Begyndervejledning til DMarket: Decentraliseret spilaktivmarked

DMarket Guide

DMmarked er en decentraliseret markedsaktivmarked. Markedspladsen dækker et bredt udvalg af spil og forvandler virtuelle varer til ægte varer, der kan handles på blockchain.

Idéen om tokenisering er central for blockchain, hvor ethvert element kan repræsenteres som et token på blockchain. Dette skaber en voksende økonomi omkring digitale aktiver, hvor de bliver reelle poster. Der er anslået 2,3 milliarder gamere over hele verden og rig mulighed for at tjene penge på digitale aktiver. Spiløkonomien anslås til 450 milliarder dollars.

DMarket Guide

Vi præsenterede for nylig Enjin Coin (ENJ), som også bringer sin egen løsning på det samme problem ved hjælp af blockchain. Men lad os først finpudse DMarket.

Hvilke mangler har DMarket identificeret i økonomien for digitale aktiver?

De fleste virtuelle varer handles på Steam. Steam er den digitale spildistributionsplatform, der administrerer rettigheder og salg af de største og mest populære spiltitler. Det er blevet en central markedsplads for spil og spilmods. De fleste af spilene på Steam har ikke funktionalitet til handel i spillet. Hele den virtuelle aktivøkonomi består af spilaktiver fra de tre topspil – Counter-Strike: Global Offensive, Dota2 og Team Fortress 2. Steam-brugere kan ikke udbetale deres virtuelle valutaer, og Steam opkræver op til 12% på handler i spillet . Andre platforme, der er afhængige af Steam API, har lignende begrænsninger.

Spilgenstande

Hvordan forbinder DMarket spilunivers?

DMarket er den første, decentrale, globale markedsplads for handel med digitale spilaktiver. Den er skalerbar og tilbyder support på tværs af platforme, der forbinder alle spiluniverser. Spillere kan handle med ethvert virtuelt element fra ethvert spil. I stedet for at spiludviklere og distributører regulerer efterspørgslen, oprettes det i stedet af markedet. Spiludviklere vil være fokuseret på at skabe unikt og ønskeligt spilindhold, som spillere ønsker at eje og handle. På samme måde vil spillere gerne vise deres spilpræstationer til samfundet.

Hvilke varer er tilgængelige på DMarket?

Der er to typer aktiver tilgængelig på DMarket. Den første type er et virtuelt Steam-element. Dette Steam-element er et aktiv i spillet, det er tilgængeligt for et specifikt spil. I øjeblikket er der en horde af varer til rådighed for Counter-Strike: Global Offensive. Der er også en DMarket Blockchain-vare, der er en intern blockchain-vare, der kan handles på DMarket blockchain.

Hvilke andre spilgenstande kan handles på DMarket?

For at sikre udbredt adoption i spiludviklingssamfundet har DMarket indgået et samarbejde med Unity Technologies. Unity-motoren er en af ​​de mest anvendte 3D-spiludviklingsmotorer. Unity engine-spil blev installeret mere end 24 milliarder gange sidste år til over 3 milliarder spilenheder. Dette inkluderer halvdelen af ​​alle nye mobilspil. Aftalen giver ethvert enhedsbaseret spil mulighed for at oprette forbindelse til DMarket-blockchain med det samme og gøre virtuelle aktiver tilgængelige til salg eller handel. Spillere kan også forbinde deres spilkonti og oprette lister over digitale spilaktiver til handel.

Dmarket

Hvad er digitale spilaktiver?

Digitale spilaktiver er ethvert element i spillet som rustning, våben, ædelstene eller potions, der har værdi og kan handles mellem spillere. Der findes forskellige typer digitale aktiver.

For det første er der spil, der har deres egne valutaer i spillet. Også andre varer i spillet, skins og modifikationer (mods), musik og lydeffekter er nogle af de mange digitale varer, der kan handles.

Hvad gør DMarket digitale aktiver unikke?

Hele varehistorikken for hver transaktion registreres i blockchain, og derfor vil hvert digitale aktiv have sin egen unikke historie. Dette tilføjer den samlede værdi af hver digitale genstand. Tidligere ejere af bestemte varer og deres præstationer kunne påvirke og øge prisen på varer. Spillere ønsker måske at eje et specifikt spilelement, der blev brugt af, for eksempel deres foretrukne Esports-spiller. Det vil gøre varen mere ønskelig og øge prisen på varen.

Hvordan styres digitale spilaktiver?

