Enjin Coin Updates Wallet: Forbereder sig på masseadoptagelse med ERC-1155 & ERC-721 poletter

Enjin tegnebog

Enjin har opgraderet sin Enjin Smart Wallet, tilføjelse af ERC-721 og ERC-1155 token support som en del af projektets løbende skub til at revolutionere den decentrale spilindustri.

Den nye Enjin Smart Wallet-opdatering bevarer tegnebogens evne til at rumme mere end 700 forskellige kryptokurver ud over de nye tokenklasser. Oprindeligt understøttede decentrale spil inkluderer “Gods Unchained”, “War of Crypto” og “CryptoKitties”, med en masse nye udgivere, der kommer online i den nærmeste fremtid. ERC-1155-tokens tilføjes øjeblikkeligt og rulles ind i tegnebogen ved oprettelsen, hvilket skaber en problemfri oplevelse for brugere og udviklere af ERC-1155-tokens.

Enjin tegnebog

Gratis spilgenstand

For at fejre Enjin Smart Wallet-opgraderingen og øge tegnebogens allerede imponerende adoptionsnumre, tilbyder Enjin en gratis multiverse spilgenstand til tegnebogbrugere. For at få varen kan tegnebogbrugere registrere her.

Enjin fakturerer sin nye og forbedrede tegnebog som sandsynligvis den mest avancerede på markedet. Det har en enkel og brugervenlig grænseflade, fingeraftryksidentifikations login-sikkerhedsfunktioner og evnen til at håndtere et ubegrænset antal blockchain-adresser.

Det sammenlignes gunstigt med hensyn til generel sikkerhed med de fleste apps til banker og finansielle tjenester på grund af dets implementering af NSA-klasse AES-256-kryptering, RAM-kryptering og keylogger-bevis tastatur.

Vi startede med at tjekke andre populære tegnebøger, søge efter ideer, vi kunne forbedre – og vi kom ud med tomme hænder og lidt skuffede. Under vores analyse og test lykkedes det os at trænge ind i de fleste større mobile tegnebøger og udtrækning af adgangskoder og adgangssætninger var mulig.

Tegnebogen kan i øjeblikket prale af en Google Play Store-vurdering på 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket beregner sig til en godkendelsesvurdering på 94 procent. Det er blevet downloadet via Google Play af mindst 129.000 brugere med yderligere 81.000 downloads, der stammer fra tegnebogens Android API-pakkefil og iOS-versionen.

Smart kontrakt fremskridt

Samtidig med sin opgradering af tegnebogen har Enjin bragt sin smarte kontraktprotokol live på Ethereums Mainnet. Dette giver potentielle udviklere adgang til Enjin-systemet og giver dem mulighed for at udforme tilpassede ERC-1155-tokens ved hjælp af den fulde pakke med Enjins database til udviklingsværktøjer. På grund af tegnebogens opgradering, som nævnt ovenfor, rulles nyligt prydede ERC-1155 tokens automatisk ind i tegnebogens funktionalitet. Dette sikrer en kort ledetid mellem appudvikling og appbrug.

Ethereum ERC-1155 Token

Læs: Ethereum ERC-1155 Token Perfekt til onlinespil, muligvis mere

Enjin opstod i slutningen af ​​juni 2017 og tiltrak straks branchens opmærksomhed som en tokenstandard for en bred vifte af blockchain-applikationer med sin kernefunktionalitet centreret omkring spilindustrien. Enjin blev bygget fra bunden med fleksibilitet som et kernefokus, og nye tokens oprettet med Enjin-systemet kan være svampelige, halvfungible eller ikke-svampelige.

Dette giver udviklere mulighed for at påtage sig unikke projekter eller tilpasse eksisterende projekter til at imødekomme deres behov. Enjin-udviklingsteamet hævder, at Enjin-standarden er mere effektiv end enten ERC-20 eller ERC-721, hvilket giver brugerne mulighed for at oprette bundlede transaktioner – eller transaktioner bestående af mere end 200 tokens på én gang.

En anden udvikling inden for Enjin-projektet er den kommende blockchain-opdagelsesrejsende Enjin-X.

Vi byggede vores brugerdefinerede blockchain-opdagelsesrejsende til ETH-, BTC-, LTC- og ERC-20-tokens, hvor vi hostede block-kæder med fuld node for optimal sikkerhed og hastighed for alle transaktioner. Dette styrker Enjin Wallet med detaljerede transaktionsoplysninger og andre fantastiske funktioner.

Enjin-X leveres sammen med indbygget support til ERC-1155-tokens, der arbejder sammen med tegnebogen for at engagere dette stadig mere aktive udviklingsrum. Enjin-udviklingsteamet sammenligner den kommende Enjin-X-opdagelsesrejsende med en encyklopædi for emner, der er hostet på blockchain. Brugere vil være i stand til at bladre gennem deres digitale varer for at identificere og verificere den indre værdi af varer, de ejer, ved at trække relevante data om knaphed, vareidentitet, historie, herkomst, ægthed og mere.

Enjin Adoption vokser

Mindst syv spil har kastet deres vægt bag ERC-1155-standarden for spilgenstandstokenisering, og Enjin forventer, at flere udviklere hopper ombord snart. Som et tegn på denne voksende adoption vil Unity Technologies snart notere Enjins Blockchain Software Development Kit på forsiden af ​​virksomhedens Asset Store. Unitys spilmotor er verdens mest anvendte spiludviklingsplatform, så Enjins synlighed på forsiden i Asset Store giver 4,5 millioner Unity-udviklere mulighed for at hoppe ind og begynde at præges ERC-1155 krypto-genstande direkte og straks. På grund af behovet for Enjins proprietære mønt og Ethereum-tokens til dette forventes projektet at få et stort løft fra denne masseeksponering.

Adoption

Enjin-projektets hjerte og sjæl er det 20 millioner brugerstærke Enjin-netværk, der giver brugerne mulighed for hurtigt og nemt at oprette både spil- og ikke-spilsider..

Det er dog spilområdet, hvor Enjin virkelig skinner. Brugere kan oprette – gratis – sider til “Minecraft” og klansider til et væld af populære online-spil, herunder “Call of Duty”, “League of Legends” og “Battlefield 1.”

Enjin yder også support til over 300.000 spilfællesskaber med en aktiv forumkultur til både udviklere og afslappede brugere.

Enjin er hurtigt blevet et kendt navn i krypto- og onlinespilarenaen og har opnået topkarakterer fra PCGAMER og andre førende branchepublikationer. En af funktionerne, der virkelig adskiller projektet, er såkaldt dyb spilintegration, som giver udviklere mulighed for at oprette brugerdefinerede priser, tokens og andre interaktive bits, der kan snøres ind i kernespil. Dette giver en meget dybere standard for nedsænkning og giver muligheder for yderligere indtjening af allerede populære spillesteder.

Gaming’s Crypto Future

Alt i alt tager Enjins seneste tegnebog-opdatering et allerede dynamisk projekt og øger både brugervenligheden og funktionaliteten for både udviklere og brugere. Mønten har allerede gjort store fremskridt mod masseadoptagelse, hvor millioner af brugere nu er fuldt integreret i systemet. Enjin Smart Wallet-opdateringen tager denne tendens et skridt videre og cementerer Enjins plads i den hurtigt udviklende decentrale spilkugle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me