Bitsgap Review: Cryptocurrency Trading, Arbitrage, Signals & Trading Bots

Als u vanuit het comfort van uw huis in digitale valuta wilt handelen, moet u ervoor zorgen dat u een platform gebruikt dat boordevol tools, inzichten en natuurlijk concurrerende tarieven en commissies zit..

Met dat gezegd, zullen ervaren handelaren vaak gebruik maken van verschillende beurzen om toegang te krijgen tot specifieke markten en paren, of profiteren van arbitragemogelijkheden. De omschakeling van ruil naar ruil kan echter zowel omslachtig als tijdrovend zijn.

Met dat in gedachten, Bitsgap maakt het voor u mogelijk om al uw centrales op één plek te verbinden. Dit komt met een overvloed aan pluspunten – zoals het gemakkelijk kunnen uitvoeren van arbitragestrategieën en het inzetten van geavanceerde bots om tegelijkertijd op meerdere platforms te handelen.

Als zodanig is Bitsgap geëvolueerd om tegemoet te komen aan de vele behoeften en verwachtingen van cryptocurrency-handelaren.

In deze Bitsgap-review onderzoeken we alles wat er te weten valt over de uitwisseling van diensten die door de provider worden aangeboden.

Bezoek Bitsgap

Bitsgap in een oogopslag

Bitsgap wordt geadverteerd als een nieuwe manier om op meerdere beurzen te handelen, door de beste koersen te vinden en uw portefeuille effectief te beheren. Het platform stelt u in staat om al deze elementen onder één dak te brengen en met één klik op de knop toegang te verlenen vanaf één account. Het heeft zorgvuldig ontworpen functies waarmee u:

 • Vergelijk snel koersen van enorme hoeveelheden digitale valutamarkten
 • Handel en wissel direct tussen verschillende beurzen
 • Houd uw investeringen bij
 • Basis en geavanceerde ordertypes
 • Profiteer van het prijsverschil tussen uitwisselingen met arbitrage
 • Test uw strategieën via een demo-accountfaciliteit zonder kapitaal te riskeren

Momenteel is Bitsgap geïntegreerd met 30 uitwisselingen, waaronder Binance, Kraken, Bitfinex en meer. Handelaren hebben toegang tot meer dan 10.000 cryptocurrency-handelsparen en verschillende technische indicatoren die beschikbaar zijn om uw strategieën te formuleren. Het platform biedt een geoptimaliseerde en intuïtieve interface voor zowel beginners als ervaren handelaren.

Bitsgap Alles-in-één handelsplatformBitsgap Alles-in-één handelsplatform

Wat kunt u doen met Bitsgap?

Hieronder ontrafelen we enkele van de belangrijkste kenmerken verkrijgbaar bij Bitsgap.

Handel

Het handelsgedeelte van Bitsgap heeft een gestroomlijnde interface die volledig functioneel is. Om uw handelservaring zo soepel mogelijk te laten verlopen, biedt Bitsgap de volgende mogelijkheden en functies:

 • TradingView-grafieken
 • Meer dan 100 technische indicatoren
 • Aanpasbare grafiektypen
 • Handel in visualisatie via grafieken

Het handelsgebied heeft een interactief kaartscherm, inclusief uw recente transacties en openstaande orders. U kunt ook uw saldo op elk van uw gekoppelde beurzen beheren, openstaande posities volgen en uw handelsgeschiedenis bekijken.

HandelsschermHandelsscherm

Met de interface kunt u eenvoudig schakelen tussen verschillende beurzen door op de platformnaam boven het kaartscherm te klikken.

Bitsgap heeft ook verschillende handelsorders opgezet om u meer controle te geven over uw handelsactiviteiten in cryptocurrency.

 • Stop-loss- en take-profitorders om uw verliezen te beperken in het geval dat uw transactie slechter wordt.
 • Schaduworde waarmee u het orderboek van de beurs kunt ruilen – met orders die alleen worden uitgevoerd wanneer uw ingestelde prijs is bereikt. De bestelling bestaat uitsluitend via de instructies die via de API worden verzonden, maar wordt verborgen voor andere handelaren.
 • Stop limietorders worden uitgevoerd tegen een vaste prijs, waarna de order wordt beschouwd als een limietorder om tegen de limietprijs te kopen of te verkopen.
 • Marktorders laat u orders direct uitvoeren tegen de best beschikbare marktprijs.

Daarnaast biedt Bitsgap ook een set analytische handelshulpmiddelen om de prestaties van alle populaire handelsparen te onderzoeken. U kunt de mogelijkheid integreren om een ​​tijdsbestek in te stellen, een grafiekstijl te kiezen en naast verschillende indicatoren te werken.

Bot voor cryptocurrency-handel

De Bitsgap-handelsbot is een unieke functie waarmee u optimaal kunt profiteren van de zeer volatiele cryptocurrency-markt. De bot zorgt ervoor dat uw investeringen proportioneel worden verdeeld binnen het door u gekozen bereik, zodat u bij elke marktbeweging kleine maar frequente winsten kunt maken. Zodra de prijs het gewenste bereik bereikt, worden bestellingen uitgevoerd en worden er nieuwe geplaatst.

