Vad är Kronoverse? Blockchain-baserad eSports-plattform

Kronoverse

Kronoverse är ett företag som arbetar med ett innovativt blockchain-system för eSports. E-sportmarknaden är glödhet och blir mer populär hela tiden. Liksom de flesta spel domineras eSports av några stora företag som kontrollerar marknaden. Om du vill använda deras plattformar måste du spela efter deras regler.

Problemet är när ett företag har kontroll över en plattform och det inte finns någon öppenhet, det finns en stor risk för korrupt aktivitet. Vi säger inte att de största eSports-plattformarna i världen är ute efter att skaka ner sina kunder. Långt ifrån. Men när det finns mycket pengar på linjen, och väldigt lite i vägen för plattformens transparens, kommer något krokigt att hända förr eller senare.

Blockchain är ett sätt att se till att eSports-plattformar ger sina kunder en rättvis skakning, men blockchain kan också erbjuda eSports-spelare (och spelare i allmänhet) mycket mer. Kronoverse ser potentialen som blockchain har i spelsektorn och har några bra idéer om hur det kan bidra till att skapa mer öppenhet och ansvar i branschen.

Kronoverse

Kronoverse ser Blockchain som en GameChanger

Det finns många anledningar att anta blockchain i spelindustrin. När eSports blir mer populärt vill fler se till att deras konton skyddas. Tyvärr är detta nästan omöjligt när ett företag kontrollerar hela ekosystemet, vilket är en marknadsdynamik som Kronoverse arbetar för att ändra.

Enligt företaget:

”För att spelare ska kunna interagera ekonomiskt inom ett blockchain-ekosystem, kommer de att förlita sig på tokens i spelet som kommer att fungera som valuta i spelet. Denna typ av ekosystem inom blockchain kallas också Tokenomics. Jämfört med traditionella centraliserade spel äger du aldrig riktigt saker du köper i spelet. Du riskerar att förlora alla dina objekt om ditt konto är avstängt eller om servern går ner. Blockchain-spel gör att du kan behålla dina föremål eftersom de ligger i din plånbok och du kan byta dem även om du inte längre kan använda ditt konto. Värdet på en token varierar per blockchain-spel och kan användas enligt reglerna för blockchain-spelet. ”

Kronoverse förstår tydligt att spelare måste ha fler rättigheter när det gäller hur deras digitala tillgångar lagras och handlas, och blockchain kan vara ett av de bästa sätten att uppnå sina mål.

Den verkliga vinnaren i allt detta är spelarna, vilket kan vara anledningen till att de stora spelbolagen har motstått någon form av systemintegration. När spelare börjar inse att blockchain stärker dem på ett sätt som ingen annan teknik någonsin har kan saker och ting börja förändras i eGaming-industrin.

Syn

Nya sätt att skapa effektivitet

Kronoverses plattform hjälper till att skapa en offentlig register över vad som händer på populära eGaming-webbplatser så att alla som vill se till att alla regler följs kan göra det. Det finns andra områden där Kronoverse-plattformen också kan hjälpa till. Know-Your-Customer (KYC) regler hjälper till att säkerställa att skattelagstiftning och finansiella säkerhetsbestämmelser tillämpas.

Enligt Kronoverse är dess plattform:

“Erbjuder fullständig kunskap om din kund (KYC) + Anti Money Laundering (AML) screening för spelare ombord samt betalningshantering för insättningar inklusive kreditkort (fiat) och krypto. Spelutvecklare kan nu erbjuda kontantturneringar i sitt spel så att spelare kan vinna pengar. Utbetalning till spelarnas bankkonton ingår med fullt 1099 stöd för amerikanska spelare. ”

Det är mycket viktigt att se till att skatter betalas och att legitima enheter använder en plattform. Skattebedrägerier kostar regeringar miljarder varje år, och onlinespelverksamhet är en perfekt plats för brottslingar att tvätta sina dåligt uppnådda vinster. Kronoverse ger eGaming-industrin en realistisk lösning på dessa problem och mycket mer.

Kronoverse-plattformen skapar också möjligheten att enkelt analysera eGaming-plattformar. Dessa förmågor kunde användas på många olika sätt, och spelföretag skulle inte kunna hålla tillbaka data längre (det skulle vara på en offentlig blockchain – tack Kronoverse).

Kronoverse kommenterade:

”Spelare och spel kopplas ihop ihop av en matematisk modell för att skapa en spelbok som inte kan ändras efter att ett drag har utförts, vilket möjliggör on-the-fly-revisioner. Att ha enorma mängder speldata, till exempel vilka spel som spelas, hur de spelas, antalet personer som satsar på en viss spelare, till och med ner till den exakta spelarrörelsen, kan nu analyseras och användas för alla syften. ”

Kronoverse är redan i fältet

CryptoFights är ett kommande 1v1 PVP-spel som arbetar med Kronoverse. Till skillnad från vissa projekt är Kronoverse redo att användas av spelföretag för att utveckla nya produkter. En värld av blockchain-spel är väldigt ny, och Kronoverse har en produkt som är redo att hjälpa till att lansera nya spel.

Det finns några stora fördelar med att låta spelare äga sina spelartiklar, och effekten av blockchain-teknik i spelbranschen kan underskattas just nu. Motviljan hos stora spelutvecklare att ta emot öppna system kan vara ett problem för dem, eftersom spelare vaknar upp med att det finns nya alternativ där ute.

Cryptofights

Blockchain skapar en ägarskapskultur

Människor känner sig bemyndigade när de har lagliga rättigheter. I världen av eGaming existerar dessa rättigheter helt enkelt inte, och det finns ingen anledning till att spelföretag skulle avstå från kontrollen över sina riken. Nu skapar blockchain ett incitament för spelare att kräva rättigheter, eftersom det är de som stöder spelplattformar med sina hårt förtjänade pengar.

En ägarkultur är viktig för att säkerställa att människor behandlas rättvist, och kraftfulla enheter missbrukar inte rättigheterna för människor som litar på dem. Spelare bör se att en plattform som Kronoverse är här för att hjälpa dem och stå upp för sina rättigheter.

När en spelare spenderar pengar på ett digitalt objekt bör det vara deras suveräna egendom. Spelplattformar har kunnat kontrollera de digitala föremålen som finns i deras spel och ta bort de rättigheter som en sund person skulle kräva i en kommersiell transaktion.

Blockchain är en väg framåt för spelare, och plattformar som tillåter möjligheten att äga digitala föremål bör vara populära bland alla som förstår hur viktigt äganderätt till tillgångar är för frihet och ansvarsskyldighet.

Håll koll på Kronoverse

Kronoverse skapar en mångfacetterad plattform som gör det möjligt för spelutvecklare att använda blockchain. Fördelarna med detta drag är svåra att överdriva, särskilt ur spelarnas perspektiv. Blockchain skapar inte bara möjligheten till en ägarkultur inom digitalt spel, men det hjälper också till att se till att en nations regler följs.

Medan blockchain-spelbranschen fortfarande är liten, liksom vilken ny teknik som helst, hittar den sätt att visa konsumenter hur mycket det kan hjälpa dem. Kronoverse har en av de mest kompletta blockchain-spellösningarna på marknaden, vilket skulle hjälpa företaget att säkerställa en förstahandsfördel.

Om du vill lära dig mer om varför blockchain är så meningsfullt för eGaming, klicka här.

Kronoverse är också redo att införlivas i spelplattformar, så om du vill lära dig mer om hur du kan använda plattformen i ett spel, kontakta företaget direkt via dess webbplats.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me