BearTax Review: Bitcoin & Cryptocurrency Tax Software med automatiserade beräkningar

BearTax Review

Så du är en erfaren kryptovalutainvesterare som har placerat hundratals, om inte tusentals affärer under de senaste 12 månaderna. Även om detta sannolikt kommer att vara en logistisk mardröm för dina skatterapporteringsinsatser – det spelar ingen roll, eftersom kryptovalutavinster inte beskattas, eller hur?

Fel!

Tvärtom – medan den specifika skattebehandlingen av kryptovalutahandel varierar från jurisdiktion till jurisdiktion, kräver ett betydande antal skattemyndigheter nu att du inkluderar kryptovalutakapitalvinster i din skattedeklaration.

Som sådan är det helt grundläggande att du ordnar dina kryptovalutaskatter – annars kan du få ett ganska krävande brev från din lokala skattemyndighet. I slutändan är skatteflykt ett allvarligt brott oavsett var du är baserat, varför det kan vara värt att överväga en automatiserad kryptokurrencyskattplattform som BearTax.

Plattformen låter dig spåra alla dina kryptovalutahandel på ett autonomt sätt, vilket innebär att den underliggande programvaran ger en fördelning av dina vinster och förluster – och avgörande – hur mycket du är skyldig skattemannen.

Vill du ta reda på om den kryptocentriska programvaruleverantören är rätt för dig eller inte? Läs i så fall vår djupgående BearTax Review.

Besök BearTax

Vad är BearTax?

I ett nötskal, BearTax är en onlineplattform som erbjuder kryptovalutaportföljspårningstjänster – i syfte att fastställa dina totala vinster och förluster.

Detta gör det till en sömlös process när det gäller att lämna in dina årliga skattedeklarationer. BearTax gör detta genom en innovativ API-baserad algoritm som länkar till dina valda kryptovalutabörser. Detta inkluderar sådana som Binance, Gemini, KuCoin, Coinbase – och många andra.

BearTax-hemsidanBearTax-hemsidan

Det övergripande försäljningsargumentet för BearTax är att det gör det omöjliga möjligt. Med detta menar vi att det inte bara löser problem med att försöka beräkna dina kryptovalutakapitalvinster i dollar och cent, men det låter dig också bedöma vilka skatter du sannolikt kommer att vara skyldig.

Utan att använda en programvaruplattform för att göra detta åt dig skulle det krävas oändliga timmar av manuellt arbete.

Sällan ger utbyten dig en fullständig uppdelning av hur mycket du har gjort eller förlorat i fiatvaluta – vilket är vad skattemyndigheter som IRS är intresserade av. Dessa frågor förstärks ytterligare om du är en dagshandlare eller en investerare som använder automatiserad högfrekvent programvara. Som sådan är det enda sättet att genomföra en mycket manuell och besvärlig beräkningsprocess.

När räkenskapsåret har avslutats – och alla dina kryptovalutavinster och förluster slås samman till en enda portal – låter BearTax dig sedan ladda ner dina skattehandlingar automatiskt.

Alternativt – om du behöver inkludera dina kryptovalutavinster med andra skatteområden (såsom fastighetsskatt eller inkomstskatt), låter plattformen dig länka dina data till tredjepartsprogram som TurboTax.

Hur fungerar BearTax?

Processen att använda BearTax för dina skattebehov för kryptovaluta är superlätt. Här är en sammanfattning av vad du behöver göra.

Steg 1: Skapa ett konto

För att få bollen att rulla måste du gå över till BearTax hemsida och skapa ett konto. Detta kräver att du anger personlig information samt väljer ett användarnamn och lösenord.

BearTax-registreringssidaBearTax-registreringssida

Steg 2: Anslut Cryptocurrency Exchange

När du har konfigurerat ditt konto måste du ansluta dina kryptovalutakonton med BearTax. Detta är en ganska enkel process, även om detaljerna kan variera från utbyte till utbyte.

Dessutom har du möjlighet att låta BearTax spåra dina affärer automatiskt, eller så kan du ladda upp nödvändiga data när och när du väljer att.

Om du väljer det förra måste du länka ditt utbytes-API för kryptovaluta med BearTax. Du hittar detta vanligtvis i dina valutakontoinställningar. När du har hittat den, kopiera den långa strängen med tecken och klistra in dem i BearTax.

