Enjin lancerer understøttelse af Blockchain-aktiver til EnjinX Explorer

EnjinX

Spil har altid været en stor del af, hvordan teknologi bygger offentlig støtte. Enjin har skabt en af ​​de hurtigste blockchain-opdagelsesrejsende derude. Det kaldes EnjinX. Nu har Enjin det tilføjet support til ERC-1155 blockchain-aktiver, baseret på en token-standard, som virksomhedens CTO oprettede.

Generelt er blockchain ikke brugervenligt, og kryptoaktiver er skræmmende for mange brugere. EnjinX er en løsning på disse problemer, og det kan være en af ​​de vigtigste udviklinger inden for blockchain-teknologi.

Nu tilføjer Enjin funktionaliteten af ​​ERC-1155 tokens, som tillader en “Ready Player One”-Som det univers, der skal udvikles. Indtil nu blev verdens mest populære spil kontrolleret af massive virksomheder, men nu bygges infrastrukturen til en helt ny æra inden for spil.

EnjinX

EnjinX er allerede blevet vedtaget af fem cryptocurrency-udvekslingstjenester:

Enjin fører an

Enjin udvikler en række værktøjer, der gør blockchains integration i spil og andre industrier meget lettere. Generelt er det meget vanskeligt at inspicere unikke tokens, hvis du ikke har et højt teknisk niveau.

Med EnjinX er et stort hul i blockchain-universet blevet udfyldt.

EnjinX løser denne udfordring og lader folk med et lavere niveau af blockchain-sofistikeret visning let gennemse og verificere unikke tokens. At kunne popularisere unikke tokens, som nye ERC-1155 tokens, er en stor del af spredning af blockchain-teknologi blandt et meget bredere publikum.

Spil er en massiv mulighed

Onlinespil er meget populært over hele verden. Som ‘Second Life’ har vist, er der et stort marked for uafhængigt udviklede produkter inden for online spil. ERC-1155-tokenstandarden, som Enjin hjalp med at udvikle, har potentialet til at blive brugt i adskillige onlinespilmiljøer og giver brugerne en høj grad af autonomi i deres online ejendele..

I modsætning til normale genstande fra spil, der kun kan bruges på en virksomheds platform, kan ERC-1155-token bruges i ethvert spil eller platform, der tillader dets anvendelse, hvilket muliggør en sammenkoblet spiloplevelse, som Enjin kalder “Multiverse”. Dette betyder, at der kan dannes et massivt onlinegruppe omkring disse unikke tokens, meget på samme måde som Ready Player One illustrerede.

Decentral frihed for spillere

Der er en stor forskel mellem Ready Player One og Enjins ‘Multiverse’ verden: ingen central kontrol. Enjin har skabt de værktøjer, der gør det muligt at skabe et helt interaktivt, decentraliseret globalt spilrum, men de kontrollerer det ikke.

Enjin forklarede, at “der oprettes et multivers, når flere spil og platforme vælger at integrere og understøtte delte elementer i spillet og dermed forbinde separate spilunivers gennem inter-game-drift af blockchain-aktiver … Dette giver spillerne en oplevelse, hvor de kan bevæge sig igennem flere verdener, mens de tog deres beholdning med sig, ”da de annoncerede den nye funktionalitet.

Fordi de er gemt i blockchain, kontrollerer Enjin ikke, når tokens er i en udvikler eller persons besiddelse, hvad de kan bruges til, eller hvordan de kan overføres.

Brugere kan beholde deres aktiver, sælge dem og handle dem frit, mens udviklere har frihed til at implementere disse varer, som de ønsker. For eksempel kan en pistol i en udviklers spil blive til en slagleaxe i en anden.

Indtil videre har Enjin mere end 2000 spiludviklere, der arbejder på anvendelser til ERC-1155 blockchain-aktiver, og antallet vil sandsynligvis vokse, når folk forstår potentialet i denne teknologi.

Et fantastisk påskeæg!

Enjin har også besluttet at oprette ‘Multiverse Quest‘, Som vil inspirere skattejægere til at finde’ The Monolith ‘; et symbol, der er værd 1 million Enjin Coin (ENJ). Der vil være andre præmier at finde undervejs, og flere detaljer om Multiverse Quest forventes snart. For øjeblikket kan brugerne lære mere om Monolith og andre Multiverse-genstande på EnjinX.

Alt i alt gør Enjin meget for at gøre blockchain-teknologi tilgængelig og tilgængelig for både spiludviklere og spillere. ERC-1155-tokenstandarden har et enormt potentiale og kan være basen for en helt ny måde at spille spil online på.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me