Begyndervejledning til spil og eSports-kryptovalutaer

Gaming og eSports-kryptovalutaer

Med hensyn til de forskellige “aktivklasser” for kryptokurver er der et stigende antal at vælge imellem; fra decentral energihandel-tokens til betalingskryptoer, finder du lidt af alt imellem.

En ny klasse af kryptokurver, man skal passe på, er digitale aktiver skræddersyet til forskellige funktioner inden for den eksponentielt blomstrende spil- og eSports-industri. Disse industrier, som krypto, er indstillet til at nå titaniske nye højder i de kommende år, og kryptovalutaudviklere arbejder allerede hårdt på at gifte sig med de to felter.

Gaming og eSports-kryptovalutaer

I dag leder vi dig derfor gennem nogle upstart-kryptoprojekter, der er fokuseret på spil, så du kan få lidt mere perspektiv på denne nye kryptokurrencyaktiklasse.

VOKS

VOKS er et af de mest spændende kryptokurrency-gamingprojekter på scenen i dag. WAX vil fokusere på forudsat en decentral handelsplatform for digitale, videospilbaserede aktiver; tænk f.eks. på våben eller tøjskind i en førstepersonsskytte.

Voks

Økonomierne omkring disse spilbaserede aktiver er eksploderet i de senere år, og WAX kunne være det projekt, der forbinder disse økonomier til global handel.

Det er helt sikkert et solidt projekt; dets team har nogle superstjerner på sig, og makrotrader Mike Novogratz har tidligere hyldet ros på projektet.

Unikoin guld

Det Unikoin projektet sigter mod at være en decentral sportsbook til esports. Som du kan forestille dig, er der masser af plads til vækst i denne niche i løbet af de næste mange år. Betting + gaming + blockchain kan være en eksplosivt populær kombination, og Unikrn Gold sigter mod at være tegnet til at få den blanding til at ske.

Unikoin

Ligesom WAX er projektets bagpersoner også imponerende. Dallas Mavericks ejer Mark Cuban og skuespiller Ashton Kutcher har investeret betydelige beløb i Unikoin, hvilket gør det til en krypto at se fremad.

Enjin mønt

Enjin mønt er fokuseret på at give spillere og udviklere en platform, hvorigennem de kan oprette og administrere virtuelle aktiver til spil ved hjælp af smarte kontrakter på Ethereum blockchain. Til dette formål er Enjin Coin et ERC20-token.

Enjin

Enjin-platformen ønsker derefter at være en slags sandkasse, hvor indholdsskabere kan udnytte deres indhold til deres respektive samfund ved hjælp af kraften i blockchain. Vi taler om en decentral gateway til abonnementer, værktøjer i spillet og meget mere.

Derfor er Enjin et af de mere bemærkelsesværdige projekter i spil-kryptokurrency-niche at overveje. Dets brugstilfælde kunne virkelig sprede sig vildt i den nærmeste fremtid.

Decentraland

Decentraland tilbyder brugerne en virtual reality-platform, der drives af den pålidelige Ethereum blockchain. Med platformen er brugerne i stand til at oprette indhold og applikationer samt opleve og tjene penge på dem. Dette er den allerførste virtuelle platform, der er decentraliseret, bygget på blockchain og ejes af sine brugere, hvilket gør den skiller sig ud fra mængden.

Decentraland

Se vores fulde guide, vi skrev om Decentraland for at få flere detaljer.

Chimaera

Chimaera er en super interessant spilkrypto, idet dette projekt sigter mod at være en platform, hvor udviklere let kan oprette og tilpasse spil til masseproduktion. Men det er ikke alt.

Chimaera

Projektet søger også at drage fordel af skalering uden for kæden ved hjælp af det, det kalder “spilkanaler”, dvs. statskanaler, til at give hurtige, tillidløse spilinteraktioner på blockchain. Og det er ikke engang at komme ind på alle de afprøvede og ægte appfunktioner, som du gerne vil have med et sådant projekt, som en appbutik og en privat messenger.

Hold øje med denne helt sikkert.

Drømmehold

Drømmehold er et kryptokurrencyprojekt bogstaveligt talt fokuseret på at skabe, ja, eSports-drømmehold. Det vil sige, at DreamTeam sigter mod at være et rekrutterings- og ledelsesnetværk for spil. Og dette kunne være et massivt projekt fremadrettet, da elite gamere bliver kraftværk atleter i deres egne rettigheder i disse dage.

