Crypto Pro: Alt-i-en-kryptovaluta-portefølje og nyhedsspor

Crypto Pro

Det er ingen hemmelighed, at kryptovaluta-handelsarenaen kan bevæge sig i et alarmerende tempo. Uanset om vi går mod det næste tyremarked eller forsøger at forsvare os mod det næste markedssalg, er det afgørende at have adgang til realtidspriser for blockchain-aktiver på den mest sømløse måde.

Med det sagt, Crypto Pro søger at dominere dette rum ved at tilbyde en alt-i-en kryptokurrencyportefølje og nyhedsspor.

Mobilappen tilbyder kryptovalutahandlere en række spændende funktioner, såsom muligheden for at spore over 5.500+ individuelle digitale tokens, udveksle API-import, fuldstændigt privatliv, realtidsmeddelelser og endda Apple Watch-integration.

Crypto Pro

Hvis du er interesseret i at lære mere om Crypto Pro-appen, skal du sørge for at læse vores omfattende guide. Vi har opdelt alle hovedfunktionerne mere detaljeret, så du kan vurdere, om appen passer til dig eller ej.

Spor din hele kryptoportefølje

Da blockchain-pladsen nu er vant til tusindvis af individuelle mønter og tokens, kan det være lidt udfordrende at holde styr på din portefølje. Det største problem for dem, der har små eller mikro-cap tokens, er, at mange af de almindelige prissporere ikke dækker dem.

Dette betyder, at brugerne er forpligtet til at bruge tredjeparts webbaserede platforme med henblik på at kontrollere realtidspriser på en manuel basis. Tværtimod hævder holdet på Crypto Pro “Hvis det er derude, sporer vi det. I alt sporer appen i øjeblikket over 5.500 kryptokurrencyprojekter, hvor nye aktiver tilføjes, så snart de begynder at handle på børser.

Realtidsnyhedsopdateringer

Forestil dig at vågne op for at finde ud af, at du havde gået glip af Security and Exchange Commission, der meddelte, at de havde givet grønt lys til en Bitcoin ETF? Eller måske savnede du nogle vigtige nyheder omkring et nyt partnerskab om din investering i mikro-cap token? Uanset hvad er det afgørende i adgang til nyhedsopdateringer i realtid i en hurtigt skiftende industri som kryptokurrencyarenaen.

Under hensyntagen til dette giver Crypto Pro-applikationen dig mulighed for at modtage vigtige kryptokurrencyrelaterede nyhedshistorier direkte til din telefon. Vigtigst er det, at du kan vælge at fokusere udelukkende på nyhedshistorier omkring kryptokurver, du har i din portefølje.

iPad

Privatliv: Du er den eneste, der sporer

Det kommer måske ikke som nogen overraskelse at lære i 2018 Crownpeak undersøgelse, det blev konstateret, at ca. 98% af verdens top 50 Android- og 50 iOS-mobilapps ikke var i overensstemmelse med Den Europæiske Unions GDPR – lovgivningen vedtaget for at holde DINE data sikre.

I tilfælde af Crypto Pro gemmes dine personlige data 100% på din enhed. Virksomheden sporer ikke nogen af ​​de oplysninger, du ser eller får adgang til i appen, og efterfølgende sikrer, at du kan bruge platformen i et sikkert og sikkert miljø. Desuden er teamet på Crypto Pro ikke involveret i brugerovervågning eller analyse.

I tilfælde af at du har brug for at tage backup af dine Crypto Pro-data, kan du nemt gøre dette via en Dropbox- eller iCloud-konto. Hvis du endelig beslutter, at du ikke længere vil bruge appen på din telefon, slettes alle data, der er knyttet til brugeren, ved at slette den.

Med hensyn til sikkerhed tilbydes brugerne en række sikkerhedsforanstaltninger for at holde porteføljedata væk fra de forkerte hænder. Dette inkluderer mulighed for at opsætte FaceID, TouchID eller adgangskodelås.