Genstande i spillet genereres på DMarket-blockchain af skabere af spilgenstande. Disse varer kan købes af spillere. De kan købes og trækkes tilbage til en DMarket-brugerkonto. Også varer, der optjenes fra i et spil, kan migreres til DMarket-blockchain uden at forlade spillet.

Hvad er de interne DMarket Blockchain-genstande?

Dette er specielle virtuelle genstande, der kun kan handles på DMarket-platformen. De er begrænset i mængde, så det er sikker på at øge i værdi. Det kommer også med underforståede skryterettigheder for at være en af ​​de tidlige adoptere. Der er i øjeblikket 3 unikke DMarket digitale aktiver opført, nemlig GDC 2018 Exclusive Asset. Dette stykke er dedikeret til Game Developers Conference 2018 i San Francisco. Grundlæggerens mærke er begrænset til 1000 genstande og dedikeret til lanceringen af ​​DMarket. Endelig er der DMarket Spring Cup Badge. Dette er for at fejre den første nogensinde Counter-Strike: Global Offensive Esports-turnering, som også er arrangeret af DMarket. Disse varer varierer mellem 10 og 2000 DMC hver.

Dmarket Blockchain API

Hvilke valutaer accepteres på DMarket?

Brugere kan sælge Steam-varer til amerikanske dollars (USD) eller DMarket-varer til USD eller DMC, den interne DMarket-kryptokurrency. Brugere kan købe Steam-varer til USD eller DMC eller DMarket-varer til DMC. For at kunne sælge Steam-varer på DMarket skal brugerne oprette forbindelse til deres Steam-konto til deres DMarket-konto. DMarket-blockchain-genstande kan handles uden at oprette forbindelse til Steam.

Hvad er DMC-kryptovaluta?

DMC er et Ethereum-baseret ERC-20-token, der fungerer på Ethereum-blockchain. Smart kontrakter udfører automatisk platformens regler. Denne kryptovaluta må ikke forveksles med den DMC eller DynamicCoin, der allerede findes på børser. På backend konverteres DMC til og fra DMT, som er en omsættelig mønt, der er noteret på børser som Bittrex.

Hvilken teknologi bruger DMarket Blockchain?

DMarket-platformen bruger i øjeblikket Ethereum blockchain, men i fremtiden efter at have erhvervet 10 millioner brugere vil projektet migrere til sin egen blockchain ved hjælp af Exonum blockchain-rammen. Det er meget skalerbart og kan håndtere 3000 transaktioner pr. Sekund. Der er også et andet lag på platformen, der kan håndtere 100.000 operationer pr. Sekund. Dette interagerer med Ethereum-blockchain ved hjælp af Golang og Postgresql. Selvom det er centraliseret, er det optimeret til hastighed og skaber en sidekæde og udfører mikroservices til Ethereum blockchain.

Sådan køber du Dmarket DMT

Du er ikke i stand til at købe DMT med “Fiat” -valuta, så du bliver først nødt til at købe en anden valuta – den nemmeste at købe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gøre på Coinbase ved hjælp af en bankoverførsel eller betalingskort / kreditkort og derefter handle det for DMT ved en udveksling, der viser tokenet.

Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, du vil blive krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

Når du har købt Ethereum, kan du handle for DMT-tokens på følgende børser:

  • Bittrex
  • Upbit
  • Tidex
  • YoBit
  • IDEX

Hvordan kan du bruge DMT?

Brugere kan bruge og tjene DMT som valuta for virtuelle varer i spillet. Digitale rettigheder betales også i DMT til ejere for brug af deres digitale genstande. Bruger kan købe premium DMarket-konti som grossister eller enkeltpersoner. Der er også BigData-analyse for forhandlere, der har brug for denne service.

Hvordan opbevarer du dine DMT-mønter??

Det DMarket-platform har en integreret tegnebog, og der er en Android tegnebog-app også tilgængelig.

Dmarket Android Wallet

Hvordan fungerer DMarket?

Brugere skal registrere sig på DMarket. Dette skaber en DMC-tegnebog til dem, hvor de kan gemme deres DMC-valuta og DMarket-varer. DMarket-platformen har også sin egen block explorer. Alle tegnebøger og transaktioner registreres i den offentlige blockchain.

Konklusion

DMarket har en fremtidssikker brugssag, da kravet om en universel spilhandelsplatform er nært forestående. Strategiske partnerskaber mellem spiltiteludviklere, spilfællesskabet og spillere vil sikre, at DMarket lever langt ud over sin egen blockchain-fase.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me