Bedste Ethereum-tegnebøger 2019: Hardware vs software vs papir

Ethereum tegnebøger

Vi er sikre på, at du på en eller anden måde har hørt om Ethereum, blockchain, kryptovalutaer eller ICO’er. Selvom du ikke ved hvad det er, er Ethereum og andre digitale valutaer blevet dækket i vid udstrækning af nyhederne på det seneste på grund af milliarder dollars værdi, der er knyttet til dem.

Ethereum er en “decentraliseret platform”, der kan køre smarte kontrakter. Smarte kontrakter er dybest set koder, der bruges til at overføre noget af værdi til en anden via blockchain. Du kan bruge smarte kontrakter til at dele indhold, ejendomme, aktier og penge sammen med noget af værdi, når visse betingelser er opfyldt.

Ethereum beskrives ofte som en digital valuta, men her er noget, du har brug for at vide, det er en blockchain-platform, der bruger sin egen “gas” eller “valuta”, der kaldes Ether.

I øjeblikket er dets markedsværdi omkring $ 45 mia., Mens en enkelt ether blev vurderet så højt som $ 1400, når det hele tiden er højt.

Ethereum tegnebøger

Så hvis du er interesseret i at købe Ether, der er fantastisk, men vi lever i hidtil usete tider, hvor du aldrig kan være sikker på, hvor sikker din digitale valuta virkelig er på grund af phishing-svindel og hacking osv. Den stigende værdi af kryptokurrency er nu kendt for alle og sager, hvor hackere har fået fat i mange penge, bliver almindeligt.

Det, du har brug for for sikkert at opbevare din Ether, er pålidelig tegnebog. I dette indlæg vil vi se på de forskellige typer Ethereum-tegnebøger og gøre vores valg til de bedste.

Hvad er en Ethereum-tegnebog?

For dem der ikke er indviede, kan opbevaring af kryptovaluta være lidt skræmmende. Forestil dig, hvis du har et stort stykke kontanter liggende. Hvordan bærer du det rundt? De fleste af os foretrækker at bruge vores tegnebøger, da de hjælper os med at opbevare vores penge og bruge dem, når vi vil.

En kryptovaluta-tegnebog er dybest set den samme ting, uanset om det er til Ether, Bitcoin, NEO eller andre kryptovalutaer.

Hvis vi skulle definere det, er det dybest set software, der giver dig mulighed for nemt at gemme og administrere dine private og offentlige nøgler. Med en kryptovaluta tegnebog vil du være i stand til at gemme forskellige valutaer (der understøttes med dit valg af tegnebog) og nemt udføre transaktioner og kontrollere din saldo, når du vil..

Så hvordan fungerer de??

Mens vi tidligere sagde, at det er ligesom din konventionelle tegnebog, men en digital valuta tegnebog er meget anderledes i, hvordan de fungerer. Her er den første ting, du skal vide: Intet er faktisk gemt i din digitale tegnebog – En digital tegnebog gemmer ikke din valuta, og der er ingen konkret form for din digitale valuta.

Alt findes på online-hovedbogen kaldet en “blockchain”. Din tegnebog interagerer kun med blockchain, så du nemt kan sende og modtage digitale mønter og foretage transaktioner. For at gøre dette fungerer dine tegnebøger som et sikkert med dine private adresser sikre inde og din offentlige adresse tilgængelig for alle. Når nogen sender deres Ether-mønter til dig, overfører de ejerskabet af mønterne ved at dele dem til din tegnebogs offentlige adresse.

For at låse de delte mønter op, skal din offentlige adresse og din private adresse matche. Transaktionen valideres derefter i blockchain.

Varme og kolde tegnebøger

Der er to slags tegnebøger, varme og kolde.

En tegnebog er kendt for at være varm, hvis den gemmer dine nøgler online. Disse kan let tilgås fra ethvert sted, så længe du har internet. Disse er dog ikke den bedste mulighed, da de kan hackes, og dine mønter kan blive stjålet.

Kolde tegnebøger er tværtimod dem, der er gemt offline, dvs. de private nøgler er inden for hardwaren. Disse er mere sikre, da de kun vil være forbundet online, når du vil have dem til at have og har langt mindre chance for at blive hacket.

Nu hvor vi har dækket tegnebøger om varme og kolde, lad os tale om hardware vs softwaretegnebøger:

Hardware vs softwaretegnebøger

Lad os starte med hardware-tegnebøger, som som navnet antyder er i håndgribelig form. De er som din konventionelle, bærbare harddisk, men designet til kryptokurrency. Det er det, vi kalder kolde tegnebøger i denne forretning.

