MegaCryptoPolis: Decentraliserat City Builder dApp-spel

MegaCryptopolis

I en vanlig, trippel-A-speltitel, förväntar du dig normalt att betala ut $ 59 och ett dussin mer för en DLC eller två och det kommer förmodligen att låta som en bra investering under de kommande 3 till 4 månaderna eller tills en uppföljare tappar. MegaCryptoPolis omdefinierar termen ”investering” när det gäller spel och är nästa utveckling av kryptospelsgenren.

Ända sedan starten 2018 har en världsbyggare som använder Non-fungible Token som många andra kryptospel där ute nu utvecklats och skiljer sig in i ett invecklat men ändå spännande strategispel med sin egen mikroekonomi, Defi token, och har nu betalat totalt på $ 4,5 miljoner i utdelning till spelare under de senaste två åren.

Komma igång med MegaCryptoPolis

Först och främst, eftersom du kommer att behöva spendera faktisk krypto (ETH) för att spela spelet, måste alla spelare ställa in en kryptoplånbok för att säkerställa en säker och bekymmersfri upplevelse. Spelet rekommenderar att du får antingen MetaMask, Coinbase Wallet eller Trust Wallet, som alla är lätta att ställa in och litar på av kryptosamhället.

Med ETH i din plånbok är det viktigt att du gör din första marktransaktion på den stora öppna decentraliserade staden. Varje bit mark, byggnad, distrikt i spelet är unikt eftersom de är icke-fungibla poletter eller NFT eller ERC-721. NFT skiljer sig i grunden från normala ERC-20-token, eftersom NFT inte är utbytbara, varje token är en unik enhet för sig själv.

MegaCryptoPolisMegaCryptoPolis

Få plattformen att fungera för dig

Med din nyinköpta mark präglad finns det ett överflöd av sätt du kan tjäna dig lite ETH. En spelare kan antingen bygga byggnader som kommer att slita ut nödvändiga resurser och material för att driva andra byggnader eller sälja dem till marknaden eller låta andra aktörer hyra din byggnad.

På tal om hyrning, låter spelet dig välja hur du ska spela det, spelare behöver inte köpa en tomt och bygga direkt från början eftersom det kan vara för dyrt för vissa. Spelare kan starta spelet genom att hyra byggnader, få tillräckligt med material och poletter för att köpa mark eller bygga byggnader om de vill.

Spelare kan välja att bygga bostadshus för att ge viktiga arbetare till andra byggnader och att arbeta i en kontorsbyggnad gör det möjligt för dem att tjäna ETH för sitt hårda arbete.

En onlinevärld

Bortsett från bostäder, kontor, produktionsbyggnader och liknande kan spelare också tjäna ETH genom att jaga naturkatastrofer.

Du hörde det korrekt, stormar, bränder, översvämningar, alla tre ger dig en betydande mängd ETH genom stadens “försäkringsfond” beroende på distrikt och kommunbyggnad du äger, polis, brandstation respektive sjukhus.

Om du har större ambitioner och inte vill vänta på att nästa storm eller eld ska inträffa, kan du gå stort. Gå med i distriktsbudet där du kan få chansen att vinna ditt eget distrikt.

Några av funktionerna som erbjudsNågra av funktionerna som erbjuds

Distriktsägande kommer med stora förmåner, såsom en provision av mark som köpts i ditt distrikt och spelare har också rätt att få en del av den skatt som tas ut från kärnåtgärder som att bygga, förstöra, uppgradera och så vidare.

Ännu bättre, om du inte har tid att spara eller om spelets fördjupning inte är vad du letar efter, finns det fortfarande sätt för dig att dra nytta av plattformen med bara några grundläggande handelsfärdigheter.

Genom att köpa material och resurser i bulk (billigare pris för varje enhet) kan en spelare sälja dem tillbaka till marknaden med högre vinst och vinst! Inget behov av att köpa mark eller bygga någonting alls.

$ MEGA-token

Under sommaren i år har vi bevittnat DeFi-loppet, där COMP-token utlöste den kanske mest lönsamma kryptoflamman sedan Bitcoin-bubblan brast 2017-18.

