Hvad er Kronoverse? Blockchain-baseret eSports-platform

Kronoverse

Kronoverse er et firma, der arbejder på et innovativt blockchain-system til eSports. ESports-markedet er rødglødende og bliver mere populært hele tiden. Som de fleste spil domineres eSports af et par store virksomheder, der kontrollerer markedet. Hvis du vil bruge deres platforme, skal du spille efter deres regler.

Problemet er, når en virksomhed har kontrol over en platform, og der ikke er gennemsigtighed, er der stor risiko for korrupt aktivitet. Vi siger ikke, at de største eSports-platforme i verden er ude for at ryste deres kunder ned. Langt fra. Men når der er mange penge på linjen og meget lidt i vejen for platformens gennemsigtighed, vil der ske noget skævt før eller senere.

Blockchain er en måde at sikre, at eSports-platforme giver deres kunder en rimelig rystelse, men blockchain kan også tilbyde eSports-spillere (og spillere generelt) meget mere. Kronoverse ser det potentiale, som blockchain har i spilbranchen, og har nogle gode ideer til, hvordan det kan hjælpe med at skabe mere gennemsigtighed og ansvarlighed i branchen.

Kronoverse

Kronoverse ser Blockchain som en GameChanger

Der er mange grunde til at omfavne blockchain i spilbranchen. Da eSports bliver mere populært, ønsker flere mennesker at sikre, at deres konti er beskyttet. Desværre er dette næsten umuligt, når en virksomhed kontrollerer hele økosystemet, hvilket er en markedsdynamik, som Kronoverse arbejder på at ændre.

Ifølge virksomheden:

”For at spillere skal kunne interagere økonomisk inden for et blockchain-spil økosystem, vil de stole på tokens i spillet, som vil tjene som valuta i spillet. Denne type økosystem inden for blockchain er også kendt som Tokenomics. Sammenlignet med traditionelle centraliserede spil ejer du aldrig rigtig varer, du køber i spillet. Du risikerer at miste alle dine varer, hvis din konto er suspenderet, eller hvis serveren går ned. Blockchain-spil giver dig mulighed for at beholde dine varer, da de forbliver i din tegnebog, og du kan handle dem, selvom du ikke længere kan bruge din konto. Værdien af ​​et token varierer pr. Blockchain-spil og kan bruges i henhold til reglerne i blockchain-spillet. ”

Kronoverse forstår tydeligt, at spillere skal have flere rettigheder, når det kommer til, hvordan deres digitale aktiver opbevares og handles, og blockchain kan være en af ​​de bedste måder at nå sine mål på..

Den virkelige vinder i alt dette er spillerne, hvilket kan være grunden til, at de store spilvirksomheder har modstået enhver form for systemintegration. Efterhånden som spillere begynder at indse, at blockchain bemyndiger dem på en måde, som ingen anden teknologi nogensinde har haft, kan tingene begynde at ændre sig i eGaming-industrien.

Vision

Nye måder at skabe effektivitet på

Kronoverses platform hjælper med at oprette en offentlig oversigt over, hvad der sker på populære eGaming-sider, så alle, der ønsker at sikre, at alle regler følges, kan gøre det. Der er andre områder, hvor Kronoverse-platformen også kan hjælpe. KYC-regler (Know-Your-Customer) hjælper med at sikre, at skattelovgivningen og de finansielle sikkerhedsbestemmelser håndhæves.

Ifølge Kronoverse er dens platform:

“At tilbyde fuld kend din kunde (KYC) + Anti-hvidvaskning af penge (AML) screening for spillerintegration samt betalingsbehandling for indskud inklusive kreditkort (fiat) og crypto. Spiludviklere kan nu indbyde kontant turneringer inde i deres spil, så spillerne kan vinde penge. Udbetaling til spillerens bankkonti inkluderet med fuld 1099 support til amerikanske spillere. ”

Det er meget vigtigt at sikre, at der betales skat, og legitime enheder bruger en platform. Skattebedrag koster regeringer milliarder hvert år, og onlinespiloperationer er et perfekt sted for kriminelle at hvidvaskede deres dårligt opnåede gevinster. Kronoverse giver eGaming-industrien en realistisk løsning på disse problemer og meget mere.

