Begyndervejledning til Bettex: Decentral bettingudveksling og mønt med masternoder

Bettex-projekt

Bettex sigter mod at skabe en decentraliseret bettingbørs, der bruger blockchain som sin base. På denne decentrale bettingbørs vil Bettex-mønten være den primære betalingsform. Da væddemålsbørsen vil være baseret på blockchain, vil den følge de samme principper for blockchain-teknologi, nemlig kryptografi, et distribueret netværk og decentralisering. Brugen af ​​disse begreber skal løse mange af de aktuelle problemer forbundet med spilindustrien.

Bettex-projekt

Bettex whitepaper påpeger, at verden af ​​internetspil vokser hurtigt og har en markedsværdi på mere end $ 50 mia. Da både bookmakere og væddemålsudvekslinger deltager i internetbetting, ser Bettex-teamet stærke fordele ved væddemålsudvekslinger. Disse inkluderer, at bettingbørser har en tendens til at tilbyde bedre odds end bookmakere og er mere tilbøjelige til at tilbyde en ubegrænset indsatsstørrelse.

På trods af fordelene har Bettex til formål at overvinde nogle af de udfordringer, der er forbundet med væddemålsudvekslinger. Disse inkluderer problemer med betalingssystemerne, såsom forsinkelser og begrænsninger for regional accept; høje bankgebyrer for onlinebetalinger; transaktionsprovisioner på grund af tredjeparter, der er involveret i betalingen og den lange verificeringsproces, der tager flere dage. Andre problemer, som Bettex har til formål at tackle, inkluderer falske aktiviteter, fejltoleranceproblemer og problemer med privat adgang.

Hvad er de vigtigste dele af Bettex-projektet?

Bettex-projektet har to hovedkomponenter, der går hånd i hånd. Den decentrale bettingbørs, kendt som Bettex, er den første hovedkomponent og er baseret på blockchain. Den anden komponent er Bette Coin, en kryptokurrency, der følger Xevan-algoritmen med en Proof-of-Stake-konsensusprotokol. Bettex Coin vil være den vigtigste betalingstype inden for Bettex-platformen.

Bettex Exchange

Som nævnt går den decentrale Bettex-udveksling inden for projektet under navnet Bettex. Det vil være baseret på BigchainDB, som kombinerer de vigtigste funktioner i blockchain med dem i bygningsdatabaser. Denne software har både database- og blokkeegenskaber, såsom forespørgsel og indeksering af strukturerede data, lav latenstid, høje transaktionshastigheder, uforanderlighed, decentralisering og ejerstyrede aktiver. Bettex forbedrede BigchainDB, herunder integrering af en byzantinsk fejltolerant konsensus og brug af Tendermint til inter-node netværk.

Hvad er Tendermint

Læs: Guide til Tendermint

Holdet vil bruge de vigtigste funktioner fra BigchainDB til at skabe en væddemålsbørs, der er sikker, fejltolerant og privat. Brugen af ​​BigchainDB gør det muligt for Bettex-projektet at oprette en helt decentral stak, mens de eksisterende teknologier integreres. Tendermints konsensusprotokol tillader tusindvis af transaktioner hvert sekund i en høj belastningstilstand.

Bettex mønt

Bettex Coin (BTXC) er en kryptovaluta, der indeholder masternode-implementering. Det er udviklet baseret på Xevan-algoritmen og bruger PoS til at validere blokke. Bettex Coin blev designet til at levere hurtige transaktioner med lave gebyrer.

Masternodes opretter et decentralt netværk af noder, der understøtter netværket til Bettex Coin. Disse masternoder udfører vigtige netværksfunktioner. Til gengæld modtager de en del af blokbelønninger. Specifikt understøtter masternoderne Bettex Coin ved at behandle transaktioner og levere netværkssikkerhed.

At køre en masternode, en bruger skal bare have mindst 5.000 BTXC og noget grundlæggende kendskab til brug af Linux eller Windows. Belønningen for masternoder beregnes ud fra, hvor mange masternoder der er aktive i øjeblikket og den aktuelle bloktildeling.

Masternodes

Inden projektlanceringen forudgav teamet 1 million BTXC, hvoraf en del vil blive solgt for at tiltrække investorer og rejse midler. Mere BTXC vil blive udvundet af masternoderne. På bloknummer 550500 brænder holdet 1 million BTXC for at forhindre inflation. Nogle af de midler, der indsamles af BTXC, vil blive brugt til at betale løn for nye medlemmer af holdet. Der vil være en DevFee-provision på 2 procent, som vil blive brugt til dette formål.

Tekniske specifikationer for Bettex

Bettex Coin er baseret på Xevan-algoritmen og bruger PoS og masternodes. Det har en bloktid på 60 sekunder, RPC-port på 31471, mønt til PoS på 1.000 BTXC og en PoS-belønning på 20 procent af blokken. Indtil 86400 blokke er minimumsalderen seks timer, hvorefter den bliver 12 timer. Mønten modnes ved 120 blokke. Endelig er masternode-sikkerheden 5.000 BTXC, og masternode-belønningen er 80 procent fra blokken.

DevFee-belønningen er 200.010 BTXC ved 43200 og 12.510 BTXC hver 10.080 blok. Bettex har også en detaljeret oversigt over PoS-belønninger. Fra blokke 2 til 800 er det 1 BTXC, derefter 2 BTXC fra 801 til 1.800, 3 BTXC fra 1801 til 15.000, 4 BTXC indtil 21.600, 5 BTXC indtil 43.200, 8 BTXC indtil 64.800, 15 BTXC indtil 122.400, 29 BTXC indtil 216.000 , 58 BTXC indtil 266.000 og 50 BTXC efter dette.

Bettex vejkort

Bettex har allerede gennemført nogle af målene på køreplanen for 3. kvartal 2018, inklusive forsalg for Bettex MN, notering af Bettex-mønt på udvekslingslag-1 og notering på masternodes.online. I 4. kvartal 2018 frigiver holdet en alfa-version af Bettex-platformen, hvor betaversionen følger i 1. kvartal 2019. Q1 2019 vil også omfatte notering af Bettex-mønt på udvekslingslag-2 og en tegnebog til Bettex-mønt til både iOS og Android. 2. kvartal i 2019 vil omfatte notering af Bettex-mønt på udvekslingslag-3, den endelige version af Bettex-platformen og en mobil version af Bettex-platformen til både iOS og Android.

Køreplan

Konklusion

Bettex-projektet sigter mod at udvikle en decentral bettingbørs, der bruger blockchain-teknologi og derfor kan overvinde mange af de udfordringer, som den nuværende onlinespilindustri står over for. Projektet involverer både Bettex, den decentraliserede bettingbørs og Bettex Coin, den kryptokurrency, der driver den.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me