Om du väljer den manuella processen eller om ditt valda utbyte inte stöder API-integrering måste du ladda upp ett CSV-dokument till BearTax. Du får detta genom att ladda ner det från ditt kryptovalutautbyte.

Anslut dina börserAnslut dina utbyten via API eller CSV-uppladdning

Steg 3: Bedöm dina vinster och förluster

Oavsett om du bestämmer dig för att göra detta regelbundet – eller bara när skattetiden kommer, låter BearTax dig beräkna dina totala vinster och förluster under en fördefinierad period.

Det kommer då att tillhandahålla den information som krävs för att du ska kunna skicka in dina skatter till din respektive myndighet.

Beräkna automatiskt vinst och förlust för varje transaktionBeräkna automatiskt vinst och förlust för varje transaktion

Vilka utbyten är BearTax kompatibel med?

I själva verket är BearTax kompatibel med alla kryptovalutautbyten på marknaden. Den specifika rapporteringsmetoden beror dock på det utbyte du använder. När det gäller att använda API-koppling eller CVS-uppladdning stöds detta av mer än 50 utbytesplattformar.

Detta inkluderar alla “big-boys”, som Binance, Coinbase, Bittrex, Gemini, Poloniex, Bitstamp och Kucoin. Detta inkluderar också mindre flytande börser som Lykke, Coinspot och IDEX.

Om dina valda börser inte täcks erbjuder BearTax en lösning. Detta centrerar sig på en generisk CSV-mall som låter dig lägga till dina affärer manuellt. När du har gjort det kommer BearTax sedan att utföra de beräkningar som krävs. Det här alternativet är dock extremt tidskrävande, så det är bäst att hålla fast vid ett av de 50+ börser som stöds av BearTax.

Importera från 50+ utbyten via API och CSV.Importera från 50+ utbyten via API och CSV.

Vad kostar BearTax mycket?

BearTax är en betald tjänst som består av fyra olika prissättningsplaner. Innan vi ger en sammanfattning av vad du får för din respektive plan är det viktigt att notera att du inte är skyldig att betala i förskott.

När du väl har importerat alla dina transaktioner får du istället välja en plan och betala utifrån omfattningen av dina affärer.

Om du till exempel bara utförde 15 affärer under hela räkenskapsåret, skulle du bara behöva grundplanen – som kostar bara $ 1 per år.

BearTax-prisstrukturBearTax-prisstruktur

Grundplan – $ 1 per år

Den grundläggande planen – som kostar bara 1 dollar per år, låter dig spåra och beräkna upp till 20 transaktioner – vilket du kan göra över ett obegränsat antal börser. Faktum är att alla fyra planerna som erbjuds av BearTax låter dig spåra ett obegränsat antal kryptovalutautbyten, vilket är bra.

Mellanplan – $ 30 per år

Mellanplanen ökar din årliga ersättning till 200 transaktioner per år. Dessutom har du också tillgång till e-poststöd – vilket grundplanen inte tillåter.

Expertplan – $ 100 per år

Med $ 100 per år tillåter expertplanen upp till 1000 transaktioner per år. Dessutom erbjuds support via livechatt i realtid, i motsats till att behöva vänta på ett e-postsvar.

Expertplanen låter dig också slå samman flera konton vid samma börs (till exempel om du har två konton på BitMEX för automatisk handel – vilket är helt bra).

Professionell plan – $ 200 per år

Det dyraste paketet som erbjuds av BearTax är det för $ 200 per år professionell plan. Du har kapacitet att spåra upp till 10 000 transaktioner per år och du får också prioriterad chattstöd dygnet runt.

I den professionella planen kan du också ansluta dina filer till din valda revisor samt importera anpassade filer.

Vilka länder stöder BearTax?

I skrivande stund stöder BearTax endast skattedeklarationer som rapporteras i följande jurisdiktioner:

 • Australien
 • Kanada
 • Indien
 • Förenta staterna

Teamet på BearTax vill lägga till fler länder inom en snar framtid – med Japan på gång 2020.

Viktiga funktioner som erbjuds av TaxBear

Här är en sammanfattning av några av de viktigaste funktionerna som erbjuds av BearTax:

FIFO- och LIFO-beräkningar

Oavsett den specifika skattekategorin är det viktigt att du håller dina FIFO (First in First Out) och LIFO (Last in First Out) beräkningar.

