Ether Online: Et nyt MMORPG-spil bygget på Ethereum Blockchain

Ether Online

Ether Online er en af ​​de allerførste MMORPG’er i verden baseret på blockchain-teknologi og en anden opstart, der realiserer potentialet i at kombinere spil med Blockchain.

I spillet får brugerne unikke digitale aktiver i form af udstyr og kæledyr. Brugerne ejer fuldstændigt alle disse digitale aktiver med mulighed for at købe eller sælge dem. Takket være blockchain-teknologi er alle handler sikre, og hver børs vises offentligt på den uforanderlige hovedbog.

Ether Online

Hvem er bag Ether Online?

Virksomheden, der udviklede Ether Online, er R2Games. Det er specialiseret i udvikling og udgivelse af spil til både mobile enheder og browsere. Dens mest populære spil inkluderer Clicker Heroes på mobile enheder og Wartune på Facebook med mere end 60 millioner spillere i alt. Som sådan har R2Games omfattende erfaring med at levere en sjov brugeroplevelse til spillere på sine platforme.

Er Ether Online allerede funktionel?

Ja, Ether Online har allerede version 1.0 ud, kendt som “Pet Rush.” Du kan allerede registrere dig og blive en del af alfa-testen, mens du nyder den interaktive spiloplevelse. Du får derefter en e-mail, når spillet er live, så du kan være en af ​​de første, der spiller den færdige version, når alfatestingen er afsluttet.

Pet Presales

For dem, der planlægger at bruge Ether Online, bør du ikke gå glip af forsalget til kæledyr, da dette er den eneste chance for at få visse kæledyr. Dette er en eksklusiv del af Pet Rush-versionen af ​​Ether Online. Der er ingen forudsigelse om, hvad kæledyrene vil blive værdsat i fremtiden, da det afhænger af mange faktorer. Når du først har købt et af de eksklusive husdyr, kan du bruge det ligesom dine andre, men med den viden, at meget få andre spillere vil have dem.

Pet Presales

Warbear koster 0,66 ETH og øger dit helbred med 40 procent. Guardian Gorilla koster det samme og forbedrer dit forsvar med 40 procent. For 0,99 ETH kan du få Royal Eagle med en 50 procent boost til din kritiske hastighed; Fortune Fox med en stigning på 30 procent til angreb; eller Raging Tiger med et boost på 20 procent til sundhed, 10 til angreb og 20 til forsvar.

Hvad kan du gøre med kæledyr i Ether Online?

Kæledyr er en vigtig del af Ether Online, når du bringer en af ​​dem i kamp med dig for at hjælpe dig med at kæmpe og blive en leder. Kæledyr vil også give dine statistikker et enormt løft. Hvis du vælger, kan du også sælge et kæledyr til en anden spiller til en højere pris, end du betalte. Bare husk, at hver person kun kan købe 10 kæledyr højst.

Hvad er udstyret i Ether Online?

Når de er fuldt lanceret, vil der være mere end 500 unikke udstyr at finde i Ether Online. Du kan købe udstyret med en lille mængde ETH- og ERC-721-tokens. Alt udstyr er en del af en smart kontrakt, så transaktionen er sikker og uforanderlig. Som med kæledyr kan du enten vælge at bruge dit udstyr eller sælge det.

Udstyr

Der er fem farver udstyr baseret på deres sjældenhed. De spænder fra legendarisk i orange hele vejen til almindelig i hvid. Den næst sjældneste type er Epic i lilla efterfulgt af Sjælden i blå og Ikke almindelig i grøn. Alle kæledyr er legendariske. Hvis du har tre udstyr med samme sjældenhed, kan du udforme dem til at gå op på et sjældenhedsniveau. For eksempel vil tre almindelige udstyrsstykker blive et mindre almindeligt stykke. Derudover forbedrer hvert udstyr mindst en statistik: kritisk hastighed, sundhed, forsvar og / eller angreb. I fremtiden vil Ether Online tilføje et Gem-system for evnen til at tilpasse og forbedre udstyr. Du kan købe udstyr på markedet eller ved at åbne en kiste, som du vil købe med ETH og GAS.

Hvad er markedspladsen?

Et nøgleaspekt ved Ether Online er Marketplace, hvor du kan købe og sælge kæledyr og udstyr. Du kan når som helst vende tilbage for at ændre din salgspris eller fjerne dine varer fra listen, hvis du ikke længere ønsker at sælge dem. Du finder også genstande som bukser, sko, hatte, hår, støvler og rustning på Marketplace.

Handel

Hvilken slags kampe tilbyder Ether Online?

Der er flere slags kampe at deltage i med Ether Online. PvP-tilstand rangerer spillere baseret på kampkraft, som bestemmes af udstyr. Du kan udfordre de andre spillere med en lignende kampkraft. Når du vinder en kamp, ​​får du point, og du tjener flere point, jo stærkere modstanderen var. Du mister ikke point, hvis du mister kampen.

Kampe

Der er også en PvE-tilstand, når du kæmper mod de monstre, du finder på verdenskortet. At besejre et monster giver dig en belønning, og monstrene bliver sværere at slå, når du bliver stærkere. Der er også verdensbosser, der vises en gang dagligt på bestemte tidspunkter. Spillere, der er kvalificerede, kan arbejde sammen for at besejre dem og tjene perlekister. Der er et leaderboard, der viser, hvem der forårsager mest skade på chefen. Du får en højere placering og større belønninger for at levere højere skader. Dette er det eneste sted i Ether Online, hvor du kan få ædelstene.

PVE-kampe

Hvordan tilmelder du dig Ether Online?

For at bruge Ether Online skal du have MetaMask-pluginet installeret i din browser. Derfra er alt, hvad du skal gøre, at klikke på linket på hovedsiden for “Join Alpha Testing” og følge vejledningen for at registrere.

Tilbyder Ether Online nogen bonusser?

Da Ether Online stadig er i de tidlige faser og bliver sjovere, når flere spillere deltager, tilbyder det bonusser til henvisninger. Når du har registreret dig, kan du få et unikt henvisningslink, og venner kan acceptere din invitation ved at følge henvisningslinket og registrere sig selv. Når deres konto er aktiveret, tæller den som en accepteret invitation. Når du har fem accepterede invitationer, får du en kiste gratis, op til fem kister.

Konklusion

Ether Online giver en chance for dem, der elsker at spille MMORPG’er, til at indarbejde blockchain i deres spiloplevelse og betale for spilgenstande ved hjælp af kryptokurrency. Det er tilgængeligt for alle via MetaMask-pluginet, og holdet bag det har stor erfaring med at producere succesrige spil.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me