Enjin Coin Updates Wallet: Förbereder sig för massadoption med ERC-1155 & ERC-721-token

Enjin plånbok

Enjin har uppgraderat sin Enjin Smart plånbok, lägga till ERC-721- och ERC-1155-tokenstöd som en del av projektets pågående tryck för att revolutionera den decentraliserade spelindustrin.

Den nya Enjin Smart Wallet-uppdateringen behåller plånbokens förmåga att hålla mer än 700 olika kryptovalutor utöver de nya tokenklasserna. Ursprungligen stödda decentraliserade spel inkluderar “Gods Unchained”, “War of Crypto” och “CryptoKitties”, med en massa nya publicister som kommer online inom en snar framtid. ERC-1155-tokens kommer omedelbart att läggas till och rullas in i plånboken när de skapas, vilket skapar en sömlös upplevelse för användare och utvecklare av ERC-1155-tokens.

Enjin plånbok

Gratis spelartikel

För att fira Enjin Smart Wallet-uppgraderingen och öka plånbokens redan imponerande antagningsnummer, erbjuder Enjin en gratis multiversal spelartikel till plånbokanvändare. För att få objektet kan plånbokanvändare registrera sig här.

Enjin fakturerar sin nya och förbättrade plånbok som troligen den mest avancerade på marknaden. Det har ett enkelt och användarvänligt gränssnitt, säkerhetsfunktioner för inloggning av fingeravtrycksidentifiering och möjligheten att hantera ett obegränsat antal blockchain-adresser.

Det jämförs gynnsamt när det gäller övergripande säkerhet med de flesta appar för bank- och finansiella tjänster på grund av dess implementering av NSA-klass AES-256-kryptering, RAM-kryptering och tangentbordssäker tangentbord.

Vi började med att kolla in andra populära plånböcker, leta efter idéer som vi kunde förbättra – och vi kom ut med tomma händer och lite besvikna. Under vår analys och testning lyckades vi tränga in i de flesta stora mobilplånböcker och extrahering av lösenord och lösenfraser var uppnådd.

Plånboken har för närvarande ett betyg på Google Play Store på 4,7 av 5 stjärnor, vilket beräknas till 94 procent godkännande. Den har laddats ner via Google Play av minst 129 000 användare, med ytterligare 81.000 nedladdningar som härrör från plånbokens Android API-paketfil och iOS-versionen.

Smarta kontraktsförskott

Samtidigt med sin plånboksuppgradering har Enjin fört sitt smarta kontraktprotokoll live på Ethereums Mainnet. Detta ger potentiella utvecklare tillgång till Enjinsystemet och gör det möjligt för dem att skapa egna ERC-1155-tokens med hela Enjins databas för utvecklingsverktyg. På grund av plånboksuppgraderingen, som nämnts ovan, rullas nyligen präglade ERC-1155-tokens automatiskt in i plånbokens funktionalitet. Detta säkerställer en kort ledtid mellan apputveckling och appanvändning.

Ethereum ERC-1155-token

Läs: Ethereum ERC-1155 Token Perfekt för onlinespel, möjligen mer

Enjin dök upp i slutet av juni 2017 och uppmärksammade genast branschens uppmärksamhet som en tokenstandard för ett stort antal blockchain-applikationer, med sin kärnfunktionalitet centrerad kring spelindustrin. Enjin byggdes från grunden med flexibilitet som kärnfokus, och nya tokens som skapats med Enjin-systemet kan vara fungibla, halvfungibla eller icke-fungibla.

Detta ger utvecklare möjlighet att ta sig an unika projekt eller anpassa befintliga projekt för att möta deras behov. Enjin-utvecklingsteamet hävdar att Enjin-standarden är effektivare än antingen ERC-20 eller ERC-721, vilket ger användarna möjlighet att skapa buntade transaktioner – eller transaktioner som består av mer än 200 tokens på en gång.

En annan utveckling inom Enjin-projektet är den kommande blockchain-utforskaren Enjin-X.

Vi byggde våra anpassade blockchain-utforskare för ETH-, BTC-, LTC- och ERC-20-tokens, med värd för blockkedjor med full nod för optimal säkerhet och hastighet för alla transaktioner. Detta driver Enjin Wallet med detaljerad transaktionsinformation och andra fantastiska funktioner.

Enjin-X kommer att levereras med inbyggt stöd för ERC-1155-tokens, som arbetar tillsammans med plånboken för att engagera detta alltmer aktiva utvecklingsutrymme. Enjin-utvecklingsteamet liknar den kommande Enjin-X-utforskaren med en uppslagsverk för artiklar som finns på blockchain. Användare kommer att kunna bläddra igenom sina digitala varor för att identifiera och verifiera det inneboende värdet av föremål de äger genom att hämta relevanta data om brist, artikelidentitet, historia, härkomst, äkthet och mer.

Enjin Adoption växer

Minst sju spel har lagt vikt vid ERC-1155-standarden för tokenisering av spelartiklar, och Enjin förväntar sig att fler utvecklare hoppar ombord snart. Som ett tecken på detta växande antagande kommer Unity Technologies snart att lista Enjins Blockchain Software Development Kit på förstasidan av företagets Asset Store. Unitys spelmotor är världens mest använda spelutvecklingsplattform, så Enjins förstasidas synlighet i Asset Store kommer att ge 4,5 miljoner Unity-utvecklare möjlighet att hoppa in och börja prägla ERC-1155 kryptoprodukter direkt och omedelbart. På grund av behovet av Enjins egna mynt och Ethereum-tokens för att göra det förväntas projektet få en stor boost från denna massexponering.

Adoption

Enjin-projektets hjärta och själ är det 20 miljoner användarstarka Enjin-nätverket, vilket gör det möjligt för användare att skapa både spel- och icke-spelsajter snabbt och enkelt.

Det är dock spelområdet där Enjin verkligen lyser. Användare kan skapa – gratis – webbplatser för “Minecraft” och klansidor för en mängd populära onlinespel, inklusive “Call of Duty”, “League of Legends” och “Battlefield 1.”

Enjin ger också stöd för över 300 000 spelgemenskaper, med en aktiv forumkultur för både utvecklare och avslappnade användare.

Enjin har snabbt blivit ett känt namn i krypto- och onlinespelarenan och tjänat toppmärken från PCGAMER och andra ledande branschpublikationer. En av funktionerna som verkligen skiljer projektet ut är så kallad djup spelintegration, som gör det möjligt för utvecklare att skapa anpassade utmärkelser, tokens och andra interaktiva bitar som kan spännas in i kärnspelet. Detta möjliggör en mycket djupare standard för nedsänkning och ger möjligheter till ytterligare intäktsgenerering av redan populära spelplatser.

Gaming’s Crypto Future

Allt som allt tar Enjins senaste plånbokuppdatering ett redan dynamiskt projekt och ökar både användarvänligheten och funktionaliteten för utvecklare och användare. Myntet har redan gjort stora framsteg mot massadoption, med miljontals användare som nu är helt integrerade i systemet. Enjin Smart Wallet-uppdateringen tar denna trend ett steg längre och cementerar Enjins plats i den snabbt utvecklande decentraliserade spelsfären.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me