Underlåtenhet att göra det kan leda till sanktioner från din respektive skattemyndighet. Som sådan låter BearTax dig välja om du vill välja FIFO eller LIFO och sedan implementera detta i alla framtida beräkningar.

FIFO eller LIFOAnsök FIFO eller LIFO för att behandla dina transaktioner baserat på föregående års skattemetod.

Form 8949

Om du är baserad i USA och tidigare har fyllt i en skattedeklaration – vet du vikten av formulär 8949. För de som inte är medvetna är detta formuläret Begagnade för att rapportera årliga realisationsvinster och förluster. Den goda nyheten är att BearTax låter dig ladda ner din Form 8949 med all nödvändig information.

Detta tar effektivt bort timmar av manuellt arbete som annars skulle ha krävts. Dessutom låter BearTax dig sedan automatiskt vidarebefordra formuläret till din revisor.

Autogenererade skattedokument.Autogenererade skattedokument.

Granskningar

Visste du att de flesta skattemyndigheter runt om i världen har lagligt ansvar att granska dina konton år efter att de har lämnats in? IRS citerar till exempel en revisionsperiod efter inlämning tre år, fastän det kan gå ännu längre om det känns motiverat.

BearTax låter dig tillhandahålla en fullständig uppdelning av all information som din respektive skattebyrå behöver. Om du till exempel frågar efter en specifik transaktion kan du helt enkelt logga in på ditt BearTax-konto och visa den på några sekunder.

Exportera till kontoprogramvara

BearTax låter dig också exportera dina skatteplikt för kryptovaluta till externa program. Detta inkluderar sådana som TurboTax och TaxAct.

Detta kommer sannolikt att vara mycket fördelaktigt om din skattedeklaration inkluderar andra områden i ditt ekonomiska liv – såsom inkomstskatt, fastighetsskatt eller kapitalvinster i andra tillgångsslag som aktier.

Köp- och försäljningspris

När BearTax-systemet genomgår processen för att beräkna dina vinster och förluster ser det på ett antal nyckelvariabler. Detta inkluderar det belopp som du betalade för myntet vid tidpunkten för köpet, samt det belopp som du fick när du sålde det.

Dessutom tittar TaxBear-beräkningen också på om transaktionen är en kortvarig handel (mindre än 12 månader) eller en långvarig handel (12 månader eller mer). Detta är något som kan påverka beloppet du är skyldig, så det är anmärkningsvärt att TaxBear har täckt dig.

Behöver jag betala skatt på kryptovalutavinster? Om så är fallet, hur mycket?

Först och främst är det viktigt att notera att du alltid bör söka professionell rådgivning från en kvalificerad skattespecialist – särskilt när det gäller ett komplext slagfält som kryptovalutor. Med detta sagt kommer de som är baserade i USA helt och hållet behöva betala skatt på dina kryptovalutavinster under följande omständigheter:

 • Du säljer kryptovalutor som förvärvats genom gruvdrift
 • Du säljer kryptovalutor som köpts från tredje part
 • Du använder kryptovalutor för att initiera en transaktion, av vilken kryptovalutorna förvärvades genom gruvdrift
 • Du använder kryptovalutor för att initiera en transaktion, av vilken kryptovalutorna köptes från en tredje part

Som du kan se från ovanstående riktlinjer tillhandahålls av Investopedia – du kan behöva betala skatt även när dina kryptovalutor användes för att köpa varor och tjänster. Detta gör det extremt svårt att veta hur mycket du är skyldig.

Avgörande är att detta inte är något som BearTax kan hjälpa till med – inte minst för att det uteslutande fokuserar på kryptovalutavinster och förluster genom handel.

När det gäller specifika priser beror detta på ett antal variabler. Till exempel, om transaktionen baserades på ett köp och en försäljning som båda inträffade inom en tolvmånadersperiod, måste du återgå till kortsiktiga kapitalvinstskatter. Tvärtom, om kryptovalutahandeln ägde rum under en period av 12 månader eller mer, kommer den att falla inom långsiktigt kapitalvinster.

BearTax Review: Bedömningen?

