitz. Edge planlægger nu at udvide sig til en verden af ​​sikkerhed og tilbyde Edge Security-platformen for at lette bekymringer om store databrud.

Edge Wallet

Edge startede som AirBitz vinteren 2014 med den forretningsmappe og tegnebog, som mærket i øjeblikket er kendt for. Airbitz Bitcoin Wallet var holdets første ansøgning om Edge Security-modellen. Medlemmerne arbejdede med at skabe et softwareudviklingssæt (SDK) til udviklere ved hjælp af værktøjerne i Airbitz Wallet og nåede dette mål i 2015. Siden da har Edge Security SDK været en del af flere vellykkede blockchain-projekter..

I 2017 var Airbitz Wallet blevet meget mere end blot en simpel Bitcoin-tegnebog. På dette tidspunkt var det en multikurrency-tegnebog og datasikkerhedsløsning. Da virksomheden opfandt “Edge Security”, var det næste logiske trin at omdanne datasikkerhedsløsningerne til en platform.

Edge-fordele

Hvilket problem håber Edge Security at løse?

Edge Security vil ændre den historiske afhængighed af store organisationer for at sikre data. Desværre skaber denne sikkerhedsmodel store datapuljer, hvilket gør organisationerne attraktive mål for både angribere og hackere. Det kræver kun en enkelt sårbarhed og en hacker, der finder denne sårbarhed for at få adgang til alles data. Holdet på Edge så, hvordan tillid til dataforvarere kan mislykkes. Med den stigende mængde følsomme data besluttede de at gøre noget ved dette problem. Ved hjælp af blockchain-teknologi vil Edge Security-platformen eliminere databrud i stor skala og lade alle bruge nye netværk med mindre bekymring.

Hvilke funktioner har Edge Wallet?

Mens du venter på, at Edge Security-platformen er færdig med udviklingen, kan du nyde Airbitz Bitcoin Wallet. Som tidligere nævnt har denne tegnebog understøttelse af flere kryptokurver, så brugerne kan opbevare alle deres kryptoaktiver på et praktisk sted. For at give den bedst mulige understøttelse af flere valutaer gør Edge Wallet det muligt at udveksle mellem aktiver, mens du er på farten. I skrivende stund understøtter Edge Wallet Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Dash, Wings og Augur REP. Holdet accepterer gerne også anmodninger om at tilføje support til andre kryptokurver, så dette er altid en mulighed, hvis det ikke har den, du foretrækker. Evnen til at anmode om nye kryptokurver betyder også, at du kan forvente, at listen over understøttede dem fortsætter med at ekspandere i fremtiden.

Flyt aktiver

Hvordan forbedres Edge Wallet ved konkurrencen?

Traditionelle kryptovaluta tegnebøger understøtter kun en enkelt kryptovaluta, hvilket betyder, at du har brug for flere applikationer for at administrere dine aktiver, men Edge Wallet har understøttelse af flere kryptovalutaer, så du kan administrere alt i en app. Dette gør livet mere praktisk, da du ikke behøver at skifte mellem applikationer for at kontrollere dine aktiver. Derudover reducerer det de adgangskoder og loginoplysninger, du skal huske.

Derudover tilbyder de fleste andre kryptotegn ikke automatisk synkronisering mellem enheder og gør det svært at sikkerhedskopiere dine oplysninger eller gendanne disse sikkerhedskopier. Med Edge Wallet har du bare brug for dit kodeord og brugernavn for at sikkerhedskopiere alt. Det er også muligt at problemfrit logge ind på flere enheder. For endnu mere bekvemmelighed uden at gå på kompromis med sikkerheden, kan du også få adgang til din tegnebog med Touch ID eller en PIN-kode.

Edge Wallet

Edge Wallet er også en af ​​de få kryptovaluta tegnebøger, der fungerer til både at gemme din krypto og udveksle den. Det er ikke nødvendigt at downloade en separat krypto-udvekslingsapp, da du problemfrit kan udveksle dine kryptoer med hinanden inden for Edge Wallet.

Hvilke nye funktioner planlægger Edge Wallet at tilføje?

Der er planlagte funktioner til køb og salg af kryptokurver til fiat-valutaer i appen. Denne særlige kapacitet “kommer snart.” Samlet set er Edge Wallet brugervenlig for dem på alle oplevelsesniveauer og har fremragende sikkerhed og brugeres privatliv.

Edge Wallet vil også samarbejde med topudbydere af blockchain-tjenester over hele verden. Dette vil resultere i muligheden for at købe og sælge, foretage mobilopfyldninger, bruge og købe gavekort og endda integrere med dit bitcoin-betalingskort, alt sammen i samme applikation som din Edge Wallet.

Hvordan giver Edge sikkerhed?

I betragtning af teamet bag Edge Wallet skabte udtrykket “Edge Security” og planlægger at lancere en Edge Security-platform, er det en selvfølge, at produkterne er utroligt sikre. En af hovedfunktionerne, der muliggør dette, er kryptering på klientsiden, hvilket betyder, at hvert stykke data krypteres via din enhed, før oplysningerne kommer til serverne. Dette betyder, at der ikke er nogen risiko for, at et hack til serveren eller malware påvirker dine aktiver. Derudover sikrer kryptering på klientsiden, at virksomheden Edge ikke kan få adgang til dine kontooplysninger.

Edge har også sikkerhedsarkitektur uden kendskab, så de ikke har brug for nogen af ​​dine private oplysninger. For at oprette en konto behøver du ikke et ID, telefonnummer eller endda e-mail-adresse.

Kryptering

Efter kryptering af klientsiden sikkerhedskopierer Edge automatisk alle oplysningerne med overflødige peer-to-peer cloud-servere. Oplysningerne gemt i skyerne er sikret via den kryptering og kan kun dekrypteres af dig, når du indtaster dit kodeord og brugernavn. Dette betyder, at hvis du får en ny enhed eller skal afinstallere og geninstallere Edge, vil du stadig finde alt nøjagtigt, hvordan det var, men ingen andre kan få adgang til din konto eller oplysninger.

For at afrunde sikkerhedsfunktionerne inkluderer Edge kraftfulde, men alligevel brugervenlige sikkerhedsværktøjer. Det opfordrer brugerne til at bruge 2FA, som du kan konfigurere ved blot at trykke på en knap. Det giver dig også mulighed for at konfigurere adgangskodegendannelse til din tegnebog ved kun at bruge din e-mail-adresse og to spørgsmål. Dette er i skarp kontrast til mange andre digitale aktivbøger, der ikke har nogen metode til gendannelse af adgangskode, hvilket får dig til at miste dine aktiver, hvis du glemmer eller mister din adgangskode.

Derudover er koden til Edge Wallet open source, hvilket muliggør gennemsigtighed. Førende sikkerhedseksperter har undersøgt koden, så brugerne ved, at de kan stole på den.

Konklusion

Edge er højt vurderet kryptovaluta tegnebog med understøttelse af flere kryptokurver og evnen til at udveksle inden for applikationen. Projektet plejede at være kendt som AirBitz, så Edge Wallet er stort set det samme som Airbitz Bitcoin Wallet. Edge arbejder også på en sikkerhedsplatform ved hjælp af de værktøjer, den allerede har sat på plads til at beskytte tegnebogen.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me