Kronoverse-platformen skaber også muligheden for let at foretage analyser af eGaming-platforme. Disse evner kunne bruges på mange forskellige måder, og spilfirmaer kunne ikke længere tilbageholde data (det ville være på en offentlig blockchain – tak Kronoverse).

Kronoverse kommenterede:

”Spillere og spil er iboende forbundet med en matematisk model for at skabe en gameplay-hovedbog, der ikke kan ændres, efter at en bevægelse er udført, hvilket muliggør on-the-fly revisioner. At have enorme mængder spildata, såsom hvilke spil der spilles, hvordan de bliver spillet, antallet af mennesker, der satser på en bestemt spiller, selv ned til den nøjagtige spillerbevægelse kan nu analyseres og bruges til ethvert formål.

Kronoverse er allerede i marken

CryptoFights er et kommende 1v1 PVP-spil der arbejder med Kronoverse. I modsætning til nogle projekter er Kronoverse klar til at blive brugt af spilvirksomheder til at udvikle nye produkter. En verden af ​​blockchain-spil er meget ny, og Kronoverse har et produkt, der er klar til at hjælpe med at udrulle nye spil.

Der er nogle store fordele ved at tillade spillere at eje deres spilgenstande, og virkningen af ​​blockchain-teknologi i spilbranchen kan undervurderes i øjeblikket. De store spiludviklers modvilje mod at omfavne åbne systemer kan være et problem for dem, da spillere vågner op med, at der er nye muligheder derude.

Cryptofights

Blockchain skaber en ejerskabskultur

Folk føler sig bemyndiget, når de har juridiske rettigheder. I eGaming-verdenen eksisterer disse rettigheder simpelthen ikke, og der er ingen grund til, at spilvirksomheder vil afstå kontrol over deres kongeriger. Nu skaber blockchain et incitament for spillere til at kræve rettigheder, da det er dem, der understøtter spilplatforme med deres hårdt tjente penge.

En ejerskabskultur er afgørende for at sikre, at mennesker behandles retfærdigt, og magtfulde enheder misbruger ikke rettighederne for mennesker, der stoler på dem. Spillere skal se, at en platform som Kronoverse er her for at hjælpe dem og stå op for deres rettigheder.

Når en spiller bruger penge på et digitalt element, skal det være deres suveræne ejendom. Spilplatforme har været i stand til at kontrollere de digitale genstande, der findes i deres spil, og fjerne de rettigheder, som enhver sund person vil kræve i en kommerciel transaktion.

Blockchain er en vej frem for spillere, og platforme, der giver mulighed for at eje digitale genstande, skal være populære hos alle, der forstår, hvor vigtigt ejerskab af aktiver er for frihed og ansvarlighed.

Hold øje med Kronoverse

Kronoverse skaber en mangesidet platform, der giver spiludviklere mulighed for at bruge blockchain. Fordelene ved dette træk er svære at overdrive, især set fra spillernes perspektiv. Ikke alene skaber blockchain muligheden for en ejerskabskultur inden for digital spil, men det hjælper også med at sikre, at en nations regler og regler følges.

Mens blockchain-spilbranchen stadig er lille, som enhver ny teknologi, finder den måder at vise forbrugerne, hvor meget det kan hjælpe dem. Kronoverse har en af ​​de mest komplette blockchain-spilleløsninger på markedet, som skal hjælpe virksomheden med at sikre en fordel for første gang.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvorfor blockchain giver så stor mening for eGaming, klik lige her.

Kronoverse er også klar til at blive integreret i spilplatforme, så hvis du vil lære mere om, hvordan du kan bruge platformen i et spil, skal du kontakte firmaet direkte via dets hjemmeside.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me