Sammanfattningsvis, BearTax låter dig ta bort den mycket besvärliga uppgiften att beräkna dina kryptovalutavinster och -förluster. På så sätt har du kapacitet att rapportera dina årliga vinster i en sömlös process.

Allt du behöver göra är att länka dina kryptovalutautbyten med BearTax via ett enkelt API, eller alternativt ladda upp din CSV-fil direkt till plattformen. Hur som helst får du en fullständig uppdelning av hur mycket du kommer att behöva betala, vilket sparar timmar av manuellt arbete.

Även om du skulle registrera dig för den professionella planen – som endast krävs om du befinner dig att öppna och avsluta upp till 10 000 affärer årligen, kommer BearTax bara att ge dig tillbaka $ 200 per år. Detta kan vara skillnaden mellan att du får dina skattedeklarationer för kryptovalutor korrekt – eller istället får ett krävande brev från din lokala skattemyndighet.

Besök BearTax

BearTax

src = “~ images \ beartax-review-bitcoin-cryptocurrency-tax-software-with-automatiserade-beräkningar.gif”

alt = “BearTax”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.8

Enkel användning

9,0 / 10

Rykte

8,0 / 10

Avgifter

9,0 / 10

Kundsupport

9,0 / 10

Betalningsmetoder

9,0 / 10

Fördelar

 • Importera från 50+ börser via API och CSV
 • FIFO- och LIFO-beräkningar
 • Form 8949 Support i USA
 • Be om manuell bekräftelse om du är osäker
 • Relativt lätt att använda

