Bitamp: Gratis open source Bitcoin Wallet giver brugerne en konkurrencemæssig fordel

Bitamp

Bitamp, en ny klientside åben kilde gratis Bitcoin-tegnebog, giver brugerne mulighed for at oprette en ny tegnebog på få sekunder.

Bitamp-tilmeldings- og loginprocesserne er øjeblikkelige i stedet for det irriterende brugernavn, adgangskode og 2FA-opsætnings- og KYC-indbyggingsprocesser, som mere centraliserede tjenester kræver.

Da der desuden ikke er brugernavne og adgangskoder, kan brugerne vide, at de kan være sikre, selvom de er SIM-byttet af et stigende antal cyberkriminelle, vil deres Bitamp-konto aldrig blive knyttet til en e-mail, adgangskode eller et telefonnummer. I stedet vil deres Bitcoin tegnebog kun korrelere med en frase sætning på 12 ord, som ingen andre tidligere har set.

Bitampens skønhed er, at når du mister din telefon eller din 2FA-godkender eller adgang til din e-mail, vil din Bitcoin stadig kunne gendannes.

Bitamp Bitcoin tegnebogBitamp Bitcoin tegnebog

Det faktum, at Bitamps tegnebog ikke er korreleret med andre personligt identificerbare oplysninger såsom ens navn eller personnummer, vil lade brugeren vide, at man kan være sikker, ingen stævning eller hack vil tillade, at deres information eller midler eksponeres.

Alt dette koges ned til brugernes kontrol over deres egne midler. Hvis man ikke har adgang til ens private nøgle eller frø, risikerer man at miste sin Bitcoin.

Gang på gang er krypteringsudvekslinger og depotbøger blevet hacket, opløst eller blevet insolvent; efterlader deres medlemmer med tomme tegnebøger. Brugere skal forstå, at selvom det kan være let at købe Bitcoin på børser som Coinbase og Binance, betyder det at tage kontrol over din Bitcoin at trække og holde sin Bitcoin i sin egen ikke-frihedsberøvende tegnebog.

Forvaring af ens egne aktiver betyder økonomisk uafhængighed.

Sådan får du Bitcoin

Bitamp‘S trin for trin guide beskriver, hvordan folk kan få Bitcoin, f.eks. På børser som Coinbase, Binance og Kraken.

Inden du kan købe Bitcoin, har brugere altid brug for en kryptovaluta-tegnebog. Coinbase, Binance og Kraken har allerede indbyggede digitale tegnebøger.

Disse tegnebøger er dog “depot” -tegnebøger, hvilket betyder, at brugerne ikke har deres egne private nøgler og eneste adgang til deres midler. For alle brugere ved, kan disse børser udlåne deres Bitcoin til kryptoselskaber til en rente eller gøre hvad de vil med fondene.

Bitamps Value Proposition

Bitamp tilbyder en meget praktisk bitcoin-tegnebog til begyndere at trække deres Bitcoin ud fra traditionelle kryptobørs. Selvom de uerfarne kryptobrugere sandsynligvis har brugt mindst en udveksling, er udvekslingspunge et praktisk, men usikkert sted at opbevare Bitcoin.

Hardware-tegnebøger er kendt for deres overlegne sikkerheds- og privatlivslag. Mens digitale tegnebøger er hurtigere at bruge og normalt foretrækkes, hvis du bare vil købe kryptokurrency hurtigt eller sælge den hurtigt.

Hardware-tegnebøger, der bruges i forbindelse med Bitamp, giver beskyttelse til brugerens digitale midler ved at opbevare deres private nøgler på en sikker enhed. I modsætning til traditionelle crypto-tegnebøger, der udelukkende er softwarebaseret, gemmer en hardware-tegnebog eller kold opbevarings tegnebog private nøgler offline.

Dette betyder, at medmindre brugeren bruger tegnebogen til at kontrollere deres saldo eller foretage kryptokurrency-transaktioner, er brugerens nøgler anonyme eller private. Først når de bruger tegnebogen til at generere en nøgle, kan en transaktion godkendes online.

Brugere kan drage fordel af at bruge Bitamp over Coinbase, for eksempel fordi der ikke er nogen øvre grænse for midler, som brugeren kan trække ad gangen. For at fjerne denne grænse skal brugerne normalt gennemføre identitetsbekræftelsesprocessen ved centraliserede børser.

Dette betyder, at hvis du ønsker mere anonymitet, kan brugerne ikke forvente at overføre store mængder kryptokurrency på én gang på centraliserede børser. Den gode nyhed for Bitamp-brugere er, at brugerne kan trække så meget Bitcoin ud, som de gerne vil have uden KYC.

Da mange flere virksomheder begynder at acceptere kryptobetalinger, vil ikke-frihedsberøvende tegnebøger også vokse med hensyn til nytte uden at skulle grænseflade med frihedsudveksling og tegnebøger, der har fiat-gateways.

I fremtiden vil Bitamp, der bruges i forbindelse med hardware-tegnebøger som Ledger, Trezor eller KeepKey, være alle brugere, der har brug for at handle i den moderne Bitcoin-aktiverede økonomi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me