Xaya ICO: Provably Fair, Unstoppable & Serverless Blockchain Gaming Platform

XAYA

Xaya hänvisar till sig själv som “äkta blockchain-spel” och är en helt öppen källkodsplattform som upprätthålls av bidragsgivare tillsammans med Autonomous Worlds Ltd. Plattformen låter utvecklare som använder beprövad teknik som är peer-reviewed lägga upp sina spel helt på blockchain. En gång på blockchain tillåter Xaya att dessa spel körs på ett bevisligen rättvist, ostoppbart och serverlöst sätt som är lönsamt för spelare tack vare play-to-earn-modellen för mänsklig gruvdrift. Den här mänskliga gruvmodellen visade sig vara framgångsrik av Huntercoin för mer än fyra år sedan.

XAYA

Xaya började 2013 under namnet Chimaera. Vid den tiden programmerade teammedlemmar för Namecoin och kodade aktivt det första blockchain-spelet någonsin, “Chronokings.” Det spelet hade en liten alfa-release följt av den första fullständiga versionen via Huntercoin-experimentet. Detta var en lågmäld release utan marknadsföring men såg omedelbar framgång. Huntercoin var banbrytande för multi-algo-kryptor, vilket ledde till att F2Pool genomför sammansatt gruvbrytning av SHA-256d och Scrypt och Poloniex listade HUC. Huntercoin bevisade också den tidigare nämnda mänskliga gruvmodellen för bevisligen rättvisa spel som körs autonomt på blockchain. Spelet skulle bara ta ett år, men folk fortsätter att använda det idag och tjäna pengar genom att spela.

True Blockchain Gaming

Xaya känner att det är sant spel på blockchain tack vare möjligheten att leverera verkligt tillgångsägande, helt decentraliserade virtuella världar, inga centrala servrar och nya spelgenrer. Dessutom möjliggör Xaya-tekniken massiva spelvärldar med obegränsad skalbarhet, stöd för miljontals spelare i en enda spelvärld och tillförlitlig gameplay i realtid..

Utvecklarverktyg

Med Xaya har utvecklare alla verktyg de behöver för att skapa och köra serverlösa spel på Xaya. Det finns gott om dokumentation tillsammans med SDK / API, support och exempel. På grund av hur Xaya är inställt behöver du inte lita på komplexa smarta kontrakt, och utvecklare kan använda det språk de väljer.

Xaya Blockchain-teknik

Xaya-teamet introducerade Huntercoin-experimentet som en del av projektet som sedan kallades Chimaera 2013. Sedan det experimentet har teamet fortsatt att driva blockchain-teknologier framåt med olika innovationer. Under årens lopp har Xaya lagt ner mycket arbete på forskning och utveckling, vilket kulminerade i Xaya-plattformen med ostoppbara och serverlösa spel, vilket möjliggjorde tusentals spel med miljoner spelare.

Funktioner

Viktiga funktioner i Xaya

Xaya utnyttjar fullt ut blockchain-teknologin när det gäller spel genom att förvandla spelvärldar till olika decentraliserade autonoma universum som motstår censur och är ostoppbara och serverlösa.

Xaya innehåller också en plattform som används för tillgångar i spelet, vilket möjliggör äkta ägande av objekt i spelet. Spelare uppskattar detta, vilket ger utvecklare lojala kunder. Kapitalförvaltningssystemet från Xaya är enkelt att använda. Liksom de andra funktionerna kan den användas med vilket programmeringsspråk som helst.

Xaya-plattformen innehåller också en betalningsgateway som eliminerar bedrägerier och höga avgifter för behandling av betalningar. Det finns inget behov av att förlita sig på en tredje part, och betalningshantering är snabb.

Human mining är en annan nyckelfunktion i Xaya, och detta är en framväxande spelgenre. Med mänsklig gruvdrift bestämmer spelares framgång blockchain-spridning och belöningsfördelning för onlinespelkonkurrens.

Xaya inkluderar också DR, decentraliserad verklighet, som kompletterar AR och VR för att skapa ostoppbara virtuella världar utan centrala myndigheter. De som är inblandade i världen beräknar tillståndet för en given värld.

Spelkanalerna på Xaya är peer-to-peer-nätverk som liknar spelade blixtnätverk. De olika spelkanalerna gör det möjligt för många spelare att delta i pålitligt spel i realtid.

Slutligen använder Xaya atomhandel som var banbrytande med Namecoin. Denna typ av handel säkerställer säker handel med virtuella tillgångar, utan möjlighet till bedrägeri.

Kännetecken för Xaya

Att säker handel är en viktig egenskap hos Xaya, eftersom det garanteras noll bedrägeri för pålitlig och säker handel. Detta gäller för valutahandel och tillgångar i spelet. Xaya är också skalbart eftersom det designades från grunden för att möjliggöra praktiskt taget obegränsade transaktioner inom spelvärlden. För att förbättra Xayas skalbarhet designades den speciellt för MMO: er, massivt multiplayer-onlinespel, med uppetid 24/7. Det finns inte heller några servrar tack vare det faktum att Xaya-spel körs på blockchain.

Egenskaper

Med Xaya blir äkta tillgångsägande möjligt. Det möjliggör köp, försäljning och handel samt plundring i decentraliserade världar. Spelen på Xaya är bevisligen rättvisa utan någon chans att fuska. Istället kan de som använder Xaya bevisa att de vann eller slutförde en uppgift tack vare blockchain.

Säkerhet är givet med Xaya tack vare sin anpassade PoW-gruvmetod och SHA-256d sammanslagna gruvdrift som Bitcoin-gruvarbetare säkrar. Denna kombination innebär att det är nästan omöjligt att uppnå en 51 procents attack.

Ur en utvecklingssynpunkt är Xaya lätt att använda, eftersom du inte behöver lära dig några nya språk. Istället kan du använda det programmeringsspråk du väljer för att bygga ett spel. Xaya API möjliggör inlämning och mottagande av blockchain-data utan kännedom om blockchain eller smarta kontrakt.

Xaya plånbok

Xaya Wallet är tillgänglig för nedladdning redan, vilket gör det enkelt att säkra HODL-mynt. Plånboken är odödlig på blockchain, låter dig registrera ett unikt avatarnamn och gör det möjligt att spela från spelplånboken.

XAYA plånbok

Detaljerad försäljning av token

Xaya slutförde redan förförsäljningen för sitt mynt, CHI, och samlade in mer än 2,5 miljoner dollar. Den huvudsakliga offentliga försäljningen börjar den 7 september. Det lägsta bidraget under försäljningen är 200 EUR och det finns ett hårt tak på 150 miljoner tokens. Efter försäljningen kommer eventuella osålda poletter att brännas.

CHI kan användas för att skapa konton, genomföra kontotransaktioner, köpa eller hyra speltillgångar och konton, slutföra speltransaktioner eller mynttransaktioner och driva CHI-driven publikförsäljning. Av CHI-tokens tilldelas 40,5 procent för tokenförsäljningen, 10 procent för företaget, 4,5 procent för HUC-ögonblicksbilden, 3,5 procent för bonuskampanjen, 1,5 procent för rådgivare / andra och 40 procent för Bevis på arbete.

Slutsats

Xaya levererar en specialbyggd blockchain som möjliggör “äkta blockchain-spel” som är serverlöst, rättvist, säkert och enkelt att installera. Den använder den mänskliga gruvmetoden som bevisats av Huntercoin och kommer att byggas runt spelkanaler. Mycket av tekniken för Xaya är redan på plats och token-försäljningen har precis börjat.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me