Hardware tegnebøger

Hardware-tegnebøger er bedre, da de tilbyder mere sikkerhed, ikke har forbindelse til internettet 24/7 og kan opbevares sikkert, hvor som helst “du” kan lide.

Designet som USB-enheder kan de tilsluttes den computer, du bruger til at foretage en transaktion og kan generere nøgler, når du er på farten.

Fordele ved at bruge hardware-tegnebøger:

 • De er beskyttet mod forskellige malware, der kommer krybende ind på dine computere, når de genererer nøglerne, mens de er offline.
 • Praktisk, brugervenlig grænseflade og bedre mulighed for dem, der er nye for kryptokurrency.
 • De fleste har backupmuligheder for at sikre, at du aldrig mister dine mønter.
 • Kan sikres med pin-adgangskoder på selve hardwaren.
 • Kan opbevares et vilkårligt sted, du kan lide, din hunds kennel eller under din pude, beslutter du.

Ulemper ved at bruge hardware tegnebøger:

 • Dyrere sammenlignet med softwaretegnebøger.
 • Kan være vanskelig at finde, da de for det meste er udsolgt.

Software tegnebøger

Software-tegnebøger kommer derimod i tre varianter: Mobil, online og desktop. Disse er kendt som varme tegnebøger.

Desktop tegnebøger

For at bruge tegnebøger til computere skal du downloade og installere dem på din foretrukne bærbare computer eller pc.

De kan kun bruges fra en computer, hvor de er blevet downloadet. Med hensyn til sikkerhed er desktop-tegnebøger den mest sikre tegnebog, men kun hvis du kan sikre, at din computer ikke er hacket eller inficeret af malware.

Fordele ved at bruge desktop tegnebøger:

 • De er meget nemme at bruge og gode til nybegyndere.
 • Tredjeparts servere bruges ikke til at gemme dine private nøgler.
 • Ved at kombinere det med “TOR Network” kan du oprette en mere sikker og privat tegnebog.

Ulemper ved at bruge desktop tegnebøger:

 • At være forbundet til internettet bliver det sårbart over for hackere.
 • Da den er baseret på din computer, kan den blive stjålet, selv af dem, der reparerer den.
 • Hvis du ikke tager sikkerhedskopi af det, mister du muligvis dine nøgler, hvis din computer går ned.

Online tegnebøger

Online tegnebøger bruger cloud og kan tilgås fra hvor som helst. Dette gør dem bekvemme, men øger også risikoen, da de skal gemme dine private nøgler online. Dette gør dem modtagelige for cyberangreb og hackere.

Fordele ved at bruge online tegnebøger:

 • Online tegnebøger er superhurtige sammenlignet med andre tegnebøger.
 • De er gode, hvis du arbejder med mindre mængder mønter.
 • Nogle af de online tegnebøger tilbyder integration med børser og giver dig også chancen for nemt at administrere flere valutaer.

Ulemper ved at bruge online tegnebøger:

 • Da du får adgang til dem online, kan du miste din tegnebog gennem ondsindet malware, DDOS-angreb, hacking og også phishing-svindel.
 • Din tegnebog er dybest set ikke din tegnebog, da den er gemt et eller andet sted af det firma, du bruger, og dets sikkerhed er uden for dine hænder.
 • Computere er ikke den sikreste måde at få adgang til online tegnebøger på, da du muligvis bruger en, der har en keylogger eller endda vira.

Mobile tegnebøger

Mobile tegnebøger, som navnet påpeger, er apps på din telefon. De er gode, for uanset hvor du går, går din mobil. Dette betyder, at du nemt kan kontrollere din saldo, dele mønter osv. Brugergrænsefladen er også enklere for at sikre, at de ikke tager mere plads på mobile enheder.

Fordele ved at bruge mobile tegnebøger:

 • At have en tegnebog i din telefon gør den praktisk og utrolig nem at bruge. Send eller modtag mønter eller foretag betalinger, mens du er på farten.
 • Du får flere funktioner i apps sammenlignet med andre tegnebøger.

Ulemper ved at bruge mobile tegnebøger:

 • Den findes i din telefon, så hvis du mister den, mister du muligvis alle dine mønter.
 • Android-telefoner kan blive hacket eller få malware, der kan resultere i, at du mister din tegnebog.

De bedste Ethereum-tegnebøger

Nu skal du være fuldt bevandret i, hvad tegnebøger er, og hvorfor de er vigtige for dig. Men lad os nu komme ind på, hvad der virkelig betyder mest: de bedste Ethereum-tegnebøger i 2017.