De bot zorgt ervoor dat op basis van de huidige prijzen uw koop- en verkooporders automatisch worden aangepast om de beste kansen te vinden. Het belangrijkste voordeel hier is dat de bot uw transacties onmiddellijk uitvoert.

Bot voor cryptocurrency-handelBot voor cryptocurrency-handel

Als zodanig maakt u kans om te profiteren van zelfs de kleinste prijsbewegingen op de markt – terwijl u uw verliezen beperkt. Uw investeringen worden verdeeld op basis van de netwerkstrategie, door uw prijsklasse in meerdere niveaus of grids te verdelen.

Er zijn twee botstrategieën beschikbaar op het Bitsgap-platform. Ten eerste gebruikt de ‘Klassieke’ bot hetzelfde bedrag van het equivalent in de basisvaluta in elk raster. Dit betekent dat het op elk niveau dezelfde hoeveelheid van de basisvaluta koopt en verkoopt.

De ‘SBOT’ -strategie koopt en verkoopt verschillende bedragen van de basisvaluta op elk rasterniveau. Het zorgt echter ook voor een gelijke investeringsverdeling.

Om de trading bot-service te kunnen gebruiken, moet u over een minimaal bedrag beschikken. Dit bedrag wordt bepaald door:

 • De minimale bestelgrootte van het geselecteerde paar in de betreffende uitwisseling
 • Het aantal bestellingen dat door de bot is geplaatst

Nadat u uw uitwisselings-API heeft verbonden met de Bitsgap-handelsbot, kunt u de bot kiezen om aan de handelsstrategie van uw voorkeur te werken. Bitsgap heeft al verschillende voorgedefinieerde strategieën opgezet die zijn bewezen door middel van backtesting.

Als u een nieuwe strategie wilt testen of ervoor wilt zorgen dat alles soepel verloopt, kan de backtest-functie laten zien hoe uw bot zou reageren op marktveranderingen.

Omdat de handelsbot kan worden gebruikt in combinatie met de andere functies, hoeft u niet te kiezen tussen de twee verschillende opties van het platform. In plaats daarvan vergroot het uw winstkansen, terwijl het platform aantrekkelijker wordt voor gebruikers die dagelijks meerdere transacties uitvoeren..

Signalen

Signalen is hoe Bitsgap u op de hoogte houdt van belangrijke marktveranderingen. Deze zullen u op de hoogte stellen van de prijsafwijkingen. Als er een significante beweging is in de waarde van een cryptocurrency, wordt u gewaarschuwd. Het zal u helpen om op de hoogte te blijven van al uw handelsparen en snel actie te ondernemen als de markt in of tegen uw voordeel gaat..

SignalenSignalen

Bitsgap heeft gegevens verzameld over de trends van verschillende cryptocurrency-handelsparen. Als een munt een onregelmatigheid begint te vertonen die afwijkt van het normale patroon, wordt deze in de signaallijst opgenomen. Verder gebruikt het platform ook technische indicatoren om te verifiëren of een snelle beweging als een handelssignaal kan worden beschouwd.

De handelssignalen van Bitsgap zijn zeer nuttig om traders te helpen bij het opzetten van de juiste stop-loss- en take-profitorders om uw risico te beperken. U kunt filteren wat voor u een signaal is op basis van signaalsterkte, percentage verhogen, uitwisseling en de tijd.

Crypto-arbitrage

Handelen op verschillende beurzen kan een gecompliceerde taak zijn. Het kan echter zeer nuttig zijn om te profiteren van arbitragemogelijkheden.

Stel dat u bijvoorbeeld een cryptocurrency koopt op één beurs waar de prijs lager is. U kunt een voordeel behalen door hetzelfde bedrag van dezelfde cryptocurrency te verkopen op een andere beurs waar de prijs hoger is.

ArbitragemogelijkhedenArbitragemogelijkheden

Dit staat bekend als crypto-arbitrage. Meestal is het een reeks cryptocurrency-handelsorders van hetzelfde paar die tegelijkertijd plaatsvinden, maar op twee verschillende beurzen. Hoewel dit bijna onmogelijk klinkt om handmatig te doen, laat Bitsgap het er gemakkelijk uitzien door de krachten van het geautomatiseerde en AI-aangedreven systeem te combineren.

Bij Bitsgap wordt het potentieel van arbitrage berekend op basis van uw rekeningsaldo. U kunt ook kiezen tussen crypto naar crypto en crypto naar fiat arbitragemogelijkheden.

Rekening houdend met de verschillende vergoedingen en commissies die door concurrerende beurzen in rekening worden gebracht, zal Bitsgap dit opnemen in zijn geschatte winstpercentage. Dit maakt het proces efficiënter, waardoor u door kunt gaan met een arbitragehandel als de cijfers zich opstapelen.

Bitsgap-portfolio

Een ander gebied waar Bitsgap schittert, is het uitgestrekte portefeuillebeheerfunctie. Elke keer dat u de API-sleutel van een beurs toevoegt, komen de handelsportefeuilles tot uw beschikking.

PortefeuillebeheerPortefeuillemanagement

Uw Bitsgap-portfolio zal:

 • Werk automatisch alle transacties bij
 • Voer tracking uit op basis van uw handelsgeschiedenis
 • Maak het gemakkelijker om toegang te krijgen tot al uw crypto-activa
 • Bied een realtime overzicht van transacties, prestaties en saldi.

