Begyndervejledning til Enjin-mønt: Blockchain Gaming Ecosystem

De fleste online oplevelser involverer en form for værdioverførsel. Især i de fleste spil, der følger freemium-modellen. Dette betyder, at spillet leveres gratis, men at virksomheden tjener deres penge på små, gentagne køb inde i spillet.

Normalt gøres dette med et kreditkort og en betalingsudbyder. Enhver online oplevelse, der kræver overførsel af værdi eller betaling, er den perfekte brugssag for kryptokurver.

Enjin tager denne udfordring op ved at oprette et kryptovaluta-økosystem centreret omkring onlinespil.

Enjins websted

Hvilke funktioner er der på Enjin-platformen?

Enjin tilbyder en alt-i-et-platform til oprettelse af engagerede samfund omkring specifikke spilplatforme. Det har sit eget content management system (CMS) og website builder.

Webstedsbyggeren er træk og slip, hvilket betyder, at du ikke har brug for nogen kodningserfaring for at sammensætte et websted, der ser verdensklasse ud. Dette er perfekt til teknisk kyndige begyndere såvel som dygtige programmører, der gerne vil spare tid og kræfter.

Enjin Funktioner

Enjin-platformen har fora, der er forudbygget med standarddiskussionsfunktionerne. Det er designet efter gamification-principper, hvor brugere kan få point, få priser og niveauere sig ved at opbygge deres omdømme i samfundet.

Der er også inkluderet en Enjin-indbygget app til Android- og iOS-enheder, der betjener dit specifikke samfund. Det inkluderer alt indholdet fra alle dine moduler på Enjin-platformen på et let sted for din stamme at få adgang til.

Fordelen ved dette er, at brugerne får push-meddelelser gennem appen, så de aldrig er ude af løkken.

Kan Enjin integreres med det faktiske spil?

Ja. Enjin CMS har plugins, der integreres med de fleste af de store spil, der er der i øjeblikket. Understøttede spil inkluderer Minecraft, World of Warcraft (WoW), Battlefield 1 og mindst 7 andre populære spil. Eksempler inkluderer import og synkronisering af WoW-guildkarakterer og rækker fra spillet til Enjin-platformen. Tegn- og ordenens data synkroniseres automatisk og opdateres dagligt.

Integrationer

Hvor handler det om en blockchain-løsning til spil?

Du har ret. For at artiklen skal være på dette websted, skal der være lidt om den involverede blockchain-teknologi! Enjin-platformen har sin egen kryptokurrency kaldet Enjin-mønt (ENJ).

Enjin mønt

Hvad er Enjin Coin (ENJ)?

Det er et Ethereum-baseret ERC-20-token. Det kommer med fordelen ved Ethereums indfødte smarte kontrakter samt et væld af softwareudviklingssæt (SDK’er), der skaleres på platformen. Målet med ENJ er at repræsentere virtuelle varer på blockchain.

Som nævnt i andre artikler er forudsætningen for blockchain, at alt kan repræsenteres som et token. SDK’erne er beregnet til spiludviklere til at skabe integrationer, der spænder over forskellige spil.

Spillere kan derefter handle med deres digitale aktiver mellem spil og udvide deres online portefølje med værdi i den virkelige verden. Token løste også problemet med online svindel med køb i spillet.

Det anslås, at der for hver gyldig transaktion er 7,5 transaktioner, der er falske. Enjin Coin kommer med fordelen ved øget tillid, sikkerhed og meget lave transaktionsgebyrer.

Hvad andet kan du bygge med Enjin SDK?

Enjin SDK gør det let for udviklere at opbygge deres egen decentrale betalingsgateway. Tænk PayPal for blockchain. Evnen er der for at oprette brugerdefinerede indkøbsvogne, webfakturaer, e-mail og sms-meddelelser samt refusion. Et godt træk ved denne applikation er, at betalingsgateways bygget på Enjin kan betale flere personer i en transaktion. Midlerne opdeles op til de relevante brugere baseret på den allerede indgåede aftale om smart kontrakt. En stor brug af dette ville være til overskudsdeling fra puljer, hvor tokens distribueres automatisk til flere parter baseret på en aftalt distribution.

Hvordan køber du Enjin ENJ?

Du er ikke i stand til at købe ENJ med “Fiat” -valuta, så du bliver nødt til først at købe en anden valuta – de nemmeste at købe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gøre på Coinbase ved hjælp af en bankoverførsel eller betalingskort og derefter købe det for ENJ ved en børs som Binance.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er nemt at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptovaluta fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer.

Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, du vil blive krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Køb Ethereum

I Coinbase skal du besøge fanen “Køb / Sælg” øverst, vælge “Ethereum”, vælge din betalingsmetode og indtaste det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et US-dollarbeløb eller et antal Ether.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er gennemført, føjes dit Ethererum til din konto.

Køb ENJ hos Binance

Du kan nu sende din Ether over til Binance for at foretage dit køb af ENJ, se vores anmeldelse af Binance her for at se, hvordan du tilmelder dig og køber på deres børs.

Binance tegnebøger

Enjin er også tilgængelig på følgende børser:

  • Kucoin
  • COSS
  • HitBTC
  • Cryptopia
  • EtherDelta
  • Tidex
  • Livecoin

Enjin-børser

Enjin Digital Smart Wallet?

Enjin har brugt en stor indsats på at opbygge sikker multicoin, indfødte mobile tegnebøger til Android- og iOS-enheder. Der er også en APK-fil tilgængelig til download til Android-enheder. Tegnebogen kan prale med innovative sikkerhedsfunktioner og en smart brugergrænseflade, der udvikler sig efter brugerens behov.

Tegnebogen understøtter Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Enjin Coin og enhver ERC-20 Ethereum-baseret mønt. De planlægger også at indføre støtte til andre altcoins i fremtiden.

Den bedste sikkerhedsfunktion er Enjin Secure Keyboard. Det er et tastatur, der er indbygget i appen og forhindrer snooping-software eller keyloggers til at fange dine adgangskoder og private nøgler.

Tastaturet kan endda indstilles til at randomisere tasterne til dem, der har ultimativ sikkerhedsparanoia.

Enjin tegnebog

Tegnebogen bruger to forskellige lag kryptografi for at holde dine data sikre. På hardwareniveau er der Advanced Encryption Standard (AES), og selve softwaren bruger også brugerdefineret softwarekryptering. Alle data, der behandles, opbevares i krypteret hukommelse. Appen blokerer også enhver videooptagelse eller screenshot-forsøg på tegnebogen på operativsystemniveau.

Sociale netværk

Hvert medlem af dit samfund vil have en profil, og brugerne kan sende beskeder til andre brugere. Der er også en mur, der viser et feed af brugerens seneste aktivitet og interaktioner. Dette giver brugerne mulighed for at holde sig ajour med alle deres interaktioner på Enjin-platformen. Det viser også deres rangordninger og priser til resten af ​​samfundet for skryt.

Andre moduler er på Enjin-platformen

Uanset hvad dit spilfællesskab har brug for, har Enjin et modul, der kan udvide standardfunktionaliteten. Med godt over 50 moduler er der support til wikier, support-billetsystemer, forumboards, chatgrupper, indkøbsvogne og blogs.

Er holdet troværdigt?

Holdet har dokumenteret ekspertise inden for kryptokurver, softwareudvikling, marketing og forretning. De viser også medstifteren af ​​Ethereum, Anthony Diiorio, som en af ​​deres forretningsrådgivere.

Enjin Team

Hvad er Enjin-køreplanen?

Den mest spændende udvikling for vejen frem er partnerskabet med Efinity. Efinity-netværket kan ses for Enjin, som Lightning Network er Bitcoin. Det er en sidekæde, der kører på separat infrastruktur.

Bitcoin- og Ethereum-netværk er allerede meget overbelastede og kan til tider være langsomme. De er også dyre med høje transaktionsgebyrer. Løsningen var at inkorporere Efinity i Enjin-udbuddet. Enjin-platformen kan skaleres til millioner af brugere og tilbyde høj hastighed og næsten nul transaktionsomkostninger.

Fordelen er, at transaktionerne på denne blockchain forbliver tillidsfulde og kan verificeres på Ethereum blockchain. I denne forstand kan Efinity ses som en ramme for udviklere til at opbygge spil, der er decentraliserede.

Naturen ved tillidsløs gameplay er en ny forestilling og vil bryde ny grund inden for videospil.

Enjin køreplan

EnjinX Blockchain Explorer er også planlagt, som vil være en webbaseret opdagelsesrejsende til flere blockchains. Interessant nok tillader det også browsing af ENJ-spilaktiver i fremtiden.

Konklusion

Det er tydeligt, at Enjin har et solidt anvendelsesområde for Enjin-platformen og -tjenesterne, og at økosystemet allerede har infiltreret gaming-samfundet..

Virksomheden planlægger at være vært for en præsentation på 2018 Game Developers Conference i San Francisco, som vil gå langt for at styrke deres omdømme inden for udviklingssamfundet..

Da udviklere normalt er tidlige adoptere, vil det være et godt løft for virksomheden at få dem begejstrede og inkluderet i ENJ-tokenet.

Nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me