Även om hype av DeFi har något död, fördelarna med det är obestridliga och nu, MegaCryptoPolis spelare kan också njuta av dem också.

$ MEGA är en nyligen introducerad inbyggd DeFi-token av MegaCryptoPolis som ger det mikroekonomiska ekosystemet i spelet och förbättrar användarnas upplevelse och fördjupning som helhet.

Solid Tokenomics

Token implementerade en strikt inflationskontrollmekanism. Vanligtvis skulle krypto antingen prägla nya tokens och göra en brännskada så ofta för att aktivt hantera inflationen. Men $ MEGA varken mynta eller bränna några av sina tokens, vilket säkerställer samma mängd 1 miljon tokens i omlopp under hela dess livstid.

Det finns olika sätt för en spelare att förvärva $ MEGA, det första är genom att ge. När $ MEGA först introducerades var detta den enda metoden för spelare att förvärva den.

Alla leveranser av $ MEGA hölls i ett valv och för att få dem måste spelarna låsa in sina resurser i utbyte mot $ MEGA. Ju fler människor lägger in sina resurser, desto mindre symbol får de i utbyte när utbudet minskar, de måste lägga in mer resurser.

Komma igångKomma igång

Detta kan fungera tvärtom där resurser kan frigöras med $ MEGA.

En annan metod för att få token är att handla med andra spelare på spelmarknaden med hjälp av dina resurser eller från en likviditetspool som UniSwap och den nyligen tillagda Mooniswap för Ethereum och JustSwap för TRON. $ MEGA kan också köpas via förpackningar från MCP3D-butiker men var snabb eftersom beloppet är begränsat.

Dessutom är $ MEGA en ERC-20 vilket innebär att den kan handlas fritt på vilken Ethereum-baserad decentraliserad marknad som helst, och i skrivande stund är dess 24-timmars volym cirka 10 800 USD.

MegaCryptoPolis Community

MegaCryptoPolis är en extremt aktiv community som håller dig uppdaterad om alla aktiviteter i spelet.

Första sidan innehåller en omfattande tidningsbod där spelare snabbt kan fånga upp priser på material och resurser, nyheter om naturkatastrofer, detaljerad statistik om olika distrikt, allt du behöver för att komma ikapp MegaCryptoPolis-ekonomin i en bit nyhetsreel.

Dessutom har spelet en officiell Discord (bekräfta) med nästan 3000 medlemmar, som diskuterar alla saker MegaCryptoPolis. Spelare kan komma för en snabbguide, ha olika diskussioner i undergrupper som spelstrategier, marknadsplatsen, delta i samhällsförslag och skicka feedback.

Vad framtiden kan hålla

Precis som vår fysiska värld där tekniken ständigt utvecklas har MegaCryptoPolis-världen också stora planer för utvidgningar.

Olika projekt är för närvarande under utveckling som tillägg av en utbildningsbyggnad där medborgarna kan öka sina kvalifikationer, hotell för att återställa avelsantal, en mobil version av spelet, en anpassad byggnadsstruktur och ännu bättre, Avatar Mode.

Du, spelaren, kan gå nerför den decentraliserade staden och interagera med andra spelare och deras avatarer. det är en djärv vision, men det kan hända inom en inte alltför avlägsen framtid.

En intressant Blockchain-spelplattform

När ett decentraliserat spel nämns kan vi ofta föreställa oss en stadsbyggare eller ett kortsamlingsspel som använder enkla funktioner med icke-fungibla tokens. MegaCryptoPolis startade på samma sätt men har beslutat att kartlägga sin egen kurs.

Med ett stort och aktivt samhälle och en ständigt växande ekonomi är det obestridligt att MegaCryptoPolis är ett av de genrespråkande spelen på den decentraliserade spelscenen.

Att föra samhället samman genom dess mikroekonomiska funktioner och dess DeFi-token $ MEGA hade utvidgat en helt ny nivå av interaktion och utveckling till den redan befintliga metropolen.

Kom igång med spelet här.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me