Wat vooral indrukwekkend is, is dat u deze portfolio’s in uw systeem kunt extraheren. U kunt de rapporten aanpassen en filteren om uw transacties op bepaalde beurzen te bekijken en erover na te denken.

Bitsgap-demo-account

Het is belangrijk om de waarde te benadrukken van het gebruik van een demo-account bij het handelen. Naarmate meer nieuwe handelaren zich wagen in de cryptocurrency-handelsscene, wordt dit fijnstof steeds belangrijker.

De Bitsgap demo-faciliteit wordt vooraf geladen met gesimuleerd ‘papiergeld’ en stelt u in staat om zonder financieel risico te handelen.

Via het Bitsgap-demo-account kunt u:

 • Krijg toegang tot 5 toonaangevende crypto-uitwisselingen
 • Oefen het handelen met 5 BTC in virtuele fondsen
 • Ervaar het handelen in live marktomstandigheden
 • Test handelsstrategieën uit
 • Probeer signalen uit, handel in bots en arbitrage.

Hoe Bitsgap voor veiligheid zorgt

Wanneer u een dienst met uw geld vertrouwt, moet u extra voorzichtig zijn om ervoor te zorgen dat uw kapitaal in veilige handen is. Of niet, in het geval van Bitsgap.

Het platform benadrukt dat alleen jij toegang hebt tot je geld. Bitsgap heeft uiteengezet hoe het beveiligingsproblemen op verschillende gebieden aanpakt.

Accounttoegang

Alle inlogpogingen zijn beveiligd en in het geval van een poging vanaf een onbekend apparaat of locatie, ontvangt u direct een e-mail. Het systeem autoriseert ook een tijdelijke uitsluiting van zowel uw API als uw account als er herhaalde mislukte inlogpogingen zijn.

Verder wordt u ook aangemoedigd om 2FA te gebruiken voor uw Bitsgap-account en uw bijbehorende e-mailadres. Dit biedt een extra beveiligingslaag voor uw geld en persoonlijke gegevens.

Bitsgap-beveiligingBitsgap-beveiliging

API-sleutels

Uw geld is beveiligd in de respectieve uitwisseling en alleen verbonden via uw volledig gecodeerde API-sleutels. Met deze API’s kan Bitsgap transacties uitvoeren en namens u informatie verzamelen. Verder levert de API geen persoonsgegevens op.

Alle vormen van informatie die wordt doorgegeven, worden gecodeerd en beschermd door een firewall. Eenvoudig gezegd betekent dit dat Bitsgap geen gevoelige informatie van de betreffende centrale kan bekijken of extraheren.

U bepaalt zelf de instellingen van uw API-sleutel. Als je opnamemogelijkheden hebt ingeschakeld, wordt je API-sleutel niet geaccepteerd. Uw uitwisselingsportefeuille zal het geld bevatten en u kunt geen opnames of stortingen uitvoeren via Bitsgap.

Veiligheid van werknemers

Medewerkers krijgen alleen toegang tot hun vakgebied. Er worden geen accountinformatie en gevoelige gegevens verzonden buiten het bedrijfsnetwerk of naar derden.

Systeem en server

Bitsgap gebruikt RSA 2048-codering voor al zijn services. Over het algemeen gebruiken de meeste banken en andere financiële instellingen 1024-bits codering, terwijl Bitsgap benadrukt dat ze dubbel zoveel bescherming bieden.

Bitsgap-prijzen

Overweeg je om Bitsgap te gebruiken? Als dat het geval is, kunt u uit verschillende abonnementen kiezen, zowel gratis als betaald.

Bitsgap-prijzenBitsgap-prijzen

Gratis abonnement voor $ 0

Het gratis abonnement is in feite een proefabonnement dat gedurende 14 dagen kan worden gebruikt. Alle standaardfuncties zijn inbegrepen in dit plan, samen met een maandelijkse handelslimiet van $ 1.000. We raden u ten zeerste aan gebruik te maken van deze gratis proefperiode om te begrijpen hoe het platform werkt voordat u zich aanmeldt voor een betaalde versie.

Basisplan voor $ 19 per maand

Het basisaccount wordt geleverd met alle standaardfuncties en stelt u in staat om onbeperkt uit te wisselen. Er is echter een handelslimiet van $ 25.000.

U krijgt ook toegang tot uw cross-exchange-portefeuille en kunt handelssignalen en uitgebreide ordertypes instellen. De demo-handelsoptie is ook beschikbaar in combinatie met twee actieve geautomatiseerde handelsbots.

Geavanceerd abonnement voor $ 44 per maand

Dit account geeft je alle voordelen van het basisplan, met een maandelijkse handelslimiet van $ 100.000. Er is ook een boost in het aantal actieve handelsbots van 2 naar 5. Daarnaast kunt u ook profiteren van de Bitsgap-arbitragediensten.

Pro-abonnement voor $ 110 per maand

Het Pro Plan is het meest geschikt voor handelaren die op zoek zijn naar onbeperkte limieten voor onbeperkte beurzen. U kunt ook 15 actieve bots opzetten om te handelen in live marktomstandigheden. Pro Plan-eigenaren krijgen ook prioriteitsondersteuning.

