MegaCryptoPolis: Decentraliseret City Builder dApp-spil

MegaCryptopolis

I en almindelig triple-A-spiltitel, der er løbende, forventes du normalt at udbetale $ 59 og et dusin mere for en DLC eller to, og det vil sandsynligvis lyde som en god investering i de næste 3 til 4 måneder eller indtil en efterfølger falder. MegaCryptoPolis omdefinerer udtrykket “investering”, når det kommer til spil, og er den næste udvikling i kryptospilgenren.

Lige siden starten i 2018 har en verdensbygger, der bruger Non-fungible Token som mange andre kryptospil derude, nu udviklet sig og adskiller sig til et indviklet, men alligevel spændende strategispil med sin egen mikroøkonomi, Defi token, og har nu betalt i alt på $ 4,5 mio. i udbytte til spillere i de sidste 2 år.

Kom godt i gang med MegaCryptoPolis

Først og fremmest, da du bliver forpligtet til at bruge faktisk crypto (ETH) til at spille spillet, er alle spillere forpligtet til at oprette en kryptotegn for at sikre en sikker og bekymringsfri oplevelse. Spillet anbefaler at få enten MetaMask, Coinbase Wallet eller Trust Wallet, som alle er nemme at konfigurere og stoler på af kryptosamfundet.

Med ETH i din tegnebog er du primær til at foretage din første jordtransaktion på den store åbne decentrale by. Hvert eneste stykke jord, bygning, distrikt i spillet er unikt, da de er ikke-svampelige poletter eller NFT eller ERC-721. NFT adskiller sig fundamentalt fra normale ERC-20 tokens, da NFT ikke kan udskiftes, hvert token er en unik enhed i sig selv.

MegaCryptoPolisMegaCryptoPolis

Få platformen til at fungere for dig

Med dit nyindkøbte land præget er der en overflod af måder, du kan tjene dig selv på ETH. En spiller kan enten bygge bygninger, der vil rive de nødvendige ressourcer og materiale til at drive andre bygninger eller sælge dem til markedet eller lade andre spillere leje din bygning.

Når vi taler om leje, giver spillet dig mulighed for at vælge, hvordan du spiller det, spillere behøver ikke at købe en grund og bygge lige fra starten, da det kan være for dyrt for nogle. Spillere kan starte spillet ved at leje bygninger, få nok materiale og poletter til at købe jord eller bygge bygninger, hvis de ønsker det.

Spillere kan vælge at bygge beboelsesejendomme for at give vigtige medarbejdere til andre bygninger, og at arbejde i en kontorbygning giver dem mulighed for at tjene ETH for deres hårde arbejde.

En online verden

Bortset fra boliger, kontorer, produktionsbygninger og lignende kunne spillere også tjene ETH ved at jage naturkatastrofer.

Du har hørt det korrekt, storme, brande, oversvømmelser, alle de tre giver dig en betydelig mængde ETH gennem byens “forsikringsfond” afhængigt af distriktet og den kommunale bygning, du ejer, henholdsvis politi, brandstation og hospital.

Hvis du har større forhåbninger og ikke vil vente på, at den næste storm eller brand skal ske, kan du gå stort. Deltag i distriktets bud, hvor du kan have chancen for at vinde dit eget distrikt.

Nogle af de tilbudte funktionerNogle af de tilbudte funktioner

Distrikt ejerskab kommer med store frynsegoder som f.eks. Et stykke provision fra jord købt i dit distrikt, og spillere har også ret til at modtage en del af skatten, der opkræves fra kerneaktioner som at bygge, ødelægge, opgradere osv..

Endnu bedre, hvis du ikke har tid til rådighed, eller spillet er ikke det, du leder efter, er der stadig måder, du kan tjene på platformen med kun nogle grundlæggende handelsfærdigheder.

Ved at købe materiale og ressourcer i løs vægt (billigere pris for hver enhed) kunne en spiller sælge dem tilbage på markedet med en højere markup og fortjeneste! Ingen grund til at købe jord eller bygge noget som helst.

$ MEGA-tokenet

I løbet af sommeren i år har vi været vidne til, at DeFi-løbet er vågnet, hvor COMP-token udløste måske den mest rentable kryptoflamme lige siden Bitcoin-boblen brast i 2017-18.