Nackdelar

 • Skatteavkastning endast för Australien, Kanada, Indien, USA

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"BearTax","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uppladdningar \ / 2020 \ / 02 \ /beartax-review.gif","beskrivning":"Så du är en erfaren kryptovalutainvesterare som har placerat hundratals, om inte tusentals affärer under de senaste 12 månaderna. Även om detta sannolikt kommer att vara en logistisk mardröm för dina skatterapporteringsinsatser – spelar det ingen roll, för kryptovalutavinster beskattas inte, eller hur? Fel! Tvärtom – medan den specifika skattebehandlingen…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Kane Pepi"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.80"},"namn":"BearTax","reviewBody":"Så du är en erfaren kryptovalutainvesterare som har placerat hundratals, om inte tusentals affärer under de senaste 12 månaderna. Även om detta sannolikt kommer att vara en logistisk mardröm för dina skatterapporteringsinsatser – det spelar ingen roll, för kryptovalutavinster beskattas inte, eller hur? \ R \ n \ r \ nFel! \ R \ n \ r \ n Tvärtom – medan den specifika skattebehandlingen av kryptovalutahandel varierar från jurisdiktion till jurisdiktion, kräver ett betydande antal skattemyndigheter nu att du inkluderar kryptovalutakapitalvinster i din skattedeklaration. \ r \ n \ r \ nDetta är absolut nödvändigt att du får ordna dina kryptovalutaskatter – annars kan du få ett ganska krävande brev från din lokala skattemyndighet. I slutändan är skatteflykt ett allvarligt brott oavsett var du är baserat, varför det kan vara värt att överväga en automatiserad kryptokurrencyskattplattform som BearTax. \ R \ n \ r \ nPlattformen låter dig spåra alla dina kryptovalutahandeln ett autonomt sätt, vilket innebär att den underliggande mjukvaran ger en fördelning av dina vinster och förluster – och avgörande – hur mycket du är skyldig skattemannen. \ r \ n \ r \ nLust att ta reda på om den kryptocentriska programvaruleverantören har rätt eller inte till dig? Se till att läsa vår djupgående BearTax Review. \ R \ nBesök BearTax \ r \ n \ r \ nVad är BearTax? \ R \ nI ett nötskal är BearTax en onlineplattform som erbjuder kryptovalutaportföljspårningstjänster – med synen på att fastställa dina totala vinster och förluster. \ r \ n \ r \ n Genom att göra detta gör det det till en sömlös process när det gäller att lämna in dina årliga skattedeklarationer. BearTax gör detta genom en innovativ API-baserad algoritm som länkar till dina valda kryptovalutabörser. Detta inkluderar sådana som Binance, Gemini, KuCoin, Coinbase – och många andra. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Det övergripande försäljningsargumentet för BearTax är att det gör det omöjliga möjligt. Med detta menar vi att det inte bara löser svårigheterna med att försöka beräkna dina kryptovalutakapitalvinster i dollar och cent, men det låter dig också bedöma vilka skatter du sannolikt är skyldiga. \ R \ n \ r \ n Utan att använda en programvara plattform för att göra detta åt dig, oändliga timmar av manuellt arbete skulle krävas. \ r \ n \ r \ n Sällan ger utbyten dig en fullständig uppdelning av hur mycket du har gjort eller förlorat i fiatvaluta – vilket är vad skattemyndigheterna gillar IRS är intresserade av. Dessa frågor förstärks ytterligare om du är en dagshandlare eller en investerare som använder automatiserad högfrekvent programvara. Som sådan är det enda sättet att kringföra detta att genomföra en mycket manuell och besvärlig beräkningsprocess. \ R \ n \ r \ n När räkenskapsåret har avslutats – och du har alla dina kryptovalutavinster och förluster samman i en enda portal – BearTax låter dig sedan ladda ner dina skattedokument automatiskt. \ R \ n \ r \ n Alternativt – om du behöver inkludera dina kryptovalutavinster med andra skatteområden (såsom fastighetsskatt eller inkomstskatt), låter plattformen dig länka dina data med tredjepartsprogram som TurboTax. \ r \ nHur fungerar BearTax? \ r \ nProcessen att använda BearTax för dina skattebehov för kryptokurrency är super lätt. Här är en sammanfattning av vad du behöver göra. \ R \ nSteg 1: Skapa ett konto \ r \ nFör att få bollen att rulla måste du gå över till BearTax-hemsidan och skapa ett konto. Detta kräver att du anger personlig information samt väljer ett användarnamn och lösenord. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Steg 2: Anslut kryptovalutaväxling \ r \ nNär du \ u2019 har fått din kontoinställning, du kommer att behöva ansluta dina kryptovalutakonton med BearTax. Det här är en ganska okomplicerad process, även om detaljerna kan variera från utbyte till utbyte. \ R \ n \ r \ nDessutom har du möjlighet att låta BearTax spåra dina affärer automatiskt, eller så kan du ladda upp nödvändiga data när och när du väljer. \ r \ n \ r \ nOm du väljer det förra måste du länka ditt API för kryptovalutaväxling med BearTax. Du hittar vanligtvis detta i dina valutakontoinställningar. När du väl har hittat den, kopiera den långa teckensträngen och klistra in dem i BearTax. \ R \ n \ r \ nOm du väljer den manuella processen, eller om ditt valda utbyte inte stöder API-integration, måste du ladda upp en CSV-dokument till BearTax. Du får det här genom att ladda ner det från ditt kryptovalutaväxling. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Steg 3: Bedöm dina vinster och förluster \ r \ n Oavsett om du bestämmer dig för att göra detta regelbundet – eller bara när skatt tiden kommer runt, låter BearTax dig beräkna dina totala vinster och förluster under en fördefinierad period. \ r \ n \ r \ nDet kommer då att ge den information som krävs för att du ska kunna skicka dina skatter till din respektive myndighet. \ r \ n \ r \ n \ r \ n Vilka utbyten är BearTax-kompatibla med? \ r \ n I själva verket är BearTax kompatibel med alla kryptovalutor som finns på marknaden. Den specifika rapporteringsmetoden beror dock på det utbyte du använder. När det gäller att använda API-koppling eller CVS-uppladdning stöds detta av mer än 50 utbytesplattformar. \ R \ n \ r \ nDetta inkluderar alla \"stora killar\", som Binance, Coinbase, Bittrex, Gemini, Poloniex, Bitstamp och Kucoin. Detta inkluderar också mindre flytande börser som Lykke, Coinspot och IDEX. \ R \ n \ r \ nOm dina valda börser inte täcks erbjuder BearTax en lösning. Detta centrerar sig på en generisk CSV-mall som låter dig lägga till dina affärer manuellt. När du har gjort det kommer BearTax sedan att utföra de beräkningar som krävs. Det här alternativet är dock extremt tidskrävande, så det är bäst att hålla fast vid ett av de 50+ börser som stöds av BearTax. \ R \ n \ r \ n \ r \ nVad kostar BearTax? \ R \ nBearTax är en betald -för service, som består av fyra olika prissättningsplaner. Innan vi ger en sammanfattning av vad du får för din respektive plan är det viktigt att notera att du inte är skyldig att betala i förskott. \ R \ n \ r \ n Istället när du har importerat alla dina transaktioner kommer du till välj en plan och gör betalning utifrån omfattningen av dina affärer. \ r \ n \ r \ n Till exempel, om du bara utförde 15 transaktioner under hela räkenskapsåret, skulle du bara behöva den grundläggande planen – som kostar bara $ 1 per år . \ r \ n \ r \ n \ r \ nBasisk plan – $ 1 per år \ r \ nGrundplanen – som kostar en måttlig $ 1 per år, gör att du kan spåra och beräkna upp till 20 transaktioner – vilket du kan göra över en obegränsat antal utbyten. Faktum är att alla fyra planerna som erbjuds av BearTax låter dig spåra ett obegränsat antal kryptovalutautbyten, vilket är bra. \ R \ n Mellanliggande plan – $ 30 per år \ r \ n Mellanplanen ökar din årliga ersättning till 200 transaktioner per år . Dessutom har du också tillgång till e-poststöd – vilket grundplanen inte tillåter. \ R \ nExpertplan – $ 100 per år \ r \ nPå 100 $ per år tillåter expertplanen upp till 1000 transaktioner per år. Dessutom erbjuds support via livechatt i realtid, i motsats till att du måste vänta på ett e-postsvar. \ R \ n \ r \ nExpertplanen låter dig också slå samman flera konton vid samma börs (till exempel om du har två konton på BitMEX för automatiserad handel – vilket är helt bra). \ r \ nProfessionell plan – $ 200 per år \ r \ nDet dyraste paketet som erbjuds av BearTax är det för sin professionella plan på 200 $ per år. Du kommer att ha kapacitet att spåra upp till 10 000 transaktioner per år, och du får också prioriterat chattstöd på 24 \ / 7-basis. \ R \ n \ r \ n I den professionella planen kan du också ansluta dina filer till din vald revisor samt importera anpassade filer. \ r \ nVilka länder stöder BearTax? \ r \ nI skrivande stund stöder BearTax endast skattedeklarationer som rapporteras i följande jurisdiktioner: \ r \ n \ r \ n \ tAustralien \ r \ n \ tCanada \ r \ n \ tIndien \ r \ n \ tFörenta staterna \ r \ n \ r \ nTeamet på BearTax vill lägga till fler länder inom en snar framtid – med Japan på gång för 2020. \ r \ nViktiga funktioner som erbjuds av TaxBear \ r \ nHär \ u2019 är en uppdelning av några av de viktigaste funktionerna som erbjuds av BearTax: \ r \ nFIFO- och LIFO-beräkningar \ r \ nOavsett den specifika skattekategorin är det viktigt att du behåller din FIFO (Första in först ut) och LIFO (sista in först ut) beräkningar överensstämmer. \ R \ n \ r \ n Om du inte gör det kan det leda till sanktioner från din respektive skattemyndighet. Som sådan tillåter BearTax dig att välja om du vill välja FIFO eller LIFO och sedan implementera detta för alla framtida beräkningar. \ R \ n \ r \ n \ r \ nForm 8949 \ r \ nOm du är baserad i USA och du har tidigare fyllt i