Opmerking: Bistgap rekent geen kosten aan voor transacties. Al zijn diensten zijn inbegrepen in de maandelijkse abonnementskosten. Eventuele kosten voor transacties worden opgelegd door de respectieve beurs waarop u handelt.

Bitsgap gebruiken

Uw handelsreis bij Bitsgap begint met drie eenvoudige stappen.

Het registratieproces kan worden voltooid door uw e-mail-ID in te voeren en uw wachtwoord in te stellen. U hoeft alleen uw e-mail-ID te bevestigen om de installatie te voltooien.

Bovendien kunt u uw account ook verbinden met Google of Facebook en toegang krijgen via uw inloggegevens van het betreffende platform.

De API’s kunnen worden verkregen via uw uitwisselingsaccounts. Alle handelsactiviteiten op Bitsgap worden verwerkt via uw unieke API-sleutel. Het is een van de veiligste en meest betrouwbare manieren om elk platform te gebruiken, aangezien het niemand anders toestemming geeft om toegang te krijgen tot uw geld of gegevens.

Is Bitsgap het waard om te gebruiken?

Het is vermeldenswaard dat Bitsgap een lange weg heeft afgelegd sinds de lancering. De belangrijkste prioriteit van het platform is ervoor te zorgen dat de functies up-to-date zijn met de industrienormen, zo niet een stap vooruit.

De API-functie is gebruikt om de technologische kloof tussen uitwisselingen te overbruggen en om de efficiëntie en veiligheid te vergroten. Waar het ontbreekt, is de afdeling middelen.

Hoewel er een speciale Knowledge Base is, biedt deze nog steeds geen uitgebreid overzicht van het gebruik van de software. Dat gezegd hebbende, als u het platform echt wilt proberen, zou de gratis proefversie u een beter begrip moeten geven van hoe de functies werken.

U moet bij elke beurs afzonderlijk accounts hebben ingesteld, wat betekent dat u geld op elk platform moet storten. Bitsgap heeft geen vergunning van regelgevende instanties, dus houd hier rekening mee.

Er zijn echter enkele gebieden waar Bitsgap echt schittert.

 • Eenvoudige installatie en integratie met uitwisselingen
 • Volledig geautomatiseerde handelsbots
 • Veilig handelen met 2048-bits codering
 • Uitgebreid portefeuillebeheer
 • Ontvang handelsinzichten
 • Beschikbaarheid van vooraf gedefinieerde marktstrategieën
 • Een lange lijst met ondersteunde valuta’s en beurzen

Aangezien Bitsgap ernaar streeft om cryptocurrency-handel toegankelijker te maken, zou het ook geweldig zijn om een ​​mobiele app te hebben om onderweg toegang te krijgen tot alle services.

Bitsgap: Vonnis?

Cryptocurrency-handel is nu mainstream, wat betekent dat er een groeiende vraag is naar technisch vaardige handelsdiensten. Als u op zoek bent naar een combinatie van geavanceerde handelshulpmiddelen, technische indicatoren en gebruiksgemak, dan is Bitsgap het overwegen waard.

Over het algemeen is Bitsgap een veilig, beveiligd en volledig gecodeerd platform om mee te handelen. Het geautomatiseerde handelsalgoritme is duidelijk een opvallend voordeel, waardoor u een gestage inkomstenstroom kunt genereren met zeer weinig risico.

Het platform biedt u ook verschillende manieren om uw transacties te beheren via verschillende marktorders en exitstrategieën.

Gezien hoe ver het platform is gekomen, is het niet meer dan redelijk om te verwachten dat Bitsgap in de toekomst meer bronnen zal introduceren. Al met al loop je weinig risico door het platform uit te proberen via zijn 14 dagen gratis op proef.

Bezoek Bitsgap

Bitsgap

src = “~ images \ bitsgap-review-cryptocurrency-trading-arbitrage-signalen-trading-bots.gif”

alt = “Bitsgap”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8,6

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Reputatie

8.0 / 10

Vergoedingen

9.0 / 10

Klantenservice

8.0 / 10

Betaalmethoden

9.0 / 10

Voordelen

 • 14 dagen gratis op proef
 • Makkelijk te gebruiken & Schone interface
 • Veel functies
 • Redelijke prijsstelling