Selvom hype af DeFi er noget død, er fordelene ved det ubestridelige, og nu kunne MegaCryptoPolis-spillere også nyde dem.

$ MEGA er en nyligt introduceret indfødt DeFi-token af ​​MegaCryptoPolis, som styrker det mikroøkonomiske økosystem i spillet og forbedrer brugernes oplevelse og fordybelse som helhed.

Solid Tokenomics

Tokenet implementerede en streng inflationskontrolmekanisme. Normalt vil krypto enten prikke nye tokens og udføre en forbrænding så ofte for aktivt at styre inflationen. Men $ MEGA hverken mynte eller brænde nogen af ​​sine tokens, hvilket sikrer den samme mængde 1 million tokens i omløb gennem hele dets levetid.

Der er forskellige måder for en spiller at erhverve $ MEGA på, den første er at give efter. Da $ MEGA først blev introduceret, var dette den eneste metode for spillere at erhverve den.

Alle forsyninger af $ MEGA blev opbevaret i en hvælving, og for at få dem, skal spillerne låse deres ressourcer fast i bytte for $ MEGA. Jo flere mennesker lægger deres ressourcer ind, jo mindre symbol får de til gengæld, når udbuddet mindskes, de er nødt til at lægge flere ressourcer.

Kom godt i gangKom godt i gang

Dette kan arbejde omvendt, hvor ressourcer kan frigives ved hjælp af $ MEGA.

En anden metode til at få tokenet er ved at handle med andre spillere på in-game-markedet ved hjælp af dine ressourcer eller fra en likviditetspulje såsom UniSwap og den nyligt tilføjede Mooniswap til Ethereum og JustSwap til TRON. $ MEGA kan også købes via pakker fra MCP3D-butikker, men vær hurtig, fordi beløbet er begrænset.

Desuden er $ MEGA en ERC-20, hvilket betyder, at den kan handles frit på ethvert Ethereum-baseret decentraliseret marked, og i skrivende stund er dens 24-timers volumen omkring USD 10.800.

MegaCryptoPolis-fællesskab

MegaCryptoPolis er et ekstremt aktivt fællesskab, der holder dig opdateret om enhver aktivitet i spillet.

Forsiden indeholder en omfattende avisbod, hvor spillere hurtigt kunne indhente priser på materiale og ressourcer, nyheder om naturkatastrofer, detaljerede statistikker om forskellige distrikter, alt hvad du behøver for at indhente MegaCryptoPolis-økonomien i et bid-størrelse nyhedsrulle.

Desuden har spillet også en officiel Discord (vær venlig at verificere) med næsten 3000 medlemmer, der diskuterer alle ting MegaCryptoPolis. Spillere kan komme til en hurtig guide, have forskellige diskussioner i undergrupper såsom spilstrategier, markedspladsen, deltage i fællesskabsforslag og indsende feedback.

Hvad fremtiden kunne rumme

Ligesom vores fysiske verden, hvor teknologien er under konstant udvikling, har MegaCryptoPolis-verdenen også store planer for udvidelser.

Forskellige projekter er i øjeblikket under udvikling, såsom en tilføjelse af en uddannelsesbygning, hvor borgere kunne øge deres kvalifikationer, hotel for at gendanne avlstællinger, en mobil version af spillet, en tilpasset bygningsstruktur og endnu bedre, Avatar Mode.

Du, spilleren, kunne gå ned ad den decentrale by og interagere med andre spillere og deres avatarer. det er en dristig vision, men det kan ske i en ikke alt for fjern fremtid.

En interessant Blockchain Gaming Platform

Når et decentraliseret spil nævnes, kan vi ofte forestille os en bybygger eller et kortsamlingsspil, der bruger enkle funktioner ved hjælp af ikke-fungible tokens. MegaCryptoPolis startede på samme måde, men har besluttet at kortlægge sin egen kurs.

Med et stort og aktivt samfund og en stadigt voksende økonomi er det ubestrideligt, at MegaCryptoPolis er et af de genrebrydende spil på den decentrale spilscene.

At bringe samfundet sammen gennem dets mikroøkonomiske funktioner og dets DeFi-token $ MEGA havde udvidet et helt nyt niveau af interaktion og udvikling til den allerede eksisterende storby.

Kom godt i gang med spillet her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me