Maker slår sig sammen med Axie Infinity for at integrere Dai i Blockchain Game

Axie Infinity

Maker, holdet bag Ethereum-samfundets stjerne Dai stablecoin, annoncerede mandag a partnerskab med blockchain-spilfirmaet Axie Infinity. Samarbejdet vil se Dai integreret som en in-game valuta i Axie-økonomien.

Det tokeniserede spil er fokuseret omkring Axies, digitale kæledyr, som spillerne kan “opdrætte, opdrage, kæmpe og samle,” forklarede Maker-teamet. Brugere kan bruge kryptovaluta tegnebøger som Metamask, Coinbase Wallet og Enjin Wallet til at købe, gemme og udveksle deres spilbrikker.

Axie Infinity

Som en del af teamet vil Axie tilbyde ejere af Maker collateralized debt positions (CDP’er) specielle Axie-tokens, der kan kræves i spillet afhængigt af størrelsen på disse CDP’er. For eksempel vil en af ​​disse tokens være et “Mystic” stykke til spillere med CDP’er, der har trukket mere end 15.000 Dai i deres positioners levetid.

Maker har indgået et samarbejde med @AxieInfinity at bringe #Dai ind i deres spil! Spillere, der har åbnet en CDP, vil kunne gøre krav på unikke Dai-tema NFT’er, der har fordele i spillet:https://t.co/SaeFN2s82H $ Dai #gaming

– Maker (@MakerDAO) 10. juni 2019

Skaberne af det to-token DAI-MKR-økosystem bekræftede også, at de ville bruge præmiepenge til Axie, hvor 1.000 Dai blev afsat til de bedste trænere i spillets første sæson og yderligere 1.000 blev sat op til spillets første turneringspræmiepulje.

Maker-teamet bemærkede i deres meddelelse, hvordan spil- og eSports-arenaen skulle vokse betydeligt i de kommende år, og hvordan dets interessenter var forpligtet til at positionere Dai til at blive en voksende søjle i denne sektor:

”Dette er de første dage af blockchain-spil, og Maker Foundation ser Dai blive en kritisk komponent, når denne industri vokser. Gaming er en fantastisk måde at introducere nyt publikum til Dai gennem unikke integrationer. Mange mennesker erhverver trods alt deres første kryptokurrency for at begynde at spille blockchain-spil. Da gamere hurtigt genkender fordelene ved Dai, vil de finde mere spænding ikke kun i at spille spil, men også i at udforske et helt nyt økosystem. ”

Med hensyn til at vinde over nye publikum brød nyheden også mandag om, at amerikansk kryptokursudvekslingskraftværk Coinbase havde tilføjet Dai som den første stablecoin til sin Coinbase Earn-uddannelsesplatform.

Lære #Dai. Tjen #Dai.

Tjen Dai ved at se lektioner om Dai lige nu. Den perfekte introduktion til Maker’s #decentraliseret #stablecoin: https://t.co/SStBl0xAU4

– Maker (@MakerDAO) 10. juni 2019

Som en del af dette maske kan accepterede Coinbase-brugere nu tage en række begynderundervisning for at tjene små summer af Dai. Kampagnen vil formodentlig medføre en beskeden tilstrømning af nye brugere til Maker’s stablecoin.

Aktivitet omkring Dai fortsætter med at vokse

Det ser ud til, at Dai er på en bestemt stigende tendens.

For eksempel, ifølge Makers seneste Momentum Report, er Dai-adoptionen steget ca. 20 procent pr. måned i nyere tid. Desuden blev næsten 1,5 milliarder Dai transaktioner i alt sidste måned, en ny milepæl for projektet.

Rapporten fandt, at decentral handel stadig var den største kilde til Dai-aktivitet, der tegner sig for ca. 70 procent af det nuværende Dai-volumen. Men Dai-baseret decentraliseret finansiering (DeFi) er også up-and-up, fremhævede Maker-teamet:

”En interessant tendens er den stigende brug af Dai i decentraliseret udlån, hvor f.eks. Nuo, dYdX, Compound og Dharma tegner sig for 13% af Dai-aktiviteten. Det er imponerende, hvor hurtigt Nuo og dYdX er blevet vedtaget efter deres nylige lanceringer. “

Sidste måned krydsede den udestående mængde kryptokollaterede lån for første gang 100 millioner dollars blandt de bedste Dai-kompatible DeFi-apps – Maker, Compound, Dharma og dYdX. På det tidspunkt var mere end 430 millioner dollars eter (ETH) låst inde i Maker CDP’er.

I lyset af dette begynder Dais dage i centrum af DeFi måske bare at begynde, især hvis CDP’er og andre økonomiske dapps fortsætter med at vokse i popularitet.

Aktiviteten kommer, da Maker-samfundet har kæmpet med at fastsætte Dai’s pind til $ 1 USD i de seneste måneder, da stablecoin-prisen var faldet under denne position i flere uger tidligere på året. Disse bestræbelser syntes imidlertid at have fungeret akut, da Dai har handlet til den tilsigtede pris i næsten en måned lige nu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me