For at vælge den, du bedst kan lide, anbefales det at have et kriterium. Her følger hvad vi følger, når vi vælger en ny tegnebog til Ethereum eller enhver anden digital valuta, som vi bruger.

 • Private nøgler: Disse er meget vigtige, da vi fortalte dig tidligere, at de matcher med offentlige nøgler og bekræfter mønterne for dig. Så du har brug for en tegnebog, der giver dig mulighed for at kontrollere, hvor du opbevarer dem.
 • Brugervenlig grænseflade: Kryptovaluta kan være hård for mange, men selvom du er veteran, har du brug for en jævn og brugervenlig brugergrænseflade i dine tegnebøger.
 • Solid track record for udvikling og support: Det er vigtigt, at du får en tegnebog, der understøttes af et udviklingsteam. Der har været tilfælde, hvor tegnebøger er blevet opgivet af virksomheden, og du virkelig ikke vil miste søvn på grund af dårlige virksomheder.
 • Sikkerhed og sikkerhedskopiering: Vi er alle mennesker, og vi kan miste vores tegnebøger på grund af utallige årsager. Så vælg en, der tilbyder sikkerheds- og backupfunktioner.

Så uden meget videre, lad os komme ind i de bedste Ethereum-tegnebøger.

Ledger Nano S

Ledger Nano S er uden tvivl en af ​​de bedste hardware-tegnebøger på markedet. Her er hvorfor vi elskede det: det har alle de fire funktioner, vi nævnte i vores kriterier.

En hardware-tegnebog, den er designet er ligesom en konventionel USB, men med en lille OLED-skærm. Den er let og ekstremt holdbar og tilbyder en meget brugervenlig grænseflade på sin OLED-skærm, der giver dig mulighed for let at udføre transaktioner. Transaktioner kan bekræftes med et enkelt tryk på knapperne. (Dette blev tilføjet som en beskyttelsesfunktion mod malware).

Ledger

Som en ekstra sikkerhedsfunktion kan du oprette en firecifret pin på enheden, så du kan nyde et ekstra beskyttelseslag hver gang du tilslutter enheden.

Dine Ether-mønter gemmes offline i hardwaren, og du kan logge på transaktioner med dine private nøgler. Når det kommer til sikkerhedskopiering, giver Ledger Nano S dig chancen for at oprette et “genopretningsfrø”, som vil hjælpe dig med at gendanne dine mønter, hvis du forkerer eller mister din tegnebog. Det understøtter både Ethereum og Ethereum Classic. Vejer kun 16,2 g og koster $ 67 (prisen er 58 euro på dens hjemmeside, så kontroller valutakursen, før du køber), Ledger Nano S er faktisk den bedste hardware-tegnebog til din Ether.

Besøg Ledger

Trezor

Trezor er designet til at være ultra-bærbar og fungerer sammen med din USB-port, og er den perfekte investering, hvis du vil have noget, der er afprøvet og testet. Du kan bruge den til at gemme dine Ether-mønter via MyEtherWallet.

Trezor

Den har en smuk OLED-skærm, der giver dig mulighed for at se dine transaktioner, mens du gør dem, så det er let at bekræfte detaljerne. Enheden har også knapper til at bringe fysisk berøring i bekræftelse af transaktioner.

På sikkerhedsfronten har Trezor fantastiske funktioner, som du kan stole på. For det første tilbyder den bruger tofaktorautentificering ved hjælp af FIDO / U2F-beskyttelse. For det andet skal hver transaktion, du foretager, verificeres fysisk ved hjælp af knapperne under dens OLED. Og endelig kan du bruge et gendannelsesfrø, så når du mister din adgangskode, kan du få adgang til din tegnebog igen.

Designet er også fantastisk. Det er lille og robust. Den bedste del, vi kan lide ved det, er, hvor let det kan passe ind i din håndflade. Men det er ikke alt. Trezor-enheden er vandtæt og meget holdbar. Ideen bag designet er ikke kun at tilbyde dig sikkerhed, men et permanent sted at opbevare dine mønter.

Det er også utrolig let at bruge. Alt du skal gøre er at slutte enheden til en hvilken som helst computer og blot følge vejledningen. Da der kun er to knapper, en til at godkende en transaktion og en til at nægte den, er den perfekt til dem, der er nye i spillet.

Enheden koster kun $ 89, men forbliver hos dig resten af ​​dit liv.

Besøg Trezor

Hvis du har brug for at vælge mellem disse to enheder, skal du kigge på Comparison Review of Trezor vs Ledger.