Nadelen

 • Geen mobiele app
 • Nieuwer platform

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Bitsgap","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2020 \ / 09 \ /bitsgap-review.gif","Omschrijving"​"Als u vanuit uw luie stoel in digitale valuta wilt handelen, moet u ervoor zorgen dat u een platform gebruikt dat boordevol tools, inzichten en natuurlijk concurrerende tarieven en commissies zit. Met dat gezegd, zullen ervaren handelaren vaak gebruik maken van verschillende beurzen om toegang te krijgen tot specifieke markten en paren,…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Kane Pepi"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8.60"​,"naam"​"Bitsgap","reviewBody"​"Als je vanuit je luie stoel in digitale valuta wilt handelen, moet je ervoor zorgen dat je een platform gebruikt dat boordevol tools, inzichten en natuurlijk concurrerende tarieven en commissies zit. \ R \ Met dat gezegd, zullen ervaren handelaren vaak gebruik maken van verschillende beurzen om toegang te krijgen tot specifieke markten en paren, of profiteren van arbitragemogelijkheden. Overstappen van uitwisseling naar uitwisseling kan echter zowel omslachtig als tijdrovend zijn. \ R \ n \ r \ nMet dat in gedachten maakt Bitsgap het voor u mogelijk om al uw uitwisselingen op één plek te verbinden. Dit komt met een overvloed aan pluspunten – zoals het gemakkelijk kunnen uitvoeren van arbitragestrategieën en het inzetten van geavanceerde bots om tegelijkertijd op meerdere platforms te handelen. \ R \ n \ r \ nAls zodanig is Bitsgap geëvolueerd om aan de vele behoeften en verwachtingen van cryptocurrency-handelaren. \ r \ n \ r \ nIn deze Bitsgap-review onderzoeken we alles wat er te weten valt over de cross-exchange-services die door de provider worden aangeboden. \ r \ nBezoek Bitsgap \ r \ n \ r \ nBitsgap op een Glance \ r \ nBitsgap wordt geadverteerd als een nieuwe manier om op meerdere beurzen te handelen, door de beste koersen te vinden en uw portefeuille effectief te beheren. Het platform stelt u in staat om al deze elementen onder één dak te brengen en met één klik op de knop toegang te verlenen vanaf één account. Het heeft zorgvuldig ontworpen functies waarmee u: \ r \ n \ r \ n \ tSnel koersen van grote hoeveelheden digitale valutamarkten kunt vergelijken \ r \ n \ tHandel en direct kunt schakelen tussen verschillende beurzen \ r \ n \ t investeringen \ r \ n \ tBasis en geavanceerde ordertypes \ r \ n \ tProfiteer van het prijsverschil tussen beurzen met behulp van arbitrage \ r \ n \ tTest uw strategieën uit via een demo-rekeningfaciliteit zonder kapitaal te riskeren \ r \ n \ r \ nMomenteel is Bitsgap geïntegreerd met 30 uitwisselingen, waaronder Binance, Kraken, Bitfinex en meer. Handelaren hebben toegang tot meer dan 10.000 cryptocurrency-handelsparen en verschillende technische indicatoren die beschikbaar zijn om uw strategieën te formuleren. Het platform biedt een geoptimaliseerde en intuïtieve interface voor zowel beginners als doorgewinterde handelaren. \ R \ n \ r \ n \ r \ nWat kun je doen met Bitsgap? \ R \ nHieronder zullen we enkele van de belangrijkste functies van Bitsgap ontrafelen. \ R \ nHandel \ r \ nDe handelssectie van Bitsgap heeft een gestroomlijnde interface die volledig functioneel is. Om uw handelservaring zo soepel mogelijk te laten verlopen, biedt Bitsgap de volgende mogelijkheden en functies: \ r \ n \ r \ n \ t Trading Bekijk grafieken \ r \ n \ t Meer dan 100 technische indicatoren \ r \ n \ t Aanpasbare grafiektypes \ r \ n \ tVisualisatie van de handel via grafieken \ r \ n \ r \ nHet handelsgebied heeft een interactief grafiekscherm, inclusief uw recente transacties en openstaande orders. U kunt ook uw saldo op elk van uw gekoppelde beurzen beheren, openstaande posities volgen en uw handelsgeschiedenis bekijken. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe interface stelt u in staat om eenvoudig tussen verschillende beurzen te schakelen door te klikken op op de platformnaam boven het grafiekscherm. \ r \ n \ r \ nBitsgap heeft ook verschillende handelsorders ingesteld om u meer controle te geven over uw cryptocurrency-handelsactiviteiten. \ r \ n \ r \ n \ tStop-Loss en Take- Winstorders om uw verliezen te beperken in het geval uw transactie slechter wordt. \ R \ n \ t Schaduworder waarmee u het orderboek van de beurs kunt ruilen – waarbij orders alleen worden uitgevoerd wanneer uw ingestelde prijs is bereikt. De order bestaat uitsluitend via de instructies die via de API worden verzonden, maar wordt verborgen voor andere handelaren. \ R \ n \ tStoplimietorders worden uitgevoerd tegen een vaste prijs, waarna de order wordt beschouwd als een limietorder om te kopen of verkopen aan de limietprijs. \ r \ n \ t Met Marktorders kunt u orders direct uitvoeren tegen de best beschikbare marktprijs. \ r \ n \ r \ nDaarnaast biedt Bitsgap ook