Enjin Coin stiger som projekt bekræfter partnerskab med Samsung Electronics

Enjin tegnebog

Denne uge ramte Enjin Coin, en modulær blockchain-platform centreret omkring tokeniseret spil, rampelyset og så sin ENJ-kryptokurrency-pris stige kraftigt efter rapportering angivet, og projektets ledelse bekræftede, at det Ethereum-baserede møntspil var gået ind i et partnerskab med international smartphone-produktion titan Samsung Electronics.

Efter at Samsung annoncerede sin kryptovennlige Galaxy S10-smartphone i sidste måned, chatterede det, at telefonens indbyggede Samsung Blockchain Keystore i det mindste understøtter ether (ETH) og ERC20-tokens. Et afslørende billede af Keystore havde vist mock-beholdninger i appen af ​​ETH, ENJ og Basic Attention Token (BAT).

Enjin tegnebog

Enjin Coin har dog fået meget mere end ERC20-support på S10, da Enjins vicepræsident for marketing Simon Kertonegoro senere bekræftede sit teams partnerskab med en af ​​Samsungs største arme.

“Selvom jeg kan bekræfte, at vi har et officielt partnerskab med Samsung, er jeg ikke fri til at videregive andre oplysninger på dette tidspunkt,”

Kertonegoro fortalte CoinDesk.

Specifikke oplysninger om samarbejdet er ikke eksisterende for nu, bortset fra begge partnere er baseret i Sydkorea, og at smartphone-teknologien næsten helt sikkert er central i team-up.

FOMO sparker ind, ENJ Price løber

De stærke adoptionsnyheder førte til, at investorer skarpt kom ind i ENJ, løftede kryptokurrency i top 40 af kryptokurver ved markedsværdi og skubbede ENJ-prisen op næsten 80 procent på dagen.

Ser på $ ENJ er sindssyge. Jeg har talt om @enjin i 2 år, og aldrig havde dette projekt haft så meget opmærksomhed.

Erfaring: Solid tech vinder, men dreng var det lange 2 år.

Nu overtager irrationel FOMO pic.twitter.com/omRyZ440OX

– Boxmining (@boxmining) 8. marts, 2019

I et siden slettet tweet kom selv Binance-administrerende direktør Changpeng Zhao ind i klaget. Da han reagerede på den populære kryptokurrency-ekspert Boxmining’s kommentarer ovenfor, sagde Zhao: “Tillykke med ENJ, solid teknologi vinder.”

Den slettede tweet. Billede via Google

I kølvandet på partnerskabets åbenbaring har Boxmining nøje sporet rygter og lækager omkring ENJ og Samsung-mesh og har fremhævet, hvordan påståede billeder af S10 viser direkte støtte til ENJ og projektets ERC1155 gaming token standard.

Okay her er hvad vi hidtil ved $ ENJ

* @enjin direkte adgang til tegnebogen @SamsungMobile Blockchain Keystore

* ERC1155 support i Samsung Blockchain Keystore

* Ingen kendte forinstallationer (ser ud til at være ude af kontrol rygte) pic.twitter.com/mbYgbZwO9o

– Boxmining (@boxmining) 8. marts, 2019

Crypto-Gaming ægteskabet

Et frugtbart udsyn til tokenplatforme er ikke-fungible tokens (NFT’er) eller aktiver, der udnytter digital knaphed. Og NFT’ers evne til at fremme nye former for digital handel fremføres ofte som et eksempel på, hvordan kryptokurver kan tilføje nye og innovative dimensioner til den blomstrende spilindustri.

Enjin-programmet, så? At strømline tokenisering i spil ved at gøre det nemmere og mere effektivt at oprette NFT’er, end eksisterende ERC-standarder tillader.

“ERC-1155 tager en ny tilgang til at definere tokens,” sagde Enjin-medstifter Witek Radomski i 2018. “Varer lagres nu i en enkelt kontrakt med den mindst mulige mængde data, der er nødvendig for at skelne token fra andre. Kontrakttilstanden indeholder konfigurationsdata pr. Token-id og al adfærd, der styrer indsamlingen. ”

I denne sammenhæng er Samsungs tilsyneladende omfavnelse af Enjin ikke nødvendigvis overraskende. ESports-scenen er eksploderet i Sydkorea og videre de seneste år. I samarbejdet med Enjin har Samsung positioneret sig til at foretage gennemtrængninger af kryptovaluta- og spilmarkederne, som begge kunne se yderligere eksplosiv vækst endnu i de næste par årtier.

Dine alts kommer tilbage i stil

Da kryptoøkonomien nåede sit højeste dysterhed i 2018, syntes selv store og positive nyhedshistorier ikke at hæve kryptopriserne, hvis overhovedet.

Ting har set lidt anderledes ud i 2019, da nogle få alter har set noget nyt – nok momentum til at få flere handlende til at spekulere på, om den bearish kryptoøkonomi begynder at blive bullish.

Nogle af de større bevægere hidtil i år har været litecoin (LTC) og Binance Coin (BNB). Mindre projekter, der har klaret sig godt for nylig, har været ENJ og ChainLink (LINK), et decentraliseret oracle middleware-projekt. Om disse priskørsler bare er blips midt i et bredere bjørnemarked, skal dog ses.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me