Apple Watch-integration

Hvis du i øjeblikket er i besiddelse af et Apple Watch, kan du nu integrere Crypto Pro-appen. Aldrig før har portefølje- og nyhedssporing været en så problemfri opgave. Når du har konfigureret de nødvendige grundlæggende via din iPhone (såsom hvilke mønter du vil spore), overføres dette automatisk til dit Apple Watch.

For de af jer, der ønsker at tage tingene til det næste niveau, kan du også tilpas, hvilke Crypto Pro-komplikationer du vil have vist på dit Apple Watch, hvor komplikationerne opdateres hvert 15. minut.

jeg ser

Under hensyntagen til størrelsen på grænsefladen giver Apple Watch-integrationen dig mulighed for at vise dine foretrukne kryptokurver

Tilpas dine Crypto-to-Fiat-beregninger

Ligesom i tilfælde af guld, olie og stort set alle andre aktivklasser i investeringsområdet – er trading trading arena denomineret i USD. Selvom dette gør det muligt for branchen at nå til enighed om forskning og analyse, kan der komme et tidspunkt, hvor du skal se værdien af ​​din portefølje i en anden valuta.

For eksempel, hvis du er baseret i Storbritannien og dermed hele din portefølje blev købt med GBP, vil du sandsynligvis også tage højde for prisudsvingene mellem USD og GBP – da dette vil have en direkte indvirkning på dit overskud og tab.

Som sådan giver Crypto Pro-appen dig mulighed for at se din portefølje mod enhver fiat-valuta, du vælger. Du kan også få adgang til en valutakonverteringsberegner i appen sammen med priser i realtid på varer som guld, sølv og palladium.

At tage statistik til det næste niveau

Crypto Pro-appen leveres også med en række praktiske værktøjer til at øge din eksponering for realtidsstatistikker. For eksempel kan du nemt få vist grafikker for prishistorik for de foregående 24 timer ved at trykke på en skærm. For den mere avancerede erhvervsdrivende leveres graferne med lysestage-diagrammer med indikatorer såvel som sparklines.

Mere end 100 forskellige kryptovalutaudvekslinger spores, hvilket sikrer, at de priser, der vises af Crypto Pro, er troværdige.

Som en ekstra funktion kan ikke kun installere prisadvarsler for en bestemt mønt eller et handelspar, men du kan endda indsnævre dette til en bestemt børs. For eksempel, hvis du ønsker at modtage prisadvarsler om BTC / ETH på Binance eller BCH / USD på Bittrex, kan du modtage disse oplysninger direkte til din telefon.

Brugere har også mulighed for at forbinde valutasaldoer via en API, hvilket yderligere øger den lethed, hvormed du kan holde styr på dine beholdninger.

Tilgængelighed

I skrivende stund er Crypto Pro-appen kun tilgængelig på iOS-enheder. Da appen allerede har modtaget mere end 35.000 5-stjernede anmeldelser på verdensplan i App Store. holdet på Crypto Pro frigiver meget snart en Android-version samt en macOS-kompatibel app i efteråret. Du kan også se kryptokurrencypriser direkte fra din webbrowser Crypto Pro’s websted.

Crypto Pro: dommen?

Sammenfattende har Crypto Pro til formål at bringe kryptovalutaporteføljesporing til det næste niveau. På den ene side, hvis du er en langsigtet hodler, der søger prisdata i realtid – kan du se hele din portefølje i blot et par tryk. Med mere end 5.500 mønter og tokens understøttet, kan du altid kontrollere dine mikropap-projekter, når du er på farten.

Desuden, hvis du er desperat efter at høre om vigtige nyhedshistorier omkring en bestemt kryptovaluta, du har, kan Crypto Pro-appen føje dette direkte til din telefon.

For dem, der er mere involveret i kryptovaluta-handelsscenen på dagbasis, tilbyder Crypto Pro-appen dig endnu flere funktioner og fordele. Uanset om det er adgang til avancerede diagramanalyseværktøjer, prisfastsættelser for dine valgte kryptopar ved specifikke børser eller API-integration med over 60+ udvekslinger – Crypto Pro har dig dækket. Som en ekstra bonus kan de af jer, der har et Apple Watch, endda fusionere dine Crypto Pro-porteføljer på tværs.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me