Drømmehold

Da markederne omkring disse spillere bliver mere konkurrencedygtige, kan DreamTeam hjælpe med at bringe decentraliseret orden i rummet. Brugere og hold vil være i stand til at tjene penge på deres spilindsats på en innovativ platform, der er sat til at være et sted for alle ting eSports.

Fra og med efteråret 2017 er beta-versionen af ​​DreamTeam-platformen live.

Første blod

Første blod er en spilkryptovaluta, der gifter sig med belønninger med eSports. Det er så simpelt. Ved hjælp af eSports-platformen kan spillerne blive betalt i 1ST-tokens for at dominere modstandere i kampe.

Første blod

Den betalte dynamiske dynamik alene kunne være nok til at skabe masser af interesse mod First Blood. Folk elsker at spille, og folk elsker at få betalt, og First Blood vil kombinere de to på en Ethereum-baseret platform, der vil decentralisere spil, som vi kender det.

Dette er bestemt et ERC20-token, der skal følges nøje.

Skincoin

Endnu et ERC20-token, Skincoin er et andet kryptokurrencyprojekt, der ligesom WAX er fokuseret på at lette udvekslingen af ​​”spilskind.” Sådanne skind er enormt populære i øjeblikket i en bred vifte af mainstream-titler som Counter Strike og Call of Duty, og Skincoin ønsker at blive den førende markedsplads for disse aktiver i overensstemmelse hermed.

Hudmønt

Dens konkurrence i WAX bliver hård. Men i kryptoveroveren har endda underdogs en chance for at opleve bemærkelsesværdig vækst, og Skincoin kan gøre en bule, hvis den lever op til sine løfter. Ellers forsvinder projektet langsomt i baggrunden, når mere etablerede spillere bliver forankret.

HunterCoin

HunterCoin er enestående og fakturerer sig selv som ”verdens første peer-to-peer massivt multiplayer online (MMO) kryptokurrency-spil. En gaffel af Namecoin, HunterCoin har et decentraliseret virtuelt univers lagdelt oven på sin blockchain.

Hunter Coin

Interessant, men for at være tydelig er HunterCoin ikke en seriøs investeringsmulighed: projektets websted forklarer, at kryptoen er et “eksperiment og […] et hobbiest projekt. Ingen markedsføring eller forfremmelse [er blevet udført] og med et meget lille team, der arbejder til vores fordel. ”

Selv stadig er HunterCoin en bemærkelsesværdig nysgerrighed, fordi den peger på mulighederne for, hvordan spil bygget på blockchain kan se ud.

Skrilla

Skrilla er en Ethereum-baseret fantasy eSports betting platform. Du vælger dine spillere, opretter et hold og vinder derefter kryptobelønninger på Skrilla-platformen for at vælge stærke kunstnere.

Det er musik i ørerne hos mange fantasy-spillere. Men vær advaret: fantasy sportsbetting, eSports og kryptokurver kan alle være vanedannende i deres egne rettigheder, så at kombinere dem sammen kan bare få det værste frem i din indre gambler.

Dyk derfor ikke først i hovedet ned i Skrilla, hvis du ikke tror, ​​du kan håndtere det ansvarligt. Spil aldrig med flere penge, end du har råd til at tabe!

BitQuest

BitQuest er i modsætning til nogen af ​​de andre projekter på denne liste, idet det er en Minecraft-server, der bruger en “Bitcoin-denomineret økonomi.” Interessant rigtigt?

Bitquest

Selve projektet er en fork af en ældre version af Bitcoin. Så når du spiller på serveren, opretholdes dine transaktioner i en version af den Bitcoin-distribuerede hovedbog. Fordelen ved denne dynamik er, at du kan bruge en almindelig kryptokurrency-tegnebog hånd i hånd med et almindeligt spil som Minecraft.

Og BitQuest har også udvidet sine horisonter for sent, da projektet netop for nylig har annonceret sin støtte til “jokecoin” -kryptovaluta Dogecoin.

Konklusion

ESports-industrien har masser af plads til vækst, ligesom kryptokurrency-økosystemet gør. Det er ikke umiddelbart tydeligt, at de to nicher har brug for hinanden endnu, men da begge felter bliver mere almindelige, kan deres ægteskaber blive synergistiske.

Professionelle spillere har muligvis ikke tid til at dykke ned i kryptokurrencyområdet, eller måske er tilpasningen mellem spillere og digitale aktiver en naturlig. Vi bliver nødt til at vente og se, hvordan dynamikken udfolder sig, når spilkryptoer sætter deres præg i de kommende år.

De to kunne skabe en eksplosivt populær kombination, hvis deres grundlæggers planer løber ud.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me