en skattedeklaration – då vet du vikten av formulär 8949. För de som inte är medvetna är det här formuläret som används för att rapportera årliga reavinster och förluster. Den goda nyheten är att BearTax låter dig ladda ner din Form 8949 med all nödvändig information. \ R \ n \ r \ nDetta tar effektivt bort timmar av manuellt arbete som annars skulle ha krävts. Dessutom låter BearTax dig sedan automatiskt vidarebefordra formuläret till din revisor. \ R \ n \ r \ n \ r \ nRevisioner \ r \ nVet du att de flesta skattemyndigheter runt om i världen har laglig uppgift att granska dina konton år efter de har skickats in? IRS citerar till exempel en granskningsperiod efter inlämning på tre år, även om den kan gå ännu längre om den anser att det är motiverat. \ R \ n \ r \ nBearTax låter dig tillhandahålla en fullständig uppdelning av all information som din respektive skattebyrå kräver. Om du till exempel frågar efter en specifik transaktion kan du helt enkelt logga in på ditt BearTax-konto och visa det på några sekunder. \ R \ nExport till kontoprogramvara \ r \ nBearTax låter dig också exportera dina skatteplikt för kryptovaluta till externa programvaruprogram. . Detta inkluderar sådana som TurboTax och TaxAct. \ R \ n \ r \ nDetta kommer sannolikt att vara mycket fördelaktigt om din skattedeklaration inkluderar andra områden i ditt ekonomiska liv – såsom inkomstskatt, fastighetsskatt eller kapitalvinster som görs i annan tillgång klasser som aktier. \ r \ nKöp och försäljningspris \ r \ nNär BearTax-systemet genomgår processen för att beräkna dina vinster och förluster ser det på ett antal nyckelvariabler. Detta inkluderar det belopp som du betalade för myntet vid tidpunkten för köpet, liksom det belopp som du fick när du sålde det. \ R \ n \ r \ nDessutom tittar TaxBear-beräkningen också på om transaktionen är en kort långvarig handel (mindre än 12 månader) eller en långvarig handel (12 månader eller mer). Det här är något som kan påverka beloppet du är skyldig, så det är anmärkningsvärt att TaxBear har täckt dig. \ R \ n Behöver jag betala skatt på kryptovalutavinster? I så fall, hur mycket? \ R \ n Först och främst är det viktigt att notera att du alltid bör söka professionell rådgivning från en kvalificerad skattespecialist – speciellt när det gäller en komplex slagfält som kryptovalutor. Med det sagt kommer de som är baserade i USA helt och hållet behöva betala skatt på dina kryptovalutavinster under följande omständigheter: \ r \ n \ r \ n \ tDu säljer kryptovalutor som förvärvades genom gruvdrift \ r \ n \ tDu säljer kryptovalutor som köpts från tredje part \ r \ n \ tDu använder kryptovalutor för att initiera en transaktion, varav kryptokurvorna förvärvades genom gruvdrift \ r \ n \ tDu använder kryptokurvor för att initiera en transaktion, varav kryptokurvorna var köpt från tredje part \ r \ n \ r \ n Som du kan se från ovanstående riktlinjer från Investopedia – du kan behöva betala skatt även när dina kryptovalutor användes för att köpa varor och tjänster. Detta gör det extremt svårt att veta hur mycket du är skyldig. \ R \ n \ r \ nViktigt nog är detta inte något som BearTax kan hjälpa till med – inte minst för att den uteslutande fokuserar på kryptovalutavinster och förluster genom handel. \ R \ n \ r \ n När det gäller de specifika hastigheterna beror detta på ett antal variabler. Till exempel, om transaktionen baserades på ett köp och en försäljning som båda inträffade inom en tolvmånadersperiod, måste du återgå till kortsiktiga kapitalvinstskatter. Tvärtom, om kryptovalutahandeln ägde rum under en period av 12 månader eller mer, kommer den att falla inom den långsiktiga kapitalvinsten. \ R \ nBearTax Review: The Bedict? \ R \ n Sammanfattningsvis låter BearTax dig ta bort den mycket besvärliga uppgiften att beräkna dina kryptovalutavinster och förluster. Genom att göra det kommer du då att kunna rapportera dina årliga vinster i en sömlös process. \ R \ n \ r \ n Allt du behöver göra är att länka dina kryptovalutaväxlingar med BearTax via ett enkelt API, eller alternativt ladda upp din CSV-fil direkt till plattformen. Hur som helst får du en fullständig sammanfattning av hur mycket du kommer att behöva betala, vilket sparar dig timmar av manuellt arbete. \ R \ n \ r \ n Även om du skulle anmäla dig till den professionella planen – vilket bara krävs om du befinner dig att öppna och avsluta upp till 10 000 affärer årligen kommer BearTax bara att ge dig tillbaka $ 200 per år. Det här kan vara skillnaden mellan att du får dina skattedeklarationer för kryptokurrency korrekt – eller istället får ett krävande brev från din lokala skattemyndighet. \ R \ nBesök BearTax","författare": {"@typ":"Person","namn":"Kane Pepi"},"datum Publicerat":"2020-02-03"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me