Nybörjarguide till EtherEstates

Ether Estates

EtherEstates är det senaste samlingsspelet baserat på Ethereum Blockchain, det låter användare bli en fastighetsmogul. Det är unikt bland de olika blockchain-erbjudandena eftersom det mest är för skojs skull, men låter dig också tjäna lite pengar via hyra. Med EtherEstates kan du äga fastigheter från hela världen, åtminstone i form av deras digitala representationer.

Ether Estates

Hur fungerar EtherEstates?

Användare som är intresserade av EtherEstates använder smarta kontrakt för att köpa handlingar för gods runt om i världen, inklusive kända landmärken, och ställer omedelbart in det nya inköpspriset. Så snart du köper en fastighet stiger priset och vem som helst kan köpa den från dig för det nya priset. Dessutom kan du samla in hyra på de fastigheter du äger, vilket ger dig tillbaka några av pengarna du spenderade för att köpa fastigheten.

Ether Estates fastigheter

Vad är hyran??

EtherEstates sticker ut som det allra första spelet som introducerar begreppet hyra. Hyra fungerar annorlunda i EtherEstates än i den verkliga världen med fastigheter, där du låter någon tillfälligt ta ansvar för en byggnad du äger och betala dig för det. Istället kommer hyra i EtherEstates från en procentandel av vinsten som genereras när en spelare köper en egendom från en annan spelare. Alla dessa pengar går till en hyrpool, som är uppdelad på alla som för närvarande äger fastigheter, inte nödvändigtvis den som köptes för att generera hyran.

Fastighetsuthyrning

Hur samlar du in hyra?

Att hämta hyra är mycket enkelt att göra och kan göras när som helst. Du går bara till sidan “My Estates” och klickar på “Collect Rent.” Ovanför knappen visar den hur mycket hyra du har tillgängligt att samla in. Så snart du hämtar hyran överförs pengarna direkt till din plånbok. Även om vem som helst kan köpa din fastighet när som helst behöver du inte oroa dig om du inte får chansen att hämta hyran innan det händer. Spelet överför omedelbart eventuell hyresavgift från fastigheten till dig som en del av transaktionen.

Du kan se hur mycket varje egendom får i hyra, mer eller mindre, i utbetalningstabellen för Estate Rent. Beroende på fastigheten kan utbetalningen variera från 5 procent till 0,01 procent, med utbetalningar så stora som 19,9257 ETH för primära fastigheter. Procentandelen av poolen du får beror bland annat på fastighetens berömmelse och dess värde.

Vilken typ av fastigheter kan du äga?

De fastigheter du äger på EtherEstates är digitala representationer av fastighetsfastigheter, vilket ger spelarna chansen att äga en egendom som de kanske inte ens får chansen att se i verkliga livet. Dessa inkluderar världens underverk, som den kinesiska muren och den stora pyramiden i Giza; med politiska platser, såsom Vita huset; och attraktioner som Disneyland. Fastigheterna inkluderar också historiska strukturer, religiösa byggnader, monument och berömda affärsbyggnader.

Hur köper du en fastighet?

För att köpa en fastighet laddar du ner MetaMask så att din webbläsare kan ansluta till Ethereum blockchain. Därifrån klickar du bara på “köp” -knappen, och pengarna kommer automatiskt ut ur plånboken du länkade till MetaMask. Du kommer då att visas som gårdens ägare och se det på din sida i “Mina bostäder.” Så snart du köper fastigheten börjar du tjäna hyra.

Vad är MetaMask?

För att bläddra bland tillgängliga gårdar och få tillgång till dina egna fastigheter måste du använda MetaMask. Detta är ett tillägg som låter dig komma åt Ethereum blockchain via din webbläsare. Det finns tillägg för Chrome, Firefox och Opera, eller så kan du bara använda den med Brave Browser.

Metamask

MetaMask fungerar i huvudsak som en bro som låter dig använda din vanliga dator och webbläsare efter eget val för att besöka distribuerade webbplatser. Du kan använda den för att köra dApps på Ethereum utan att behöva använda en fullständig Ethereum-nod.

Är MetaMask säkert?

MetaMask prioriterar säkerhet så att du inte behöver oroa dig för någonting. MetaMask levererar ett säkert identitetsvalv som låter dig hantera din identitet på olika blockchain-webbplatser samt underteckna transaktioner.

För ökad säkerhet krypteras ditt kontos värde och lagras bara i din webbläsare lokalt. Det betyder att ingen av säker information går till servrarna.

Hur använder du MetaMask?

Du börjar med att ladda ner MetaMask, vilket är gratis att göra. När du loggar in för första gången får du en fröfras med 12 ord som används för att återställa alla konton i ditt MetaMask-valv. Lägg den här frasen någonstans säker och hemlig. Du kan enkelt byta eller lägga till konton efter att ha klickat på MetaMask-ikonen i din webbläsare. Använd din fröfras för att återställa kontot i andra webbläsare vid behov.

Metamask-köp

Du kan använda MetaMask för att skicka Ether som med någon annan plånbok. Det låter dig sömlöst komma åt webbplatser som använder Ethereum blockchain. När du besöker en webbplats med åtkomst till Ethereum blockchain och den vill skicka data till blockchain, ber Web3 om tillstånd via ett meddelande från MetaMask som ber dig att bekräfta. På så sätt kan du slutföra transaktioner på blockchain med MetaMask. MetaMask gör det också möjligt att växla vilket nätverk du ansluter till.

Hur fungerar MetaMask med EtherEstates?

Att förstå MetaMask är din nyckel till att använda EtherEstates. När du väl har loggat in på ditt MetaMask-konto i din webbläsare kan du besöka sidorna “Marketplace” eller “My Estates” för att se fastigheter till salu eller de du äger. MetaMask aktiverar sedan transaktionerna när du köper en egendom och börjar hämta hyra.

Slutsats

EtherEstates erbjuder en ny typ av spel för användare att spela på blockchain med inbyggd säkerhet. Det ger spelare möjlighet att samla kända fastigheter runt om i världen, se hur mycket de kan äga och lära sig lite om kända landmärken. Samtidigt får användare en viss avkastning på sin investering genom hyror och framtida köp av andra spelare, så att de kan tjäna och spendera kryptovaluta.

Det har nyligen släppts många samlarobjekt som baseras på Ethereum-plattformen. De är ett bra användningsfall för Ethereum- och ERC-tokens som ger absolut bevis på ägande av en viss tillgång och i kombination med Metamask kan det hjälpa till att introducera den här nya tekniken för mer avslappnade användare.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me