een reeks analytische handelshulpmiddelen om de prestaties van alle populaire handelsparen te onderzoeken . U kunt de optie integreren om een ​​tijdsbestek in te stellen, een grafiekstijl te kiezen en naast verschillende indicatoren te werken. \ R \ nCryptocurrency Trading Bot \ r \ nDe Bitsgap trading-bot is een unieke functie waarmee u het meeste kunt halen uit de zeer volatiele cryptocurrency-markt . De bot zorgt ervoor dat uw investeringen proportioneel worden verdeeld binnen het door u gekozen bereik, zodat u bij elke marktbeweging kleine maar frequente winsten kunt maken. Zodra de prijs het gewenste bereik bereikt, worden bestellingen uitgevoerd en worden er nieuwe geplaatst. \ R \ n \ r \ nDe bot zorgt ervoor dat op basis van de huidige prijzen uw koop- en verkooporders automatisch worden aangepast om de beste kansen te vinden. Het belangrijkste voordeel hier is dat de bot uw transacties onmiddellijk uitvoert. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAls zodanig heeft u de kans om te profiteren van zelfs de kleinste prijsbewegingen op de markt – \ u00a0 terwijl u uw verliezen beperkt. Uw investeringen worden verdeeld op basis van de gridstrategie, door uw prijsklasse in meerdere niveaus of grids te verdelen. \ R \ n \ r \ nEr zijn twee botstrategieën beschikbaar op het Bitsgap-platform. Ten eerste gebruikt de \ u2018Classic \ u2019-bot hetzelfde bedrag van het equivalent in de basisvaluta in elk raster. Dit betekent dat het op elk niveau dezelfde hoeveelheid van de basisvaluta koopt en verkoopt. \ R \ n \ r \ nDe \ u2018SBOT \ u2019-strategie koopt en verkoopt verschillende bedragen van de basisvaluta op elk rasterniveau. Het zorgt echter ook voor een gelijke investeringsverdeling. \ R \ n \ r \ nOm de trading bot-service te kunnen gebruiken, moet u over een minimaal bedrag aan fondsen beschikken. Dit bedrag wordt bepaald door: \ r \ n \ r \ n \ tDe minimale bestelgrootte van het geselecteerde paar in de respectievelijke beurs \ r \ n \ tHet aantal bestellingen dat door de bot is geplaatst \ r \ n \ r \ nZodra je hebt uw exchange API heeft verbonden met de Bitsgap-handelsbot, kunt u de bot kiezen om te werken aan de handelsstrategie van uw voorkeur. Bitsgap heeft al verschillende vooraf gedefinieerde strategieën opgezet die zijn bewezen door backtesting. \ R \ n \ r \ nAls je een nieuwe strategie wilt testen of ervoor wilt zorgen dat alles soepel verloopt, kan de backtest-functie laten zien hoe je bot zou reageren op de markt. wijzigingen. \ r \ n \ r \ nAangezien de handelsbot kan worden gebruikt in combinatie met de andere functies, zult u niet kiezen tussen de twee verschillende opties van het platform. In plaats daarvan vergroot het uw winstkansen, terwijl het platform aantrekkelijker wordt voor gebruikers die dagelijks meerdere transacties uitvoeren. \ R \ nSignalen \ r \ nSignalen zijn hoe Bitsgap u op de hoogte houdt van belangrijke marktveranderingen. Deze zullen u op de hoogte stellen van de prijsafwijkingen. Als er een significante beweging is in de waarde van een cryptocurrency, wordt u gewaarschuwd. Het helpt u om op de hoogte te blijven van al uw handelsparen en snel actie te ondernemen als de markt in of tegen uw gunst gaat. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitsgap heeft gegevens verzameld over de trends van verschillende cryptocurrency-handelsparen. Als een munt een onregelmatigheid begint te vertonen die afwijkt van het normale patroon, wordt deze in de signaallijst opgenomen. Bovendien gebruikt het platform ook technische indicatoren om te verifiëren of een snelle beweging als een handelssignaal kan worden beschouwd. \ R \ n \ r \ nBitsgap’s handelssignalen zijn zeer nuttig om traders te helpen bij het opzetten van de juiste stop-loss- en take-profit-orders om beperk uw risico. U kunt filteren wat een signaal voor u vormt op basis van signaalsterkte, percentage verhogen, uitwisseling en de tijd. \ R \ nCrypto Arbitrage \ r \ nHandelen op verschillende beurzen kan een gecompliceerde taak lijken. Het kan echter zeer voordelig zijn om te profiteren van arbitragemogelijkheden. \ R \ n \ r \ n Stel dat u bijvoorbeeld een cryptocurrency koopt op één beurs waar de prijs lager is. U kunt een voordeel behalen door hetzelfde bedrag van dezelfde cryptocurrency te verkopen op een andere beurs waar de prijs hoger is. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDit staat bekend als crypto-arbitrage. Meestal is het een reeks cryptocurrency-handelsorders van hetzelfde paar die tegelijkertijd plaatsvinden, maar op twee verschillende beurzen. Hoewel dit bijna onmogelijk klinkt om handmatig te doen, laat Bitsgap het er gemakkelijk uitzien door de krachten van het geautomatiseerde en AI-aangedreven systeem te combineren. \ R \ n \ r \ nBij Bitsgap wordt het potentieel van arbitrage berekend op basis van je rekeningsaldo. Je kunt ook kiezen tussen crypto naar crypto en crypto naar fiat arbitragemogelijkheden. Rekening houdend met de verschillende vergoedingen en commissies die door concurrerende beurzen in rekening worden gebracht, zal Bitsgap dit opnemen in zijn geschatte winstpercentage. Dit maakt het proces efficiënter, waardoor u door kunt gaan met een arbitragehandel als de cijfers zich opstapelen. \ R \ nBitsgap Portfolio \ r \ nEen ander gebied waarop Bitsgap schittert, is de uitgebreide functie voor portfoliobeheer. Elke keer dat u de API-sleutel van een beurs toevoegt, komen de handelsportefeuilles tot uw beschikking. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nUw Bitsgap-portfolio zal: \ r \ n \ r \ n \ tAutomatisch update alle transacties \ r \ n \ tVoer tracking uit op basis van uw handelsgeschiedenis \ r \ n \ tMaak het gemakkelijker om toegang te krijgen tot al uw crypto-activa \ r \ n \ tBied een realtime overzicht van transacties, prestaties en saldi. \ r \ n \ r \ nHet is vooral indrukwekkend dat u deze portfolio’s in uw systeem kunt extraheren. U kunt de rapporten aanpassen en filteren om uw transacties op bepaalde beurzen te bekijken en erover na te denken. \ R \ nBitsgap-demo-account \ r \ nHet is belangrijk om de waarde van het gebruik van een demo-account te benadrukken bij het handelen. Naarmate meer nieuwe handelaren zich wagen aan de cryptocurrency-handelsscène, wordt dit fijnstof steeds belangrijker. \ R \ n \ r \ nDe Bitsgap-demofaciliteit is vooraf geladen met gesimuleerd \ u2018papiergeld \ u2019 en stelt u in staat om mee te handelen nul financieel risico. \ r \ n \ r \ nVia de Bitsgap-demo-account kunt u: \ r \ n \ r \ n \ t Toegang krijgen tot 5 toonaangevende crypto-uitwisselingen \ r \ n \ tOefen met 5 BTC in virtuele fondsen \ r \ n \ tErvaar handelen in live marktomstandigheden \ r \ n \ tTest handelsstrategieën uit \ r \ n \ tProbeer signalen, handelsbots en arbitrage uit. \ r \ n \ r \ nHoe Bitsgap voor veiligheid zorgt \ r \ nWanneer u vertrouwt service met uw geld, moet u extra voorzichtig zijn om ervoor te zorgen dat uw kapitaal in veilige handen is. Of niet, in het geval van Bitsgap. \ R \ n \ r \ nHet platform benadrukt dat alleen jij toegang hebt tot je geld. Bitsgap heeft gedetailleerd beschreven hoe het beveiligingskwesties op verschillende gebieden aanpakt. \ R \ nAccounttoegang \ r \ nAlle inlogpogingen zijn beveiligd en in het geval van een poging vanaf een onbekend apparaat of locatie, ontvangt u onmiddellijk een e-mail. Het systeem autoriseert ook een tijdelijke uitsluiting van zowel uw API als uw account als er herhaalde mislukte inlogpogingen zijn. \ R \ n \ r \ nBovendien wordt u ook aangemoedigd om 2FA te gebruiken voor uw Bitsgap-account en uw bijbehorende e-mailadres. Dit biedt een extra beveiligingslaag voor uw fondsen en persoonlijke gegevens. \ R \ n \ r \ n \ r \ nAPI-sleutels \ r \ nUw fondsen zijn beveiligd in de betreffende centrale en alleen verbonden via uw volledig gecodeerde API-sleutels. Met deze API’s kan Bitsgap transacties uitvoeren en namens u informatie verzamelen. Verder levert de API geen persoonlijke gegevens op. \ R \ n \ r \ nAlle vormen van informatie die worden doorgegeven, worden versleuteld en beschermd door een firewall. Eenvoudig gezegd betekent dit dat Bitsgap geen gevoelige informatie van de betreffende centrale kan bekijken of extraheren. \ R \ n \ r \ nU bent degene die de instellingen van uw API-sleutel bepaalt. Als je opnamemogelijkheden hebt ingeschakeld, wordt je API-sleutel niet geaccepteerd. Uw uitwisselingsportefeuille zal het geld bevatten en u kunt geen opnames of stortingen uitvoeren via Bitsgap. \ R \ nBeveiliging van werknemers \ r \ nWerknemers krijgen alleen toegang tot hun vakgebied. Er worden geen accountinformatie en gevoelige gegevens verzonden buiten het bedrijfsnetwerk of naar derden. \ R \ nSysteem en server \ r \ nBitsgap gebruikt RSA 2048-codering voor al zijn services. Over het algemeen gebruiken de meeste banken en andere financiële instellingen 1024-bits codering, terwijl Bitsgap benadrukt dat ze dubbel zoveel bescherming bieden. \ R \ nBitsgap-prijzen \ r \ nDenk je aan het gebruik van Bitsgap? Als dat het geval is, heb je verschillende abonnementen waaruit je kunt kiezen, zowel gratis als betaald. \ R \ n \ r \ n \ r \ nGratis abonnement voor $ 0 \ r \ nHet gratis abonnement is in feite een proefabonnement beschikbaar voor gebruik gedurende 14 dagen. Alle standaardfuncties zijn inbegrepen in dit plan, samen met een maandelijkse handelslimiet van $ 1.000. We raden u ten zeerste aan gebruik te maken van deze gratis proefperiode om te begrijpen hoe het platform werkt voordat u zich aanmeldt voor een betaalde versie. \ R \ nBasisplan voor $ 19 per maand \ r \ nDe basisaccount wordt geleverd met alle standaardfuncties en stelt u in staat om deel te nemen aan onbeperkte uitwisselingen. Er is echter een