Atomic Wallet

Atomic Wallet

Atomic Wallet er en ny multi-aktiv-løsning til praktisk opbevaring af Ethereum og over 300 mønter og tokens. Denne tegnebog bryr sig om din sikkerhed: private nøgler gemmes på brugerens enhed og genereres fra mnemonic seed. Brugere kan også tilføje ethvert Ethereum-baseret tokens på få sekunder med funktionen Custom token.

Desktop-app er tilgængelig til Windows, MacOS, Ubuntu, Debian og Fedora. Mobile apps til Android og IOS frigives i december 2018.

Atomic Wallet har brugervenlig grænseflade og fungerer med indbygget Atomic swap-udveksling: denne avantgarde-funktion hjælper med at spare betydelige beløb på gebyrer. For dem der ønsker at udveksle aktiver med det samme, er der Changelly og Shapeshift-muligheder. Derudover kan du købe ETH lige i Atomic Wallet-grænsefladen.

Besøg Atomic Wallet

MyEtherWallet

MyEtherWallet er en grænseflade, der giver dig mulighed for at oprette Ethereum-tegnebøger til opbevaring af dine Ether- og ERC-20-tokens sikkert offline, det giver dig mulighed for at udskrive en papirpung, som du kan gemme sikkert et eller andet sted, vel vidende at dine midler er sikre og offline.

Send Ether

Vi har skrevet en komplet guide til, hvordan du bruger MyEtherWallet, så se på det.

Besøg MyEtherWallet

Jaxx

Så vi har allerede diskuteret om de to store hardware-tegnebøger, men lad os nu tale lidt om Jaxx, som tilbyder brugerne en platform, der kan understøtte seks valutaer på samme tid sammen med Ethereum og Ethereum Classic.

Jaxx tegnebog

Hvad der virkelig er fantastisk ved Jaxx er, at det ikke gemmer de private nøgler på sine servere, men på den enhed, du vælger.

En anden grund til at elske Jaxx er cross platform-funktionaliteten. Den er tilgængelig på 9 forskellige platforme og kan forbindes med alle disse platforme, hvilket betyder, at de samme saldi og tegnebog er tilgængelige, når en anden enhed bruges.

De i kryptovaluta-forretningen elsker ShapeShift, som allerede er indlejret i tegnebogen, og brugerne har friheden til at udveksle mønter, når og hvor de vil.

Besøg Jaxx

Exodus

En utrolig veldesignet og strålende brugergrænseflade gør Exodus en god mulighed for opbevaring af din Ether. Selvom det ikke er helt åben kilde, er de fleste ting i Exodus det. Dette har hæmmet udviklingssamfundet til at gennemgå sin kode fuldt ud. Den er kun tilgængelig på desktops og understøtter kun Ethereum, ikke Ethereum Classic.

Exodus gemmer dine private nøgler på den maskine, du vælger, og ikke på nogen server, hvilket giver dig ro i sindet, når det kommer til sikkerheden på dine mønter. Det har også en ShapeShift-funktion indlejret i grænsefladen, der giver dig mulighed for nemt at udveksle din Ether, når du vil også! Uanset om du vil dekreteres for nogle Litecoins eller ønsker at bytte dem til Ether, kan du gøre det uden problemer på Exodus.

Besøg Exodus

Coinbase

En af de veletablerede og velrenommerede muligheder, Coinbase har dukket op Bloomberg og Time på grund af dens klare og brugervenlige grænseflade. Mens Coinbase normalt ses som en udveksling for køb af Ethereum, har den tegnebogfunktionalitet, og dine midler er sikre og forsikrede hos dem. Det er fint at gemme mindre beløb her, men for større beløb anbefaler vi at flytte dem til en dedikeret tegnebog, hvor du styrer de private nøgler.

Nu spekulerer du måske på, hvad der er så specielt ved dem at nå det hidtil, er det faktum, at de har meget at tilbyde, fra øjeblikkelige valutakonverteringer til tilbagevendende investeringer og multi sig-support, de har alt, hvad du nogensinde har ønsket til. De har også mange års erfaring, og de har betjent en ganske stor kundetal i 32 lande.

Coinbase-konto

Den ene ting ved Coinbase er, at de understøtter Litecoin, Bitcoin og Ethereum, men når det kommer til Ethereum Classic, er de ikke den rigtige mulighed for dig, fordi de ikke understøtter ETC.

Læs vores fulde anmeldelse af Coinbase for at finde ud af mere.

Besøg Coinbase

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me