handelslimiet van $ 25.000. \ R \ n \ r \ nU krijgt ook toegang tot uw cross-exchange-portefeuille en kunt handelssignalen en uitgebreide ordertypes instellen. De demo-handelsoptie is ook beschikbaar in combinatie met twee actieve geautomatiseerde handelsbots. \ R \ nGeavanceerd plan voor $ 44 per maand \ r \ nDit account geeft u alle voordelen van het basisplan, met een maandelijkse handelslimiet van $ 100.000. Er is ook een boost in het aantal actieve handelsbots van 2 naar 5. Daarnaast kunt u ook profiteren van de arbitragediensten van Bitsgap. \ R \ nPro Plan voor $ 110 per maand \ r \ nHet Pro Plan is het meest geschikt voor traders die op zoek zijn naar onbeperkte limieten voor onbeperkte uitwisselingen. U kunt ook 15 actieve bots opzetten om te handelen in live marktomstandigheden. Pro Plan-eigenaren krijgen ook prioriteitsondersteuning. \ R \ n \ r \ nOpmerking: Bistgap rekent geen kosten aan voor transacties. Al zijn diensten zijn inbegrepen in de maandelijkse abonnementskosten. Eventuele kosten voor transacties worden opgelegd door de respectievelijke beurs waarop u handelt. \ R \ nHoe u Bitsgap gaat gebruiken \ r \ nUw handelsreis bij Bitsgap begint met drie eenvoudige stappen. \ R \ n \ r \ n \ tMaak uw gebruikersaccount \ r \ n \ tVerbind uw Exchange API’s. \ r \ n \ tStart met handelen \ r \ n \ r \ nHet registratieproces kan worden voltooid door uw e-mail-ID in te voeren en uw wachtwoord in te stellen. U hoeft alleen uw e-mail-ID te bevestigen om de installatie te voltooien. \ R \ n \ r \ nBovendien kunt u uw account ook verbinden met Google of Facebook en toegang krijgen via uw inloggegevens van het betreffende platform. \ R \ n \ r \ nDe API’s kunnen worden verkregen via uw uitwisselingsaccounts. Alle handelsactiviteiten op Bitsgap worden verwerkt via uw unieke API-sleutel. Het is een van de veiligste en meest betrouwbare manieren om welk platform dan ook te gebruiken, aangezien het niemand anders toestemming geeft om toegang te krijgen tot uw geld of gegevens. \ R \ nIs Bitsgap het waard om te gebruiken? \ R \ nHet is de moeite waard om op te merken dat Bitsgap is gekomen een lange weg sinds de lancering. De eerste prioriteit van het platform is om ervoor te zorgen dat de functies up-to-date zijn met industriestandaarden, zo niet een stap vooruit. \ R \ n \ r \ nDe API-functie is gebruikt om de technologische kloof tussen uitwisselingen te overbruggen, evenals verhoging van efficiëntie en veiligheid. Waar het ontbreekt, is de resource-afdeling. \ R \ n \ r \ nHoewel er een speciale Knowledge Base is, geeft het nog steeds geen uitgebreid overzicht van het gebruik van de software. Dat gezegd hebbende, als u het platform echt wilt uitproberen, zou de gratis proefversie u een beter begrip moeten geven van hoe de functies werken. \ R \ n \ r \ nU moet bij elke exchange afzonderlijk accounts hebben ingesteld, wat betekent dat u zal geld op elk platform moeten storten. Bitsgap heeft geen vergunning van regelgevende instanties, dus houd hier rekening mee. \ R \ n \ r \ nEr zijn echter enkele gebieden waar Bitsgap echt uitblinkt. \ R \ n \ r \ n \ t Eenvoudige installatie en integratie met uitwisselingen \ r \ n \ tVolledig geautomatiseerde handelsbots \ r \ n \ tBeschikbaarheid van vooraf gedefinieerde marktstrategieën \ r \ n \ tUitgebreid portefeuillebeheer \ r \ n \ tOntvang handelsinzichten \ r \ n \ tBeschikbaarheid van vooraf gedefinieerde marktstrategieën \ r \ n \ tEen lange lijst van ondersteunde valuta’s en uitwisselingen \ r \ n \ r \ nGezien het feit dat Bitsgap ernaar streeft om cryptocurrency-handel toegankelijker te maken, zou het ook geweldig zijn om een ​​mobiele app te hebben om onderweg toegang te krijgen tot alle services. \ r \ nBitsgap: Oordeel? \ r \ nCryptocurrency-handel is nu mainstream, wat betekent dat er een groeiende vraag is naar technisch vaardige handelsdiensten. Als je op zoek bent naar een combinatie van geavanceerde trading tools, technische indicatoren en gebruiksgemak, dan is Bitsgap het overwegen waard. \ R \ n \ r \ nOver het algemeen is Bitsgap een veilig, beveiligd en volledig gecodeerd platform om mee te handelen. Het geautomatiseerde handelsalgoritme is duidelijk een opvallend voordeel, waardoor u een gestage stroom van inkomsten kunt genereren met zeer weinig risico. \ R \ n \ r \ nHet platform biedt u ook verschillende manieren om uw transacties te beheren via een verscheidenheid aan marktorders en exit-strategieën. Gezien hoe ver het platform is gekomen, is het niet meer dan redelijk om te verwachten dat Bitsgap in de toekomst meer bronnen zal introduceren. Al met al loop je weinig risico door het platform uit te proberen via de 14-daagse gratis proefperiode. \ R \ nBezoek Bitsgap","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Kane Pepi"​,"datum gepubliceerd"​"2021/01/06"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me